Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sende bi tanesinn... tüm şirin halimle söyledim bunu..... :kedi:
canım benim şirinem opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanferyadcım nice mutlu yıllara senle yaşıtız sanırım 81 lisin demi ....

seneye doğum gününü yavrun kucağında kutlaman dileğiyle canım ....................
opuyorumnanaktan teşekkür ederim canım evet 81 liyim ...iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım
canım bu konuda yalnız değilsin bende seninle aynı durumdayım şuan ama arada bir fark var ben bu düzensizliği bekliyordum çünkü ne zaman iklimsel yer değiştirsem yaşarım bunu 10 güne kadar beklettiği olur haylazın eeeeeeee malum bende bu ay totomun üstünde oturmadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hakettim ama ben bunu:mymeka:
feryad doğum günün kutlu olsun sevgili meslektaşım.nice yeni nesiller yetiştirmen dileğiyle...nice sağlıklı ,huzurlu yıllara....

canım çoook teşekkür ederim inş. layıkıyla yetiştirebilirim o nesilleri :)

Bilmiyorum aslında içimdeki ses bişi çıkmıycak diyor.Çalışmalara başlasam hatamı ederim acaba?
2.kürtajımdan sonra bebek teste gönderildi ondada bişi çıkmamıştı.

canım sana kötü örnek olmayım ama benimde genetik testlerim yaptırdım ama kromzom testini 5 ay sonraya verdiler öbür testler bir aydan çıktı. eşimde askere gitti yani kromozom testi sırasında eşim askerde idi tarihi değiştirdim ama bu seferde eşim askerden erken geldi, kalp sorunu için askerliğe elverişli olmadığından erken gelmişti ama ben test için randevumu 6 ay sonrasına yani asker dönüşüne almıştım bir daha da değiştiremedim çünkü erkene vermezlerdi. allaha güvendim sabırda edemedik çünkü aileler coçuğumuz olsun diye baskı yapıyorlardı velhasıl krmozomu yaptırmadım ama içimde çokkk sıkıntı yaptım saberedebilirsen yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim. çünkü pişman oluyor insan, Allah korusun bişi çıkarsa tedavi veya önlem alınacakları yaparsınız . Ben çok pişmanım mesela geçen hafta üçlü test yaptırdık Elhamdülillah bişi çıkmadı ama bir hafta steresten öldüm. tabi iynede karar sizin canım allah hayırlı evlat versin sağlıklı sıhhatli inş.

günaydın kızlar bu mübarek günde rabbim dualarınzı kabul etsin
inşallah rabbim olmayana bebek
hamileye hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

çok sağol canım,benim bebiş,hem aşılama hemde pıhtılıyım:))
ilk bebişim ya,biraz zor oldu,arka arkaya bebiş yapabilmek benim derdim nasipse:))
malum sezeryanda ara vermek lazım....

merhaba filizim bende kromozom analizi yaptırmayanlardanım.ikinci kürtajımdan sonra kürtaj metaryalini kromozom analizine göndermiştik bişi çıkmamaıştı. yüzde doksan sizde alınacak analizdende bişiy çkıycak dediydi doktor. birde şu var diyelimki kromozomlarda bi sorun çıktı tedavisi mümkünmü bu konuda araştırması ola varmı..

selam kızlar. hayırlı kandiller. günahların af edildiği bağışın oluk gibi yağdığı bu günde tüm günahlarımızın bağışlanması ve tüm dileklerimizin kabul olması dileğiyle. ben bugün listemizi alıp tek tek herkes için dua edicem.

feryadcım canım geç kaldım ama doğum günün kultu olsun canım. nice mutlu yıllara. bu yeni yaşın sana tüm dileklerini getirmesini diliyorum.

Günaydın kızlarr rabbim mubarek kandil günü muratlarınızı versin inş.
feryadcım geç oldu ama nice sağlıklı mutlu bebişli yıllara canım Rabbim gönlünün muradını versin.

teşekkür ederim canım ... Rabbim hepimizin gönlünde olanı hayırlısı ile versin inş.

günaydın canım arkadaşlarım...umarım hepiniz iyisinizdir

berat kandiliniz mübarek olsun bu gecenın yüzü suyu hürmetine rabbim tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı bebekler..hamilelerede çoooook kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah....birbirimize dua etmeyi unutmayalımmm

kızlar denetimimiz var.topik açık ama fazla yazamıcam....herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallahhhhhh

günaydin arkadaslar,
Berat kandiliniz mübarek olsun,Allah hepimizin yardimcisi olsun.Bizde 16 haftalik olduk.

Sonuyok arkadasim benide carsamba günü sayfaya ekleyebilirmisin,simdiden tesekkürler.

kızlarr kandiliniz mübarek olsun.tüm isteyenlerin rabbim kucağını bebişle doldursun.herkesin muradı olsun dualar kabul olsun...

FERYAD doğum gününmüş canım........mutlu,huzurlu,sağlıklı,başarılı,gönlünden geçenlerin gerçekleştiği bir yıl olsun senin içim.....

kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun arkadaşlar........

bu arada kromozom anomalisi çıkmadığında doğal yoldan gebe kalmaya devam,ama çıktığında sağlıklı embriyo seçimi ile tüp bebek yaplılıyor .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…