kızlar ben bir kaç gün nette olamayacağım kendinize iyi bakın lütfen aklım sizde olacak allahıma emanet olun...
iyi geceler feryad nasılsın?
Denden canım benim çok ama çok sevindim.
İnşallah sağlıkla sonuna dek gidersin canım.
İnşallah bebeğinle ilgili hep güzel haberler alır ve verirsin.
Progestana ek olarak ananas suyu ve meyvesini de tüketebilirsin canım bebeğin tutunmasını kolaylaştırır demişlerdi bana, faydasını gördüğüme inanıyorum.
canım banim hayırlı olsun :CüvCüv:
rabbim kucağına almayı da nasip etsin :ecrin_bebek:
denden Allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı bebekler olur inşallah
denden canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah allahım güzel günler göstersin sana , tüm hamile arkadaşlara ve benim gibi hamile kalmayı ümit eden herkese...a.s.
denden inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini.
Aysude ümitlerini yitirme ne olur. İnşallah salı günü bebeşin kendini gösterir sana.
denden günaydın
herkese günaydın kimse yok galiba
canım aslında hiç ama hiç iyi değilim ... kafamı bi türlü toparlayamıyorum.... Aslında Feryada çoookkk ama çoookkk teşekkür ederim.. ayrıntısını benim yazmamı beklemiş anladığım kadarıyla .. güzincim kalp atımı değil göremediğimiz 16 mm çapında bir kese ama içi bomboş yani hiçbir şey göremedik... büyük olasılıkla boş gebelik düşündürüyor bu durum... ufacık bir ihtimal var Salı günü için belki bir ihtimal görebiliriz bebeği... değilse kürtaj ile sonlandırılacak gebelik.... hepinize çooookkk ama çoookkk teşekkür ederim....
günaydın denden,güzin herkes iyidir inşallah....
azdalar merhaba sen nasılsın?
denden bugün saat 3'te kızımı görücem ayrıntılı renkliye gireceğiz inş iyi haberler alırım sen neler ypıyorsun iğneler
ben de iyiyim çok şükür.dün ikili test için kan alındı.ense kalınlığı normalmiş.13.haftadayız.inşallah herşey iyi gider.sen ne kadarlık oldun.güzin karnın kaçıncı haftada çıktı canım
slm kızlar uzun zamandır görüşemiyoruz belimi acıttım temizlik yaparken feci durumdaydım yeni düzeldim. çok eskiye bakamadım ama dendenin güzel haberini biliyorum .
aysudem canım hiç moralini bozma ümidini kaybetme herşey Allahtan o yüzden bol bol dua et bizde dua ediyoruz herzaman yanındayız canım nolur üzülme.bu arada da tsma yı göremedim hiç nerelerde?
kızlar size bişi sorcam hepiniz benden tecrübelisiniz
ben hamile kalınca özel bi hasteneye gidiyodum
kürtaj olmak içinde devlet hastanesine gittim
bugün ordaki doktorum aradı merak etmiş bende hep kan pıhtılaşmasından şüphelendiğimi söyledim
kan pıhtılaşması gebe kalmayab engel değil diyo
ben 3 senedir istiyodumya...
tamam bu doğru ama
bide ben şeyi sordum hamişle kalmadan önce hani kan pıhtılaşması varsa aspirin veriyolarya
onu söyledim
dediki aspirin yumurtlamayı bozuyo iyice aklım karıştı siz ne dersiniz????*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?