Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bende 5. aydayım hala göbekten yapıyoum iğneyi uzuzn zamandır morarmıyordu ama geçen kendim herzaman ki gibi vurdum. damara geldi sanırım siyaha yakın mor hale geldi. bu iğneleri vurduktan sonra ovalamayacakmışız, ve morarması normal, ama alıştıkça tabi daha az oluyor. birde iğneyi vururken ilacı verirken sallama yani sabit tut ve rahat olmaya çalış, ilaçı yavaş ver deriyi sıkıp vurmaya gelince çok farkı olmuyor, ben dik bir şekilde vuruyorum birde. Allah kolaylık versin, Rabbim sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip.

kapanışı ben yapayım kızlar kimsecikler yok ama sabah görüşürüz inşallah iyi geceler.... ya günyadınnnnnnnnnnnnnnnn da deyim ilk ben demiş olurum.... öptüm sizi pıhtılılar siziiiiii..

Filizim yok canım şu an hamile değilim 3 ay yasak zamanım vardı 2 ayı gitti 1 ayı kaldı ama bu doktor işini nasıl yapacagım bilmiyorum , hamile kalır kalmaz iğneye başla ve gel dedi ama nasıl randevu alırım bilemiyorum çok yogun oluyor

Son düzenleme:
iğne 90 derecelik açıyla yapılabilir.çünkü bu iğneler zaten cilt altına uygulanabilir özellikte.ama iğneden sonra kuru pamuk bırakın üstüne ve ovalamayın.çünkü ovalama esnasında ordaki kılcal damarların kanamasına oda morluğa sebep olabilir..herkese çok geçmiş olsun

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:28 temmuz 2010 çarşamba)*

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………………..kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede………………….kadir mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben……………………zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi………………erkek 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim................................. .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

esterya............................ …39 haftalık (erkek)
irazmetin.......................... ..39 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806.........................38 haftalık(erkek)
elif_fidan.......................... ..37 haftalık (kız)*
meltemcim...........................36 haftalık (kız)
iipekk.................................35 haftalık(kız)*
Reisdevrim...........................34 haftalık (erkek)
crawford...............................32haftalık (kız)
arikangul..............................31 haftalık
baharçelik............................30 haftalık Çınar Efe
zeynom_10..........................29 haftalık
ufkummm………………………27 haftalık ( kız)
güzin75…………………………26 haftalık(kız)
esra1984……………………….26 haftalık
canah...................................25 haftalık(erkek)
sonuyok...............................25 haftalık Özlem
büşra44.................................22 haftalık(erkek)
asigul……………………………21 haftalık (erkek)
mhtap…………………………….19 haftalık
sirius06................................18 haftalık
1emine1………………..……18 haftalık (erkek)
ada41…………………………18 haftalık
sabrina22……………………17 haftalık
misran ………………………16 hftalık
azdalar………..……………..16 haftalık (erkek)
pınar81…………...………..…15 haftalık
esis……...……………………15 haftalık
gelevera……...………………14 haftalık
gülüş27…. ………………….12 haftalık
aysude_mir………………….12 haftalık
sihirli esintiler…………………12 haftalık
denden……..……………….10 haftalık

Son düzenleme:
slm arkadaslar,
bugün umarim herkes iydir,ben bugün cok duygusalim oturmus agliyorum valla.hamilelik insani bayagi duygusal ediyor.

arkadaşlar merhaba
ben iğne kullanmama rağmen 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu,dün kürtajla aldılar bebeğimi, iğneye rağmen bunu yaşamam normal mi sizce innohep 0,35 kullandım bu defa çok umutluydum iğnelerimi haplarımı saati saatine kullandım ama olmuyor olmuyor lütfen başına gelen varsa bana yardım etsin

selam kızlar, umarım keyifler iyidir.. sonuyok ama eğer okursan canım bizim de minişimiz erkek olcakmış... hayırlısıyla gelsinde :kedi:

sonuyok teşekkürler liste için benim oğlum da 31 ocak 2009 doğumlu 38 haftalık iğne kesilmeden sezaryenle dünyaya geldi :)

sonuyok teşekkürler liste için benim oğlum da 31 ocak 2009 doğumlu 38 haftalık iğne kesilmeden sezaryenle dünyaya geldi :)

Canım allah uzun ömürler versin bebeğine... bi sorum olcaktı iğne kesilmeden bi sorun cıkmıyor değil mi, ben sonuna kadar iğne kullanacağımı duyunca cok korkmuştum sezeryanda kan durmayacak diye :)

biz iyiyiz ya sen tatlım??

bu hafta hiç iyi değilim canım ama bunada şükür........yarın kontrolüm var biraz da onun gerginliği var sanırım

esra öncelikle geçmiş olsun canım...erken gebelik kayıplarında sebep genelde kromozom anomalisi oluyor......ayrıca iğne ve aspirin ile %100 garantimiz yok,zaten hayatta neyin garantisi var ki..........ayrıca bende Şubat ayında 20.haftamda kızımı kaybettim kalbi durdu,iğne ve aspirine rağmen..........olacak ile öleceğe çare yok,doktor,iğne hepsi bahane Allah izin verdiği zaman oluyor ancak.......şu anda yine bebek bekliyorum,aynı tedavi ile,yüreğim ağzımda ama dua edip Allaha emanet etmekten başka yapabilecek hiçbişeyimiz yok.........sende biran önce kendini toparlamaya çalış,şu an acın çok taze ama zaman herşeyin ilacı canım.........tekrar geçmiş olsun.......

merhaba kızlar... daha önce 3 düşük yaşadım. düşük nedenini bulmaya yönelik yapılan araştırmalarda bir neden bulunamadı. pıhtılaşma falan herşey normal fakat kaç kadın doğum doktoruna gittiysem hepsi önlem amaçlı bu tekrarlayan düşüklerde heparini tavsiye ettiler. kimi kafasına göre 0.4 kimi 0.6 kimi 0.2 kimi size sadece 100 mg coraspirin yeterli dedi. sizce ne yapmalıyım kaçlık heparin kullanmam gerek bunu belirleyen bir tahlil falan varmı? bu arada kadın doğumcular heparin diyince bende hematologa gittim tahlilleri yeniledim ama oradada hepsi normal hematolog heparini size tavsiye edemem dedi. kafam çok karıştı ne yapmalıyım aranızda benim gibi düşük yapıp heparin kullanan olumlu sonuçlara ulaştı mı merak ediyorum.

kızlar merak eden yeni arkadaşlar için güncelliyorum

Eklentiler

• $iğne+vuru..[1] - Kopya.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 61

merhaba ve geçmiş olsun.....genetik analizlerde pıhtılaşma çıkmasada birçok doktor aspirin ve iğne tedavisini öneriyor.....Ankarada pek çok arkadaşımız Lütfü Önderoğlu'na giderek mutlu sona ulaştı.....gitmediysen bir de Lütfü hocaya git bence

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın canım
evet senin durumunda bir arkadaşımız var ve bebeği oldu bu topicte
kan pıhtılaşması olmadığı halde sanırım o da 4 düşük yapmıştı yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıkmamasına rağmen dru sanırım 0,4 lük kan sulandırıcı iğne verdi ve sanırım aspirinle birlikte kullandı ve şimdi bir kızı var yani bu iğneleri kan pıhtılaşması olmayanlarada önlem amaçlı verebiliyorlar istersen sende bi kere iğneyle dene rabbim ol derse olur biliyorsun hakkımızda hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…