aslıhan hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşArkadaşlar merhabaaaaaaaaaa;
Ben doğum yaptımmmmmmmmmmmmm..
04.08.2010 saat: 04:40 da epidural anestezi ile normal doğum yaptım. Herkese tavsiye ediyorum.
Oğluşum 3,120 gr 50 cm doğdu.Sağlıklı çok şükür.
Darısı sizlerin başına,Allah hepinize bu duyguyu tattırsın.
Ne yazacağımı bilemiyorum,Allah hepinize versin inşallah.
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm,kendinize iyi bakınnnnnnnn.
allah kucağına almayı nasip etsin iş hayırlı olsun oğluşunselamlar
SONUYOKCUM sana bebişimizin cinsiyetini söylemeyi unutmuşum girdiğimde söyliyeyim şimdi oğluşumuz olacak inşallah. kıza yönelik hayallerimiz suya düştü ama maşallah sağlıklı görünüyor inşallah da öyle devam eder...
sana ve kuzuna ve tüm bebişlere sağlıklar diliyorum.
şu mübarek günde herkesin de bu duyguyu tatmasını her namazda diliyorum sevgiler
kızlar bişi soracam şimdi benim iğne vurunduğumu kaynanamlar bilmiyor, iğne saatimde akşam tam 20.00 eh malum ramazanda mutlaka git gel olacak bir yerlere saatimi on dakika on dakika geri alsam olur mu? bişi olmaz değil mi?
geçmiş olsun canım allah sabır versin, kayıpların ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz.aynı karmaşık duyguları, cesaretsizlikleri, umutsuzlukları dönem dönem hepimiz yaşadık.her zaman diyorum bizi ancak bizim yaşadıklatımızı yaşayan anlayabilir.yani biz bizi anlarız ancak.benim de 2 kayıptan sonra hiç cesaretim yoktu ama anne olma isteği ağır bastı yine, iki sne ara verdikten sonra karar verebildik ancak, yaklaşık 1 senede hamile kalmaya çalışırken geçti. 3 yıl sonra şimdi tekrar hamileyim,günüm geçer geçmez başladım iğnelere, hatta testte ikinci çizgi çok silikti.yani 4,5 haftalık falandı.tabiki korkular ve tedirginlikler devam ediyor ama allaha sığınıp bol bol dua ediyorum.rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın.üstelik bir çoğunuz benden daha şanslı, iğnelerle bebeğinizi kucağınıza alma şansınız çok büyük. fakat benim rahim yapısında bozukluğum var, dr, iğnelere rağmen rahim yapısı yüzünden riskin büyük olduğunu söylüyor.buna rağmen ben umudumu kaybetmiyorum.ve inanıyorum ki 2011 yılının mart ayında bebeğimi kucağıma alacağım.hep buna odaklıyorum düşüncelerime ve aklıma kötüsünü getirmemeye çalışıyorum.Arkadaşlar bende 3 bebeğimi bu illet hastalık yüzünden kaybettim.İlk ikiside Faktör V mutasyonu olduğunu bilmiyordum.Daha sonra çapada yapılan testler sonunda ortaya çıktı.3 hamileliğimide iğnelere geç başlandığı için 8 haftada kalp atışları durdu.Artık ne yapacağımı bilmiyorum.Çok üzgünüm.Cesaret edemiyorum artık.Arkadaşlar siz iğnelere ne zaman başladınız.Ben artık çok iyi bir profösöre gitmek istiyorum.Ama kısmet Bu Mübarek günlerde çok dua edeceğim Allahım banada bir bebek nasip etsin.Herkeze geçmiş olsun.Allah herkesin gönlüne göre versin.
