canım sağolasın ama dua mı ediyorum rabbime ancak artık bebeğe yoğunlaşmaktan sıkıldım düşünüp üzülmek de istemiyorum şuan Aysudenin çok ihtiyacı var duanıza desteğinize özellikle hamişler sizden istiyorum duayı çünkü hamilelerin duası daha çok kabul olur inş. en azından haftaya görür kalp atışlarını aysudem :Saruboceq::Saruboceq:
herkese merhabaaaa...
beni soran merak eden herkese çok teşekkür ederim..
zeynep 1 temmuzda ailemize katıldı çok şükür..
o kadar güzel ve farklı bir duyguymuş kii anlatamam..
rabbim şu 3 aylar yüzüsuyu hürmetine herkese nasip etsinn
sezeryan olduğu için sanırım sütüm hemen gelmedi,mama takviyesi yaptık birkaçgün
göğsü kavramada zorluk çekti ama şuan rayına giriyor herşey inş..
1 kutu iğnem arttı ,kızıma göstermek için ilerde saklıyorum :))
herkese iyi geceler
slm arkadaslar,bende 4 kayiptan sonra yine hamileyim,12+4 haftalik hamileyim.hic bu günleri görememistim.simdilik hersey yolunda gidiyor.Allaha emanet olsun.
Hep dua ediyorum allahim isteyen herkese annelik duygusunu yasat diye,hicbirimizin kucagi bos kalmasin,hep gecmisi okuyorum ,herkesin kayiplari var ama umutluyuz ve hepimiz basaracagiz insallah.
canım bende -tatlicadiarzu- bu halde oluyordum eskiden ama bana sormadan gelene artık sadece yapabildiğimi yapıyorum malum ankarada olduğumuz için sürekli emri vaki yapıyorlar ve otel myamelesi görüyoruz onun için de artık aman nasıl ağırlasam nasıl rahat ettirsem demiyorum malum misafir de umduğunu değil bulduğunu yeriyi ol iyi evde misafir olunca ben aynen bu şekil oluyorum -tatlicadiarzu-
Gülüm ne yaptın dün gittin mi doktora?
canım en azından senden güzel haber aldık inş. aysude de haftaya duyar kalp atmını rabbim yardım etsin inş.herkese merhaba
tatlım dün yoğun olduğu için bu sabah gittim doktora daha yeni geldim
fasulye olmuş dr öyle dedi herhangi bir sorun yok kalp atımını bende duyabildim
şimdilik iyi görünüyor dedi çok şükür
aklım aysudeye takıldı ya bu mesajı bile yarım saattir yazamadım ki telefon ve iş bitmedi
umarım herşey yolunda gider aramızda 10 gün vardı ben daha yeni duyabildim
canım beniiiiiiiiiiim çok sağol duaların için ...Aysude adına hepinize çok çooooook teşekkür ederimyüreğimin en derininden dua ediyorum aysudeme rabbim inşallah kucağına alacağı günleri göstersin.
gözün aydın canım. zeynep bebeğe mutlu huzur dolu uzun bir ömür diliyorum.
gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin.
gülüşüm kuzum sen iyisin. bebişteiyiymiş çok sevindim .
kızlarrrrrr hepinize öyle teşekkür ederimki dualarınız için de düşündüğünüz içinde.öle zor günlergeçirdikki.rabbim size hep iyi haberler yaşatsın.şimdi oğluşum daha iyi küçücük ama bu güne çok şükürrr.dualarınızın devamını bekliyorum.allahım hepinizin muradını versinnn inş.hepinizi çok öpüyorummm
maşallah karya bebişe.en kısa zamanda evinde annesiinin kollarında olur.sağlıkla sıhtle inşallah.Angel34 ile görüştüm arkadaşlar......Kayra bebeğimiz daha iyiymiş,bir aksilik çıkmazsa Perşembe günü çıkacakmış
ne güzel herşey yoluna girmeye başladı.şükürler olsun darısı da aysudeciğe olsun.en kısa zamanda bence aysudeninde duyacağını sanıyorum.içime iyi şeyler doğuyor hiç kötüyü düşünmek istemiyorum.bak senin noktacığa fasulye oluvermiş.maşallah.herkese merhaba
aklım aysudeye takıldı ya bu mesajı bile yarım saattir yazamadım ki telefon ve iş bitmedi
hayırlı olsun.rabim sağlıkla sıhatle kollarına almayı nasip etsin.slm arkadaslar,bende 4 kayiptan sonra yine hamileyim,12+4 haftalik hamileyim.hic bu günleri görememistim.simdilik hersey yolunda gidiyor.Allaha emanet olsun.
