Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

MıraÇ kandılımızı en ıÇten dıleklerımle kutlarım bol dualı bırgÜn geÇırelım allah rızası ıÇın bebeklerımız ıÇın ..... Rabbım hamılelere saĞlıklı gÜnler bızlerede saĞlıklı hamılelıkler nasıp eylesın kımsenın kucaĞı boŞ boynu bukuk kalmasın ....... Amın .........................................

günaydın gülümmmmm.......
maşallah maşallah
senin nasıl gidiyor bitanem hamileliğin inşallah kolay ve seni zorlamadan geçiyordur
GÜnyadın canlarım gÜlÜŞÜm yaaaaa ne gÜsel valla sİzİ gÖrÜnce hamİle kalasım gelİyor yaaaaa
amanda aman kal güzelim kal daaaaa
senin hamileliklerin zor mu geçti
ben şimdi yarım dünya oldum bile ilk öğrendiğimde 54,5 kg idim doktorda bitartıldım ohaoldumsmile 57,9 kg eğer kusma huyum olsa bende kilo almıcam ama kendimi hep aç hissediyorum ve yemek yerken doymayacakmışım gibi geliyor cokacimcoook

Guluscüm canım benim boşver sen kiloyu, nasılsa verebileceğini biliyorsun..
Yediklerinin hepsi de bebişimize yarasın inşallah :1hug:

OLSUN CNM TOSUN PAŞA OLUR SENİNKİDE İŞTE NE GÜSEL BOL BOL YE BOŞVER KİLOYU DÜŞÜNME NASILSA SONRA VERİRSİN BENİM 2 SİNDE HİÇ BELİRTİ OLMADI CNM AMA İLKİNDE ÇOK UYUYORDUM VE SABAH BULANTILARI ÇOK OLUYORDU DİĞERLERİNDE KESEDEN BAŞKA BİŞİ YOKTU GENELDE MİDE BULANTILARI KALP ATIŞINI ALDIKTAN SONRA BAŞLARMIŞ BELİRTİLERİN ÇOĞU BENİM O AŞAMAYI GEÇEMEDİĞİM İÇİN OLMAMASI NORMAL VE BELİRTİLER BEBEĞİNİN İİ OLDUĞUNUN İŞARETİDİR BUNU UNUTMA

Guluscüm canım benim boşver sen kiloyu, nasılsa verebileceğini biliyorsun..
Yediklerinin hepsi de bebişimize yarasın inşallah :1hug:
inşallah canım benim sen nasılsın denizim nasıl ay sanki uzak bi memlekete taşındında bian karşılaştık çünkü seni burda görünce ''ya ben seni çok özledim'' diyesim geliyor olumunekankayizsmile

inşallah canım sende en kısa zamanda bbööööölleee benim gibi yataktan kalkmak istemez elinde çubuk krakeri ile gezmeye başlarsın inşallah en kısa zamanda göreceğiz o günleri eh biz sıramızı savdık yeni hamişler bekliyoruz

Herkese hayırlı sabahlar .. hepimizin kandili mübarek olsun....
gülüş çüm kalp atımını duymuşsun canım allah tamamına erdirsinn....
denden güzelim bu ne güzel haber hem de kalp atımına kadar beklemişsin kısss ben çatlardım haaa... rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin...
aysudecim sıkıntılı haberide bu gün okudum ama arkasından güzel haberide okudum..rabbim nelere kadir......herşeyin en güzelini haketen tertemizli yürekli arkadaşım benim....
tarfil: canım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebe kalırsın..
Nazlı: inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

Yüce rabbim bu mübarek günde dualarımızı boş çevirmesin. Hepinize sağlık, sıhat, huzur, sağlıklı ve hayırlı bebekler versin. Her türlü beladan, kötülükten, felaketten korusun.

mutluson canım inşallah nickin gibi gebeliğin mutlu son olacak ....
eminecim sana selam vermemişim kuzucum pardonnnnnn.... sen nasılsın canım iyisindir inaşallahh...:)

AMİNNNNNNN ... bu mübarek gecede birbirimiz için dualarımızı esirgemeyelim....a.s

Arkadaşlar, benim adet tarihim yarın, eğer gebelik varsa geç kalmamak adına bir an önce iğnelere başlamak istiyorum. Ancak bugün kendim test yaptım negatif çıktı. (Saat 10 da yaptım) Acaba kanda gebelik baktırsam mı? Yoksa bir kaç gün daha beklememde bir sakınca olur mu?

canım adetin geçsin ondan sonra yaptır tahlili istersen... sıkıntı olacağını sanmıyorm.. eğer benim gibiysen şimdi tahlil yaptırsanda çıkmayabilir... aayyy herşeyim film gibi yaaaa... benim adet 5 gün geçmişti tahlil yaptırdım ve beta hcg 13 çıkmıştı doktor bana güldü bu sonuçla hamileyim demiyosun dimi diye bendeee yooo diyorum dedim vee haklı çıktım...

Beklemek zor olacak ama, haklısın bir kaç gün geçsin. Bir önceki gebeliğimi adet günü yaptığım testte öğrenmiştim ama belkide bu sefer birşey yoktur. Şu anda ne adet belirtisi var, ne gebelik belirtisi var zaten. Olmayan şey de pozitif çıkmaz ya. Neyse bir kaç gün daha bekleyip göreceğim artık. boshayallersmile

ayyyy..çok sevindim canımmm..hihoyyyt
hadi gözünüz aydınn...
iyiki gitmişsin doktora..

canım limon kanı en çok sulandıran meyvelerden biri.yani bizim gibi pıhtılaşma yaşayanlar için bir nevi doğal aspirin görevi görüyor.seninki de o yüzden olmuştur.çok geçmiş olsunn.

senin nasıl gidiyor bitanem hamileliğin inşallah kolay ve seni zorlamadan geçiyordur

benim kısaca şöyle tatlım;yatıyorum,kalkıyorum,kusuyorum,tekrar yatıyorum,kalkıyorum ve yine kusuyorummmmm........TSMA ile buluşmaya gidemiyorum,işe gidemiyorum.......Allahıma şükürler olsun ama bu günümüzü aratmasın.......

canım sağol eksik olma......

canım benim bence bekle adetin geçerse yaptır.......

Elhamdülillah, canım çok ama çok sevindim RAbbim tamamına erdirsin, geceleri bile uyanınca aklıma gelip dua ettim, inş dualarımız birbirimiz için olsun. Şu mübarek günde kimse kötü haberler almasın inş. kocaman öpüyorum seni oh be üzerimden yük kalktı sanki.

dualarımız seninle inşallah iyi haberlerinin bekliyoruz.

benimde üç haftadır kesilmişti bulantı üç gündür yine başladı, ama ben seviniyorum oğluşum sağlıklı diye düşünüyorum, inş birde şu üçlü testin sonucu iyi çıkar aman arkadaşlar dua istiyorum sizden benide de unutmayın.

evet beklemek zor ama strees yapmamak ve Allaha havele etmek Rabbimin bizim dualarımzı kabul ettiğini bilmek daha güzel. ben taaa 10 geçti sonra silik bir şekilde gördüm çizgiyi, doktorumla tesadüfen karşılaşmıştım banan kalbi atsın ondan sonra gel dedi bir 10 daha bekledim sonra gittim ve ondan sonra başladık iğneye meraklanma arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…