Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herşeyin ilki çok güzeldir ve çok korkutucudur... öncelikle çok geçmiş olsun... doktorunla durumu konuşmalı ve bundan sonrası için birlikte karar vermelisiniz.. bu acıyı burdaki arkadaşların hemen hepsi bende dahil defalarca yaşadık inşallah Rabbim tekrar yaşatmaz...

çok geçmiş olsun kardeşim.Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı.Aslında baştan tedbir olsun diye bütün testleri yaptırmak lazım ama doktorlar,bu kan pıhtılaşması dahil ,bazı testleri 3 düşükten önce yapmıyorlar.bu testi yaptırmak istiyorsan.bulunduğun şehirdeki üniversite hastanesine gidip 3 düşüğün olduğunu söylersin veya ben ikincide yaptırmıştım ama bazı doktorlar yapmıyor işte.neyse çok uzattım 2 düşüğün olduğunu söylersin,genetik testlerin hepsini yaptırmak istiyorum dersin.yaparlar ..sigortasız çok tutuyor masraf ama sigortan varsa hiç para ödemiyorsun ,seni hastaneye yattı olarak gösteriyor.testler bitince de çıkışını veriyorlar.(tabi hastanede yatmıyorsun.bu sadece formalite.) bence biraz kendini topla ve testlerini yaptır,tabi düşüğünü(yani cenini) de mutlaka test etsinler istemezsen yapmıyorlar.
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH ŞİFA VERSİN.

ben de de değişiklik var düzelttim :)[/QUOTE]

arkadaşlar bende hamile kalmadan öncekibilgilerimi, hamilelikten sonraki haliyle güncelledim.ek tedavi ve iğne dozumu yazdım.ben progestanı da tüm gebelik boyunca günde 3 defa kullanacağım çünkü rahim problemim var.+ yatak istirahati.bence bu da tedavinin bir parçası.herkese mutlu sonlar diliyorum..

ilk olarak karından başlamak daha kolay oluyor, yumuşak deri olduğuı için daha az acısız oluyor, üstelik ilk zamanlar acemilik olduğu için fazla morarmalar olabiliyor, bende olmuştuohaoldumsmile.o yüzden en iyi bölge karın bölgesi, üstelik iğne vurabileceğin daha geniş bir alan var. ayrıca iğneni kendin vuracaksan koluna vurman zor olur, hem deriyi iki parmağınla sıkıştırıp hem iğneyi nasıl vuracaksın??

Öle canım hayırlısı yapıcak bişi yok sonucu düşünüp katlanmalıyız....
Anladım canım ilk defa duydum ama doktorumla görüşeceğim bu konuda teşekkürler..

ben de de değişiklik var düzelttim :)[/QUOTE]

arkadaşlar beni eklememişsiniz listeye :bbo: :dilcikar: mthfr 677 heterozigotum coraspin,folbiol,becozym forte c metioninden sınırlı diyet hamile kalırkalmaz clexan 0,2 eklerseniz sevinirim :1rolleyes:

canım üzülmekte çok haklısın insan öyle üzerine titriyo ki amamn ona bişey olmasın diye yapamayacağımız şey yok. ama sabır gülüm başka çaren yok. lütfen sabret.

canım bayramın 1. günü babam rahatsızdı onu hastaneye götürdük akşama kadar acillerdeydik duymamışımdır. kusura bakma istediğin zaman istediğin şey için arayabilirsin canım.

ahh bu mevlana içimi nasılda oksuyor yaaaa harika bir söz.

kızlar nasılsınız. ben hafif hafif sancılarla diken üstündeyim. her an herşeye hazırlıklı durumdayım. artık izne çıktım. bu hafta evimde temizlik var. onuda bitirdikmi herşeyimiz tamam allah çok şükür.

(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)---------------------0.3fraxiparine

(filizim)mthfr=heterozigot...............0.4 clexane

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu-----------------???

(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A--------------------???

(reisdevrim37) paı:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek-------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot-------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot-------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------0.3 fraxiparine,folik orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot----------------------------------0.6 cexane (yağızımıza kavuştuk)

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------0.4 cexane

(baharçelik) faktör XIII L34 heterozigot mthfr 677 heterozigot ----------0,45 innohep 100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot--------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek-------coraspin100lük 1 folbiol 5 mg zinco c 1 0,6 lık iğne

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot------kızımız olacak----------------------Coraspin+fo lbiol+0,3 fraxiparine

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ---------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot………deniz kızımız doğdu………………………...elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot-------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-ibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot---------------------------------???? 0,4 cleaxane

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok……………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G-------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot.................... ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10............günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot protein C düşük....... ..........???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............???

