Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

binnazcım seni çok iyi anlıyorum ama umudunu asla azaltma.kendini hazır hissetmen çok önemli vede iyi bir dr.ben 1.5 ay önce doğum yaptım ne zor günlerden geçtim ama bugünü bulduk.ben 2 dr la birden hamileliğimi sürdürdüm ve günüm gelmeden testle öğrenip hemen iğneye başladık.prof.gitmeni öneririm.ve tabiki dualarla allah kucağına vericektir bebişini cnm.umutlu ol.korkma.

ASLIHAN çok sevindim,maşallah,sağlıklı,huzurlu,başarılı bir ömür diliyorum........darısı tüm isteyenlerin başına..........sende çok mücadele ettin,çok sabrettin,Rabbim karşılığını verdi çok şükür.........

ya kıslar benim reglim enteresan bi şekilde 3,gün bitti hiç böyle olmamıştı acaba neden ya canım sıkıldı.bi kaç gün öncesinden aşırı ağrıyla başladı birinci gün az ikinci gün yoğun oldum üçüncü gün çok az ve bitti normalde yedi günfalan sürerdi ama miktarı 2-3 yıldır azalmıştı

maşallah çokkk sevindim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ne güzel ya aaa RABBİM hepimize nasip et.

canım kan değerlerin düşmüştür kansızlığın var mı? etkisi olabilir

canım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, iyi bir doktor ve tam bir istek ve Dua çok önemli Allah bu yorucu yolda kolaylık versin en kısa zamanda bebeşin gelsin inşaallah

canım şimdi Annem iyi Elhamdülillah inşallah benim bebişimide Allah vreirde o günleri görürse daha da iyi olacak, ilk hamileliğimi hemen anneme söyledim mutlu olsun morali yerine gelsin de iyileşmesi çabuklaşsın diye, şimdi arada doğsun çok istedin sen senin yüzünden doğuruyorum, sen bakacaksın sana atıp gezmeye gidecem diyorum, tamam bakarım diyor

nuray canım sabır sabır baska birsey diyemiyorum.sen ne yasayıp hissediyorsan bebeğinde onu hissediyor sen gerildikçe sinirlendikçe oda yarın öyle olacak ona göre içinden hep sabır oku.

canm gecmiş olsun tabiki bakarlar ama onlar iyi olsun önce.onlar bakacak biz gezeceğiz demi derler ya kız anneleri DADI erkek anneleri CADI neyse aklıma geldi işteaklinialirimsmile

canm gecmiş olsun tabiki bakarlar ama onlar iyi olsun önce.onlar bakacak biz gezeceğiz demi derler ya kız anneleri DADI erkek anneleri CADI neyse aklıma geldi işteaklinialirimsmile

ağzına sağlıkkkkk
canım ben akşam kaynanamla beraberdim eşim geçen ki olaydan sonra yanımdan hiç ayrılmadı, bir sıkıştrıyorlar bebeğin cinsiyetini öğrenmeyeeee heheeeee söylemedim 3 sıfır öndeyim. kız sanıyorlar söylemyince kızı sevmezlerde. ama ben oğluşumun pipisini gördümmmm. ayy kızsa yaaa

nuray canım sabır sabır baska birsey diyemiyorum.sen ne yasayıp hissediyorsan bebeğinde onu hissediyor sen gerildikçe sinirlendikçe oda yarın öyle olacak ona göre içinden hep sabır oku.

katılıyorum, geçen gerildim bebe bir gerildi akşam çok rahat davrandım şimdi iyi bebişim. ASR süresini okumaktan bir hoş oldum ama sabır versin rabbim diye.

aynen öyle valla canım ya

hehe aferim kız sana çat çat çatlasınlar meraktan aklinialirimsmilekötükedihüsokaydirigubbakcemile3

kızlar bişi soracam şimdi benim iğne vurunduğumu kaynanamlar bilmiyor, iğne saatimde akşam tam 20.00 eh malum ramazanda mutlaka git gel olacak bir yerlere saatimi on dakika on dakika geri alsam olur mu? bişi olmaz değil mi?

kızlar bişi soracam şimdi benim iğne vurunduğumu kaynanamlar bilmiyor, iğne saatimde akşam tam 20.00 eh malum ramazanda mutlaka git gel olacak bir yerlere saatimi on dakika on dakika geri alsam olur mu? bişi olmaz değil mi?

canım bence olur hatta için sinmezse 5 dak. olarak da alabilirsin gibi geliyo bana

teşekkür ederim üstad...sizlerin desteğiyle.... alkisalkisalkis bana...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sana hatta pıhtılı güzeller kaynanalara karşı diye bir de topik mi kursak :)) dernek te olabilir karar veremedim henüz delikafaduldendelikafadulden

canım bence olur hatta için sinmezse 5 dak. olarak da alabilirsin gibi geliyo bana
bazen 5 dakika geç vuruyorum saati unutup zaten o zmaan bugünden başlayayım.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sana hatta pıhtılı güzeller kaynanalara karşı diye bir de topik mi kursak :)) dernek te olabilir karar veremedim henüz delikafaduldendelikafadulden
topik az olur ya dernek vakıf ne varsa kuralım eminim geliri yüksek önde giden bir dernek oluruz.
yok canım ya son gebeliğimde [4 ay önce] 14,5di kanım.

canım belkide vücudun toparlayamadı kürtajdan sonra kontrole gitmiş miydin ?

selamlar
SONUYOKCUM sana bebişimizin cinsiyetini söylemeyi unutmuşum girdiğimde söyliyeyim şimdi oğluşumuz olacak inşallah. kıza yönelik hayallerimiz suya düştü ama maşallah sağlıklı görünüyor inşallah da öyle devam eder...
sana ve kuzuna ve tüm bebişlere sağlıklar diliyorum.
şu mübarek günde herkesin de bu duyguyu tatmasını her namazda diliyorum sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…