Hep dua ediyorum allahim isteyen herkese annelik duygusunu yasat diye,hicbirimizin kucagi bos kalmasin,hep gecmisi okuyorum ,herkesin kayiplari var ama umutluyuz ve hepimiz basaracagiz insallah.
baharım sağol bitanem iyi olduğunu bilmek bu sefer içimi daha da rahatlattı
angel cancan Kayra mızın iyi olmasına toparlanmasına çok sevindim inşallah birazcık daha toparlanır doktorların dediği zamanda annesinin kucağında olur
feryaadddd çatkapı zoraki müsafirler cidden hoş değil onlarda artık ev sahibinin herhalini hoşgörmek ve işine mani olmamak zorundalar
aysudem cannıımm güzel kardeşim eminim herşey bianönce yoluna girecek
hayat bi sınav ve biz tek tek tüm zorlu sınavlardan geçeceğiz heryolun sonunda bi ışık vardır o ışığı kaybetme..........
canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş. Hertürlü kütülükten muhafaza etsin rabbim seni ve bebişini.
merhaba arkadaşlar
artık sizlerle paylaşma zamanı geldi,bir takım şeylerin netlik kazanmasını bekledim,hepinizden özür diliyorum ama bir o kadar da beni anlayacağınızdan eminim........daha önce en kötü anlarımı paylaştığım arkadaşlarıma,yeni bir hamilelik haberi vermemin artık zamanı geldi.......evet,yanlış okumuyorsunuz?......
kalp atımlarını alana kadar beklemek istedim,çok şükür bugün kalp atımını aldık........çünkü regl olacak gibi lekelenmem ve daha sonrada kanamam oldu,yerleşme kanamasıymış oysa.....
şu an Prof.olan doktoruma gidiyorum,kendi doktoruma bir hafta sonra gidicem,herşeye hazırlıklı olmamı,diğer tüm hamileler ile aynı riske sahip olduğumu söyledi......
neler hissettiğime gelince???Allah'a hep hayırlı zamanda hayırlı gebelik için dua ettim,benimle birlikte sizlerede tabii ki.........hala da ediyorum,Allah izin verirse kucağıma alırım,vermezse,nasibi rızkı yoksa,ben ne yaparsam yapayım boş........bu süreci oldukça doğal ve stresten uzak geçirmek istiyorum,çok az kişinin haberi var,uzunca bir sürede yakın çevremle paylaşmayı düşünmüyorum......umut,korku,kaygı,endişe,mutluluk,hüzün,o kadar karmaşık ki duygularım.......ama biliyorum ki Rabbim ne derse o olur,bunu sürekli düşününce kendimi daha iyi hissediyorum........
kullandığım ilaçlara gelince;kanda pozitif çıkar çıkmaz İnnohep 0,45,Coraspin 100 mg,Megadyne Pronatal,akşamlarıda yatarken vaginadan 2 adet Progestan....
tam bebeğimi kucağıma alacağım ay bana kardeşini gönderdi meleğim,canım kızım benim,annen seni hiç unutmayacakmafoldumben
evet canım haklısın inş üst sıralara yükselmeyi nasip eder rabbim ve listemizin bebeğine kavuşanlar bölümüne geçeriz hepimiz:Saruboceq:gülüm sen nerdesin ne yaptın canım??????
