Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben acayip tuz tüketen biriydim ve kesmeyi denediğim an da tansiyonum düşüyordu zaten tansiyonum sık sık düşer 2 gündür kendimi dizginliyorum inş. böyle giderse tamamen bırakmam çok sürmez

İnş güzelim Allah kolaylık versin, bende severdim tuzu sen kadar kullanmam belki ama kesmek zor olmadı meraklama

allah analı babalı büyütsün.sağıkla sıhatle kollarına aldın oğluşunu darısıda tüm isteyenlere olsun.

gelavereciğim seninde oğluşun olacakmış.hayırlı olsun .allah tamamına erdirsin.

tüm arkadaşlarıma sevgiler.

günaydın arkadaşlar.....

feryad ne o gece uyumadın heralde hiç.ne aman yola çıkıyorsunuz
uyumadım kuzum ya sahuru yapıp yattım :) eşim şimdi izin almaya gitti sıkıntı çıkmazsa inş. bu gece yoldayız ( sıkıntı çıkmazsa diyorum çünkü kocişin izin işi yılan hikayesine döndü ) biz ilk defa başbaşa tatil yapacaz heyecanlıyım valla :) kendimi sevgilimle buluşmaya gidiyormuşum gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnş güzelim Allah kolaylık versin, bende severdim tuzu sen kadar kullanmam belki ama kesmek zor olmadı meraklama

ben de rahatım kuzu mecbur hissedinnce daha kolay oluyor keyfi yapamıyorsun da

selam
oooo maşallah herkesler burada
nasılsınız kızlar???
büşra annen nasıl?
feryad eşin izin alacak inş. meraklanma,nereye gideceksiniz kaydirigubbakcemile2
sonuyok nasılsın??
tsmaaaaa klima aldınız mı?????biz hala alamadık da

canım annemde şeker çıktı malesef
birde menopoza giriyormuş
şikayteleri bundan kaynaklanıyormuş
sen nasılsın bulantıların devam ediyormu

inş. canım didime gitmeyi planlıyoruz eşimle bana gezidrmek istediği yerler varmış o bölgedekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım hani benim bazı troid memeyle ilgili sağlık sorunlarım olmuştu ya benimde anti- tpo yüksek çıktı 280 . 8 ay öncede 181 di. doktor çok önemli bişey değil dedi kendi kadın doğum doktumda genelcerrah d aynışeyi söyledi çok önemli olmadığını bende dikkate almamıştım düşük sorunlarından birisimi bu rahatsızlık gebe kalmayımı engelliyo anlayamadım pek

canım benim kadın doğumcum da sorun olmaz endokrine gitme dedi prednol kullanarak hallederiz dedi 3-4 ay kadar kullandım ama şimdi kestik ve ben sürekli alerjik reaksiyon gösterdim ve pek de mantıklı gelmiyor söyledikleri artık onlarla ilgili önlem aldıktan sonra bebk istiyorum ki acabalarla boğuşmayayım keşke tüp bebekten önce de böyle sağlıklı düşünebilseydim neyse benim araştırdığım yerlerde gebe kalmaya engel olabileceği ( ki ben kaldım ) bebeğin tutunmasını engelleyeceği ( sanırım benim yaşadığım bu şünkü bebekle kan alışverişi olmadan düştü benimkiler) düşük ağırlıklı bebek dünyaya getirilebileceği ve de tüp bebek yaılınca tutmama ihtimali yazıyor anlayacağın ben yeni sezona kafam rahat girmek istiyorum önce güzel bir tatil (inş. ) sonra endokrinle görüşecem ve herşey daha güzel olacak inş.

inş canım

büşra geçmiş olsun canım ne olduğunu öğrendiniz en azından sende rahat ol biraz

feryad inş alır gelir izninizi eşin.ama yalnız tatil olur mu?kaygana diğer misafirlere ayıp olmazmı?aklinialirimsmile

büşra geçmiş olsun canım ne olduğunu öğrendiniz en azından sende rahat ol biraz

feryad inş alır gelir izninizi eşin.ama yalnız tatil olur mu?kaygana diğer misafirlere ayıp olmazmı?aklinialirimsmile

:) izin aldı geldi kuzum bende valiz hazırlaycam şimi hazır bu yaz ev ilk defa boşalmışken kaçayım :) bu arada kaynanam anladığım kadarıyla bozuluyo bizim tatile aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

:) izin aldı geldi kuzum bende valiz hazırlaycam şimi hazır bu yaz ev ilk defa boşalmışken kaçayım :) bu arada kaynanam anladığım kadarıyla bozuluyo bizim tatile aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

yaşasuuuunnnnnnnnnn........... boşver kayganayı falan ..... sen keyfine bak zuzummm....a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ohhh canım ne güzel şehir dışına çıkmak dünyanın engüzel şeyi keyfine bak eğlen dağat biraz iyi eğlenceler sana

yaşasuuuunnnnnnnnnn........... boşver kayganayı falan ..... sen keyfine bak zuzummm....a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
eveeeeeeeeeeeeeeeeeet yaşasıııııııııııııııııııııııııııııın aferim bana sonunda başardıksositosositosositosositosositosositokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ohhh canım ne güzel şehir dışına çıkmak dünyanın engüzel şeyi keyfine bak eğlen dağat biraz iyi eğlenceler sana

ya birde biz ilk defa başbaşa olacaz cadı kaynanam balayımızı da yemişti ben her yıl dil döküyordum kocişe başbaşa tatil diye fazla da istemiyordum ama heriflik yapıyordu 4. yılımızda muradımıza eriyoruz rabbim aksilikleri uzak tutsun bizden inş.

feryadcım iyi tatiller sana .tadını çıkar.büşra geçmiş olsun annene.diğer bütün kızlar selam hepinize.iyi ramazanlar.

aminnnnnnnnnnnnnn............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…