merhaba,
ben de daha önce düşük yaptım. Bileniniz varsa cevaplasın lütfen. Kan pıhtılaşması testi ne zaman yapılıyor. Belirli bir zamanı var mı?
ben kürtajdan 10 sonra yaptırdım belirli bir zmanı yok genetik testler için özellikle de ama hormon testleri için adetin 3. Günü gidiyorsunmerhaba,
ben de daha önce düşük yaptım. Bileniniz varsa cevaplasın lütfen. Kan pıhtılaşması testi ne zaman yapılıyor. Belirli bir zamanı var mı?
BENCEDE EN DOĞRU KARARI VERMİŞSİN CNM RİCA EDERİM NE DEMEK HEPİMİZ BU ENDİŞELERİ YAŞIYORUZ KADERLERİMİZ AYNI olumunekankayizsmileçok teşekkür ederim bu kadar hızlı cevap verdiğin için. Ben de çoğu kadın gibi 3-4 defa düşük yaşadıktan sonra yapılan testleri çok manasız bulurum, aslında başından yapılması lazım. İnsan ne kadar yıpranıyor, psikolojisi mahfoluyor. Sanırım bir an önce doktora gidicem ve danışıcam. bakalım ne diyecek. Çok teşekkürler tekrar.
önce geçmiş olsun sonrada gözün aydın arkadaşım.... ben doktorumla konuştuğumda oda ilk başta bana iğneyi eğik yapmamı söylemişti... ama sonra tekrar konuştuk dik yapabilirsin çünkü iğnenin ucu kısa demişti....kasa gelmişse hem acıyo hemde morarıyo .. ben karnımdan yapıyorum canım iğnelerimi ve iğneyi sonuna kadar batırıp sonra pistonu geriye çekiyorum kan gelirse iğneyi biraz çekip ilacı enjekte ediyorum.... bide iğneyi yaptıktan sonra üstüne bastır ovalama.... geçmiş olsun....merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyorum kendimi kısaca hatırlatayım. 2 düşük geçmişim var, her ikisi de 4 aylıktı.2 düşükten sonra araştırma yapıldı ve mthfr 677 TT homozigot olduğum anlaşıldı, kan pıhtılaşması yani, rahim filmimde de üstten hafif içe basık rahim anomalisi olduğu anlaşıldı,iki yıl korundum, geçen ekimden beri de tekrar hamilelik düşünüyorduk, 10 ayda öyle geçti,yani yaklaşık 3 sene sonra nihayet şimdi tekrar hamileyim, ekimden beri coraspin 100 ve folbiol kullanıyorum.şu anda hamileliğim 5 haftalık, dün hemen iğneye ve progestana başlattı dr um.iğne olarak innohep 0,7 verdi.
gelelim asıl soruna,deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.bugün ilk iğnemi kendim yaptım, bacaktan yada göbekten etini iki parmağınla sıkıştırarak hafif eğik vur dedi. ben de o şekilde uyguladım, ama saatler geçtikçe iyice morardı, morluk çok geniş bir alana yayıldı ve çok koyu renk, bu nıormalmi yoksa ben iğneyi yanlış mı yaptım bilemiyorum, iğne olan arkadaşlardan tavsiyeler rica ediyorum, ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim. birde iğneyi sonuna kadar batırmak mı yoksa, yarısına kadar mı batırmak gerekiyor.şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşlar uzun süredir girmiyorum kendimi kısaca hatırlatayım. 2 düşük geçmişim var, her ikisi de 4 aylıktı.2 düşükten sonra araştırma yapıldı ve mthfr 677 TT homozigot olduğum anlaşıldı, kan pıhtılaşması yani, rahim filmimde de üstten hafif içe basık rahim anomalisi olduğu anlaşıldı,iki yıl korundum, geçen ekimden beri de tekrar hamilelik düşünüyorduk, 10 ayda öyle geçti,yani yaklaşık 3 sene sonra nihayet şimdi tekrar hamileyim, ekimden beri coraspin 100 ve folbiol kullanıyorum.şu anda hamileliğim 5 haftalık, dün hemen iğneye ve progestana başlattı dr um.iğne olarak innohep 0,7 verdi.
gelelim asıl soruna,deneyimli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.bugün ilk iğnemi kendim yaptım, bacaktan yada göbekten etini iki parmağınla sıkıştırarak hafif eğik vur dedi. ben de o şekilde uyguladım, ama saatler geçtikçe iyice morardı, morluk çok geniş bir alana yayıldı ve çok koyu renk, bu nıormalmi yoksa ben iğneyi yanlış mı yaptım bilemiyorum, iğne olan arkadaşlardan tavsiyeler rica ediyorum, ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim. birde iğneyi sonuna kadar batırmak mı yoksa, yarısına kadar mı batırmak gerekiyor.şimdiden teşekkürler.
kızlar hepinize sevgilerimi yolluyorum Allaha emanet olun ben duramıyorum yine.... benim keçiler geldi yine...
