Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar 5 temmuz da normal olarak baslayan dogumun sunı sancıyla nstte bebısın kalp atşları dusus saplanmas nedenıyle bebesı rıskle atmak ıstemeyek sezeryan oldum oğlusum iyi teyzoşlorları Rabbıme sukurler olsun ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın anne baba olmayı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı uğurlu ömürlü analı babalı büyüsün .sende iğne mi oluyodun canım?
bu arada ben de yeni geldim bu linke yıllar sonra ...clexan kullanıyorum 06 lık

Tebrikler allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

Canım kayıpların için çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın bu acıyı.
Aspirinin yumurtlamayı bozduğunu ilk kez duydum ve kendi doktorum da böyle birşeyden hiç bahsetmedi.
Ben de hamile kalmadan önce 3 ay boyunca hegün bir adet bebe aspirini kullandım ve allah şükürler olsun korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım.
Benim bir yakınımda daha bu rahatsızlık var, o da hamilelikten önce aspirin kullandı ve sonra da kolaylıkla hamile kaldı.
Elbette bünyeden bünyeye değişebilir belki bunu bilmiyorum ama hiçbir doktordan böyle birşey duymamıştım ben.

canım tebrik ederim,Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu,başarılı uzun ömürler versin

Son düzenleme:

Canım eskiyi okuyamadım ne olup bittiğini tam anlayamadım ama bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Doktorun kim şimdi ismini yazarsan sevinirim

Merhaba arkadaşlar, Hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Bende 2 düşükten sonra yapılan testler neticesinde kan pıhtılaşması sorunu oldu anlaşıldı. Gebeliğin başlamasıyla birlikte iğne ve asprin kullanmam gerektiği söylendi.
Gebe olup olmadığımı 2 gün içinde öğrenmiş olacağım. Ancak şöyle bir sorunum var, eğer gebelik oluşmuşsa kullanmam gereken aspirini ben kullanamayacağım.
Bende ürtiker ve anjioödem var. Ürtiker halk arasında kurdeşen olarak bilinen kaşıntılı döküntü. Bir türlü tedavi sonuç vermedi. Anjioödem ise, ürtikerin ilerlemiş hali, yüzde şişlikler oluşuyor.
Asprinin içinde bulunan etken madde de benim bu anjioödemi azdırıyor.
Benim sormak istediğim, aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
Varsa nasıl bir yöntem bulundu?
Hergün vurulan iğnelerin yan etkisi var mı?
Allah, Hepinize sağlıkla kucağınıza alacağınız hayırlı evlatlar nasip etsin.

Veeeeeeeeeee ilk ignemi yaptım arkadaşlar.... Gayet rahat yaptım.. Açtım bacağımı sıktım batırdım veee bu kadar bitti .. Inşallah hep böyle rahat olur.... Darısı isteyen herkesin başına inşallah....

canım farmakolojik bir durum olduğu için çok bişey söylemek doğru olmaz. Belki sadece kan sulandırıcı iğne ile sorun halledilebilir asprin duyarlılığını mutlaka doktoruna söylemelisin.. ürtiker katlanılabilecek bir rahatsızlık değil çünkü...

Allah analı babalı büyütsün bebişini.çooooook gözün aydın.bizlere de dua et .

Canım eskiyi okuyamadım ne olup bittiğini tam anlayamadım ama bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Doktorun kim şimdi ismini yazarsan sevinirim
CANIM HAZİRAN 15 DE BİR DOKTOR İLE GÖRÜŞMÜŞTÜK ADINI VERMEYEYİM ... TEMMUZ 5 'E RANDEVU VERMİŞTİ DOKTORA GÜVENMEK İSTEDİĞİM İÇİNDE BEKLEDİM VELHASIL PAZARTESİ GİTTİK KARINDAN ULTRASON BAKTI KESE BOŞ DEDİ.. HAFTAYA SALI TEKRAR GELİN DEDİ BOŞ GEBELİK OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.. TABİ BİZDE MORAL SIFIRLANDI... DAYANAMADIK OTURDUĞUM YERDE Bİ POLİKLİNİK VAR ORAYA GİTTİKKK VE BEBİŞİM 6,5 MM OLMUŞ KALBİ TIKIR TIKIR ATIYOR.. O YÜZDEN DOKTOR FALAN BULMUCAM KENDİME BURDA ÖZEL Bİ ÜNV. VAR ORAYA GİTCEM YARIN RAPORUMU FALAN ÇIKARTTIRCAM VE DOĞUMA KADAR BURDA TAKİP OLCAM DOĞUM YAKIN BÜYÜK Bİ HASTANEYE GİDERİM ARTIK... BUGÜN ECZANEDEN İĞNELERİMİ DE ALDIM İLK İĞNEMİDE YAPTIM .. rABBBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH....

Evet canım yaa, kesinlikle katlanılır yanı yok. Perişan ediyor beni. Dr.uma sonradan telefon ettim. Durumumu söyledim. Gebe kalır kalmaz gel dedi. Beni başka bir yere yönlendirecekmiş. İlginç bir isim söyledi. İmmünoloji gibi birşey.
Gebe kalmak sorun, gebe kaldıktan sonra ayrı sorun. Allah yardımcımız olsun.

immunoloji bağışıklık sistemi ile ilgili sorunlara bakıyor .. doktorun doğru söylemiş... ama mutlaka bi çözüm bulcaklardır endişe etmee hakkında hayırlısı olsun inşallah....

kızlar benim çokkk uykum geldi ... hepiniz Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın ... hepinizi seviyorum

çok saol canım elbette bilmediğim bi hayır vardır bundada rabbim inşallah bana ve benim gibi bekleyen herkese en kısa zamanda gönderir bebişlerini ...

olursa dualarımızla olcak canım inşallah sana katılıyorum...olumunekankayizsmile

immunoloji bağışıklık sistemi ile ilgili sorunlara bakıyor .. doktorun doğru söylemiş... ama mutlaka bi çözüm bulcaklardır endişe etmee hakkında hayırlısı olsun inşallah....

İnşallah canım yaaa. Şu anda bu iyi temenniyi duymaya o kadar çok ihtiyacım var dı ki. Anlatamam. mafoldumben moralim sıfırın altına indi. İki gündür ayak tabanımda acayip kaşıntı ve şişlik oluştu. Yürümekte bile zorluk çektim.
Az önce bir yazı okudum, gebelik alerjisi hakkında. İnşallah şu anda yaşadıklarım gebelikten kaynaklıdır. Gerçi gebeliğin son aylarında olabilir diyor yazıda. Bendeki bir teselli işte.

İlgin ve tesellin için tekrar teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar..dün hoş bir giriş yapamamış olsamada hepinizden özür diliyorum..
biliyorum biraz sert oldu yazılarım ama kusura bakmayın..
sizede haber vermek istedim..
ben bugün bebeğimi kaybettim...
bu 4. oluyor..kimyasal gebelik gecrimişim..bugün kanamam oldu bebeğim oluşmadan düştü..
cok acı birşey allahım düşmanıma dahi yaşatmasın inş..
aysu canım cok sevindim senin adına kalp atışlarınıda kendinide görmüşsün bebeğinin..allahım kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inş..
iyi akşamlar...

canım çok geçmiş olsun bende pazar günü 4. bebeğimi kaybettim.inşallah yakında tekrar kavuşuruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…