Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

denden inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini.

Aysude ümitlerini yitirme ne olur. ınşallah salı günü bebeşin kendini gösterir sana.

canım banim hayırlı olsun :CüvCüv:
rabbim kucağına almayı da nasip etsin :ecrin_bebek:

denden Allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı bebekler olur inşallah

denden canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah allahım güzel günler göstersin sana , tüm hamile arkadaşlara ve benim gibi hamile kalmayı ümit eden herkese...a.s.

denden inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini.

Aysude ümitlerini yitirme ne olur. İnşallah salı günü bebeşin kendini gösterir sana.

hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum,hakkımızdan hayırlısı olsun,hiçbirşeyin garantisi yok,Allah ne yazdıysa o olacak,umarım hepimiz için güzel günler çok yakındır dostlar......

canım hayırlısıyla görülür inşallah bebek.geç görünen bebekler var duydyğum kadarıyla.ama bebek olmasa kanama falan olurdu.inşallah herşey iyi olacak canım.içini ferah tut..

azdalar merhaba sen nasılsın?
denden bugün saat 3'te kızımı görücem ayrıntılı renkliye gireceğiz inş iyi haberler alırım sen neler ypıyorsun iğneler

azdalar merhaba sen nasılsın?
denden bugün saat 3'te kızımı görücem ayrıntılı renkliye gireceğiz inş iyi haberler alırım sen neler ypıyorsun iğneler

ben de iyiyim çok şükür.dün ikili test için kan alındı.ense kalınlığı normalmiş.13.haftadayız.inşallah herşey iyi gider.sen ne kadarlık oldun.güzin karnın kaçıncı haftada çıktı canım

canım biz 22+1 olduk benim karnım 20. haftadan çıktı ondan sonra hareketler baslıyor.çok sevindim sizde iyiymişsiniz.alkisalkisalkis

slm kızlar uzun zamandır görüşemiyoruz belimi acıttım temizlik yaparken feci durumdaydım yeni düzeldim. çok eskiye bakamadım ama dendenin güzel haberini biliyorum .
aysudem canım hiç moralini bozma ümidini kaybetme herşey Allahtan o yüzden bol bol dua et bizde dua ediyoruz herzaman yanındayız canım nolur üzülme.bu arada da tsma yı göremedim hiç nerelerde?

aysude canım hiç moralinbi bozma lütfen herşey rabbimden geliyo biz ne yaparsak yapalım
ne ilaçlar kullanırsak kullanalım
ne iğneler vurulursak vurulalım rabbim büyük ol derse olur canım lütfen kendini üzmeeeeeeeeee

geçmi olsun ve sana ders olsun bidaha okadar yorma canım kendini

kızlar size bişi sorcam hepiniz benden tecrübelisiniz
ben hamile kalınca özel bi hasteneye gidiyodum
kürtaj olmak içinde devlet hastanesine gittim
bugün ordaki doktorum aradı merak etmiş bende hep kan pıhtılaşmasından şüphelendiğimi söyledim
kan pıhtılaşması gebe kalmayab engel değil diyo
ben 3 senedir istiyodumya...
tamam bu doğru ama
bide ben şeyi sordum hamişle kalmadan önce hani kan pıhtılaşması varsa aspirin veriyolarya
onu söyledim
dediki aspirin yumurtlamayı bozuyo iyice aklım karıştı siz ne dersiniz????*

canım merhabalar, öncelikle hoşgeldin aramıza, tabi bünyeden bünyeye değişir ama benim kini bozmadı, hamilelik öncesi sürecinde eşim askere gitti tabi stresli bir 40 gün dahi geçirdim sonra erken geldi yine stress, ama buna rağmen Dr iki ay kullan aspirini sonra gebeliği düşün dedi tam iki ay kullandım VE Rabbim verdi bebişimi bence kan pıhtılaşmasında hamile kalmayı bile kolaylaştırıyor, tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ve onlarda bir cevap vereceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…