Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gülüm sen nerdesin ne yaptın canım??????
SONUYOK o listeye eklenmek çok güzelde silinmek çok üzücü........inş. bu sefer Allahım kucaklarımıza almayı nasip eder,gebelik bekleyen hiç kimse kalmaz topicte,mübarek aylarda Rabbim dualarımızı kabul eder

denden kız nasıl durdun söylemeden ben olsamçatlardım canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

bende hamile kalmadan iki ay önce asprine başladım birde folic tabi sonra da hamilelikte iğne..... Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler versin inş.

ESRABEN den haberi olan var mı??doğum yapmıştır kızı kucağındadır şimdi

esrabene geçmiş olsun zeynepe hoşgeldin teyzeleri yer onu ................

herkese merhabaaaa...
beni soran merak eden herkese çok teşekkür ederim..
zeynep 1 temmuzda ailemize katıldı çok şükür..
o kadar güzel ve farklı bir duyguymuş kii anlatamam..
rabbim şu 3 aylar yüzüsuyu hürmetine herkese nasip etsinn
sezeryan olduğu için sanırım sütüm hemen gelmedi,mama takviyesi yaptık birkaçgün
göğsü kavramada zorluk çekti ama şuan rayına giriyor herşey inş..
1 kutu iğnem arttı ,kızıma göstermek için ilerde saklıyorum :))
herkese iyi geceler

bu keratalar bir doğsa Allahın izni ile.....

denden canım seni tebrik ederim tanımadığım için başını okuyunca çok sevindim
sonunda ne çıkacağını bilmiyodum sadece ağlayan yüz vardı
ama sonunda çok kötü oldum
rabbim inşallah seni bebeğini kucağına alarak mükafatlandırsın inşallah...
tebrik ederim..

esraben canım tebrik ederim canım
kızına ve sana bir ömür boyu sağlık diliyorum
inşallah bizde kucağımıza alıp kokusunu içimize çekebiliriz...

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş. Hertürlü kütülükten muhafaza etsin rabbim seni ve bebişini.

canım özel olarak dua edelim inş ben toplu olarak her seferinde dua ediyorum zaten.

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için eksik olmayın

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş. Hertürlü kütülükten muhafaza etsin rabbim seni ve bebişini.

Amin canım amin cümlemizi korusun Rabbim

ESRABEN gözünüz aydın gözümüz aydın olsun.....bir ömür boyu sağlıklı,mutlu,başarılı bir ömür diliyorum Zeyneb'e ailesi ile birlikte.......

denden hayırlı olsun cnm rabbim şu mübarek ayarda kucağınada almayı nasip etsin bizlerin kucakalrınıda boş bırakmasın boynumuzu bükmesin inş

aysudecim cnm üsülme ne olur yine aynı o sakin tavırlı ol biz senin için dua ediyoruz sende et inş duyarsn bu sefer kalp atışlarını miniğimizin tatlım yaaa rabbim yar ve yardımcın olsun küçük meleğimizi korusun sana ve babasına bağışlasın amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Angel34 ile görüştüm arkadaşlar......Kayra bebeğimiz daha iyiymiş,bir aksilik çıkmazsa Perşembe günü çıkacakmış

denden hayırlı olsun cnm rabbim şu mübarek ayarda kucağınada almayı nasip etsin bizlerin kucakalrınıda boş bırakmasın boynumuzu bükmesin inş

Amin canım amin

kızlar hepinize günaydıınlar
esrabencim gözün aydın çok şükür erdin muradına
Angel34 ile görüştüm arkadaşlar......Kayra bebeğimiz daha iyiymiş,bir aksilik çıkmazsa Perşembe günü çıkacakmış

çok sevindim canım görüşürsen yeniden benden de çok çok slm söyle

tamam canım söylerim,nasılsın,misafirlerin sende mi hala?Aysude ile görüştün mü?

en son dün 4 gibiydi görüşebildim canım aysudeyle
misafirlerim ben de hala 1 saatliğine işleri vardı dışarda fırsat bildim geldim yanınıza :)
bana gelince iyiyim çok şükür

iyi ol iyi evde misafir olunca ben aynen bu şekil oluyorum -tatlicadiarzu-
Gülüm ne yaptın dün gittin mi doktora?

herkese merhaba
tatlım dün yoğun olduğu için bu sabah gittim doktora daha yeni geldim
fasulye olmuş dr öyle dedi herhangi bir sorun yok kalp atımını bende duyabildim
şimdilik iyi görünüyor dedi çok şükür
aklım aysudeye takıldı ya bu mesajı bile yarım saattir yazamadım ki telefon ve iş bitmedi
umarım herşey yolunda gider aramızda 10 gün vardı ben daha yeni duyabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…