slm kızlar 5 temmuz da normal olarak baslayan dogumun sunı sancıyla nstte bebısın kalp atşları dusus saplanmas nedenıyle bebesı rıskle atmak ıstemeyek sezeryan oldum oğlusum iyi teyzoşlorları Rabbıme sukurler olsun ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın anne baba olmayı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar 5 temmuz da normal olarak baslayan dogumun sunı sancıyla nstte bebısın kalp atşları dusus saplanmas nedenıyle bebesı rıskle atmak ıstemeyek sezeryan oldum oğlusum iyi teyzoşlorları Rabbıme sukurler olsun ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın anne baba olmayı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar size bişi sorcam hepiniz benden tecrübelisiniz
ben hamile kalınca özel bi hasteneye gidiyodum
kürtaj olmak içinde devlet hastanesine gittim
bugün ordaki doktorum aradı merak etmiş bende hep kan pıhtılaşmasından şüphelendiğimi söyledim
kan pıhtılaşması gebe kalmayab engel değil diyo
ben 3 senedir istiyodumya...
tamam bu doğru ama
bide ben şeyi sordum hamişle kalmadan önce hani kan pıhtılaşması varsa aspirin veriyolarya
onu söyledim
dediki aspirin yumurtlamayı bozuyo iyice aklım karıştı siz ne dersiniz????*
arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün denden baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım farmakolojik bir durum olduğu için çok bişey söylemek doğru olmaz. Belki sadece kan sulandırıcı iğne ile sorun halledilebilir asprin duyarlılığını mutlaka doktoruna söylemelisin.. ürtiker katlanılabilecek bir rahatsızlık değil çünkü...merhaba arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Bende 2 düşükten sonra yapılan testler neticesinde kan pıhtılaşması sorunu oldu anlaşıldı. Gebeliğin başlamasıyla birlikte iğne ve asprin kullanmam gerektiği söylendi.
Gebe olup olmadığımı 2 gün içinde öğrenmiş olacağım. Ancak şöyle bir sorunum var, eğer gebelik oluşmuşsa kullanmam gereken aspirini ben kullanamayacağım.
Bende ürtiker ve anjioödem var. ürtiker halk arasında kurdeşen olarak bilinen kaşıntılı döküntü. Bir türlü tedavi sonuç vermedi. Anjioödem ise, ürtikerin ilerlemiş hali, yüzde şişlikler oluşuyor.
Asprinin içinde bulunan etken madde de benim bu anjioödemi azdırıyor.
Benim sormak istediğim, aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
Varsa nasıl bir yöntem bulundu?
Hergün vurulan iğnelerin yan etkisi var mı?
Allah, hepinize sağlıkla kucağınıza alacağınız hayırlı evlatlar nasip etsin.
CANIM HAZİRAN 15 DE BİR DOKTOR İLE GÖRÜŞMÜŞTÜK ADINI VERMEYEYİM ... TEMMUZ 5 'E RANDEVU VERMİŞTİ DOKTORA GÜVENMEK İSTEDİĞİM İÇİNDE BEKLEDİM VELHASIL PAZARTESİ GİTTİK KARINDAN ULTRASON BAKTI KESE BOŞ DEDİ.. HAFTAYA SALI TEKRAR GELİN DEDİ BOŞ GEBELİK OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.. TABİ BİZDE MORAL SIFIRLANDI... DAYANAMADIK OTURDUĞUM YERDE Bİ POLİKLİNİK VAR ORAYA GİTTİKKK VE BEBİŞİM 6,5 MM OLMUŞ KALBİ TIKIR TIKIR ATIYOR.. O YÜZDEN DOKTOR FALAN BULMUCAM KENDİME BURDA ÖZEL Bİ ÜNV. VAR ORAYA GİTCEM YARIN RAPORUMU FALAN ÇIKARTTIRCAM VE DOĞUMA KADAR BURDA TAKİP OLCAM DOĞUM YAKIN BÜYÜK Bİ HASTANEYE GİDERİM ARTIK... BUGÜN ECZANEDEN İĞNELERİMİ DE ALDIM İLK İĞNEMİDE YAPTIM .. rABBBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH....Canım eskiyi okuyamadım ne olup bittiğini tam anlayamadım ama bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Doktorun kim şimdi ismini yazarsan sevinirim
canım farmakolojik bir durum olduğu için çok bişey söylemek doğru olmaz. Belki sadece kan sulandırıcı iğne ile sorun halledilebilir asprin duyarlılığını mutlaka doktoruna söylemelisin.. ürtiker katlanılabilecek bir rahatsızlık değil çünkü...
Evet canım yaa, kesinlikle katlanılır yanı yok. Perişan ediyor beni. Dr.uma sonradan telefon ettim. Durumumu söyledim. Gebe kalır kalmaz gel dedi. Beni başka bir yere yönlendirecekmiş. İlginç bir isim söyledi. İmmünoloji gibi birşey.
Gebe kalmak sorun, gebe kaldıktan sonra ayrı sorun. Allah yardımcımız olsun.
canım haberini feryaddan telefonla almıştım ve çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun tatlım... Allahın dediği oluyor.. senin meleğin en kısa zamanda gelcek inşallah... benim yada bizimde ne olacağımız belli değil sonuçta inşallah herşey güzel olcak senin içinde bizim içinde... ama şuna kesinlikle kanaat getirdimki burda müthiş bir sinerji var ve öyle saf öyle temiz dualar ediliyorki Rabbim geri çevirmiyor... Hakkında hayırlısı olsun ki öyledir buna eminim kabul etmek zor olsada güzel günler çok ama çooookkk yakınnnn.....
immunoloji bağışıklık sistemi ile ilgili sorunlara bakıyor .. doktorun doğru söylemiş... ama mutlaka bi çözüm bulcaklardır endişe etmee hakkında hayırlısı olsun inşallah....
merhaba arkadaşlar..dün hoş bir giriş yapamamış olsamada hepinizden özür diliyorum..
biliyorum biraz sert oldu yazılarım ama kusura bakmayın..
sizede haber vermek istedim..
ben bugün bebeğimi kaybettim...
bu 4. oluyor..kimyasal gebelik gecrimişim..bugün kanamam oldu bebeğim oluşmadan düştü..
cok acı birşey allahım düşmanıma dahi yaşatmasın inş..
aysu canım cok sevindim senin adına kalp atışlarınıda kendinide görmüşsün bebeğinin..allahım kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inş..
iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?