Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine, bebiş iyi olsun da sabredecez artık.

feryad'cım oh gez keyfini çıkar sonuna kadar.
zaten canım okumakla mezunuyetle hiç alakası yok canım benimkilerde zihniyet farklı.... umrumda değiller bebişim iyi olsunda önemli olan o.

feryad'cım oh gez keyfini çıkar sonuna kadar.
zaten canım okumakla mezunuyetle hiç alakası yok canım benimkilerde zihniyet farklı.... umrumda değiller bebişim iyi olsunda önemli olan o.

ha şöyleeeeeeeeee takma kimseyi sen önemli olan sen ve bebeişin yeteri kadar stresin var birde onlarımı takcan allah aşkına

Kizlar lütfen bilginiz varsa bana bu sonuclari yorumlarmisiniz...3 düsük yaptim ve pihtilasma cikti..

proleyin s-45
pölsminogan-132
krealitin serum-0,55
hemoglobin-11,4
mcv-77,8
mch-23,1
faktör v-141
lütfen bilgilerinize ihtiyacim var

asigül oğluşun olcakmış.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.bizim de pazartesi kontrol inşallah herşey yolundadır.

büşracımm alıştın izmirlere alışverişlere çıkıyon ne güzel..ama bebişe çok bişey alma canım bence şimdiden.azıcık daha büyüsün.ben öyle düşünüyorum.benim de içim gidiyo bebek giysilerine sadece bakıyorum şimdilikk

o büyük morluktan bir tanede bende var canım benimde şişti ve sonra simsiyah morardı 15 gün oluyor baktıkça göbeğime sinirim bozuluyor ama bu morluk büyük olduğu için anca dağılır canım dr gitmene gerek yok aslında ilk iğneyi yaptığında acıyı anlayınca buz koysaydık belki bu kadar morarmazdı olsun en azından geçeceğini biliyorsun velhasıl sıkma canını bunların başımıza geleceğini biliyorduk zatensempatiksalakcinni

canım ya aslında morarmadan veya acıdan değilde bebeğe birşey olmasından korktum da ondan bişi yoktur inş. çarşamba gittim dr üç gün önce gidemem de şimdi. değilse morarmalar oluyor biliyorum.

ben hala cersaret edip alamadım yaa bende uzaktan bakıyom.

İyi pazarlar pıtırcıklar nasılsınız?Ben çok karmaşığım kromozom testlerimize 4 ay oldu benimki çıkmış ama eşiminki çıkmamış tekrardan kan alınabilirmiş düzgün çalışamamışlar.Olacakiş mi ya ben bu ay gebeliği planlarken......Tekrar 4 ay mı bekliycem(((((((((

niye öyle olduki canım gerçi bizde o test için kan verdiğimiz zaman tekrar alabiliriz diye söylemişlerdi.bizim normal çıktı ve 3 ay sonra aldık sonuçları

niye öyle olduki canım gerçi bizde o test için kan verdiğimiz zaman tekrar alabiliriz diye söylemişlerdi.bizim normal çıktı ve 3 ay sonra aldık sonuçları

Bilmiyorum canım ya inşl yeniden almazlar kan fln..Yarın arıycam bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…