senin nasıl gidiyor bitanem hamileliğin inşallah kolay ve seni zorlamadan geçiyordurgünaydın gülümmmmm.......
maşallah maşallah
amanda aman kal güzelim kal daaaaaGÜnyadın canlarım gÜlÜŞÜm yaaaaa ne gÜsel valla sİzİ gÖrÜnce hamİle kalasım gelİyor yaaaaa
OLSUN CNM TOSUN PAŞA OLUR SENİNKİDE İŞTE NE GÜSEL BOL BOL YE BOŞVER KİLOYU DÜŞÜNME NASILSA SONRA VERİRSİN BENİM 2 SİNDE HİÇ BELİRTİ OLMADI CNM AMA İLKİNDE ÇOK UYUYORDUM VE SABAH BULANTILARI ÇOK OLUYORDU DİĞERLERİNDE KESEDEN BAŞKA BİŞİ YOKTU GENELDE MİDE BULANTILARI KALP ATIŞINI ALDIKTAN SONRA BAŞLARMIŞ BELİRTİLERİN ÇOĞU BENİM O AŞAMAYI GEÇEMEDİĞİM İÇİN OLMAMASI NORMAL VE BELİRTİLER BEBEĞİNİN İİ OLDUĞUNUN İŞARETİDİR BUNU UNUTMAsenin nasıl gidiyor bitanem hamileliğin inşallah kolay ve seni zorlamadan geçiyordur
amanda aman kal güzelim kal daaaaa
senin hamileliklerin zor mu geçti
ben şimdi yarım dünya oldum bile ilk öğrendiğimde 54,5 kg idim doktorda bitartıldım ohaoldumsmile 57,9 kg eğer kusma huyum olsa bende kilo almıcam ama kendimi hep aç hissediyorum ve yemek yerken doymayacakmışım gibi geliyor cokacimcoook
inşallah canım benim sen nasılsın denizim nasıl ay sanki uzak bi memlekete taşındında bian karşılaştık çünkü seni burda görünce ''ya ben seni çok özledim'' diyesim geliyor olumunekankayizsmileGuluscüm canım benim boşver sen kiloyu, nasılsa verebileceğini biliyorsun..
Yediklerinin hepsi de bebişimize yarasın inşallah :1hug:
inşallah canım sende en kısa zamanda bbööööölleee benim gibi yataktan kalkmak istemez elinde çubuk krakeri ile gezmeye başlarsın inşallah en kısa zamanda göreceğiz o günleri eh biz sıramızı savdık yeni hamişler bekliyoruzOLSUN CNM TOSUN PAŞA OLUR SENİNKİDE İŞTE NE GÜSEL BOL BOL YE BOŞVER KİLOYU DÜŞÜNME NASILSA SONRA VERİRSİN BENİM 2 SİNDE HİÇ BELİRTİ OLMADI CNM AMA İLKİNDE ÇOK UYUYORDUM VE SABAH BULANTILARI ÇOK OLUYORDU DİĞERLERİNDE KESEDEN BAŞKA BİŞİ YOKTU GENELDE MİDE BULANTILARI KALP ATIŞINI ALDIKTAN SONRA BAŞLARMIŞ BELİRTİLERİN ÇOĞU BENİM O AŞAMAYI GEÇEMEDİĞİM İÇİN OLMAMASI NORMAL VE BELİRTİLER BEBEĞİNİN İİ OLDUĞUNUN İŞARETİDİR BUNU UNUTMA
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
Yüce rabbim bu mübarek günde dualarımızı boş çevirmesin. Hepinize sağlık, sıhat, huzur, sağlıklı ve hayırlı bebekler versin. Her türlü beladan, kötülükten, felaketten korusun.
gülüş çüm kalp atımını duymuşsun canım allah tamamına erdirsinn....
amin canım inşallah hayırlısıyla darısı sana ve tüm isteyenlere :Saruboceq:
amin canım inşallah hayırlısıyla darısı sana ve tüm isteyenlere :Saruboceq:
AMİN CANIM .... dün dr gittim. ben hamile kalamıyorum dedim bana çok güldü doktorcumm... ama ben gülmeyin dedim bakın bakalım bir sorun falan mı var dedim. tamam madem çok istiyorsun deyip..... tüm kan tahlillerimi yeniden yaptırdı.rahim filmim genetik tetkiklerim kromozom analizim hepsini 8 ay önce yaptırmıştım. ama eşimden spermiyogram istedi. eşimde sağolsun ikiletmeden hemen yaptırdı. herşey normal çıktı. hatta yumurtalarımı saydı bu ay inşallah olur falan dedi.... bende inşallah dedimsempatiksalakcinni adamcağız çok mu acil eğer acilse aşılama yapalım dedi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Arkadaşlar, benim adet tarihim yarın, eğer gebelik varsa geç kalmamak adına bir an önce iğnelere başlamak istiyorum. Ancak bugün kendim test yaptım negatif çıktı. (Saat 10 da yaptım) Acaba kanda gebelik baktırsam mı? Yoksa bir kaç gün daha beklememde bir sakınca olur mu?
canım adetin geçsin ondan sonra yaptır tahlili istersen... sıkıntı olacağını sanmıyorm.. eğer benim gibiysen şimdi tahlil yaptırsanda çıkmayabilir... aayyy herşeyim film gibi yaaaa... benim adet 5 gün geçmişti tahlil yaptırdım ve beta hcg 13 çıkmıştı doktor bana güldü bu sonuçla hamileyim demiyosun dimi diye bendeee yooo diyorum dedim vee haklı çıktım...
arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün denden baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Allah analı babalı büyütsün.