(smmm06 )protrombin heterozigot --------- 0.6 fraxparine coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

(29selvihan)677t hetorozigot 1298 hetorozigot............fraxiparine 0.3mg+aspirin 80mg+becozyme vitamin+folbiol

(chilekhhh) mthfrC677T heterozigot ----------------fraxiparine 0,3 ml

(guzin75 )b-fibrinojen-455 g-a heterozigot, mthfr c677t heterozigot, mthfr a 1298 heterozigot --------------- 0,8 cexane+aspirin folbiol+becozym

(krizantem20) mthfrC677T heterozigot , faktör II G20210A heterozigot--------------şimdi coraspin+folıcplus hamile kalıncada HIBOR(0,2 ml)

(niluferşahh) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot...........0,2 fraxparine

(ARUB) 677t hetorozigot 1298 hetorozigot.................0,4 cexane

(nazlı 03) .......???..............................0,45 innohep

(celen 35) mtfhr 677 heterozigot.............0,4 fraxiparin

(lal 82) mtfhr homozigot .............0,4 cexane yarım coraspin (bebişimize kavuştuk)

(sido)mtfhr 677 heterozigot ...............0,35 innohep

(FTGG7779)mtfhr 677 heterozigot........0,4 iğne

(lidya79)PAI, MTHFR 1298,677 heterozigot, FOLBIOL, Coraspin 100, elevit, clexane 0,4

(canderya200 ) Protein C EKSİKLİĞİ..........CORASPİRİN100,CL EKSAN 0.4,FOLBİOL0.5 BEMİKSC,ELEVİT

(nergis60)PAI 4G /5G , MTFHRC677 HETEROZİGOT.....................şimdilik coraspin 100+folbiol+b12 , hamile kalınca 0,3 ml fraxiparine

(alarahan) ....haşimato troidi- MTHFR 677 heterozigot .......FOLİK+CORASPİN hamile kalınca iğne (dozu belli değil)

(kelebek01) Faktör V: heterozigot .............. İnnohep 0,35 iğne + Folbiol + Coraspin 100 mg + Bemiks B12

(aslihan1806) mthfr: homozigot.................. 100 mg corasprin,folbiol,elevit,fragmin 5000

(özpor) 677mthfr heterozigot...........0,2 clexene folbiol,bemiks coraspin hamile kalınca iğne

(zeynom_10)genetikler yapılmadı protein s eksikliği troid.................100mg aspirin,folic plus,hamile kalınca iğne

(tuğçe8) heterozigot gen mutasyonu,faktör 5 leiden,protein c ve s bozukluğu......................................asp irin+folbiol+frexiparine0,3+magnezyum+elevit+gyno ferro sanol (sonuçelif sena:)))

(tulun ) PT Homozigot, MTHFR Heterozigot....................................... . şimdilik folik asit ve coraspirin, hamile kaldıktan sonra iğneye başlanacak

(umutluyuz) protein s yüksek............................................ .......0,45 innohep+ coraspin+folbiol

( 1emine1) FAKTÖR XIII V34L HETEROZİGOT, B FİBRİNOJEN-455G-A HETEROZİGOT VE GPIIIaL33P HETEROZİGOT .................................................f olbiol+coraspin 100+clexane 0,6

(gelevera ) protrombin heterezigot , faktör 13 heterezigot ,mthfr677 heterezigot...........................şimdilik folbiol + coraspirin 100 mg , hamile kaldıktan sonra bunlara ek olarak 06 cleaxane iğne

(loveliyim_ben ) mtfhr 677 homozigot......................................100 mg.coraspin + folbiol +hamile kalınca iğne ( dozu belli değil )

(gulus27) GPIIIa L33P heterozigot , MTHFR C677T homozigot , ATIII 62 ..................................100mgcoraspirin + folic + hamile kalınca iğne dozajı belli olacak

( ELİFİM65 ) Aktive protein C rezistansı 60.5 ( düşük) ........................ Folik asit + bebe aspirini 100 mg.

