slm arkadaslar,bende 4 kayiptan sonra yine hamileyim,12+4 haftalik hamileyim.hic bu günleri görememistim.simdilik hersey yolunda gidiyor.Allaha emanet olsun.
Hep dua ediyorum allahim isteyen herkese annelik duygusunu yasat diye,hicbirimizin kucagi bos kalmasin,hep gecmisi okuyorum ,herkesin kayiplari var ama umutluyuz ve hepimiz basaracagiz insallah.
kızlarrrrrr hepinize öyle teşekkür ederimki dualarınız için de düşündüğünüz içinde.öle zor günlergeçirdikki.rabbim size hep iyi haberler yaşatsın.şimdi oğluşum daha iyi küçücük ama bu güne çok şükürrr.dualarınızın devamını bekliyorum.allahım hepinizin muradını versinnn inş.hepinizi çok öpüyorummm
selam kızlar size birşey danışmak istiyorum bana cevap verirseniz cok sevinirim
ben dün hamile olduğumu öğrendim..daha önce 3 gebelik kaybım var..
ve dr. clexsan 04 verdi...bunu hergün vurunucakmışım..benim eşim yaptı bugün koldan yapıyoruz yanlış değil değilmi..
bu iğneyi kullananlarda herhangi bir sorun oldumu..
kızlarr verdiğiniz cevap için cok sağolun cok yardımcı oldunuz..
bende bu topikte herşeye cevap veriliyo diye düşünmüştüm oysaki yanılmışım...
bizim topiğimize kim gelirse gelsin biz asla cevapsız bırakmayız..ama bakıyorum siz sadece birbirinizle ilgilenmekten başkalarının sorularını kaile almııyosunuz..
kızlarr verdiğiniz cevap için cok sağolun cok yardımcı oldunuz..
bende bu topikte herşeye cevap veriliyo diye düşünmüştüm oysaki yanılmışım...
bizim topiğimize kim gelirse gelsin biz asla cevapsız bırakmayız..ama bakıyorum siz sadece birbirinizle ilgilenmekten başkalarının sorularını kaile almııyosunuz..
sağol canım teşekkürler...kaydirigubbakcemile3bu iğneyi kullanıp da bir çok arkadaşımız bebeklerine kavuştular canım
inşallah sen de bu sefer kucağına alırsın bebeğini
bu iğneler ister göbekten,ister kol veya bacaktan yapılıyor ama en eetkilisi göbekten diye biliyorum
allah şifa versin...ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
sağol arkadaşım bilgilendirdiğin için..teşekkürler..alınma arkadaşım yeni gördüm yazdıklarını.ben şimdiye kadar göbekten yaptım.pazartesi dr gidecem kol veya bacağa geç dediği zaman oralara yapacağım.ama benim ilk kullanışım.kimden duysam göbek daha rahat oluyor diyorlar.ilerki aylarda göbek gerildiği için göbekten vurmak zor oluyormuş heralde.
bebişinde hayırlı olsun.sağlıkla kolarına alırsın inşallah.
canım bunda kızacak ne var sorunu yazalı nekadar olmuş ki.elbette topiğe girdiğimizde mutlaka birimiz cevap yazar bu şekilde suçlama yapamazsın.hamileliğin hayırlı olsun allah kucağına almak nasip etsin unutma tek değilsin hepimiz iğnelerle devam ediyoruz hamileliğimize. bu şekilde sağlıklı doğum yapmış arkadaşlarıızda var.bende 19 haftaya kadar göbekten yaptım sonra göbeği bırak dedileri için kola bacağa geçtim.sormak istediğin bir sey olursa sorabilirsin canım hemen olmasada mutlaka cevap veririz sağlıkla kal
canım aslında hiç ama hiç iyi değilim ... kafamı bi türlü toparlayamıyorum.... Aslında Feryada çoookkk ama çoookkk teşekkür ederim.. ayrıntısını benim yazmamı beklemiş anladığım kadarıyla .. güzincim kalp atımı değil göremediğimiz 16 mm çapında bir kese ama içi bomboş yani hiçbir şey göremedik... büyük olasılıkla boş gebelik düşündürüyor bu durum... ufacık bir ihtimal var Salı günü için belki bir ihtimal görebiliriz bebeği... değilse kürtaj ile sonlandırılacak gebelik.... hepinize çooookkk ama çoookkk teşekkür ederim....aysude canım nasılsın?bol bol dua ediyorum snin için kendine iyi bak
canım aslında hiç ama hiç iyi değilim ... kafamı bi türlü toparlayamıyorum.... Aslında Feryada çoookkk ama çoookkk teşekkür ederim.. ayrıntısını benim yazmamı beklemiş anladığım kadarıyla .. güzincim kalp atımı değil göremediğimiz 16 mm çapında bir kese ama içi bomboş yani hiçbir şey göremedik... büyük olasılıkla boş gebelik düşündürüyor bu durum... ufacık bir ihtimal var Salı günü için belki bir ihtimal görebiliriz bebeği... değilse kürtaj ile sonlandırılacak gebelik.... hepinize çooookkk ama çoookkk teşekkür ederim....