önce geçmiş olsun sonrada gözün aydın arkadaşım.... ben doktorumla konuştuğumda oda ilk başta bana iğneyi eğik yapmamı söylemişti... ama sonra tekrar konuştuk dik yapabilirsin çünkü iğnenin ucu kısa demişti....kasa gelmişse hem acıyo hemde morarıyo .. ben karnımdan yapıyorum canım iğnelerimi ve iğneyi sonuna kadar batırıp sonra pistonu geriye çekiyorum kan gelirse iğneyi biraz çekip ilacı enjekte ediyorum.... bide iğneyi yaptıktan sonra üstüne bastır ovalama.... geçmiş olsun....
öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah...
canım ben 10 gün kadar iğne kullandım sonrası nasip olmadı ama hemşire hafif yatay bi şekilde yapmıştı onun yaptığı yer mosmor oldu ama ben etimi sıkıştırıp dik olarak yaptım hiç morarmadı acımadıda bence bide öyle dene arkadaşım
saol arkadaşım, inan bende öyle tedirginim ki sevinemiyorum bile sanki,bizim gibi kayıplar yaşamış ve henüz çocuk sahibi olamamış kişiler hamileliğin bile tadını çıkaramıyor,her an korku ve tedirginlik..
iğne için de tavsiyelerinizi dinlicem , artık deneme yanılma yoluyla en iyi şekli bulmaya çalışıcam.kendime zarar vermem inşallah bu iğnelerle, bide sakat etmiyeyim kendimi akannehir
Allah razı olsun tatlım en kısa ve en hayırlı zamanda Rabbim sanada nasip etsin inşallah.... İnşallah birgün hepimiz anne olmayı başarcaz....canım sen ve meleğinde rabbime emanet olun inşallah....
rabbim yardımcınız olsun
nedemek canım hepimiz aynı durumdayız... bencede iğneni kendin yap hangi birgün birini bulcaksın...valla iğneler dert olmaktan çıktı artık tıkır tıkır yapıyorum ben....çok teşekkür ederim verdiğin ilgilerden dolayı,yarıngöbekten deniyeyim, bugün bacağın üst kısmından vurmuştum, belki kasa gelmiş olabilir. çünkü avuç içim kadar bir yer siyaha yakın mor şu anda ve ağrıyor..mafoldumbenbir kaç eczaneye sordum hiçbiri yapmak istemiyor nedense kendin yapmalısın diyorlar.
valla ben de bilmiyorum kuzu amma da yoğun oluyorum he :sinifsinif:günaydın arkadaşlar ....
feryad allah kolaylık versin canım gelen giden ne zaman sakinleyeceksin?
denden asigül ysude azdalar nasıl gidiyor hamilelik
kızlar hepinize sevgilerimi yolluyorum Allaha emanet olun ben duramıyorum yine.... benim keçiler geldi yine...
merhaba arkadaşlar bende de 1 düşükten sonra mthfr 677 mutasyon teşhisi kondu , ilaç ve metioninden fakir diyete başladık önümüzdeki ay yasak dönemimizde bitiyor fakat bir konuda kafam çok karışık yardımcı olursanız cok sevinirim
Dr.Sinan Beksaça gitmiştim hamile kalır kalmaz clexane 0,2 başlayıp gel dedi fakat randevu almak çok zor ve hamileliğimde beta hcg yükselmemişti, randevu alamayıp geç kalmaktan ve yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum daha şimdiden((((
şimdiden teşekkürler....
Saol canım tabiki orası öyle ama gel de anlat.Senin durumun nedir canım?Ne kullanıyorsun şimdi?
(asigul) faktör V MTHFR geninin C677T heterozigot....................................... ........Gebelik öncesi coraspirin+Folic Gebelik sonrası 0,2 clexan +Folic+Elevit+Ferrum Fort+Coraspirin100..........
Bu sanırım canım yeni gördüm durumlarımız aynı gözüküyor.Sen kromozom tahlili yaptırdınmı peki?Bir de kaç düşüğün oldu??
günaydın arkadaşlar ....
feryad allah kolaylık versin canım gelen giden ne zaman sakinleyeceksin?
denden asigül ysude azdalar nasıl gidiyor hamilelik
arkadaşlar merhaba;
ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlara bir sorum olacaktı, ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz? doktorum izne ayrılıyor ve 16 ağustosta dönecek acaba ayrıntılı ultrason için geç kalmış olurmuyum 22 haftalık olacağım o tarihte..selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?