mrb asigül nasılsın
iyi pazarlar....alkisalkisalkis
İyi pazarlar pıtırcıklar nasılsınız?Ben çok karmaşığım kromozom testlerimize 4 ay oldu benimki çıkmış ama eşiminki çıkmamış tekrardan kan alınabilirmiş düzgün çalışamamışlar.Olacakiş mi ya ben bu ay gebeliği planlarken......Tekrar 4 ay mı bekliycem(((((((((
canım ya beklemek çok zor Allah bol sabırlar versin.
[ı]doğum günün kutlu olsun feryad...[/ı]
eeeee nasılsınız kızlar??
uff benim kafam çok karışık
devlet hastenesinde uzun sürede çıkıyo diye duydum sonuçlar
napcam ya
gidip doktora pat diye ben kan pıhtılaşmasına baktırmak istiyorummu dicem
daha hasta olmadım
bugün tam 30.gün ne zaman olcam acaba offfffff
çok çok çooooooooooook teşekkür ederim canım eee baya yaşlandık artık 30 uma girdim kız kaydirigubbakcemile3[ı]doğum günün kutlu olsun feryad...[/ı]
özel kalem olarak tebrikleri ben kabul edeyimm....))) teşekkür ederiz efem.... )))))))
ya hilalacim yokmu orada devlet hastenesi git 3 tane düşük yaptım de özel drun varsa ona testlerin ismini yazdır.drum bu testlerin yapılmasını istedi de yaptır.benim arkadaşım öyle yaptı 3 düşüğüm vardı dedi yaptırdı kanıt istemiyolarki düşükler için biri kürtaj diğerleri kendiliğinden düştü de
feryad doğum günün kutlu olsun canım
rabbim tüm dileklerini kabul etsin inşallah
aysude canım senin etlikteki doktorun iyimi canım?
eeeee nasılsınız kızlar??
uff benim kafam çok karışık
devlet hastenesinde uzun sürede çıkıyo diye duydum sonuçlar
napcam ya
gidip doktora pat diye ben kan pıhtılaşmasına baktırmak istiyorummu dicem
daha hasta olmadım
bugün tam 30.gün ne zaman olcam acaba offfffff
çok çok çooooooooooook teşekkür ederim canım eee baya yaşlandık artık 30 uma girdim kız kaydirigubbakcemile3
Ahhhhhhh sizler yokmusunuz siiiiiiiiiiz bitanesiniz hepiniz biliyormusunuz acep opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hımmm anladım canım bi hastane bulmam lazımcanım ben bıraktım onu. beni baya üzdü çünkü hekimliği iyi aslında ama ben elektrik alamadım....
denden in vekili olarak konuşuyorumm...
aaaa sen böyle misafir bekler gibi beklersen kırmızıları gelmez tabi.... sakil ollll......
en son ben böyle söylerken aynen bu cümleyi kurmuştu bana çok haklıymış,,,,, boş ver ne zaman gelirse o zaman gelsin.. testler uzun sürüyor evet ama senin canının yanmasımı yoksa beklemekmi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?