SONUYOK o listeye eklenmek çok güzelde silinmek çok üzücü........inş. bu sefer Allahım kucaklarımıza almayı nasip eder,gebelik bekleyen hiç kimse kalmaz topicte,mübarek aylarda Rabbim dualarımızı kabul eder
maşalllahh 41 kereherkese merhabaaaa...
sezeryan olduğu için sanırım sütüm hemen gelmedi,mama takviyesi yaptık birkaçgün
herkese iyi geceler
Angel34 ile görüştüm arkadaşlar......Kayra bebeğimiz daha iyiymiş,bir aksilik çıkmazsa Perşembe günü çıkacakmış
gözünaydın canım hadi hayırlısı allahım tamamına rdirsin inş:Saruboceq:herkese merhaba
angel seni çok merak ettik ve kayra bebeği tabi daha iyi olduğunuza çok sevindim maşallah kayra bebeğe rabbim kucağına kavuştursun canım :Saruboceq:kızlarrrrrr hepinize öyle teşekkür ederimki dualarınız için de düşündüğünüz içinde.öle zor günlergeçirdikki.rabbim size hep iyi haberler yaşatsın.şimdi oğluşum daha iyi küçücük ama bu güne çok şükürrr.dualarınızın devamını bekliyorum.allahım hepinizin muradını versinnn inş.hepinizi çok öpüyorummm
merhaba arkadaşlar
artık sizlerle paylaşma zamanı geldi,bir takım şeylerin netlik kazanmasını bekledim,hepinizden özür diliyorum ama bir o kadar da beni anlayacağınızdan eminim........daha önce en kötü anlarımı paylaştığım arkadaşlarıma,yeni bir hamilelik haberi vermemin artık zamanı geldi.......evet,yanlış okumuyorsunuz?......
kalp atımlarını alana kadar beklemek istedim,çok şükür bugün kalp atımını aldık........çünkü regl olacak gibi lekelenmem ve daha sonrada kanamam oldu,yerleşme kanamasıymış oysa.....
şu an Prof.olan doktoruma gidiyorum,kendi doktoruma bir hafta sonra gidicem,herşeye hazırlıklı olmamı,diğer tüm hamileler ile aynı riske sahip olduğumu söyledi......
neler hissettiğime gelince???Allah'a hep hayırlı zamanda hayırlı gebelik için dua ettim,benimle birlikte sizlerede tabii ki.........hala da ediyorum,Allah izin verirse kucağıma alırım,vermezse,nasibi rızkı yoksa,ben ne yaparsam yapayım boş........bu süreci oldukça doğal ve stresten uzak geçirmek istiyorum,çok az kişinin haberi var,uzunca bir sürede yakın çevremle paylaşmayı düşünmüyorum......umut,korku,kaygı,endişe,mutluluk,hüzün,o kadar karmaşık ki duygularım.......ama biliyorum ki Rabbim ne derse o olur,bunu sürekli düşününce kendimi daha iyi hissediyorum........
kullandığım ilaçlara gelince;kanda pozitif çıkar çıkmaz İnnohep 0,45,Coraspin 100 mg,Megadyne Pronatal,akşamlarıda yatarken vaginadan 2 adet Progestan....
tam bebeğimi kucağıma alacağım ay bana kardeşini gönderdi meleğim,canım kızım benim,annen seni hiç unutmayacakmafoldumben
canım çok sevindim okuyunca Allahım inşallah kucağına almayıoda nasip etsin. beraberinde herkese nasip etsin inş.
evet canım haklısın inş üst sıralara yükselmeyi nasip eder rabbim ve listemizin bebeğine kavuşanlar bölümüne geçeriz hepimiz:Saruboceq:
çok sevindim canım..allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle..
aysude de inşallah duyar pıtpıtları..:Saruboceq: :Saruboceq:
ooo ben biri geldiğinde bir yere giderken ( özellikle Kaynanamın yanına giderken:1ninca: )mutlaka okurum ayetel kirsi felak nas sürelerini tavsiye ederim mutlaka okuyun, Çünkü önceleri biryerden gelirken mutlaka kavga ederdik Allaha şükür şimdi kavga etmeden geliyoruz hepimizi kem gözlerden korusun.
merhaba arkadaşlar
herkese merhabaaaa...
herkese iyi geceler
herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?