canım dikkat etti isen benim kide aynı, arkadaşlar daha iyi bilgi verirler ama kafanı takma Allah'ın izni ile tedaviyi uygularsan bebişini Rabbim kucağına verir inş. Dr lar çeşitli tedavi yöntemleri uyguluyorlar bazısı iğne veriyor bazısı corasprin yeter diyor bazısı ise bebe asprinin veriyor sadece, önemli olan şuan senin bulunduğun yerde güveneceğin ve işini bilen bir doktor bulmak ve dediklerini harfiyyen yapmaktır. İçini ferah tut dua et ve drunu bul yeter.
filizim eğer başka bir problemin yoksa ve sadece ama sadece bu problemin varsa şunu kesinlikle söyleyebilirimki burdaki bir çok insandan çokkk çooookkk iyi durumdasın... mthfr mutasyonlarını çok önemsemiyorlar elbet vardır bir bildikleri ama işi şansa bırakmamak adına gebelikle birlikte asprin kan sulandırıcı folik asit, multi vitamin. gebelikten 3 ay önce ise folik asit, b 12, ve multi vitamin kullanmanı tavsiye ederim... heterezigot mutasyon çok büyük bir şans şu durumda... bence bu kadar canını sıkma...seni çokkk ama çoookkk iyi anlıyorum . bende mthfr a 1298 c homozigot ve paı homozigot mutasyonluyum.... gittiğim doktorların çoğu benide aynı şekilde gönderdi gebelikte asprin başlayalım diye ... ama şansa bırakmak istemediğim için şuan kan sulandırıcı kullanıyorum....Kızlar benim testlerimde yanlız mthfr(C677T)heterezigot mutasyon çıktı.2 doktora gösterdim 1si gebelik ölümlerini etkilemez diyor.Birisi de doğuma kadar folic plus+bebe aspirini hamiş kalıncada iğneye başlıycaz dedi.Sİzce şansım var mı kafam çok karışık.3.kez kaybetmek istemiyorum bebeğimi.....
canım listemizde var mı tam hatırlamıyorum listeyi yapan arkadaşlar bilgi veri mutlaka ama sabah akşam iğne olanlar var.
ayrıca hergün coraspin içiyorum dr gerek yok coraspine dedi ama ben yine de içiyorum 3-4 aydır bi zararı olurmu acaba fisfisfis
canım dr un dediğini uygula bence. mesela ben coraspin kullanmıyorum. sadece 0,45 innohep ğğne kullanıyorum kan sulandırıcı olarak. ama dr sana kullan diyorsa tereddüt etme.
kızlar herkese hayırlı kandiller.bu yılki kaderlerimizin belirlendiği bu gecede temennim herkes inşallah gönlündekine nail olur.bu arada bugün kontrolüm vardı.bebeğim çok şükür iyiymiş.bu arada cinsiyeti belli oldu.oğluşum olacakmış teyzeleri.aslında hissediydum baştan beri erkek olacağını.2 hafta sonra 3lü tarama var.bakalım hayırlısı...
canım benim çok sevindim oğluşunun iyi olmasına. hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah.
Kızlar benim testlerimde yanlız mthfr(C677T)heterezigot mutasyon çıktı.2 doktora gösterdim 1si gebelik ölümlerini etkilemez diyor.Birisi de doğuma kadar folic plus+bebe aspirini hamiş kalıncada iğneye başlıycaz dedi.Sİzce şansım var mı kafam çok karışık.3.kez kaybetmek istemiyorum bebeğimi.....
canım endişe etme bu şekilde doğum yapmış çok arkadaşımız var. heterozigot olmanda ayrı bir şans.
herkese günaydın conconlar umarım hepiniz iyisinizdir. ben biraz keyifsiz gibiyim. uykusuzum. oğluşumda kaburgama dayanmış sanırım onun rahatı yerinde :)
Kızlar benim testlerimde yanlız mthfr(C677T)heterezigot mutasyon çıktı.2 doktora gösterdim 1si gebelik ölümlerini etkilemez diyor.Birisi de doğuma kadar folic plus+bebe aspirini hamiş kalıncada iğneye başlıycaz dedi.Sİzce şansım var mı kafam çok karışık.3.kez kaybetmek istemiyorum bebeğimi.....
filizim eğer başka bir problemin yoksa ve sadece ama sadece bu problemin varsa şunu kesinlikle söyleyebilirimki burdaki bir çok insandan çokkk çooookkk iyi durumdasın... mthfr mutasyonlarını çok önemsemiyorlar elbet vardır bir bildikleri ama işi şansa bırakmamak adına gebelikle birlikte asprin kan sulandırıcı folik asit, multi vitamin. gebelikten 3 ay önce ise folik asit, b 12, ve multi vitamin kullanmanı tavsiye ederim... heterezigot mutasyon çok büyük bir şans şu durumda... bence bu kadar canını sıkma...seni çokkk ama çoookkk iyi anlıyorum . bende mthfr a 1298 c homozigot ve paı homozigot mutasyonluyum.... gittiğim doktorların çoğu benide aynı şekilde gönderdi gebelikte asprin başlayalım diye ... ama şansa bırakmak istemediğim için şuan kan sulandırıcı kullanıyorum....
canım endişe etme bu şekilde doğum yapmış çok arkadaşımız var. heterozigot olmanda ayrı bir şans.
slm canım benimde 677 heterozigotum . 2 düşüğüm var bazı doktorlar bizler için coraspin yeterli olduğunu söylüyorlar .benim doktorum riske atamak için iğne önerdi şu an hamiş değilim ama haftada 4 kez coraspin. haftada 1 kez folbiol, haftada 2 defada becozym c kullanıyorum bide metoininden sınırlı diyetim var oda hemosistein yüksekliği olduğu için bende 3. kez kaybetmek istemiyorum bunun içinde elimden geleni yapıcam ama bu sefer Allahın izniyle başarabileceğime inanıyorum sende inan yeter çok fazla riskimiz yok en azından bunun için sevinmelisin.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.İçime su serptiniz ya.Bu sefer bende umutluyum ama bilemiyorum işte..Çok düşünüyorum kendime zarar vericem....eyvahedigeldismile
Arkadaşlar herkese merhaba,ben daha önce 2 düşük yaptım birisi anomoli sonucu 18 haftalıkken gerçekleşti.Diğerinin ise sebebini bilmiyorum.Doktorum benden thrombofili paneli diye bir test istedi.Bu testler nasıl yapılıyor.Bilen varsa lütfen benimle paylaşsın.Şimdiden teşk edrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?