( SİMGE ) mthfr 677t heterezigot------------------------------------fraksiparin 0,3 ml +coraspin 100mg + elevit + folbiol + progestan

( nuray _ dyn ) MTHFR homozigot 677TT , Antitrombin III 536 .............................folik asit+coraspine , hamile kaldıktan sonra iğne ve progestan

( esraben ) mthfr 1298 homozigot ,fibrinojen ,pai.........................................0.3 fraxiparin +folbiol +elevit+coraspin 100 +B12(dodex)+ zinco (hamile kalınca kesilecek) TEDAVİ BAŞARILI ÇOK ŞÜKÜR ZEYNEBİM KOLLARIMDA

(angel34) 677 homozigot…………………………………………...elevit,bebe aspirini,balık yağı,zinco ve kan ilacı clexane 0.4

(gülay30) 677 heterozigot protein s eksikliği…………………………………………ilk 3 ay folbiol ve gebelikte clexane 0,8

(ufkummm) faktörün nedir???.......................................... ...........folbıol+coraspirin+fraxiparin0,3

(aysude-mir) mthfr a 1298 c homozigot…paı 4g/4/g……………………………..folikasit,multivitamin,b12 ,çinko,bebe aspirini,gebelikte antitrombotik tedavi * iğne

(feryad)faktor 13heterezigot mthfr1298homozigot……………….coraspin, apikobal,folik asit,clexan 0,5 ,

(muco59 factör v leiden heterozigot faktör xıı v 34l heterozigot pa-ı 1 4g 4g mthfr c677t heterozigot ace ı-d heterozigot .................................coraspin folbiol gebe kalınca iğne

(denden)Factor V G1691A (Leiden) ß Fibrinogen- 455 G>A MTHFR A 1298 C heterozigot…………………………..günde 1'er adet Coraspin 100 mg,Neuvitan 50 mg,Folbiol ve gebeliktede 0,4 Clexan ve Coraspin

(asigul) faktör V MTHFR geninin C677T heterozigot....................................... ........Gebelik öncesi coraspirin+Folic Gebelik sonrası 0,2 clexan +Folic+Elevit+Ferrum Fort+Coraspirin100..........

(pınar81) mthfr 677 homozigot mutant..............Gebelik öncesi folbiol+coraspin Gebelikte 0,4 clexan+folbiol+elevit+coraspin+prednol+progestan

(ddilek)mthfr 677 heterozigotum.........................Gebelik öncesi coraspin,folbiol,becozym forte c metioninden sınırlı diyet.Kalınca 0.2 cleane..

(denden)Factor V G1691A (Leiden) ß Fibrinogen- 455 G>A MTHFR A 1298 C heterozigot…………………………..günde 1'er adet Coraspin 100 mg,Neuvitan 50 mg,Folbiol ve gebeliktede 0,4 Clexan ve Coraspin

listeye yeni tedavi şeklimi yazmıştım ama eskisini kopyaladığınız için bilgiler taze değil;yeniden yazıyorum..........gebelik öncesi folbiol,coraspin,megadyne pronatal,gebelikte doğuma kadar 0,45 İnnohep iğne,coraspin ve folbiol,ilk üç ay megadyne pronatal

asigül nerelerdesin sen??

BAHAR inş.bir avazda alırsın Çınarı kucağına sağlıkla,normal doğuma karar verdiğn için kutluyorum ayrıca seni....ben cesaret edemem sanırımeyvahedigeldismile

arkadaşlar hakan şatıroğlu nun hastası olan var mı?ya da bu hoca hakkında bilgisi olan?ona gitmeyi düşünüyorum.bldiklerinizi aylaşırsanız çok sevinirim

kendimide eklemeye çalıştım oldumuki acep

güncellediğin için sağol :)

BAHAR inş.bir avazda alırsın Çınarı kucağına sağlıkla,normal doğuma karar verdiğn için kutluyorum ayrıca seni....ben cesaret edemem sanırımeyvahedigeldismile

İnş. sağlıcakla alır kucuşuna rabbim yardım etsin bizde onunla birlikte heyecanla bekleyeceğiz aklinialirimsmile

ekin79, feryad, filizim, guzin75, tarfil merhaba kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir ve MORALLER yerindedir.... kızlar yarın öğleden sonra ben amniyosentez için tekrar hastane yollarına düşcem bu sefer sorun çıkarsa artık vazgeçcem . hayırlısıyla atlatırız inşallah geçen hafta kadar gergin değilim bugün içim çok rahat elhamdülillah... Rabbim hayırlı sonuçlar almak nasib etsin inşallah... FERYAD cım canım arıcaktık bugün ama fırsat olmadı geçmiş olsun canım bilirim o ağrıları. TARFİL cim seninle konuşmak için sakinleşmeni bekliyorum zaman geçtikce karamsarlığa düşüyor insan seni çok iyi anlıyorum ama bu günler geçecek ... Her inişin bi çıkışı elbet var.... inşallah sadece acı bir anı olarak hatırlıcaz bu günleri... kırık bir gülümsemeyle hatırlıcaz inşallah....

