Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ya beklemek çok zor Allah bol sabırlar versin.

canım ya beklemek çok zor Allah bol sabırlar versin.

Bilmiyorum aslında içimdeki ses bişi çıkmıycak diyor.Çalışmalara başlasam hatamı ederim acaba?
2.kürtajımdan sonra bebek teste gönderildi ondada bişi çıkmamıştı.

eeeee nasılsınız kızlar??
uff benim kafam çok karışık
devlet hastenesinde uzun sürede çıkıyo diye duydum sonuçlar
napcam ya
gidip doktora pat diye ben kan pıhtılaşmasına baktırmak istiyorummu dicem
daha hasta olmadım
bugün tam 30.gün ne zaman olcam acaba offfffff

aysude canım senin etlikteki doktorun iyimi canım?

ya hilalacim yokmu orada devlet hastenesi git 3 tane düşük yaptım de özel drun varsa ona testlerin ismini yazdır.drum bu testlerin yapılmasını istedi de yaptır.benim arkadaşım öyle yaptı 3 düşüğüm vardı dedi yaptırdı kanıt istemiyolarki düşükler için biri kürtaj diğerleri kendiliğinden düştü de

[ı]doğum günün kutlu olsun feryad...[/ı]
çok çok çooooooooooook teşekkür ederim canım eee baya yaşlandık artık 30 uma girdim kız kaydirigubbakcemile3
özel kalem olarak tebrikleri ben kabul edeyimm....))) teşekkür ederiz efem....)))))))

Ahhhhhhh sizler yokmusunuz siiiiiiiiiiz bitanesiniz hepiniz biliyormusunuz acep opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bak hiç aklıma gelmemişti ne bilcekler sanki
bu işi aksatm adan yaptırmam lazım
sağol canım beynim basmıyo inanki şu sıralar karmakarışığım sağol canım opuyorumnanaktan

feryad doğum günün kutlu olsun canım
rabbim tüm dileklerini kabul etsin inşallah

denden in vekili olarak konuşuyorumm...

aaaa sen böyle misafir bekler gibi beklersen kırmızıları gelmez tabi.... sakil ollll......
en son ben böyle söylerken aynen bu cümleyi kurmuştu bana çok haklıymış,,,,, boş ver ne zaman gelirse o zaman gelsin.. testler uzun sürüyor evet ama senin canının yanmasımı yoksa beklemekmi ....

sende bi tanesinn... tüm şirin halimle söyledim bunu..... :kedi:

opuyorumnanaktanferyadcım nice mutlu yıllara senle yaşıtız sanırım 81 lisin demi ....

seneye doğum gününü yavrun kucağında kutlaman dileğiyle canım ....................

canım ben bıraktım onu. beni baya üzdü çünkü hekimliği iyi aslında ama ben elektrik alamadım....
hımmm anladım canım bi hastane bulmam lazım
ama özel olsun istemiyorum en güvenilir yer devlet hastenesi diye düşünüyorum
hayırlısı bakalım...

haklısın canım hemde çok haklısın ama
4gün önce falan ilişkiden sonra azcık leke geldi dedim iyi tam günümde heralde hasta olcam ama yine yok yine yok(
zaten böyle bişi olmasından çok korkuyodum
adetlerimin düzensiz olacağından herşeyin hayırlısı bakalım
teşekkür edrim

feryad doğum günün kutlu olsun sevgili meslektaşım.nice yeni nesiller yetiştirmen dileğiyle...nice sağlıklı ,huzurlu yıllara....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…