çok doğru bir yaklaşımsempatiksalakcinnicanm gecmiş olsun tabiki bakarlar ama onlar iyi olsun önce.onlar bakacak biz gezeceğiz demi derler ya kız anneleri DADI erkek anneleri CADI neyse aklıma geldi işteaklinialirimsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sana hatta pıhtılı güzeller kaynanalara karşı diye bir de topik mi kursak :)) dernek te olabilir karar veremedim henüz delikafaduldendelikafadulden
Hayırlı olsun geleveracım rabbim kucaklarınıza da almak nasip etsin inş. bu mubarek günlerde birbirimize dua etmeyi unutmayalım :)selamlar
SONUYOKCUM sana bebişimizin cinsiyetini söylemeyi unutmuşum girdiğimde söyliyeyim şimdi oğluşumuz olacak inşallah. kıza yönelik hayallerimiz suya düştü ama maşallah sağlıklı görünüyor inşallah da öyle devam eder...
sana ve kuzuna ve tüm bebişlere sağlıklar diliyorum.
şu mübarek günde herkesin de bu duyguyu tatmasını her namazda diliyorum sevgiler
herkese iyi haftasonları diliyorum.
geçmiş olsun canım allah sabır versin, kayıpların ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz.aynı karmaşık duyguları, cesaretsizlikleri, umutsuzlukları dönem dönem hepimiz yaşadık.her zaman diyorum bizi ancak bizim yaşadıklatımızı yaşayan anlayabilir.yani biz bizi anlarız ancak.benim de 2 kayıptan sonra hiç cesaretim yoktu ama anne olma isteği ağır bastı yine, iki sne ara verdikten sonra karar verebildik ancak, yaklaşık 1 senede hamile kalmaya çalışırken geçti. 3 yıl sonra şimdi tekrar hamileyim,günüm geçer geçmez başladım iğnelere, hatta testte ikinci çizgi çok silikti.yani 4,5 haftalık falandı.tabiki korkular ve tedirginlikler devam ediyor ama allaha sığınıp bol bol dua ediyorum.rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın.üstelik bir çoğunuz benden daha şanslı, iğnelerle bebeğinizi kucağınıza alma şansınız çok büyük. fakat benim rahim yapısında bozukluğum var, dr, iğnelere rağmen rahim yapısı yüzünden riskin büyük olduğunu söylüyor.buna rağmen ben umudumu kaybetmiyorum.ve inanıyorum ki 2011 yılının mart ayında bebeğimi kucağıma alacağım.hep buna odaklıyorum düşüncelerime ve aklıma kötüsünü getirmemeye çalışıyorum.
çok doğru bir yaklaşımsempatiksalakcinni
ha ha haaa siz kurun derneği asil üye olmaya hazırım:lepi::lepi:
selam herkesler iyi çok şükür
ben de daha iyi sayılırım ,ama idrar tetkikimde tuz çıktı,bol sıvı almam gerekiyor,nasıl olacaksa???kokteyllere devam galiba..........
selam, nasılız bugün..
dendencim, daha öncesinde söylemişsindir mutlaka ama sayfalar çok kalabalık, neden sıvı alamıyorsun ben anlamadım.kokteyl dediğin de serum galiba..
feryad canım aklına kötüsünü getirme, sendeki problem tam olarak neydi, kan pıhtılaşması değilmi, tuzla alakası ne ??
canım allah yardımcın olsun kendini biraz toparlayana kadar kokteyl alırsın sonra sıvı ihtiyacını kendin tedarik edebilirsin inş.
bana gelince kendi özel durumumla ilgili bir araştırma yaptım anti tpo larla ilgili her düşüğün bu antikorları % 15 artırdığını öğrendim ve iyot miktarı alımıyla birlikte arttığını da ve ben çok tuz tüketen bir insandım artık tuzu yavaş yavaş azaltarak ve tamammen bırakmaya karar verdim ... bu durum benim için daha öenmli çünkü bu antikorların çok fazla olması ortaya kanser riski çıkartıyor ve malesef annem bundan çok çekti bu nedenle yarından itibaren tatile çıkacaz kısmet olursa ve de bir engel çıkmazsa dönüşte endokrinle görüşmeyi düşünüyorum ve ondan sonra bebek işini daha sağlıklı düşünebilirim belki çünkü araştırmalarım bu antikorların hem gebeliğe engel olabileceğini hem de (benim gibi) bebeğin tutunma safhasında düşüklere neden olabileceğini söylüyo
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.