hoş bir durumla olmasada birbirimizi tanıyoruz işte burda keşke başka ortamlarda tanışmak nasib olsaydı ama nasip..... iyi dileklerin için çook teşekkür ederim...canım durumunu şimdi okudum seni tanımamış olsamda cok üzüldüm rabbim inş. seni bu sınavla sınamaz..şu mubarek aylarda dualrımızı geri cevirmez..inş. bebeğinin kese içinde olur.pozitif düşün canım morelini hiç bozma rabbim ne yazarsa onu yaşıcaz..
kalbim ve dualrım seninle canım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
aysude canım allah hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin ama ufakta olsa bir ümit var.dualarım seninle sen elinden geleni yapıyorsun takdir allahın moralini bozma
herşey allahtan .biz kullarının dua edip hayırlısını dilemekten başka yapacağı birşey yok.canım aslında hiç ama hiç iyi değilim ... kafamı bi türlü toparlayamıyorum.... Aslında Feryada çoookkk ama çoookkk teşekkür ederim.. ayrıntısını benim yazmamı beklemiş anladığım kadarıyla .. güzincim kalp atımı değil göremediğimiz 16 mm çapında bir kese ama içi bomboş yani hiçbir şey göremedik... büyük olasılıkla boş gebelik düşündürüyor bu durum... ufacık bir ihtimal var Salı günü için belki bir ihtimal görebiliriz bebeği... değilse kürtaj ile sonlandırılacak gebelik.... hepinize çooookkk ama çoookkk teşekkür ederim....
öncelikle hoşgedin aramıza sonrasına gelince burdaki bir çok kişi iğneyi ya yeni denedi yada denemek için gebe kalmayı bekliyo yani hiç tecrübe edememiş arkadaşlarımız var aramızda eğer cevap veren olmamışsa ( ki herkese er ya da geç cevap verilir bu topikte) daha tecrübeli birinin yazmasını beklemiştir arkadaşlarımız onun için söz söylemeden sitem etmeden önce biraz daha sabretmekte fayda var sanırım yerimsenibensağol canım teşekkürler...kaydirigubbakcemile3
sağol arkadaşım bilgilendirdiğin için..teşekkürler..
canım ben sorumu soralı cok uzun bir süre olmadı ama sonucta burda arkadaşlar bircok cevap verdiler başkasına..yazımın üstüne birsürü yazı yazıldı..yani benim yazımı görmemeleri imkansız gibi birşey..
bende cevap gelmeyince böyle bir yazı yazdım haklı olarak..
allahım hepimizin evlatlarını kucaklamak nasip etsin cümlemize...
cok teşekkürler bilgileriniz için..
canım benim de sen de çooook sağol evet ayrıntıyı sana bıraktım kuzum ama şunu söyleyeyim küçük bir ihtimal de olsa rabbimden yine de isteyeceğiz dua edeceğiz ama olmuyorsa sabır versin diye de dua edeceğiz kuzum benim unutma seni çoook iyi anlıyorum belki bunu zaman zaman net ifade edemiyorum ama her zaman yanındayım bunu bil madden çok istememe rağmen olamasam da manen yanındayım canımcanım aslında hiç ama hiç iyi değilim ... kafamı bi türlü toparlayamıyorum.... Aslında Feryada çoookkk ama çoookkk teşekkür ederim.. ayrıntısını benim yazmamı beklemiş anladığım kadarıyla .. güzincim kalp atımı değil göremediğimiz 16 mm çapında bir kese ama içi bomboş yani hiçbir şey göremedik... büyük olasılıkla boş gebelik düşündürüyor bu durum... ufacık bir ihtimal var Salı günü için belki bir ihtimal görebiliriz bebeği... değilse kürtaj ile sonlandırılacak gebelik.... hepinize çooookkk ama çoookkk teşekkür ederim....
