Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu arada benim zaten hassas olan midem iki gündür epey kötüleşti ne ararsanız var,akşama kadar yatıyorum,ayağa kalkınca volkanlar patlıyor,umarım en kısa zamanda düzelirim......pek sık giremiyorum o yüzden kendinize iyi bakın.......

arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün denden baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
şükürler olsuunnnnnnnnnnnnn :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ayyy canım benim çok sevindim . çok iyi yapmışsınız başka doktora gitmekle çok sevindim gerçekten allahım tamamına erdirsin kucağınada almayı nasip etsin inş.

AYYYYYYYYYYYYYY CNM YA KIYAMAM SANA BEN BİLİYORDUM DUYACAĞINI İÇİME DOĞMUŞTU İYİKİDE GİTMİŞSİN CNM BAK İÇİN RAHATLADI EN AZINDAN BUNUN ÜZERİNE Bİ HLAY ÇEKİLİR :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bak ben sana demedim mi RABBİM sana bir mucize daha yaşatacak diye,Allahım çok şükür yarabbim..........arkadaşlar birbirimiz için dua etmeyi lüfen bırakmayalım,bu sinerji ile bizi çok güzel günler bekliyor :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

şükürler olsuunnnnnnnnnnnnn :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

ayyy canım benim çok sevindim . çok iyi yapmışsınız başka doktora gitmekle çok sevindim gerçekten allahım tamamına erdirsin kucağınada almayı nasip etsin inş.

kızlarrrr hepinize çokkkk ama çooookkkkkkkkkk teşekkür ederimmm... hepinizden Allah razı olsun.... inşallah bundan sonrası kolayca geçiverir ve rahat nefes alırız... Rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin inşallah...... İnşallah en kısa zamanda herkes umduğuna kavuşur.....

ayy kesinlikle katılıyorum canım sana... Dün şöyle durdum benim için beni tanımayan bir sürü insan dua ediyor boşa çıkmayacak bu dualar diye Elhamdülillah bugün istediğimizle karşılaştık... İnşallah isteyen herkese nasib olur bunu yaşamak....

canım ya allaha şükür gözümüzaydın olsun umarım sonuna kadar böle güzel gider
bu arada başka dra gitmen iyi olmuş zaten ben hiiç sevmemiştim drunu görmeden de olsa hep sana yok boş gebelik olabilir yok dış gebelik olabilir diye en kötüsünü söylüyordu ve iğnelerede geç başlatıyordu inş bi daha ona gitmezsin canım dr dediğin biraz pozitif olur hastaya moral verir bu ne felaket tellalı gibi dr :umursamaz:

arkadaşlar kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşıyorsanız sürekli hamile kalmadan önce ecopirin e başlayın.günde 1 adet.daha sonra hamile kaldığınız andan itibaren ki hamilelik şüpheniz olduğu andan itibaren doktorunuza hemen gidin ve cleaxne denilen bir iğneye başlayacaksınız ve dokuz ay boyunca sürekli kendiniz yapacağınız bir iğne.benimde 2 adet düşüğüm oldu ve eşimle birlikte yaptırdığımız genetik tahlil neticemizde her ikimizdede kanda pıhtılaşma görüldü.şu anda 6 aylık hamileyim ve önce Allah sonra cleaxne sayesinde çok şükür.....darısı sizlerin başına inşallah.

AYSUDE canım çokkkkk şükür.gözlerinaydınnn.inş.çok güzel günler seni bekliyor canım rahat ol.bebişede çok iyi bakkk.

merhaba aysudecim senin adına çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah bende 5 temmuz da kalp atışını görmeye gidecektim ama nasip olmadı 4 temmuz pazar günü düşük yaptım.....

Dualarım seninle canım sen ve meleğin allaha emanet olun inşallah

oleeeeeeeeeeey allahım sana şükürler olsun rabbim isteyen herkese versin uzun zamandır aldığım en güzel haber rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmadı aysude doktoruyun tutumunu bende beğenmemiştim doktor dediğin biraz pozitif olack sana moral verecek iğneye başlamamasıda ayrı bir konu

aay aysude mucızen senınle Allah kucagına almayıda nasıp eder ınş..

kızlar kanamam durdu bıde kalp atışlarını duysaydım cuma gunu doktora gıtcem ınş herşey yolundadır ignelerı kesmedım doktorum bırakma dedısanırı bebegın yerleşme kanamasıydı :)) hıç umutsuz düşünmüyorum ınş hepte ole olur.. dualarınıza ıhtıyacım var

TARFıL geçmiş olsun canım......hakkından hayırlısı olsun,umutsuzluğa kapılma canım.......

MUTLUSON hadi bakalım,kanamanın bitmesi güzel....sağlıkla kal canım.....

ah canımm benim de misafirim vardı yeni açabildim.çooook güzel bir haber inşallah çok güzel bir dokuz ay geçiririz hep beraber.sana demiştim böyle olan bir sürü kişi var diye.

TARFİL geçmiş olsun canım......hakkından hayırlısı olsun,umutsuzluğa kapılma canım.......

MUTLUSON hadi bakalım,kanamanın bitmesi güzel....sağlıkla kal canım.....

saol canım senide tebrik ederim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım haberini feryaddan telefonla almıştım ve çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun tatlım... Allahın dediği oluyor.. senin meleğin en kısa zamanda gelcek inşallah... benim yada bizimde ne olacağımız belli değil sonuçta inşallah herşey güzel olcak senin içinde bizim içinde... ama şuna kesinlikle kanaat getirdimki burda müthiş bir sinerji var ve öyle saf öyle temiz dualar ediliyorki Rabbim geri çevirmiyor... Hakkında hayırlısı olsun ki öyledir buna eminim kabul etmek zor olsada güzel günler çok ama çooookkk yakınnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…