Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm arkadaslar,bende 4 kayiptan sonra yine hamileyim,12+4 haftalik hamileyim.hic bu günleri görememistim.simdilik hersey yolunda gidiyor.Allaha emanet olsun.
Hep dua ediyorum allahim isteyen herkese annelik duygusunu yasat diye,hicbirimizin kucagi bos kalmasin,hep gecmisi okuyorum ,herkesin kayiplari var ama umutluyuz ve hepimiz basaracagiz insallah.

yüreğimin en derininden dua ediyorum aysudeme rabbim inşallah kucağına alacağı günleri göstersin.

gözün aydın canım. zeynep bebeğe mutlu huzur dolu uzun bir ömür diliyorum.

gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin.

gülüşüm kuzum sen iyisin. bebişteiyiymiş çok sevindim .

kızlarrrrrr hepinize öyle teşekkür ederimki dualarınız için de düşündüğünüz içinde.öle zor günlergeçirdikki.rabbim size hep iyi haberler yaşatsın.şimdi oğluşum daha iyi küçücük ama bu güne çok şükürrr.dualarınızın devamını bekliyorum.allahım hepinizin muradını versinnn inş.hepinizi çok öpüyorummm

iyi ol iyi evde misafir olunca ben aynen bu şekil oluyorum -tatlicadiarzu-
Gülüm ne yaptın dün gittin mi doktora?
canım bende -tatlicadiarzu- bu halde oluyordum eskiden ama bana sormadan gelene artık sadece yapabildiğimi yapıyorum malum ankarada olduğumuz için sürekli emri vaki yapıyorlar ve otel myamelesi görüyoruz onun için de artık aman nasıl ağırlasam nasıl rahat ettirsem demiyorum malum misafir de umduğunu değil bulduğunu yer
canım en azından senden güzel haber aldık inş. aysude de haftaya duyar kalp atmını rabbim yardım etsin inş.
canım beniiiiiiiiiiim çok sağol duaların için ...Aysude adına hepinize çok çooooook teşekkür ederim

canım nasılsınız ikinizi de çok merak ettik inş. tez zamanda toparlar miniğimiz rabbim yardımcınız olsun çektiğiniz son sıkıntı olsun inş.

baharım sağol bitanem iyi olduğunu bilmek bu sefer içimi daha da rahatlattı
angel cancan Kayra mızın iyi olmasına toparlanmasına çok sevindim inşallah birazcık daha toparlanır doktorların dediği zamanda annesinin kucağında olur
feryaadddd çatkapı zoraki müsafirler cidden hoş değil onlarda artık ev sahibinin herhalini hoşgörmek ve işine mani olmamak zorundalar
aysudem cannıımm güzel kardeşim eminim herşey bianönce yoluna girecek
hayat bi sınav ve biz tek tek tüm zorlu sınavlardan geçeceğiz heryolun sonunda bi ışık vardır o ışığı kaybetme..........

selamlar herkese...
denden canım gözün gözümüz aydın allah kucağına almak nasip etsin hayırlısıyla inş.
aysude canım sürekli dua ediyorum allah hayırlısını nasip etsin.
esraben hayırlı uzun ömürlü olsun

Angel34 ile görüştüm arkadaşlar......Kayra bebeğimiz daha iyiymiş,bir aksilik çıkmazsa Perşembe günü çıkacakmış
maşallah karya bebişe.en kısa zamanda evinde annesiinin kollarında olur.sağlıkla sıhtle inşallah.
ne güzel herşey yoluna girmeye başladı.şükürler olsun darısı da aysudeciğe olsun.en kısa zamanda bence aysudeninde duyacağını sanıyorum.içime iyi şeyler doğuyor hiç kötüyü düşünmek istemiyorum.bak senin noktacığa fasulye oluvermiş.maşallah.
hayırlı olsun.rabim sağlıkla sıhatle kollarına almayı nasip etsin.
esrabenciğim tekrar hayırlı olsun.hoşgeldin zeynep bebek.

canım ankarada olduğumuz için ev yolgeçen hanına dönüyo eeee müsait olmasak da bişey diyemiyoruz ister hoşgörsünler ister hoşgörmesinler halime ne yapayım fazla kasmamaya çalışıyorum artık kendimi ama 1 değil 2 değil sene de 7-8 defa yaşanan bir durum olunca işlerine gelirse diyorum artık

canım çok sevindim okuyunca Allahım inşallah kucağına almayıoda nasip etsin. beraberinde herkese nasip etsin inş.

evet canım haklısın inş üst sıralara yükselmeyi nasip eder rabbim ve listemizin bebeğine kavuşanlar bölümüne geçeriz hepimiz:Saruboceq:
maşalllahh 41 kere minnoşumuza allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin esracım darısı başımıza olsun:Saruboceq:
Angel34 ile görüştüm arkadaşlar......Kayra bebeğimiz daha iyiymiş,bir aksilik çıkmazsa Perşembe günü çıkacakmış

gözünaydın canım hadi hayırlısı allahım tamamına rdirsin inş:Saruboceq:
angel seni çok merak ettik ve kayra bebeği tabi daha iyi olduğunuza çok sevindim maşallah kayra bebeğe rabbim kucağına kavuştursun canım :Saruboceq:

çok sevindim canım..allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle..
aysude de inşallah duyar pıtpıtları..:Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
canım çok sevindim okuyunca Allahım inşallah kucağına almayıoda nasip etsin. beraberinde herkese nasip etsin inş.

sağol canım cümlemize inş.

evet canım haklısın inş üst sıralara yükselmeyi nasip eder rabbim ve listemizin bebeğine kavuşanlar bölümüne geçeriz hepimiz:Saruboceq:

amin canım amin.....

çok sevindim canım..allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle..
aysude de inşallah duyar pıtpıtları..:Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım inş. sağol.....

selam kızlar size birşey danışmak istiyorum bana cevap verirseniz cok sevinirim
ben dün hamile olduğumu öğrendim..daha önce 3 gebelik kaybım var..
ve dr. clexsan 04 verdi...bunu hergün vurunucakmışım..benim eşim yaptı bugün koldan yapıyoruz yanlış değil değilmi..
bu iğneyi kullananlarda herhangi bir sorun oldumu..

Denden canım benim çok ama çok sevindim.
ınşallah sağlıkla sonuna dek gidersin canım.
ınşallah bebeğinle ilgili hep güzel haberler alır ve verirsin.
Progestana ek olarak ananas suyu ve meyvesini de tüketebilirsin canım bebeğin tutunmasını kolaylaştırır demişlerdi bana, faydasını gördüğüme inanıyorum.

selam kızlar,gülüşüm çok sevindim inşallah herşey yolunda gider.aysudenin de inşallah bebişinin kalp atışı duyulur haftaya.angel çok kayra bebeğini sağlıkla büyüt inşallah.ben de bugün ikili test için gittim.ense kalınlığı normal dedi.kansızlık ve down sendromu için iki tüp kan alındı.bir iki güne sonuç çıkacak.bebiş 12 t 4 günlük olmuş.Rabbim devamını getirir inşallah..

miiiin canım cümlemiziakannehir

canım banim hayırlı olsun :CüvCüv:
rabbim kucağına almayı da nasip etsin :ecrin_bebek:

allah analı babalı büyütsün canım.....:enbuyukkk:

allah tamamına erdirsin canım....kucağına aldığın günü de görücez inşallah.tüm hamile olanlara allah yardım etsin kimsenin kucağı boş kalmasın.
benim üniversitedeki sonuçlar silinmiş yeniden yaptırmam gerekmiş.ne yapacağımı şaşırdım valla :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…