Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Saol canım tabiki orası öyle ama gel de anlat.Senin durumun nedir canım?Ne kullanıyorsun şimdi?

(asigul) faktör V MTHFR geninin C677T heterozigot....................................... ........Gebelik öncesi coraspirin+Folic Gebelik sonrası 0,2 clexan +Folic+Elevit+Ferrum Fort+Coraspirin100..........
Bu sanırım canım yeni gördüm durumlarımız aynı gözüküyor.Sen kromozom tahlili yaptırdınmı peki?Bir de kaç düşüğün oldu??

filizim eğer başka bir problemin yoksa ve sadece ama sadece bu problemin varsa şunu kesinlikle söyleyebilirimki burdaki bir çok insandan çokkk çooookkk iyi durumdasın... mthfr mutasyonlarını çok önemsemiyorlar elbet vardır bir bildikleri ama işi şansa bırakmamak adına gebelikle birlikte asprin kan sulandırıcı folik asit, multi vitamin. gebelikten 3 ay önce ise folik asit, b 12, ve multi vitamin kullanmanı tavsiye ederim... heterezigot mutasyon çok büyük bir şans şu durumda... bence bu kadar canını sıkma...seni çokkk ama çoookkk iyi anlıyorum . bende mthfr a 1298 c homozigot ve paı homozigot mutasyonluyum.... gittiğim doktorların çoğu benide aynı şekilde gönderdi gebelikte asprin başlayalım diye ... ama şansa bırakmak istemediğim için şuan kan sulandırıcı kullanıyorum....

Hepinize günaydın kızlar benim yine misafirim var eşimin ailesi ve arkadaşı bende toplam da 5 kişi misafir ediyorum ve kırmızılarım geldi çok ağrım vaaaaaaar fazla sizlerle olamayacağım kendinize iyi bakın canlarım

günaydın arkadaşlar ....
feryad allah kolaylık versin canım gelen giden ne zaman sakinleyeceksin?
denden asigül ysude azdalar nasıl gidiyor hamilelik

slm canım benimde 677 heterozigotum . 2 düşüğüm var bazı doktorlar bizler için coraspin yeterli olduğunu söylüyorlar .benim doktorum riske atamak için iğne önerdi şu an hamiş değilim ama haftada 4 kez coraspin. haftada 1 kez folbiol, haftada 2 defada becozym c kullanıyorum bide metoininden sınırlı diyetim var oda hemosistein yüksekliği olduğu için bende 3. kez kaybetmek istemiyorum bunun içinde elimden geleni yapıcam ama bu sefer Allahın izniyle başarabileceğime inanıyorum sende inan yeter çok fazla riskimiz yok en azından bunun için sevinmelisin.

iyi ne olsun herzamanki gibi işte bizim binada kimse kalmadı herkes tatile köyüne gitti bende miskin miskin oturuyorum evde işte

Arkadaşlar herkese merhaba,ben daha önce 2 düşük yaptım birisi anomoli sonucu 18 haftalıkken gerçekleşti.Diğerinin ise sebebini bilmiyorum.Doktorum benden thrombofili paneli diye bir test istedi.Bu testler nasıl yapılıyor.Bilen varsa lütfen benimle paylaşsın.Şimdiden teşk edrm.

canım çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın umarım. bunlar genetik testler üniversitelerde yaptırabiliyorsun. kan lınıp yapılıyor. sonuçlarına göre tedavi şeklin belirleniyor. inşallah bir sorun çıkmaz.

Yaaa benim akıntım ene geçmedi geçen ay yani temmuzda 10 gün soğan kürü içtim şimdi adetime 1 gün var ne belirti nede adet geldi sadece 4 gün önce başlayan k.rengi akıntım var yaaa neden böle yaaaa 6 aydır çekiyorum bunu yokmudur bir çaresi

arkadaşlar merhaba;
ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlara bir sorum olacaktı, ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz? doktorum izne ayrılıyor ve 16 ağustosta dönecek acaba ayrıntılı ultrason için geç kalmış olurmuyum 22 haftalık olacağım o tarihte..selamlar

merhaba,
ben de daha önce düşük yaptım. Bileniniz varsa cevaplasın lütfen. Kan pıhtılaşması testi ne zaman yapılıyor. Belirli bir zamanı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…