bu hafta hiç iyi değilim canım ama bunada şükür........yarın kontrolüm var biraz da onun gerginliği var sanırım
esra öncelikle geçmiş olsun canım...erken gebelik kayıplarında sebep genelde kromozom anomalisi oluyor......ayrıca iğne ve aspirin ile %100 garantimiz yok,zaten hayatta neyin garantisi var ki..........ayrıca bende Şubat ayında 20.haftamda kızımı kaybettim kalbi durdu,iğne ve aspirine rağmen..........olacak ile öleceğe çare yok,doktor,iğne hepsi bahane Allah izin verdiği zaman oluyor ancak.......şu anda yine bebek bekliyorum,aynı tedavi ile,yüreğim ağzımda ama dua edip Allaha emanet etmekten başka yapabilecek hiçbişeyimiz yok.........sende biran önce kendini toparlamaya çalış,şu an acın çok taze ama zaman herşeyin ilacı canım.........tekrar geçmiş olsun.......
canım iyi elhamdülillah artık daha iyiy hissediyorum bebiş be çok hoşuma gidiyor şimdiden konuşuyorum oğluşumla geveze olcek herhal. Sen nasılsın hayatım senin ki nasıl suyun normel değil mi? bu arada bişi soracam tetenoz aşını vurundun mu?
(sinopee) merhaba arkadaşlar bende de 1 düşükten sonra mthfr 677 mutasyon teşhisi kondu , ilaç ve metioninden fakir diyete başladık önümüzdeki ay yasak dönemimizde bitiyor fakat bir konuda kafam çok karışık yardımcı olursanız cok sevinirim
Dr.Sinan Beksaça gitmiştim hamile kalır kalmaz clexane 0,2 başlayıp gel dedi fakat randevu almak çok zor ve hamileliğimde beta hcg yükselmemişti, randevu alamayıp geç kalmaktan ve yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum daha şimdiden((((
şimdiden teşekkürler....[/QUOTe
bana tavsiyede bulunabilecek kimsecikler yok mu yaaa :..(
sanırım bende de aynı sorun oldu hem ilk deneme acemilik vardı, hem de bacaktan yaptığım için ya damara ya kasa gelmiş olabilir,birde benim varisim vardı bacaklarımda çok kılcal damarlar var, dikkat etmeme rağmen birini buldum galiba.bugün göbekten eczacının yardımı ile yaptım, hafif bir morarma oldu, sanırım yapabildiğim sürece göbekten devam edeceğim.canım bende 5. aydayım hala göbekten yapıyoum iğneyi uzuzn zamandır morarmıyordu ama geçen kendim herzaman ki gibi vurdum. damara geldi sanırım siyaha yakın mor hale geldi. bu iğneleri vurduktan sonra ovalamayacakmışız, ve morarması normal, ama alıştıkça tabi daha az oluyor. birde iğneyi vururken ilacı verirken sallama yani sabit tut ve rahat olmaya çalış, ilaçı yavaş ver deriyi sıkıp vurmaya gelince çok farkı olmuyor, ben dik bir şekilde vuruyorum birde. Allah kolaylık versin, Rabbim sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip.
iğne 90 derecelik açıyla yapılabilir.çünkü bu iğneler zaten cilt altına uygulanabilir özellikte.ama iğneden sonra kuru pamuk bırakın üstüne ve ovalamayın.çünkü ovalama esnasında ordaki kılcal damarların kanamasına oda morluğa sebep olabilir..herkese çok geçmiş olsun
ben 2 doktora gidiyorum sende öyle yap.biri çok rahat ettiğim doktorum nuri:))) diğeri sorunlu hamilelikte uzman bir prof...hamile kaldığım gibi prof.a gidip ilaçlarımı ve iğne dozumu ayarlatıcam...ara ara yine prof.ama sürekli olarak dr.nuri ye gitmeyi düşünüyorum...prof.lara her zaman ulaşamayabilirsin:))) gönlünü ferah tut...rabbim istemezse prof.larda çare değil ne yazık ki....
geçmiş olsun esra cım... bende aynı şeyi yaşadım. iğneye rağmen düşük yapma olasılığımdan doktorum bahsetmişti.ama çok küçük bir ihtimaldi... oda gerçekleşti...kromozom analizi yaptırmadıysan onu yaptır sorun yoksa yapacak bişey yok.tekrar sağlıklı gebelik için bekliycez benim şu an yaptığım gibi... sakın umutsuz olma bu zor günleri atlatacaksın...olumunekankayizsmilearkadaşlar merhaba
ben iğne kullanmama rağmen 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu,dün kürtajla aldılar bebeğimi, iğneye rağmen bunu yaşamam normal mi sizce innohep 0,35 kullandım bu defa çok umutluydum iğnelerimi haplarımı saati saatine kullandım ama olmuyor olmuyor lütfen başına gelen varsa bana yardım etsin
azdalar oğluşun olacakmış hayırlı evlat olsun inş
nasılsınız kızlar keyifler yerindemi
sonuyok o arkadaşta mı lütfü hocaya gidiyordu nasıl öğrenebiliriz doktorunu kusura bakma aynı benim durumumda olduğu için sana soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?