merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyorum kendimi kısaca hatırlatayım. 2 düşük geçmişim var, her ikisi de 4 aylıktı.2 düşükten sonra araştırma yapıldı ve mthfr 677 TT homozigot olduğum anlaşıldı, kan pıhtılaşması yani, rahim filmimde de üstten hafif içe basık rahim anomalisi olduğu anlaşıldı,iki yıl korundum, geçen ekimden beri de tekrar hamilelik düşünüyorduk, 10 ayda öyle geçti,yani yaklaşık 3 sene sonra nihayet şimdi tekrar hamileyim, ekimden beri coraspin 100 ve folbiol kullanıyorum.şu anda hamileliğim 5 haftalık, dün hemen iğneye ve progestana başlattı dr um.iğne olarak innohep 0,7 verdi.
gelelim asıl soruna,deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.bugün ilk iğnemi kendim yaptım, bacaktan yada göbekten etini iki parmağınla sıkıştırarak hafif eğik vur dedi. ben de o şekilde uyguladım, ama saatler geçtikçe iyice morardı, morluk çok geniş bir alana yayıldı ve çok koyu renk, bu nıormalmi yoksa ben iğneyi yanlış mı yaptım bilemiyorum, iğne olan arkadaşlardan tavsiyeler rica ediyorum, ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim. birde iğneyi sonuna kadar batırmak mı yoksa, yarısına kadar mı batırmak gerekiyor.şimdiden teşekkürler.
sonuyok teşekkürler liste için benim oğlum da 31 ocak 2009 doğumlu 38 haftalık iğne kesilmeden sezaryenle dünyaya geldi :)
biz iyiyiz ya sen tatlım??
arkadaşlar merhaba
ben iğne kullanmama rağmen 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu,dün kürtajla aldılar bebeğimi, iğneye rağmen bunu yaşamam normal mi sizce innohep 0,35 kullandım bu defa çok umutluydum iğnelerimi haplarımı saati saatine kullandım ama olmuyor olmuyor lütfen başına gelen varsa bana yardım etsin
merhaba kızlar... daha önce 3 düşük yaşadım. düşük nedenini bulmaya yönelik yapılan araştırmalarda bir neden bulunamadı. pıhtılaşma falan herşey normal fakat kaç kadın doğum doktoruna gittiysem hepsi önlem amaçlı bu tekrarlayan düşüklerde heparini tavsiye ettiler. kimi kafasına göre 0.4 kimi 0.6 kimi 0.2 kimi size sadece 100 mg coraspirin yeterli dedi. sizce ne yapmalıyım kaçlık heparin kullanmam gerek bunu belirleyen bir tahlil falan varmı? bu arada kadın doğumcular heparin diyince bende hematologa gittim tahlilleri yeniledim ama oradada hepsi normal hematolog heparini size tavsiye edemem dedi. kafam çok karıştı ne yapmalıyım aranızda benim gibi düşük yapıp heparin kullanan olumlu sonuçlara ulaştı mı merak ediyorum.
merhaba kızlar... daha önce 3 düşük yaşadım. düşük nedenini bulmaya yönelik yapılan araştırmalarda bir neden bulunamadı. pıhtılaşma falan herşey normal fakat kaç kadın doğum doktoruna gittiysem hepsi önlem amaçlı bu tekrarlayan düşüklerde heparini tavsiye ettiler. kimi kafasına göre 0.4 kimi 0.6 kimi 0.2 kimi size sadece 100 mg coraspirin yeterli dedi. sizce ne yapmalıyım kaçlık heparin kullanmam gerek bunu belirleyen bir tahlil falan varmı? bu arada kadın doğumcular heparin diyince bende hematologa gittim tahlilleri yeniledim ama oradada hepsi normal hematolog heparini size tavsiye edemem dedi. kafam çok karıştı ne yapmalıyım aranızda benim gibi düşük yapıp heparin kullanan olumlu sonuçlara ulaştı mı merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?