şükürler olsuunnnnnnnnnnnnn :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün deniz baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün deniz baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
AYYYYYYYYYYYYYY CNM YA KIYAMAM SANA BEN BİLİYORDUM DUYACAĞINI İÇİME DOĞMUŞTU İYİKİDE GİTMİŞSİN CNM BAK İÇİN RAHATLADI EN AZINDAN BUNUN ÜZERİNE Bİ HLAY ÇEKİLİR :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün deniz baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün deniz baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
şükürler olsuunnnnnnnnnnnnn :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ayyy canım benim çok sevindim . çok iyi yapmışsınız başka doktora gitmekle çok sevindim gerçekten allahım tamamına erdirsin kucağınada almayı nasip etsin inş.
AYYYYYYYYYYYYYY CNM YA KIYAMAM SANA BEN BİLİYORDUM DUYACAĞINI İÇİME DOĞMUŞTU İYİKİDE GİTMİŞSİN CNM BAK İÇİN RAHATLADI EN AZINDAN BUNUN ÜZERİNE Bİ HLAY ÇEKİLİR :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bak ben sana demedim mi RABBİM sana bir mucize daha yaşatacak diye,Allahım çok şükür yarabbim..........arkadaşlar birbirimiz için dua etmeyi lüfen bırakmayalım,bu sinerji ile bizi çok güzel günler bekliyor :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayy kesinlikle katılıyorum canım sana... Dün şöyle durdum benim için beni tanımayan bir sürü insan dua ediyor boşa çıkmayacak bu dualar diye Elhamdülillah bugün istediğimizle karşılaştık... İnşallah isteyen herkese nasib olur bunu yaşamak....bak ben sana demedim mi RABBİM sana bir mucize daha yaşatacak diye,Allahım çok şükür yarabbim..........arkadaşlar birbirimiz için dua etmeyi lüfen bırakmayalım,bu sinerji ile bizi çok güzel günler bekliyor :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün denden baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. Dün denden baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... Veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... Doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... Eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün denden baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
TARFİL geçmiş olsun canım......hakkından hayırlısı olsun,umutsuzluğa kapılma canım.......
MUTLUSON hadi bakalım,kanamanın bitmesi güzel....sağlıkla kal canım.....
canım haberini feryaddan telefonla almıştım ve çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun tatlım... Allahın dediği oluyor.. senin meleğin en kısa zamanda gelcek inşallah... benim yada bizimde ne olacağımız belli değil sonuçta inşallah herşey güzel olcak senin içinde bizim içinde... ama şuna kesinlikle kanaat getirdimki burda müthiş bir sinerji var ve öyle saf öyle temiz dualar ediliyorki Rabbim geri çevirmiyor... Hakkında hayırlısı olsun ki öyledir buna eminim kabul etmek zor olsada güzel günler çok ama çooookkk yakınnnn.....merhaba aysudecim senin adına çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah bende 5 temmuz da kalp atışını görmeye gidecektim ama nasip olmadı 4 temmuz pazar günü düşük yaptım.....
Dualarım seninle canım sen ve meleğin allaha emanet olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?