Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allah tamamına erdirsin canım sağlıkla tamamlarsın inşallah, ben de ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum zaten çok zor (klomen pregnyl glukofen coraspin) hamile kalmıştım ama 1 ay aradan sonra yine akışına bırakacağım kendimi strese sokmadan allah nasip ederse olur inşallah

sonuyok o arkadaşta mı lütfü hocaya gidiyordu nasıl öğrenebiliriz doktorunu kusura bakma aynı benim durumumda olduğu için sana soruyorum.

güzin75 merhaba, ayrıntılı ultrasona girdin yanlış hatırlamıyorsam, dün yazdım ama arkadaşlar görmedi herhalde kaçıncı haftada girdin doktorum izne çıkacakta..selamlar

tşk ederim canım iyiyiz bakalım cuma günü kontrolümüz var.konuş tabi sesine alışınca sen onunla konuşmasan bile baskasıyla konuşurken o sana cevap vermeye calışır gibi tepikliyor.tetenoz asımı gecen hafta yaptırdım ama eczanedeki tetenozdan yaptırdım.

ada 41 sen sormuştun heralde ayrıntılı ultrasona artı renkli dopleere bende 22 hftada girdim canım içini ferah tut

slm herkese
kızlar bugün kürtajdan sonra 35.günüm hala hasta olmadım
ufffff((
normalde hiç sapıtmazdı tamam bazıları 40 gün sonra ıolmuş ama
benim hiç belirtim yok ne bi sivilcve nede göğsümde bi sızı
sizce neden kızlar bi cvp yazın lütfen

ada41 canım senin bugün yazdığını görmeden gecmişi okurken cevaplamıştım seni biz kendimiz herseyi çok irdeliyoruz biraz rahat olmak gerekiyor.birde doktorun gerekli görürse 28-30 haftalarda birdaha isteyebiliyormuş

omman canım yasadığın stresten tut hava sıcaklığı bile etkliliyor gözüne baktıkça gelmiyor sanki değilmi? rahat ol gelir.

denden ne oldu neden iyi değilsin?

(sinopee) merhaba arkadaşlar bende de 1 düşükten sonra mthfr 677 mutasyon teşhisi kondu , ilaç ve metioninden fakir diyete başladık önümüzdeki ay yasak dönemimizde bitiyor fakat bir konuda kafam çok karışık yardımcı olursanız cok sevinirim
Dr.Sinan Beksaça gitmiştim hamile kalır kalmaz clexane 0,2 başlayıp gel dedi fakat randevu almak çok zor ve hamileliğimde beta hcg yükselmemişti, randevu alamayıp geç kalmaktan ve yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum daha şimdiden ((((
şimdiden teşekkürler....[/QUOTe
bana tavsiyede bulunabilecek kimsecikler yok mu yaaa :..(

ben 2 doktora gidiyorum sende öyle yap.biri çok rahat ettiğim doktorum nuri:))) diğeri sorunlu hamilelikte uzman bir prof...hamile kaldığım gibi prof.a gidip ilaçlarımı ve iğne dozumu ayarlatıcam...ara ara yine prof.ama sürekli olarak dr.nuri ye gitmeyi düşünüyorum...prof.lara her zaman ulaşamayabilirsin:))) gönlünü ferah tut...rabbim istemezse prof.larda çare değil ne yazık ki....

sanırım bende de aynı sorun oldu hem ilk deneme acemilik vardı, hem de bacaktan yaptığım için ya damara ya kasa gelmiş olabilir,birde benim varisim vardı bacaklarımda çok kılcal damarlar var, dikkat etmeme rağmen birini buldum galiba.bugün göbekten eczacının yardımı ile yaptım, hafif bir morarma oldu, sanırım yapabildiğim sürece göbekten devam edeceğim.

nedemek canım hepimiz aynı durumdayız... bencede iğneni kendin yap hangi birgün birini bulcaksın...valla iğneler dert olmaktan çıktı artık tıkır tıkır yapıyorum ben....[/QUOTE]

kesinlikle haklısın, birini bulmak çok zor, eşim de ben yapamam diyor, çok tedirgin oluyor.

teşekkürler,aslında ben dik bile yapsam sorun olmaz belki göbek bölgem oldukça yağlı, tombul ötesiyim biraz

rabbim isteyen herkese evlat versin, kucaklarımızı boş bırakmasın. benim daha önceki düşüklerim 4 aylık olduğu için heralde doğuma kadar üzerimden tedirginliğimi atamayacağım.dr. sürekli stres yapma diyor ama elimde değil.sonuçta iğneler de kesin çözüm değil bunu kendisi de söylüyor, önlemimizi alıcaz, gerisi şansa diyor.

evet canım bende senın gıbı 2 doktordan devam etmeyı düşünüyorum ama hamıle kalır kalmaz prof.a gitmem gerekıyor ama randevu almak çok zor en erken 2-3 belkı 4 hafta sonraya alınabılıyor ve benım ılk hamılelıgım 6. haftada sonlanmıstı zaten bu yüzden prof.la görüşemeden ilaç dozu da yetersız olur da aynı şeyi yaşarım diye çok korkuyorum
öle tabi allahın takdiri yoksa ilaç da prof.da bahane ...

geçmiş olsun esra cım... bende aynı şeyi yaşadım. iğneye rağmen düşük yapma olasılığımdan doktorum bahsetmişti.ama çok küçük bir ihtimaldi... oda gerçekleşti...kromozom analizi yaptırmadıysan onu yaptır sorun yoksa yapacak bişey yok.tekrar sağlıklı gebelik için bekliycez benim şu an yaptığım gibi... sakın umutsuz olma bu zor günleri atlatacaksın...olumunekankayizsmile

sonuyok o arkadaşta mı lütfü hocaya gidiyordu nasıl öğrenebiliriz doktorunu kusura bakma aynı benim durumumda olduğu için sana soruyorum.

adı umut_sevgim canım msj attım cvb verince sana bildiririm belkide topiğe kendisi gelir yazar olmazsa sen de irtibata geçebilirsin yardımcı olacaktır sana

asigül kız bu saatte ne diye oturuyon bakim hadi kalk yat artık uykun gelmedimi ben yatıyorum valla belim ağrıyor bi bakim dedim öylesine kimseler yok bir sen bir ben hehehe

Tsm canım merhaba nasılsın..... Inşallah herşey yolundadır tatlişkom.... Ben daha yeni yeni kendime gelmeye başladım...sıcaklar baydı beni... Serumları yiyince gözüm açıldı çok şükür.... Iki gündür yemek yapabiliyorum ve az buçuk yiyebiliyorum da.... Ama bacak ağrısı mahvetti beni dün akşam sanki sağ tarafıma felç geldi sandım allah korusun.....

sağol tatlım idare ediyorum..sıcaklar baydı dediğin gibi kavruluyoruz:))) tabi hamilelikte daha da zordur.allah yardımcınız olsun....sen yinede iyi oldum diye hemen ayaklanma...iyice dinlen tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…