arkadaşlar daha önce yazmıştım.aspirin ve clexsan birde progesteron kullanmama rağmen maalesef bebeğimi kaybettim.doktor pıhlaşma bozukluğundan kaynaklandığını söyledi.birdaha hamilelik düşünürsem öncesinde bi tedavi gerekirmi diye ssordum hayır dedi.ancak hamilelikte aynı tedaviyi uygulayacağız dedi. sizlere hamilelik öncesinde herhangi bir tedavi yapıldımı.
ESRABEN den haberi olan var mı??doğum yapmıştır kızı kucağındadır şimdi
Esraben çok tebrikler tatlım, allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Ne endişelerle sen de bitirsin dokuz ayı işte, zaman geçiyor gerçekten de..
Allahım inşallah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.
hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
selam kızlar esrabenin güzel haberi verildimi bilmiyorum ama verildiysede birde ben yazayım istedim sevgili esracımız şükürler olsun sabah 10.30 gibi zeynebini dünyaya getirdi. her ikiside çok iyi maşallah zeynepcik annesinin sıcak göbüşünden güvenli kollarına terfi etti maşallah diyoruz. ve rabbim hepimize nasip etmesini de diliyoruz...
canım benim seni çok merak ettim gerçekten allahım beterinden korusun rabbim sabır versin canım inş sağlıklı bir gebeliğin olur herşeyde bir hayır vardır allaha emanet ol
canım benim keşke daha önceden deniz kızımız kabızlık çekerken sürseydin zeytinyağını hiç olmazsa önüne geçerdiniz inş çabucak geçer acısı ama zeytinyağı çok iyi gelecektir
zehrayede ve esraben ne güzel bebişlerinizi aldınız kucaklarınıza darısı başımıza allah analı babalı büyütsün hep mutlu olun yavrularınızla inş
angel dualarımız seninle hatta bu sabah inan ki acaba angelin bebeği ne durumda rabbim acil şifa ver diye dua ettim kayra bebeğimiz iyileşsin hemen inş canım
canım o ünv ne yapacak senin testlerini de vermiyor anlamış değilim benimde testlerim ünv dosyada idi ben izmirde başka bir ünv de rahim filmi çektireceğim o yüzden o dr testleri görmek istedi deyip istedim ve hepsini verdiler elime hemen getir işin bitince dediler ama ben götürmedim ne yapacaklar sanki onlar benim özelim vermedim de ne olacak yani sende öle bişey söyle mesela rahim filmi çektiricem şurda de ve iste hepsini böyle bir saçmalık olamaz akannehir sanki bitaraflarına sokcaklar senin tahlilleri yazarken yazarken coştum yaaÇok üzgünüm çoook
oyy oyy esracımda erdi muradına darısı isteyenlere ve hamişlere
bu arada benden haberlere gelelim nihayet bebişimiz iyi şükürler olsun 400 gr olmuş teyzeleri durumu iyi şükürler olsun bu hafta 50gr şeker yüklemesi yapılacak bana tombik olduğum için drum 24. haftayı beklemedi (biliyorsunuz şeker yüklemesi 24.haftada yapılıyor)hemogram istedibir ay sonra da tek doz tetanoz aşısı olucakmışım şimdilik durumlar böyle inş hep böyle devam eder aksilik istemiyorummmlmaz:
ha ravza ile buluştuk resim çekindik yanyana koyacam topiğe bilmem birilerine taş attım değdimi:tomato:çünküm resim goycez deyip goymadıydılargamyoncuiremsu
esrabene geçmiş olsun zeynepe hoşgeldin teyzeleri yer onu ................
çok geçmiş olsun arkadaşım.allahtan hayırlısı böyleymiş.erken teşhis konulmasıda gerçekten beterinden korumuş diye düşünüyorum.en kısa sürede toparlanıp yola devam etmen dileğiyle.
dualarımız seninle angel.merak etme kaç kişi var bebişe dua eden.rabbim duyacaktır bunları.en kısa zamanda bebişin kollarında tutacaksın evinin yolunu.aman hep olumlu düşün.
bak şimdi beni nasıl üzdün.bence sen olayları farklı açıdan yorumluyorsun.bak bu güne kadar gittiğin hiç bir dr bu durumu anlayamamış.dr bunu anlamsı bile senin için bir şans.seni daha sık kontrol edecek ona göre bir yol izleyecektir.bana ilk gittiğimde ;son aylara doğru bebişin rahat edip etmediğine bakacağız .baktık rahat edemiyor biraz erken alırız demişti.ilk duyuşta kötü geliyor ama düşününce olabilir niye olmasın.
canım benim sakın umutsuzluğa kapılma senin benim böyle bir lüksümüz yok.dr ne dediyse yap.lütfen .
esraben gözün aydın arkadaşım.zeynep bebişi bizler için öp kokla.
sonuyok canım maşallah.durumların iyi olmasına sevindim.hep iyi haberlerle gelmen inan benide çok mutlu ediyor.sağlıkla kollarına aldığın günleride konuşacağız burda.bir dahaya bende denk gelirim inşallah da tanışırız.
