canım benim şirinem opuyorumnanaktansende bi tanesinn... tüm şirin halimle söyledim bunu..... :kedi:
opuyorumnanaktan teşekkür ederim canım evet 81 liyim ...iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktanferyadcım nice mutlu yıllara senle yaşıtız sanırım 81 lisin demi ....
seneye doğum gününü yavrun kucağında kutlaman dileğiyle canım ....................
canım bu konuda yalnız değilsin bende seninle aynı durumdayım şuan ama arada bir fark var ben bu düzensizliği bekliyordum çünkü ne zaman iklimsel yer değiştirsem yaşarım bunu 10 güne kadar beklettiği olur haylazın eeeeeeee malum bende bu ay totomun üstünde oturmadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hakettim ama ben bunu:mymeka:hımmm anladım canım bi hastane bulmam lazım
ama özel olsun istemiyorum en güvenilir yer devlet hastenesi diye düşünüyorum
hayırlısı bakalım...
haklısın canım hemde çok haklısın ama
4gün önce falan ilişkiden sonra azcık leke geldi dedim iyi tam günümde heralde hasta olcam ama yine yok yine yok(
zaten böyle bişi olmasından çok korkuyodum
adetlerimin düzensiz olacağından herşeyin hayırlısı bakalım
teşekkür edrim
feryad doğum günün kutlu olsun sevgili meslektaşım.nice yeni nesiller yetiştirmen dileğiyle...nice sağlıklı ,huzurlu yıllara....
Bilmiyorum aslında içimdeki ses bişi çıkmıycak diyor.Çalışmalara başlasam hatamı ederim acaba?
2.kürtajımdan sonra bebek teste gönderildi ondada bişi çıkmamıştı.
günaydın kızlar bu mübarek günde rabbim dualarınzı kabul etsin
inşallah rabbim olmayana bebek
hamileye hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
merhaba...burada kan sulandırıcı iğne kullanıp normal doğum yapan arkadaşlarımız olmuştu.....
yapabilirsin tabiki ama bu kadar sıkıntı çektikten sonra bebeği tehlikeye atmak istemez kimse zaten hop oturup hop kalkıyoruz yaşıyor mu yaşamıyor mu diye
ama tabi normal doğum en iyisi keşke herkes normal yapabilse
burada iğne kullanıp normal doğum yapan birkaç kişi var demekki sende yapabilirsin
feryadcım geç oldu ama nice sağlıklı mutlu bebişli yıllara canım Rabbim gönlünün muradını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?