selam, nasılız bugün..
dendencim, daha öncesinde söylemişsindir mutlaka ama sayfalar çok kalabalık, neden sıvı alamıyorsun ben anlamadım.kokteyl dediğin de serum galiba..
feryad canım aklına kötüsünü getirme, sendeki problem tam olarak neydi, kan pıhtılaşması değilmi, tuzla alakası ne ??
oooh tatile çıkabilmenize çok sevindim,bu tatil size çok iyi gelecek......ayrıca tuz ile ilgili durumu tespit etmen çok güzel canım,aldığın kararlar çok mantıklı.........dönüşte tüm görüşmelerini yapar ve daha sağlıklı adımlar atarsın bu yolda.........Allah hepimizin yardımcısı olsun canım........bol bol eğlenin,dinlenin.....
canım bulantılar yüzünden yeterince sıvı alamıyorum,kokteyl dediğimde tahmin ettiğin gibi serumkaydirigubbakcemile3
canım çok teşekkür ederim almaya başladım saati geri,15er dakika erken vuruyorum iğnemi artık.saati ileri almıyosun geri alıyorsun ya sorun olmaz canımcım ben yarım saat geri alarak saati geri aldım çok şükür bi sorunda olmadı... yavaş yavaş 21 den 17'ye çektim.
canım allah yardımcın olsun kendini biraz toparlayana kadar kokteyl alırsın sonra sıvı ihtiyacını kendin tedarik edebilirsin inş.
bana gelince kendi özel durumumla ilgili bir araştırma yaptım anti tpo larla ilgili her düşüğün bu antikorları % 15 artırdığını öğrendim ve iyot miktarı alımıyla birlikte arttığını da ve ben çok tuz tüketen bir insandım artık tuzu yavaş yavaş azaltarak ve tamammen bırakmaya karar verdim ... bu durum benim için daha öenmli çünkü bu antikorların çok fazla olması ortaya kanser riski çıkartıyor ve malesef annem bundan çok çekti bu nedenle yarından itibaren tatile çıkacaz kısmet olursa ve de bir engel çıkmazsa dönüşte endokrinle görüşmeyi düşünüyorum ve ondan sonra bebek işini daha sağlıklı düşünebilirim belki çünkü araştırmalarım bu antikorların hem gebeliğe engel olabileceğini hem de (benim gibi) bebeğin tutunma safhasında düşüklere neden olabileceğini söylüyo
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.
canım çok teşekkür ederim almaya başladım saati geri,15er dakika erken vuruyorum iğnemi artık.
FERYAD2cım bence tespitin doğru benim doktorum da tuzu kesmemi istedi testlerde bir şey yok ama tedbir amaçlı. Zaten devlet bile Türkiye de kişi başına tuz oranın diğer ülkelerden 2 kat daha fazla olduğu için tuz tüketimini azaltma politikasına girdi, lokantalarda artık tuzluk olmayacak. VE yediğimiz gıdaların tuzsuz hallerdinde bile yeterli tuz miktarı zaten varmış. öpüyorum, iyi tatiller efem....
sen bi tatil yap gel bir an önce feryad ,en azından problemin ne olduğunu ve tuzun etkilerini bildiğin için önlem alma şansın var.
denden bende aşırı sıvı alımından yemek yiyemiyorumkaydirigubbakcemile3ama sorun değil, zaten kilo almamam gerekiyor :))
Arkadaşlar merhabaaaaaaaaaa;
Ben doğum yaptımmmmmmmmmmmmm..
04.08.2010 saat: 04:40 da epidural anestezi ile normal doğum yaptım. Herkese tavsiye ediyorum.
Oğluşum 3,120 gr 50 cm doğdu.Sağlıklı çok şükür.
Darısı sizlerin başına,Allah hepinize bu duyguyu tattırsın.
Ne yazacağımı bilemiyorum,Allah hepinize versin inşallah.
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm,kendinize iyi bakınnnnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?