Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar ya düşük yapmayı engellemek için proluton depot iğne oluyodum pazar günüde kanama çoğalınca hastanede yaptılar.kanama durmadı ama bebeğim düştükten sonra kanamam kesildi ve hala yok lekelenme gibi normalmi acaba

Allah analı babalı büyütsün.

Ne iyi etmişsin doktora gitmekle. Salı gününe kadar kim bilir ne kadar acı çekecektin boş yere bebeğinde stres altında kalacaktı. :) Sıra sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucaklamakta. :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.

tarfil geçmiş olsun. ınşallah bu göreceğin son acın olur. Allah yardımcın olsun.

Arkadaşlar doktorum beni aspirine başlatmadı acaba kendim başlasammı ? Sadece folibol kullanıyorum.

Birde hep aklıma takılıyor sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Ben bir hayli kilolu bir insanım o nedenle düzenli adet olamıyordum. Adet olamadığım zamanlar acayip sıkıntım oluyordu. Kendimce acaba kanım mı koyulaşıyor diye limon içmeye başlamıştım. 2-3 akşamda bir limon sıkıp içiyordum. Hamileliğimin ilk aylarında annem sürekli limon sıkar getirirdi kızım yine rahatsızlanırsın diye.16. hafta kontrolümde bebeğimin her şeyi iyiydi haraketleri suyu vs. 1 hafta sonra gelişimi durmuş. 16. hafta civarları midem rahatsızlanıyor diye limonu bırakmıştım. Bu olay sizcede bir tesadüfmü yoksa bebeğin 17 haftaya kadar sorunsuz gelişmesini limonun kan üzerindeki etkisi sağlamış olabilirmi ?

Son düzenleme:

canım olabilir keşke druna sorsaydın.banada dr son gebeliğimde cleaxan 04lük iğne vermişti bende ya yetersiz gelirse diye fazla limon tüketmiştim ve kanım fazla sulandığı için düşürdüm.keşke sadece iğneyle yetinseymişim.neyse canım demek istediğim limonun kan sulandırıcı etkisi fazla druna bi danış bu konuyu

inşaallah ,,, inşaallah... Rabbim isteyen herkese istediği herşeyi verir inşallah hayırlısıyla...:Saruboceq:

estafurullah biz neler yaşadık burda... ne acılar ne sevinçler ne zaman istersen burda seninle ilgilenecek birini bulursun çekinmeden aklına takılan herşeyi sor cevap verecek birileri mutlaka vardır...

çoookk aammmaaa çoookkk geçmiş olsun... Allah birdaha yaşatmasın inşaallah....
canım kürtaj oldun mu bilmiyorum ama rahim içinde gebeliğe ait yapıları tamamen attıysan kanaman olmaması yada lekelenme tarzında olması normal endişelenme....

canım cok gecmiş olsun..allahım inş. birdaha hiç yaşatmasın..
inşallah bizde kucaklayabiliriz bebeklerimizi..:Saruboceq:
aminnnn....

denden ısrar etmese belki hala köskös oturuyor olcaktım eşim de gidelim bi gösterelim deyince hadi kalk gidelim dedim ve elhamdülillah kafamdan kocaman bi soru işareti kalktı gitti.... iğnemide olunca kuş gibi rahatladım valla... hayırlısı inşallah kucağımıza alacağımız günleri de gösterir Rabbim cümlesiyle birlikte inşallah...

günaydın arkadaşlar

mübarek miraç kandiliniz mübarek olsun.inşallah hamilelerimize bebeişlerini sağsalim kucaklarına almayı bekleyenlerede biran önce bebişlerini göndermeyi nasip etsin yüceler yücesi rabbim

birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar

amın tarfıl Rabbım ole buyukkı mucılerını gosterıyo bıze..bız umutsuzluga kaplılarak açık kapılar kapatıyoruz. sadece sabır ve duaya ıhtıyacımız var Rabbım evlat hasretıyle yanan yureklere evlat, hamışlere kucaklarına almayı nasıp etsın, evladı olanlarında evlatlarını korusun

pek yazamadım yatmaktan arkadaşlarım kusra kalmayın ben burayı hep takıp ederdım ama yazmazdım az erıngeclıme mısaysak ne

amin canım inşallah benim gibi bekleyen herkese mucizelerini gönderir inşallah rabbim en kısa zamanda

tatlım öncelikle geçmiş olsun verdiğin bilgi için teşekkürler ama kaydirigubbakcemile3 merak etme burdaki arkadaşların hepsi tedavi şeklinin nasıl olacağını biliyor ancak doktorlarımızın uyguladığı yollar farklı kimi kalp atımına kadar iğneyi vermiyor yada farklı markalar seçilebiliyor bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
oh beee güzel bir haber daha...
canııımmmm hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişini
çok geçmiş olsun canım sorun değil merak etme sonuçta kadınız ve bu aralar hormonlarımız fazla çalıştığından değişik tepkiler verebiliyoruz hayırlısıyla canım inşallah sende sağlıkla hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın
tarfilcim seninde kandilin mübarek olsun
sana da çok çok geçmiş olsun canım inşallah sende en kısa zamanda hamiş kalı sağlıkla kucağına alırsın

rabbim duaları geri çevirmedi.şükürler olsun.
gözün aydın.sağlıkla sıhatle büyüsün.
geçmiş olsun.rabbim en kısa zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin.

asigül inşallah 3 lü test sonucun iyi çıkar.
sonuyok yazdığın ağrı sebebi bebişin büyümesidir diye tahmin ediyorum ama ağrın falan artarsa hemen dr ara bence.
herkese günaydıınnnnnnnnnnn

günaydınnnn.nasıl gidiyor hamişlik.bulantı kusma varmı?

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum beni çok rahatlattınız allah hepinizin gönlüne göre versin sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin ddilek canım benim doktorum coraspin günde 1 tane 100 mg verdi,folıkplus günde 3 tane birde gilikofen kullanıyorum polikistik görünüm olduğu için kullandığım ilaçlar bu kadar.Pınar81 canım allah gebeliğinin devamını sağlıklıca geçirmeyi nasp etsin çok teşekkür ederim cvp için

merhaba........öncelikle moralimizi yüksek tutacağız,çok şükür artık tıp o kadar ilerledi ki her şeyin bir çaresi var,ayrıca sadece iğne kullanarak sağlıklı hamilelik geçiren pek çok insan var....o halde ne yapıyoruz,sakin oluyoruz ve hakkımızdan hayırlısını istiyoruz........
sevgiyle kal........

merhaba........geçmiş olsun,Rabbim bir daha yaşatmasın canım........hakkımdan hayırlısı buymuş diyerek sabret,sabrının karşılığını mutlaka alacaksın.......

aspirin ve iğne kullanmıyor muydun?limonun kan sulandırıcı özelliği var bu doğru,kirazında öyle.......ama şöyle düşün yıllardır kadınlar bu şekilde doğum yapabilmişler,bu problem tanımlanmamış iken,rızkı olan bu dünyaya geliyor,olmayana ne yapsak çare yok....hayırlısı olsun senin içinde canım.....

herkese günaydıınnnnnnnnnnn

günaydın gülümmmmm.......

çok şükür kusma ve kötü şekilde bulantı yok sadece sarhoş gibiyim uyumak istiyorum kolumu kaldırmaya halim yok
ve hep açımmm cokacimcoook

maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…