bügün ilk günaydın benden :))) günaydınnnnnnn
buşra kac haftalık oldunda bebışe bışeyler bakıyon hhee bende senın gıbı alsamda bebışım olursa gıyer aksılık olursa başkasına hedıye gotururumakannehir
bak kuzu bak inan sanada çko iyi gelecektamam o zaman bende alayım bişiler yahu hemde kendimi ve bebişi motive etmiş olurum değil mi ?
günaydın canımmm.... özledim seni...
merhabalar,, ben eski üyelerdenim, benim dönemimdekiler bilir :)
eskilerden kimler var ve yeniler nasıllar diye bi bakayım dedim.
sonuyok nasılsın? hamilesin galiba canım allah kurtarsın, nasıl gidiyor?
celen, şen, papatyasüreyya ve diger bütün arkadaşlar nasıllar?
hamile arkadaşlar inşallah sagsalim dogum yaparlar, hamile kalamayanlar ise inşallah müjdeli haberi alırlar yakın zamanda
herkese sevgiler olumunekankayizsmile
aşkolsun zuzu...... ;((canım bugün 21 haftalık olduk
bak kuzu bak inan sanada çko iyi gelecek
bebeğe bişeler almak çok eğlenceli insana moral veriyor
beni özlemedinmi kuzu ::::::((
angel nasılsın canım
merhabalar,, ben eski üyelerdenim, benim dönemimdekiler bilir :)
eskilerden kimler var ve yeniler nasıllar diye bi bakayım dedim.
sonuyok nasılsın? hamilesin galiba canım allah kurtarsın, nasıl gidiyor?
celen, şen, papatyasüreyya ve diger bütün arkadaşlar nasıllar?
hamile arkadaşlar inşallah sagsalim dogum yaparlar, hamile kalamayanlar ise inşallah müjdeli haberi alırlar yakın zamanda
herkese sevgiler olumunekankayizsmile
selam kızlar.. nasılsınız, angel bebeğin için geçmiş olsun.. acil şifalar dilerim
meraba canım.... nasıl gidiyor bilemiyorum işyerinde çok yoğun günler geçiriyorum bende çok iyi değilim yürümekte çok zorlanıyorum sağ kalçamdan giren çok şiddetli bi ağrı yüzünden.... çarşamba hastanedeydik bebek iyiymiş gelişimi normal bakalım haktan hayırlısı sonuna kadar gideriz inşallah....aysude cnm nasıl gidiyor.bebiş nasılmış gittinmi yakın zamanda dr a?
kızlar dün akşam iğnemi göbeğimin sol alt tarafına takribi delikten 5-6 cm uzakta yaptım. iğneyi batırınca hırt diye bir ses hissettim ama çıkarmadım. iğneyi yaptım çok acıdı. birsüre sonra baktım ki osmor oldu birazda kabardı. Ancak mor öle bir mor ki büyüklüğü küçük yumurta kadar rengi ise patlıcan moru mos mor denir ya öyle. her neyse sizden istediğim yapabileceğim bişey var mı acaba. soğuk yada sıcak tampon mu yapayım yada ne yapaym bilemedim yada doktora gideyim mi acaba. bilgisi olan var mı arkadaşlar
asigülcüm malesef her insan iyi bir kayınvalide olmaıyo gördüğüm kadarıyla cahil insanlar ha hı de takma kafana sonunda senin muhatap olabileceğin düzeyde değiller yanlış anlaşılmasın arkadaşlar ilk okula dahi gitmeyip kendini o kadar güzel geliştirenler var ki saygı duyarım onlara ama böyleleri malesef kafaya takılacak cinsten değilevet canım aslında bana gelmeleri değil lafları sokmaları benim canımı acıtıyor. çok geri kafalılar gerçekten ( bende kinci) zaten baştan beri beni istemediler çünkü ailede üniversitede okumuş gelin tek benim mantık kızlar okumaz. Ama çalışmıyorum da ( hamilelikten önce eski çalıştığım yere girdim ama hamilelik dolayısı ile çıkmak zorunda kaldım.) okudum ama yüküm kocama ( öyle düşünüyorlar ) Ha birde herkesi de adam yerine koymazlar DR olursan bayan olarak çalış bak, ya da kuran kursu hocası felan olman lazım.( dindarım geçinen bir çuval cahiller karşımda dindarsan dedikodu yapma, müslüman üç günden başka küs kalmaz ama sülalede herkes herkese küs ve arkasından kuyu kazıyor.) Diğerleri meslek değil. pazar gün diyor ki kaynanam kız olsun karnında ki okutmayın sakın boşa para harcarsınız, salı verin bir damadın üstüne yük tamam, erkeği okutmak lazım. yani bana taş vuruyor haspam. SÖylemicem işte cinsiyetini Söylemicem, KIz olursa daaaa doktorasına kadar yaptıracam Allahın izni ile geri zekalı kadın ayyy beni konuşturdun yahu.
büşracım evet bu tür insanlarda var, tanımlanamayanlar bunlar, eşim evet görüp geliyordu zaten salıverdim onuda 4 aydır hamileliğimin başından beri isterse anasında kalsın umrum da değildi de gelip sokup gittiler işte arı gibi.
meraba canım.... nasıl gidiyor bilemiyorum işyerinde çok yoğun günler geçiriyorum bende çok iyi değilim yürümekte çok zorlanıyorum sağ kalçamdan giren çok şiddetli bi ağrı yüzünden.... çarşamba hastanedeydik bebek iyiymiş gelişimi normal bakalım haktan hayırlısı sonuna kadar gideriz inşallah....
cnm bende kan pıhtılaşma tedavisiyle bebegimi dogurdu darısısizlere bişi yapmana gerek yok
genelde yumuşak bölgelere yapma etli bölgelere yap ve hafif egimli yatır ign e ucunu benim ne morluklarım olmuştu 8ay boyunca şükür bitti kızım 10aylık kucagımda o morlaşma cnm igneyi bi üst kısma yaptın derinin altına gitmedi şuan ilaç ovma yayılır daha çok bir iki güne geçer cnm geçmişl olsun
bişde göbeginde yapcak yerin kalmadıysa bacaklara v kolların bu verem aşısının arka tarafna yumuşak bölgelerine yapabilirsin kan sulandırıcı igneni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?