Arkadaşlar hepinize çoooookkk amaaa çoookkk teşekkür ederim dualarınız için .. kendimi çok iyi hissetmediğim için buraya pek gelmiyorum. Henüz herşey bitmiş değil Salı günü küçük bi ihtimal bebeği görebiliriz diye bekliyorum adam 20 gün attığında umursamamıştım ama sanırım Kürtaj korkusu sardı beni şu bi hafta bana yıl oldu. Bakalım neler olcak ama yıllık iznim burnumdan geldi...
FERYADIM canım arkadaşım güzel yürekli kardeşim benim çok sağol... DENDEN canım gölgelemek istemiyorum dertlerimle sevincini tekrar hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin tatlım... GÜLÜM inşallah kucağına aldığın günleride görcez.. BÜŞRAcım nolur dinlenmeni ihmal etme canım...
denden Allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı bebekler olur inşallahAngel34 ile görüştüm arkadaşlar......Kayra bebeğimiz daha iyiymiş,bir aksilik çıkmazsa Perşembe günü çıkacakmış
canım aslında hiç ama hiç iyi değilim ... kafamı bi türlü toparlayamıyorum.... Aslında Feryada çoookkk ama çoookkk teşekkür ederim.. ayrıntısını benim yazmamı beklemiş anladığım kadarıyla .. güzincim kalp atımı değil göremediğimiz 16 mm çapında bir kese ama içi bomboş yani hiçbir şey göremedik... büyük olasılıkla boş gebelik düşündürüyor bu durum... ufacık bir ihtimal var Salı günü için belki bir ihtimal görebiliriz bebeği... değilse kürtaj ile sonlandırılacak gebelik.... hepinize çooookkk ama çoookkk teşekkür ederim....
merhaba arkadaşlar
artık sizlerle paylaşma zamanı geldi,bir takım şeylerin netlik kazanmasını bekledim,hepinizden özür diliyorum ama bir o kadar da beni anlayacağınızdan eminim........daha önce en kötü anlarımı paylaştığım arkadaşlarıma,yeni bir hamilelik haberi vermemin artık zamanı geldi.......evet,yanlış okumuyorsunuz?......
kalp atımlarını alana kadar beklemek istedim,çok şükür bugün kalp atımını aldık........çünkü regl olacak gibi lekelenmem ve daha sonrada kanamam oldu,yerleşme kanamasıymış oysa.....
şu an Prof.olan doktoruma gidiyorum,kendi doktoruma bir hafta sonra gidicem,herşeye hazırlıklı olmamı,diğer tüm hamileler ile aynı riske sahip olduğumu söyledi......
neler hissettiğime gelince???Allah'a hep hayırlı zamanda hayırlı gebelik için dua ettim,benimle birlikte sizlerede tabii ki.........hala da ediyorum,Allah izin verirse kucağıma alırım,vermezse,nasibi rızkı yoksa,ben ne yaparsam yapayım boş........bu süreci oldukça doğal ve stresten uzak geçirmek istiyorum,çok az kişinin haberi var,uzunca bir sürede yakın çevremle paylaşmayı düşünmüyorum......umut,korku,kaygı,endişe,mutluluk,hüzün,o kadar karmaşık ki duygularım.......ama biliyorum ki Rabbim ne derse o olur,bunu sürekli düşününce kendimi daha iyi hissediyorum........
kullandığım ilaçlara gelince;kanda pozitif çıkar çıkmaz İnnohep 0,45,Coraspin 100 mg,Megadyne Pronatal,akşamlarıda yatarken vaginadan 2 adet Progestan....
tam bebeğimi kucağıma alacağım ay bana kardeşini gönderdi meleğim,canım kızım benim,annen seni hiç unutmayacakmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?