canım çok geçmiş olsun bende pazar günü 4. bebeğimi kaybettim.inşallah yakında tekrar kavuşuruz canım
slm kızlar 5 temmuz da normal olarak baslayan dogumun sunı sancıyla nstte bebısın kalp atşları dusus saplanmas nedenıyle bebesı rıskle atmak ıstemeyek sezeryan oldum oğlusum iyi teyzoşlorları Rabbıme sukurler olsun ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın anne baba olmayı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Veeeeeeeeeee ilk ignemi yaptım arkadaşlar.... Gayet rahat yaptım.. Açtım bacağımı sıktım batırdım veee bu kadar bitti .. Inşallah hep böyle rahat olur.... Darısı isteyen herkesin başına inşallah....
canım cok gecmiş olsun..allahım inş. birdaha hiç yaşatmasın..
inşallah bizde kucaklayabiliriz bebeklerimizi..:Saruboceq:
Allah analı babalı büyütsün.
Ne iyi etmişsin doktora gitmekle. Salı gününe kadar kim bilir ne kadar acı çekecektin boş yere bebeğinde stres altında kalacaktı. :) Sıra sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucaklamakta. :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar doktorum beni aspirine başlatmadı acaba kendim başlasammı ? Sadece folibol kullanıyorum.
Birde hep aklıma takılıyor sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Ben bir hayli kilolu bir insanım o nedenle düzenli adet olamıyordum. Adet olamadığım zamanlar acayip sıkıntım oluyordu. Kendimce acaba kanım mı koyulaşıyor diye limon içmeye başlamıştım. 2-3 akşamda bir limon sıkıp içiyordum. Hamileliğimin ilk aylarında annem sürekli limon sıkar getirirdi kızım yine rahatsızlanırsın diye.16. hafta kontrolümde bebeğimin her şeyi iyiydi haraketleri suyu vs. 1 hafta sonra gelişimi durmuş. 16. hafta civarları midem rahatsızlanıyor diye limonu bırakmıştım. Bu olay sizcede bir tesadüfmü yoksa bebeğin 17 haftaya kadar sorunsuz gelişmesini limonun kan üzerindeki etkisi sağlamış olabilirmi ?
inşaallah ,,, inşaallah... Rabbim isteyen herkese istediği herşeyi verir inşallah hayırlısıyla...:Saruboceq:çok saol canım elbette bilmediğim bi hayır vardır bundada rabbim inşallah bana ve benim gibi bekleyen herkese en kısa zamanda gönderir bebişlerini ...
olursa dualarımızla olcak canım inşallah sana katılıyorum...olumunekankayizsmile
estafurullah biz neler yaşadık burda... ne acılar ne sevinçler ne zaman istersen burda seninle ilgilenecek birini bulursun çekinmeden aklına takılan herşeyi sor cevap verecek birileri mutlaka vardır...İnşallah canım yaaa. Şu anda bu iyi temenniyi duymaya o kadar çok ihtiyacım var dı ki. Anlatamam. mafoldumben moralim sıfırın altına indi. İki gündür ayak tabanımda acayip kaşıntı ve şişlik oluştu. Yürümekte bile zorluk çektim.
Az önce bir yazı okudum, gebelik alerjisi hakkında. İnşallah şu anda yaşadıklarım gebelikten kaynaklıdır. Gerçi gebeliğin son aylarında olabilir diyor yazıda. Bendeki bir teselli işte.
İlgin ve tesellin için tekrar teşekkür ederim.