Ne iyi etmişsin doktora gitmekle. Salı gününe kadar kim bilir ne kadar acı çekecektin boş yere bebeğinde stres altında kalacaktı. :) Sıra sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucaklamakta. :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
tarfil geçmiş olsun. İnşallah bu göreceğin son acın olur. Allah yardımcın olsun.
Arkadaşlar doktorum beni aspirine başlatmadı acaba kendim başlasammı ? Sadece folibol kullanıyorum.
Birde hep aklıma takılıyor sizinde düşüncelerinizi almak istedim. Ben bir hayli kilolu bir insanım o nedenle düzenli adet olamıyordum. Adet olamadığım zamanlar acayip sıkıntım oluyordu. Kendimce acaba kanım mı koyulaşıyor diye limon içmeye başlamıştım. 2-3 akşamda bir limon sıkıp içiyordum. Hamileliğimin ilk aylarında annem sürekli limon sıkar getirirdi kızım yine rahatsızlanırsın diye.16. hafta kontrolümde bebeğimin her şeyi iyiydi haraketleri suyu vs. 1 hafta sonra gelişimi durmuş. 16. hafta civarları midem rahatsızlanıyor diye limonu bırakmıştım. Bu olay sizcede bir tesadüfmü yoksa bebeğin 17 haftaya kadar sorunsuz gelişmesini limonun kan üzerindeki etkisi sağlamış olabilirmi ?
senin nasıl gidiyor bitanem hamileliğin inşallah kolay ve seni zorlamadan geçiyordur
Herkese hayırlı sabahlar .. hepimizin kandili mübarek olsun....
denden güzelim bu ne güzel haber hem de kalp atımına kadar beklemişsin kısss ben çatlardım haaa... rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin...
aysudecim sıkıntılı haberide bu gün okudum ama arkasından güzel haberide okudum..rabbim nelere kadir......herşeyin en güzelini haketen tertemizli yürekli arkadaşım benim....
tarfil: canım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebe kalırsın..
Nazlı: inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız
Arkadaşlar, benim adet tarihim yarın, eğer gebelik varsa geç kalmamak adına bir an önce iğnelere başlamak istiyorum. Ancak bugün kendim test yaptım negatif çıktı. (Saat 10 da yaptım) Acaba kanda gebelik baktırsam mı? Yoksa bir kaç gün daha beklememde bir sakınca olur mu?
Elhamdülillah, canım çok ama çok sevindim RAbbim tamamına erdirsin, geceleri bile uyanınca aklıma gelip dua ettim, inş dualarımız birbirimiz için olsun. Şu mübarek günde kimse kötü haberler almasın inş. kocaman öpüyorum seni oh be üzerimden yük kalktı sanki.arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz içinn hepinize çoookkk aamaaa çoookkk teşekkür ederim.. dün denden baya bi ısrar etmişti lütfen git baktır diye ama ruh halim pek iyi değildi bugün biraz toparladım kendimi ve başka bir doktora gittim... veee arkadaşlar bebeği de kalp atımınıda gördük çok şükür... doktorun yorumuna göre gayet sağlıklı görünüyormuş... eczaneden iğneleri de istedik akşama gelcek ve başlıcaz inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
dualarımız seninle inşallah iyi haberlerinin bekliyoruz.kızlar kanamam durdu bıde kalp atışlarını duysaydım cuma gunu doktora gıtcem ınş herşey yolundadır ignelerı kesmedım doktorum bırakma dedısanırı bebegın yerleşme kanamasıydı :)) hıç umutsuz düşünmüyorum ınş hepte ole olur.. dualarınıza ıhtıyacım var
merhaba aysudecim senin adına çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah bende 5 temmuz da kalp atışını görmeye gidecektim ama nasip olmadı 4 temmuz pazar günü düşük yaptım.....
Dualarım seninle canım, Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin, meraklanma herşey güzel olacak.
benimde üç haftadır kesilmişti bulantı üç gündür yine başladı, ama ben seviniyorum oğluşum sağlıklı diye düşünüyorum, inş birde şu üçlü testin sonucu iyi çıkar aman arkadaşlar dua istiyorum sizden benide de unutmayın.OLSUN CNM TOSUN PAŞA OLUR SENİNKİDE İŞTE NE GÜSEL BOL BOL YE BOŞVER KİLOYU DÜŞÜNME NASILSA SONRA VERİRSİN BENİM 2 SİNDE HİÇ BELİRTİ OLMADI CNM AMA İLKİNDE ÇOK UYUYORDUM VE SABAH BULANTILARI ÇOK OLUYORDU DİĞERLERİNDE KESEDEN BAŞKA BİŞİ YOKTU GENELDE MİDE BULANTILARI KALP ATIŞINI ALDIKTAN SONRA BAŞLARMIŞ BELİRTİLERİN ÇOĞU BENİM O AŞAMAYI GEÇEMEDİĞİM İÇİN OLMAMASI NORMAL VE BELİRTİLER BEBEĞİNİN İİ OLDUĞUNUN İŞARETİDİR BUNU UNUTMA
Beklemek zor olacak ama, haklısın bir kaç gün geçsin. Bir önceki gebeliğimi adet günü yaptığım testte öğrenmiştim ama belkide bu sefer birşey yoktur. Şu anda ne adet belirtisi var, ne gebelik belirtisi var zaten. Olmayan şey de pozitif çıkmaz ya. Neyse bir kaç gün daha bekleyip göreceğim artık. boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?