canım benimde 19-20. haftalarda hissetmeye basladım karnımda o hafta büyüdü.tabii hissedince doktor diye tutturmuyorumsninde asigülünde az kaldıbiraz daha sabır sonra hareketler baslıyor.memleket uzak mı?yolda dikkat canım
memleket adana yani 12 saat canım ama dura dura gideceğiz .ben arabanın arkasında yatarak gitmeyi planlıyorum 2 saat birde mola verirsek çok hareketsiz kalmış olmam.memleket uğurlu gelir belki bebişi hissederim.seninde dediğin gibi az kaldı ama çok merak ediyorum asigülde heyecenla bekliyor.
seninde bebişi görmene üç günün kalmış görürsün kuzunu .maşallah kuzucuğuna bayağı büyüdü.bak yolu yarıladın.darısı hayrlı doğumlara.
merhaba arkadaşlar
artık sizlerle paylaşma zamanı geldi,bir takım şeylerin netlik kazanmasını bekledim,hepinizden özür diliyorum ama bir o kadar da beni anlayacağınızdan eminim........daha önce en kötü anlarımı paylaştığım arkadaşlarıma,yeni bir hamilelik haberi vermemin artık zamanı geldi.......evet,yanlış okumuyorsunuz?......
kalp atımlarını alana kadar beklemek istedim,çok şükür bugün kalp atımını aldık........çünkü regl olacak gibi lekelenmem ve daha sonrada kanamam oldu,yerleşme kanamasıymış oysa.....
şu an Prof.olan doktoruma gidiyorum,kendi doktoruma bir hafta sonra gidicem,herşeye hazırlıklı olmamı,diğer tüm hamileler ile aynı riske sahip olduğumu söyledi......
neler hissettiğime gelince???Allah'a hep hayırlı zamanda hayırlı gebelik için dua ettim,benimle birlikte sizlerede tabii ki.........hala da ediyorum,Allah izin verirse kucağıma alırım,vermezse,nasibi rızkı yoksa,ben ne yaparsam yapayım boş........bu süreci oldukça doğal ve stresten uzak geçirmek istiyorum,çok az kişinin haberi var,uzunca bir sürede yakın çevremle paylaşmayı düşünmüyorum......umut,korku,kaygı,endişe,mutluluk,hüzün,o kadar karmaşık ki duygularım.......ama biliyorum ki Rabbim ne derse o olur,bunu sürekli düşününce kendimi daha iyi hissediyorum........
kullandığım ilaçlara gelince;kanda pozitif çıkar çıkmaz İnnohep 0,45,Coraspin 100 mg,Megadyne Pronatal,akşamlarıda yatarken vaginadan 2 adet Progestan....
tam bebeğimi kucağıma alacağım ay bana kardeşini gönderdi meleğim,canım kızım benim,annen seni hiç unutmayacakmafoldumben
canım sağolasın ama dua mı ediyorum rabbime ancak artık bebeğe yoğunlaşmaktan sıkıldım düşünüp üzülmek de istemiyorum şuan Aysudenin çok ihtiyacı var duanıza desteğinize özellikle hamişler sizden istiyorum duayı çünkü hamilelerin duası daha çok kabul olur inş. en azından haftaya görür kalp atışlarını aysudem :Saruboceq::Saruboceq:
denden canım seni tebrik ederim tanımadığım için başını okuyunca çok sevindim
sonunda ne çıkacağını bilmiyodum sadece ağlayan yüz vardı
ama sonunda çok kötü oldum
rabbim inşallah seni bebeğini kucağına alarak mükafatlandırsın inşallah...
tebrik ederim..
canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş. Hertürlü kütülükten muhafaza etsin rabbim seni ve bebişini.
denden kız nasıl durdun söylemeden ben olsamçatlardım canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
denden hayırlı olsun cnm rabbim şu mübarek ayarda kucağınada almayı nasip etsin bizlerin kucakalrınıda boş bırakmasın boynumuzu bükmesin inş
aysudecim cnm üsülme ne olur yine aynı o sakin tavırlı ol biz senin için dua ediyoruz sende et inş duyarsn bu sefer kalp atışlarını miniğimizin tatlım yaaa rabbim yar ve yardımcın olsun küçük meleğimizi korusun sana ve babasına bağışlasın amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
esrabencim gözün aydın çok şükür erdin muradınaherkese merhabaaaa...
beni soran merak eden herkese çok teşekkür ederim..
zeynep 1 temmuzda ailemize katıldı çok şükür..
o kadar güzel ve farklı bir duyguymuş kii anlatamam..
rabbim şu 3 aylar yüzüsuyu hürmetine herkese nasip etsinn
sezeryan olduğu için sanırım sütüm hemen gelmedi,mama takviyesi yaptık birkaçgün
göğsü kavramada zorluk çekti ama şuan rayına giriyor herşey inş..
1 kutu iğnem arttı ,kızıma göstermek için ilerde saklıyorum :))
herkese iyi geceler
Angel34 ile görüştüm arkadaşlar......Kayra bebeğimiz daha iyiymiş,bir aksilik çıkmazsa Perşembe günü çıkacakmış
kızlar hepinize günaydıınlar
çok sevindim canım görüşürsen yeniden benden de çok çok slm söyle
tamam canım söylerim,nasılsın,misafirlerin sende mi hala?Aysude ile görüştün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?