çoookk aammmaaa çoookkk geçmiş olsun... Allah birdaha yaşatmasın inşaallah....merhaba arkadaşlar..dün hoş bir giriş yapamamış olsamada hepinizden özür diliyorum..
biliyorum biraz sert oldu yazılarım ama kusura bakmayın..
sizede haber vermek istedim..
ben bugün bebeğimi kaybettim...
bu 4. oluyor..kimyasal gebelik gecrimişim..bugün kanamam oldu bebeğim oluşmadan düştü..
cok acı birşey allahım düşmanıma dahi yaşatmasın inş..
aysu canım cok sevindim senin adına kalp atışlarınıda kendinide görmüşsün bebeğinin..allahım kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inş..
iyi akşamlar...
canım kürtaj oldun mu bilmiyorum ama rahim içinde gebeliğe ait yapıları tamamen attıysan kanaman olmaması yada lekelenme tarzında olması normal endişelenme....kızlar ya düşük yapmayı engellemek için proluton depot iğne oluyodum pazar günüde kanama çoğalınca hastanede yaptılar.kanama durmadı ama bebeğim düştükten sonra kanamam kesildi ve hala yok lekelenme gibi normalmi acaba
aminnnn....canım cok gecmiş olsun..allahım inş. birdaha hiç yaşatmasın..
inşallah bizde kucaklayabiliriz bebeklerimizi..:Saruboceq:
denden ısrar etmese belki hala köskös oturuyor olcaktım eşim de gidelim bi gösterelim deyince hadi kalk gidelim dedim ve elhamdülillah kafamdan kocaman bi soru işareti kalktı gitti.... iğnemide olunca kuş gibi rahatladım valla... hayırlısı inşallah kucağımıza alacağımız günleri de gösterir Rabbim cümlesiyle birlikte inşallah...Allah analı babalı büyütsün.
Ne iyi etmişsin doktora gitmekle. Salı gününe kadar kim bilir ne kadar acı çekecektin boş yere bebeğinde stres altında kalacaktı. :) Sıra sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucaklamakta. :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
tarfil geçmiş olsun. İnşallah bu göreceğin son acın olur. Allah yardımcın olsun.
Arkadaşlar doktorum beni aspirine başlatmadı acaba kendim başlasammı ? Sadece folibol kullanıyorum.
Birde hep aklıma takılıyor sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Ben bir hayli kilolu bir insanım o nedenle düzenli adet olamıyordum. Adet olamadığım zamanlar acayip sıkıntım oluyordu. Kendimce acaba kanım mı koyulaşıyor diye limon içmeye başlamıştım. 2-3 akşamda bir limon sıkıp içiyordum. Hamileliğimin ilk aylarında annem sürekli limon sıkar getirirdi kızım yine rahatsızlanırsın diye.16. hafta kontrolümde bebeğimin her şeyi iyiydi haraketleri suyu vs. 1 hafta sonra gelişimi durmuş. 16. hafta civarları midem rahatsızlanıyor diye limonu bırakmıştım. Bu olay sizcede bir tesadüfmü yoksa bebeğin 17 haftaya kadar sorunsuz gelişmesini limonun kan üzerindeki etkisi sağlamış olabilirmi ?
herkese ii geceler
amın tarfıl Rabbım ole buyukkı mucılerını gosterıyo bıze..bız umutsuzluga kaplılarak açık kapılar kapatıyoruz. sadece sabır ve duaya ıhtıyacımız var Rabbım evlat hasretıyle yanan yureklere evlat, hamışlere kucaklarına almayı nasıp etsın, evladı olanlarında evlatlarını korusun
tatlım öncelikle geçmiş olsun verdiğin bilgi için teşekkürler ama kaydirigubbakcemile3 merak etme burdaki arkadaşların hepsi tedavi şeklinin nasıl olacağını biliyor ancak doktorlarımızın uyguladığı yollar farklı kimi kalp atımına kadar iğneyi vermiyor yada farklı markalar seçilebiliyor bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımarkadaşlar kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşıyorsanız sürekli hamile kalmadan önce ecopirin e başlayın.günde 1 adet.daha sonra hamile kaldığınız andan itibaren ki hamilelik şüpheniz olduğu andan itibaren doktorunuza hemen gidin ve cleaxne denilen bir iğneye başlayacaksınız ve dokuz ay boyunca sürekli kendiniz yapacağınız bir iğne.benimde 2 adet düşüğüm oldu ve eşimle birlikte yaptırdığımız genetik tahlil neticemizde her ikimizdede kanda pıhtılaşma görüldü.şu anda 6 aylık hamileyim ve önce Allah sonra cleaxne sayesinde çok şükür.....darısı sizlerin başına inşallah.
