Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

komik değil mi kızlar diğer topikte buldum.
yazı çok hoşuma gitti.
eminecim meltemcim nasılsınız ?
cevap vermede geç kalmışım canım. iyi diyelim iyi olalım.
kızlar ben tetanoz aşımı vurulmadım, geç mi kaldım sizce doktoruma cumartesi gideceğim o yüzden sorayım da ondan sonra dedim?
sağlık ocağı bana 20.ve 24.haftalarda yani iki doz vurulmamı söyledi.20.haftada dr gittiğimde sordum.dr 24.haftada tek doz vurulmamı söyledi.sen de doktoruna sor ona göre hareket et istersen.
allah analı babalı büyütsün.maşallah kuzucuğuna sağlıkla sıhatle geldi kollarına.darısıda bizlere olsun.sağlıcakla kal.

yok canım yaa,hematolojiye gitmiyorum ben....bu hafta söyliycem doktora........baksınlar yoksa ben gidip baktırıcam

Allah bağışlasın,uzun ömürlü sağlıklı olsun........

tsma canımm neyse görüştük seninle iyiyim,telefon eşimde kalmış,perşembe cuma kontrolüm var........

slm arkadaşlar takip edemiyorum fazla umarım iyisinizdir ramazandan dolayı baygınım bu aralar akşama kadar ayılıp bayılıyorum :kedi:

selam kizlar uzun bi aradan sonra tekrar hepinize selam. umarim hepiniz iyisinizdir ve bebeklerinize kavusmussunuzdur.
uzun zamandir ziyaret edemiyorum burayi insallah eski arkadaslarda buradadir. herkezden ozur dilerim
B]

günaydın
Sılaya seni burada yeniden görmek çok güzel hoşgeldin.....

Asigül evet hemşehrim epey merak etmiş......neyse konuştuk.....yarın doktor kontrolüm var stres hat safhada,elimde değil,kendimi ne kadar telkin etsemde çok zor.....iki gündür çok şükür bulantımda azaldı,bu seferde birşey mi oldu diyorum.......:kedi:

canımmm senden hep umutlu şeyler duymak istiyorum tabiki bişi olmadı sakin ol ves ves lik yapmaaaa.bulantının azalması ne güzel.meleğinide üzme tatlım

oohhh şükür kavuşmuşsunuz tsma ve denden... dendencim sakin ol tatlım elinde değil biliyorum ama.... yarın gitceksin ve çok güzel haberlerle geri dönceksin inşallah... eee kızlar bayadır sadece iki satır okuyup çıkıyorum nasılsınız bakemm....

merhaba kızlar, herkes iyidir umarım..kızlar bişi sorucam kan pıhtılaşması olanlarda B12 vitamini neden önemli bilen var mı?

herkese çoook selam kızlar okuduğum kadarıyla olumsuz bişey yok inşallah da hiç olmaz.Mübarek ramazan ayı herkese güzellikler getirir inşallah.biz de iyiyiz çok şükür ara ara karında,göğüslerde kaşıntılar başladı.lierac çatlak kremi aldım.bebe yağı falan kullanıyom işte.

ne güzel inşallah ramazanın bereketi üzerimize olur canım, iyi haberlerini almak çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…