Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benm bildiğim MTHFR mutasyonlarda B vitamini vücutta depolanamıyor, o yüzden B grubu vitaminler önemli

teşekkür ederim dendencim bilgi için her yerde karşıma çıkıyor onun için merek ettim :)) ben folbiol ve elevit kullanıyorum şu an umarım yeterlidir bilmiyorumkismile

hayırlı olsun meltemcim :) allah sağlıklı, mutlu renkli bi hayat versin kızına..hep gülsün hep güldürsün inşallah..

asigul, baharçelik, essebe, limonlucay, tsma
merhabalar herkes iyi sanıyorum ki.
geçmişi biraz okudum olumsuz bir durum yok gibi.aman olmasında zaten.
asigül öyle böyle 5,5 ayı devirdin.bende arkandan geliyorum.bu hafta şeker yüklemesi yaptıracam.sen yaptırdın mı?
bebiş napıyor.kuvetlendimi tekmeleri.ben bu hafta çok net hissetmeye başladım.eşim bile hissetti.çok değişik ve güzel bir duyguymuş.
allahım ramazan ayının suyu yüzü hürmetine isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

limonlu cay bendede mthfr mutayonu var ama sadece folbiol ve corasprin kullanıyorum.acaba elevittemi kullansam yaa folbiol günde bi tanemi alıyorsun canım ya kafam karıştı gene.bi tecrübeli doktor bulamadım şu trabzon da

limonlu cay bendede mthfr mutayonu var ama sadece folbiol ve corasprin kullanıyorum.acaba elevittemi kullansam yaa folbiol günde bi tanemi alıyorsun canım ya kafam karıştı gene.bi tecrübeli doktor bulamadım şu trabzon da

canım ben kahvaltıdan sonra 1 tane folbiol 1 tane elevit kullanıyorum ki bu tür ilaçlar yani vitaminler kahvaltıyla birlikte daha etkili olurmuş, akşamda 1 folbiol,1 coraspin kullanıyorum ama artık folbioli günde 1'e indirmeyi düşünüyorum.genelde dr.lar gerek görmüyor ama bence ek bir vitamin daha kullanabilirsin elevit olabilir B12-B6 içeren vitaminler olabilir bi zararı olmaz.

essebe...elevit folik asitide içeren bir vitamin...ben prof.a gidiyorum..bana elevet ve coraspin verdi..folbiola gerek yok dedi...elevit hepsini kapsar zaten dedi...

merhaba 1emine1...aminn inşallah bizimde bebişimizin tekmelerini hissettiğimiz günler gelir..sende sağlıklı sıhattli alırsın bebişini kucağına bu güzel günlerde dualarım hep siz gebişler ve hep biz isteyenlerle :))

limonluçay...elevit ve folbiol yeterli...özellikle elevit..çok ii miş

evet tsma bende çok ii olduğunu duydum elevitin... dr.umda elevit verdi zaten bu arada geçmiş gebeliklerinde anamoli öyküsü olanlarada hep elevit tavsiye ediyorlar kızlar.

teşekkür ederim dendencim bilgi için her yerde karşıma çıkıyor onun için merek ettim :)) ben folbiol ve elevit kullanıyorum şu an umarım yeterlidir bilmiyorumkismile

limonluçay merhaba arkadaşım ... denden cevap vermiş soruna ama bende yazmadan edemedim... folbiol , b 12 vitamini ve elevit kullanmıştım gebelik öncesi ama gebelikte gereksiz gördü doktorum bu kadar vitamini ve elevitin içinde hepsi var yeterli olur dedi.. gerçektende elevitin içinde tüm vitaminler var ki şunu da söylemeden geçemicem folik asit de bir b vitamini b 9 olarak da geçer ve bildiğimiz ekmek mayasında, bezelyede brokolide cevizde vs bolca bulunuyor...

essebe...elevit folik asitide içeren bir vitamin...ben prof.a gidiyorum..bana elevet ve coraspin verdi..folbiola gerek yok dedi...elevit hepsini kapsar zaten dedi...

hahahah tsma iyi reklamını yaptık elevitin bence tanıtım ücreti isteyelim firmadan kaydirigubbakcemile3

ha bu arada bi dipnot daha eleviti kahvaltıyla birlikte almak değilde yemek arasında almak diyelim buna iyi olabiliyor ama dikkat etmek gereken nokta şu elevit aynı zamanda demir den zengin bir vitamin ve kansızlık sorununun çözümündede işe yarıyor bu nedenle demir emilimini engellememek için elevitle birlikte çay süt yoğurt gibi gıdaları tüketmemek gerekiyor. yani ya bir iki saat önce bu gıdaları tüketmek yada bir iki saat sonra tüketmek demir emiliminde sorun teşkil etmiyor.. birde demir içerikli ilaç yada gıdaları c vitamini içerikli gıdalarla birlikte almak da demir emilimi açısından en doğru davranış.,..

evet elevitin içinde tüm B grubu vitaminler var,B12 bende düşük çıkmıştı iğne olmuştum bu gebeliğimden önce,B12 de yumurta ve kırmızı ette bol,hergün bir yumurta yemekte fayda var....

bu arada kendime nazar değdirdim,midem yine kötüleşti,biraz önce lavabo ile bütünleştim.........kafamçokkarıştı

ah be gülüm ah be gülüm... sen çocuğu strese sokarsan içerde acaba bişey mi oldu diye al böyle olur işte.... süprizzzzz

bu arada dün doktora gitmiştim genetik danışmanlık almam gerek diye beni bi genetikçiye yönlendirdiler adam süperdi işini bu kadar seven doktorlarla karşılaşmak beni müthiş mutlu ediyor... ve mthft homozigot mutasyon konusundayken amniyosentezin ile nöral tüp defekti konusunda bilgi verip vermeyeceğini sordum .. oda bana böyle bir bilgi vermez ama 20 haftada ayrıntılı ultrasonu nöral tüp defekti olup olmadığını anlayabilmek için istiyoruz sizin içinde ben bu notu düştüm dedi... mthfr liler bunu doktorunuza danışın....

ama sen yinede dikkat et......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…