ya kızlar herkes yazmış pıhıtlaşma oranlarını filan benm sonuçlar hastanede olduğu için ben bilmiyorum neyim benbilmiyorumkismile ve ayrıca bende tromboemboli riski diye bir sonuç çıkmıştı... sonucunda böle bişey olan var mı kine bilmiyorumkismile

benden de merhaba, aysudecim,inşallah hakkında hayırlısı olur. vazgeçesin varsa vazgeçyerimseniben ben de yarın doktordayım akşamüzeri.ultrason ile kontrol ve salı günü için de dr,um ikili test için devlet hastanesine yönlendirecek.aslında hiç yaptırmak istemiyorum.ama mecburen gitmem gerekecek hastaneye çünkü iğnem 3 tane kaldı, yenisni yazdırmam lazım.bu arada siz nasıl yazdıryorsunuz, bana bir aylık yazıyor dr um.en başta rapor çıkarttık devlet hastanesinden. zaten özel almamız mümkün değil çok pahalı. bir kutuda 2 iğne var, fiyatı 48 tl.aylık 750 lira gibi bir rakam yapıyor, bunun yanında diğer ilaçlar+muayene ücretleri..iyiki sosyal gücencemiz var.hem sosyal güvencesi olmayan , hemde durumu musait olmayan nice aileler var. peki onlar ne yapacak böyle bir tedaviye muhtaç olsalar.:gitme:allah herkese yardım etsin.

iyi dileklerin için sağol canım bakalım yarın hastaneye gittiğimde fikrim değişirse çıkar eve gelirim ama şimdilik kararım yaptırmaktan yana... iğnelere gelince benim doktor 3 aylık yazmıştı ve 18 tane iğnem var bitince raporlu ilaç olduğu için sağlık ocağındaki doktora bile yazdırabiliyosun illaki kadın doğuma gitmene gerek yok yani... ama zaten muayenen varsa ikisini aradan çıkarırsın... canım ben ikili test üçlü test vs yaptırmadım o yüzden fikir sahibi değilim ama rahat ol... sen naparsan yap herşey olacağına vardığı için kasılmak fayda vermiyor ... hadi allaha emanet görüşürüz en kısa zamanda inşallah...

ayyy ben senin avatarını yerim yerimmm ... güneş sultan şimdiden varlığını teyzelerine gösterdi desene annesi... Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah...

sağol canım. inşallah ikimizde yarın güzel haberlerle döneriz.sen ve bebeğin de allaha emanet olun.ben ilaçların sağlık ocağında yazıldığını bilmiyordum,sadece kadın doğumculart yazabiliyor diye biliyordum. bunu öğrendiğim iyi oldu, her defasında o hengameye girmek çok zor,devlet hastanelerini bilirsin:bbo:

İyi geceler arkadaşlar. Adetim geçeli 2 gün oldu bugün test yaptım çok silik bir çizgi var. Tam emin deilim sabah yeniden yapacağım ama sanırım hamileyim. Mutluyum ama bir o kadar üzgünüm. Ne yapacağımı bile bilmiyorum. Çokk korkuyorum. Bugün 22 haftalık kaybettiğim bebeğimin mezarına gittim. 4. ayım bu ay onu kaybedeli. Ne zaman onu kaybettim ne zaman acılarım dindi anlamıyorum.
Doktora bile ne zaman gitmem gerektiği konusunda bir fikrim yok (4 aydır her dakikasını planladığım gebelik için) tam bir delilik halindeyim. Eşim gayet tepkisiz korkan gözlerle bana bakıyor ama tek bir yorum yapmıyor. Beni en iyi siz anlarsınız diye buraya yazmak istedim. Hiç durmadan ağlamak istiyorum. Ama kaybettiğim oğlum içinmi yoksa yeniden kaybetme riskim olan bebeğim için mi diye düşünüyorum hep. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…