oh beee güzel bir haber daha...kızlar kanamam durdu bıde kalp atışlarını duysaydım cuma gunu doktora gıtcem ınş herşey yolundadır ignelerı kesmedım doktorum bırakma dedısanırı bebegın yerleşme kanamasıydı :)) hıç umutsuz düşünmüyorum ınş hepte ole olur.. dualarınıza ıhtıyacım var
canııımmmm hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebişinislm kızlar 5 temmuz da normal olarak baslayan dogumun sunı sancıyla nstte bebısın kalp atşları dusus saplanmas nedenıyle bebesı rıskle atmak ıstemeyek sezeryan oldum oğlusum iyi teyzoşlorları Rabbıme sukurler olsun ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın anne baba olmayı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım sorun değil merak etme sonuçta kadınız ve bu aralar hormonlarımız fazla çalıştığından değişik tepkiler verebiliyoruz hayırlısıyla canım inşallah sende sağlıkla hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsınmerhaba arkadaşlar..dün hoş bir giriş yapamamış olsamada hepinizden özür diliyorum..
bu 4. oluyor..kimyasal gebelik gecrimişim..bugün kanamam oldu bebeğim oluşmadan düştü..
aysu canım cok sevindim senin adına kalp atışlarınıda kendinide görmüşsün bebeğinin..allahım kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inş..
iyi akşamlar...
tarfilcim seninde kandilin mübarek olsungünaydın arkadaşlar
mübarek miraç kandiliniz mübarek olsun.inşallah hamilelerimize bebeişlerini sağsalim kucaklarına almayı bekleyenlerede biran önce bebişlerini göndermeyi nasip etsin yüceler yücesi rabbim
birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar
rabbim duaları geri çevirmedi.şükürler olsun.arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün denden baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
gözün aydın.sağlıkla sıhatle büyüsün.slm kızlar 5 temmuz da normal olarak baslayan dogumun sunı sancıyla nstte bebısın kalp atşları dusus saplanmas nedenıyle bebesı rıskle atmak ıstemeyek sezeryan oldum oğlusum iyi teyzoşlorları Rabbıme sukurler olsun ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın anne baba olmayı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun.rabbim en kısa zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin.merhaba arkadaşlar..dün hoş bir giriş yapamamış olsamada hepinizden özür diliyorum..
iyi akşamlar...
herkese günaydıınnnnnnnnnnn
çok şükür kusma ve kötü şekilde bulantı yok sadece sarhoş gibiyim uyumak istiyorum kolumu kaldırmaya halim yokgünaydınnnn.nasıl gidiyor hamişlik.bulantı kusma varmı?
İnşallah canım yaaa. Şu anda bu iyi temenniyi duymaya o kadar çok ihtiyacım var dı ki. Anlatamam. mafoldumben moralim sıfırın altına indi. İki gündür ayak tabanımda acayip kaşıntı ve şişlik oluştu. Yürümekte bile zorluk çektim.
Az önce bir yazı okudum, gebelik alerjisi hakkında. İnşallah şu anda yaşadıklarım gebelikten kaynaklıdır. Gerçi gebeliğin son aylarında olabilir diyor yazıda. Bendeki bir teselli işte.
İlgin ve tesellin için tekrar teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar..dün hoş bir giriş yapamamış olsamada hepinizden özür diliyorum..
iyi akşamlar...
Allah analı babalı büyütsün.
tarfil geçmiş olsun. İnşallah bu göreceğin son acın olur. Allah yardımcın olsun.
herkese günaydıınnnnnnnnnnn
çok şükür kusma ve kötü şekilde bulantı yok sadece sarhoş gibiyim uyumak istiyorum kolumu kaldırmaya halim yok
ve hep açımmm cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?