arkadaşlar bendede var pıhtılaşma siz iğne olarak ne kullanıyorsunuz merak ettim ben clexsan 6 kullanmıştım
meraba canım.... nasıl gidiyor bilemiyorum işyerinde çok yoğun günler geçiriyorum bende çok iyi değilim yürümekte çok zorlanıyorum sağ kalçamdan giren çok şiddetli bi ağrı yüzünden.... çarşamba hastanedeydik bebek iyiymiş gelişimi normal bakalım haktan hayırlısı sonuna kadar gideriz inşallah....
feryad'cım oh gez keyfini çıkar sonuna kadar.
zaten canım okumakla mezunuyetle hiç alakası yok canım benimkilerde zihniyet farklı.... umrumda değiller bebişim iyi olsunda önemli olan o.
kızlar dün akşam iğnemi göbeğimin sol alt tarafına takribi delikten 5-6 cm uzakta yaptım. iğneyi batırınca hırt diye bir ses hissettim ama çıkarmadım. iğneyi yaptım çok acıdı. birsüre sonra baktım ki osmor oldu birazda kabardı. Ancak mor öle bir mor ki büyüklüğü küçük yumurta kadar rengi ise patlıcan moru mos mor denir ya öyle. her neyse sizden istediğim yapabileceğim bişey var mı acaba. soğuk yada sıcak tampon mu yapayım yada ne yapaym bilemedim yada doktora gideyim mi acaba. bilgisi olan var mı arkadaşlar
asigül oğluşun olcakmış.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.bizim de pazartesi kontrol inşallah herşey yolundadır.
o büyük morluktan bir tanede bende var canım benimde şişti ve sonra simsiyah morardı 15 gün oluyor baktıkça göbeğime sinirim bozuluyor ama bu morluk büyük olduğu için anca dağılır canım dr gitmene gerek yok aslında ilk iğneyi yaptığında acıyı anlayınca buz koysaydık belki bu kadar morarmazdı olsun en azından geçeceğini biliyorsun velhasıl sıkma canını bunların başımıza geleceğini biliyorduk zatensempatiksalakcinni
büşracımm alıştın izmirlere alışverişlere çıkıyon ne güzel..ama bebişe çok bişey alma canım bence şimdiden.azıcık daha büyüsün.ben öyle düşünüyorum.benim de içim gidiyo bebek giysilerine sadece bakıyorum şimdilikk
feryad geziyosun ne güzel biz buralardayız.((
herkese günaydın iyi pazarlar.....bayanssulusmile
İyi pazarlar pıtırcıklar nasılsınız?Ben çok karmaşığım kromozom testlerimize 4 ay oldu benimki çıkmış ama eşiminki çıkmamış tekrardan kan alınabilirmiş düzgün çalışamamışlar.Olacakiş mi ya ben bu ay gebeliği planlarken......Tekrar 4 ay mı bekliycem(((((((((
niye öyle olduki canım gerçi bizde o test için kan verdiğimiz zaman tekrar alabiliriz diye söylemişlerdi.bizim normal çıktı ve 3 ay sonra aldık sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?