Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet 30 yaşında 3 lüyü bekleyip dediğiniz gibi o ultrasona girerse herhalde her şey açığa çıkar çok çok teşekkür ederim ilginize

şimdi arkadaşımı aradım ikili testte ultrason temiz ama kan testi sonucu pozitif çıkmış malesef ..değerlerini alamadım..dün ağlamaktan doğu düzgün anlatamamış bana..acaba bu durumda gerek var mıki amniyo yaptırmasına..yoksa yine 3 lü testi bekleyip 20.haftada dopplere mi girsin?

yok canım 37. haftaya kadar çalışır raporu aldım ama senelik iznim vardı 1 ay onu kullanıyorum şimdi. 1 eylülde tekrar dönücem işe ama bayram falan derken 1 hafta çalışıp raporumu alıcam.

denden hanımcım...nasılsınız....ben bir uçukladım varya..bülent ersoy gibi oldu dudaklarım:)))

geçmiş olsun......uçuk kremi var asiviral diye iyi geliyor hemen geçiriyor....ben fena değilim,çok şükür,idare ediyorum işte canım..

geçmiş olsun tsma neden oldu ki? benimde hafif hafiif uçukluyor anlamadım bende niye, 20 bardak su içiyorum ama hala dudaklarım çatlak, sıcaklardan içimizin hararetinden mi ne? geçmiş olsun canım iyi bak kendine...

maşallah 20 bardak su demek.......bende içiyordum ama 2 aydır suya hasret kaldım,bulantılarım bir geçsin hemen kana kana su içicem.......

çok geçmiş olsun,inş. bundan sonra hiçbir sıkıntı yaşamaz ufaklık,sağlıkla devam eder hayatına......

ikili test iyi çıkınca amniyosentez önermiyorlar pek ama geçmişteki öyküleride önemli tabii bunda........bir de asıl önemli olan test sonucu olumsuz çkarsa bebeğinden vazgeçebilecek mi?her ne olursa olsun doğurmaya karar verdiyse yaptırması zaten anlamsız......geçmiş olsun......

BÜŞRA sana yapılan pıhtılaşma testleri neler??bana henüz birşey yapmadılar,bu hafta kontrolde tekrar sorucam ama,gelişimi iyi olunca iğne dozu yeterlidir diyorlar şimdilik......

BÜŞRA sana yapılan pıhtılaşma testleri neler??bana henüz birşey yapmadılar,bu hafta kontrolde tekrar sorucam ama,gelişimi iyi olunca iğne dozu yeterlidir diyorlar şimdilik......

APTT , pıhtılaşma zamanı , protrombin zamanı , aptz , d-dimer testleri yapıldı canım
bunlar aylık yapılması gerekiyormuş malatyadaki hematoloji doktorum öyle demişdi. burdaki kadın doğum doktorumda onayladı sen hematolojiye gidiyormusun peki hematoloji bu konuda daha sıkı kontrol yapıyo kadın doğumcular genelde çok umursamıyor bu konuyu

sağol canım...bir sıcak bir klimalı iş yeri üşüttüm galiba...sen nasılsın...iyi gidiyor hamilelik okuyorum şen şakrak yazılarını....allah keyfini artırsın canım...

Amin Amin cümlemizin ki iyi gitsin inşallah arada sekteye uğruyor canım stres tabi yakamı bırakmıyor ama, ne yapalım artık sabredecez. Allahım cümlemize bebişlerimizle kucak kucağa gülmeyi nasip etsin inş.

asigul, feryad merhaba ikinize de bizden başka herkes kayıp yine, nasılsınız, herşey yolunda mı?

sana da merhaba canım çok şükür bende durumlar iyi şimdi bende çıkacağım kendinize iyi bakınnnnn

iyiyz nuraycım ee ben evde, feryadta tatilde ama alerjili tatilde, sen nasılsın nuray sende az giriyorsun yahu....

bu arada feryadcım şimdi nasılsın? inş iyiyleşmişsindir.

selam arkadaşlar ,ben 19.08.2010 perşembe günü sezeryan ile kızıma 38+2 günlükken kavuştum.
doktorumuz 36. haftada aspirini kesmişti.iğneyi de doğuma 3 gün kalaya kadar kullandım.doğum sonrası bol bol su içmemi önerdi.hem süt olsun diye hemde kan dolaşımı için.

kızım ve ben şükürler olsun çok iyiyiz,rabbime hamde ediyorum bu günü bana gösterdiği için.doğuma girerken çok dua ettim anne olmayı bekleyen herkes için.inşallah doğum yapanların,hamişlerimizin sayısı çoğalır,herkes anne olur...hepinizi öpüyorum...

gözünaydın olsun allahım bebeğine uzun ömürler versin anne ve babasıyla mutlu mesut yaşasın inş darısı da başımıza olsun

MAşallah ne güzel Allah analı babalı büyütsün canım, soracağımızı bildiğin için doğum şekli iğneler felan yazmışsın düşünceli hatun sağ olasın, kızınla birlikte sağlıklı sıhhatli mutlu olasın inş.

bugün canım sıkkın biraz, benimle aynı zamanlarda hamile kalan bir arkadaşım vardı, sanırım oda 8 haftalık olmuştu.malesef kalp atımı alamamışlar ve gebeliğini sonlandırmışlar. çok üzüldüm bugün başka bazı sorunlar da eklenince genel olarak stresli bir gün geçirdim, ve çok midem bulanıyor.

iyiyz nuraycım ee ben evde, feryadta tatilde ama alerjili tatilde, sen nasılsın nuray sende az giriyorsun yahu....
bu arada feryadcım şimdi nasılsın? inş iyiyleşmişsindir.

merhabalar canım, ben pek giremiyorum sadece günde 1 kez , yatak istirahatindeyim hala, sırtüstü yatmam gerektiği için sadece kısa süreli gireyorum nete.pc masaüstü çünkü, uzun süre oturmak istemiyorum..

gözün aydın..allah analı babalı, sağlıklı büyümeyi nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…