Arkadaşlar bende 3 bebeğimi bu illet hastalık yüzünden kaybettim.İlk ikiside Faktör V mutasyonu olduğunu bilmiyordum.Daha sonra çapada yapılan testler sonunda ortaya çıktı.3 hamileliğimide iğnelere geç başlandığı için 8 haftada kalp atışları durdu.Artık ne yapacağımı bilmiyorum.Çok üzgünüm.Cesaret edemiyorum artık.Arkadaşlar siz iğnelere ne zaman başladınız.Ben artık çok iyi bir profösöre gitmek istiyorum.Ama kısmet Bu Mübarek günlerde çok dua edeceğim Allahım banada bir bebek nasip etsin.Herkeze geçmiş olsun.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Arkadaşlar merhabaaaaaaaaaa;
Ben doğum yaptımmmmmmmmmmmmm..
04.08.2010 saat: 04:40 da epidural anestezi ile normal doğum yaptım. Herkese tavsiye ediyorum.
Oğluşum 3,120 gr 50 cm doğdu.Sağlıklı çok şükür.
Darısı sizlerin başına,Allah hepinize bu duyguyu tattırsın.
Ne yazacağımı bilemiyorum,Allah hepinize versin inşallah.
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm,kendinize iyi bakınnnnnnnn.
Arkadaşlar merhabaaaaaaaaaa;
Ben doğum yaptımmmmmmmmmmmmm..
04.08.2010 saat: 04:40 da epidural anestezi ile normal doğum yaptım. Herkese tavsiye ediyorum.
Oğluşum 3,120 gr 50 cm doğdu.Sağlıklı çok şükür.
Darısı sizlerin başına,Allah hepinize bu duyguyu tattırsın.
Ne yazacağımı bilemiyorum,Allah hepinize versin inşallah.
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm,kendinize iyi bakınnnnnnnn.
ya kıslar benim reglim enteresan bi şekilde 3,gün bitti hiç böyle olmamıştı acaba neden ya canım sıkıldı.bi kaç gün öncesinden aşırı ağrıyla başladı birinci gün az ikinci gün yoğun oldum üçüncü gün çok az ve bitti normalde yedi günfalan sürerdi ama miktarı 2-3 yıldır azalmıştı
Arkadaşlar bende 3 bebeğimi bu illet hastalık yüzünden kaybettim.İlk ikiside Faktör V mutasyonu olduğunu bilmiyordum.Daha sonra çapada yapılan testler sonunda ortaya çıktı.3 hamileliğimide iğnelere geç başlandığı için 8 haftada kalp atışları durdu.Artık ne yapacağımı bilmiyorum.Çok üzgünüm.Cesaret edemiyorum artık.Arkadaşlar siz iğnelere ne zaman başladınız.Ben artık çok iyi bir profösöre gitmek istiyorum.Ama kısmet Bu Mübarek günlerde çok dua edeceğim Allahım banada bir bebek nasip etsin.Herkeze geçmiş olsun.Allah herkesin gönlüne göre versin.
asigül inş annende en kısa zamanda sağlığına kavuşur.allahım bugünümüzü aratmasın.şimdi nasıl annenin durumu?sabır arkadaşım
umutluyuz ilk dişinizmi canım.annelik işte canın gidiyor değilmi?
tsma sanada mrh canım
canım şimdi Annem iyi Elhamdülillah inşallah benim bebişimide Allah vreirde o günleri görürse daha da iyi olacak, ilk hamileliğimi hemen anneme söyledim mutlu olsun morali yerine gelsin de iyileşmesi çabuklaşsın diye, şimdi arada doğsun çok istedin sen senin yüzünden doğuruyorum, sen bakacaksın sana atıp gezmeye gidecem diyorum, tamam bakarım diyor
canm gecmiş olsun tabiki bakarlar ama onlar iyi olsun önce.onlar bakacak biz gezeceğiz demi derler ya kız anneleri DADI erkek anneleri CADI neyse aklıma geldi işteaklinialirimsmile
nuray canım sabır sabır baska birsey diyemiyorum.sen ne yasayıp hissediyorsan bebeğinde onu hissediyor sen gerildikçe sinirlendikçe oda yarın öyle olacak ona göre içinden hep sabır oku.
aynen öyle valla canım yacanm gecmiş olsun tabiki bakarlar ama onlar iyi olsun önce.onlar bakacak biz gezeceğiz demi derler ya kız anneleri DADI erkek anneleri CADI neyse aklıma geldi işteaklinialirimsmile
ağzına sağlıkkkkk
canım ben akşam kaynanamla beraberdim eşim geçen ki olaydan sonra yanımdan hiç ayrılmadı, bir sıkıştrıyorlar bebeğin cinsiyetini öğrenmeyeeee heheeeee söylemedim 3 sıfır öndeyim. kız sanıyorlar söylemyince kızı sevmezlerde. ama ben oğluşumun pipisini gördümmmm. ayy kızsa yaaa
aynen öyle valla canım ya
hehe aferim kız sana çat çat çatlasınlar meraktan aklinialirimsmilekötükedihüsokaydirigubbakcemile3
kızlar bişi soracam şimdi benim iğne vurunduğumu kaynanamlar bilmiyor, iğne saatimde akşam tam 20.00 eh malum ramazanda mutlaka git gel olacak bir yerlere saatimi on dakika on dakika geri alsam olur mu? bişi olmaz değil mi?
teşekkür ederim üstad...sizlerin desteğiyle.... alkisalkisalkis bana...
canım kan değerlerin düşmüştür kansızlığın var mı? etkisi olabilir
bazen 5 dakika geç vuruyorum saati unutup zaten o zmaan bugünden başlayayım.canım bence olur hatta için sinmezse 5 dak. olarak da alabilirsin gibi geliyo bana
topik az olur ya dernek vakıf ne varsa kuralım eminim geliri yüksek önde giden bir dernek oluruz.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sana hatta pıhtılı güzeller kaynanalara karşı diye bir de topik mi kursak :)) dernek te olabilir karar veremedim henüz delikafaduldendelikafadulden
yok canım ya son gebeliğimde [4 ay önce] 14,5di kanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?