Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar Aysude ile görüştüm morali çok iyi ,işlem de çok şükür rahat geçmiş 3 hafta sonra da sonuçlar çıkacakmış...

Kızlar Aysude ile görüştüm morali çok iyi ,işlem de çok şükür rahat geçmiş 3 hafta sonra da sonuçlar çıkacakmış...

çok sevindimm hadi inşallah 3 hafta sonra güzel haberlerini alırız...sen nasılsın feryadcım senin sonuclarınada çok sevindim yazamamıştım şimdi yazıyorum kuzu :))

çok sevindimm hadi inşallah 3 hafta sonra güzel haberlerini alırız...sen nasılsın feryadcım senin sonuclarınada çok sevindim yazamamıştım şimdi yazıyorum kuzu :))

olsun cancan çok önemli değil yazmasanız da ben biliyorum çok sevindiğinizi...Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.a.s.

canlarım yasin okumak çok iyi bi fikir hatta sonradan tefriciyede okuyalım derim ben
ilk önce hamile arkadaşlarımıza okuyalım bence sırayla sonrada biz gebelik bekleyenlere siz ne dersinizbilmiyorumkismile

o zaman bu perşembe Büşra olsun
1.Büşra
2.Bahar
3.Feryad
4.Tarfil olsun olur mu???[/QUOTE]

3hafta ya çokmuşş nasıl geçecekki zaman

aysudecim moralinin iyi olmasına ve rahat geçmesine sevindim canım inşallah hayırlısıyla sonuçlarda ii çıkar

[/QUOTE]

Tarfilcim tefriciyeyi pek önermediler bana haberin olsun,adet sayısı çok fazla olduğu için ağır geliyormuş.......birkaç dinle yakından ilgilenen insan söyledi bana.....

Tarfilcim tefriciyeyi pek önermediler bana haberin olsun,adet sayısı çok fazla olduğu için ağır geliyormuş.......birkaç dinle yakından ilgilenen insan söyledi bana.....[/QUOTE]

anladım canım olsun bizde yasin okuruz perşembe başlayalım inşallah

slm kan pıhtılasmasından bebegını kaybeden bı garıpde benım. aynı durumu yasayan kısılerden yardım ve destek almak ıstıyorum. 3 kez dusuk yaptım. doktorum hamıle oldugunu anladıgın gıbı gel ıgneye baslayacgız dedı. folık asıt verdı ve ben ek olarak aspırındekullandım ama sıkıntım ben anlar anlamaz dusuk yapıyorum zaten. son ıkı gebelıgım 1 aylıktı henuz. artık doktora gıtmekde ıstemıyorum. ve kendımı cok kotu hıssedıyorum.

canım ben de gebeliğini öğrendiği gün kaybedenlerdenim ...2 düşük de benim var .ben de kan pıhtılaşmasından başka troitle ilgili bazı sıkıntılar bulundu o dönemde mesela anti tpo ve antitoglobun antikorlarım fazlaydı ve bunların da düşük yapabileceğini söylediler bana ... acaba sende de kan pıhtılaşması dışında başka birşey de olabilir mi çünkü bizim gibiler çok geç kalıyo tedaviye tahlili alıp eve gelemiyorum ben yolda kanamam başlıyo.... sadece kan pıhtılaşması olanlar da 6-7 . haftalarda oluyor genelde kayıplar birde bunu araştırsan ...biliyorum insan uğraşmaktan yoruşuyor doktorlardan bıkıyor ama ...
sabrın kendisi acı meyvesi tatlı ne yapalım...

canım ya senin de benim gibi olduğunu görünce hemen atladım kusura bakma rabbim bir daha yaşatmasın...

aslında bende troıt ıcın arastırma ıstedım ama doktorum onu hamıle kaldıgın zaman yaparız dedı. asıl sebebın kan pıhtılasması oldugunu soyledı. peki sız bu arastırmalar sonucunda hamıle kaldınız mı?

Selam kızlar. 16 Eylül 2010 Perşembe günü sezeryan doğum yaptım genel anestezi ile.
Öncelikle hiçde anlatıldığı gibi korkacak birşey yokmuş bunu söylemek isterim.Geçen hafta Perşembe günü 3 kg 110 gr doğdu kızım. Genel Anestezi ile sezeryan oldum. Uyandığım ilk an tabiki çok kötü ağrı duydum Ama şuan çok iyiyim. Geçti gitti. Dün girip yazacaktım eşim oturdu hep bilgisayarda düşünün yani o kadar kısa zamanda toparlıyorsunuz kendinizi.
Dileğim allahım isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın.
Evladı olanlara evladını bağışlasın, hamile olanları tamamına erdirsin, olmayanlarıda en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eylesin.

canım ben hala gebeliği bekliyorum benim eşimde de problem çıktığı için çabuk gebe kalamadım malesef...

feryad merhaba canım......nasıl oldun,daha iyi misin?
Aysude den haberin var mı,ben aramaya cesaret edemedim nedense.......eyvahedigeldismile

iyiyim canım okuldan geleli çok olmadı şimdi gördüm aysudenin yazısını arayacam az sonra yazarım size de...

canlarım benim hepinize çok teşekkür ederimm... ben çok iyiyim elhamdülillah... geçen hafta yapılsaydı sıkıntı olcaktı da bu hafta hiçbirşey olmadı sanki.... gayet sakin gittim 7 - 8 dakikada da odadan çıktım biraz kasılmalarım oldu ama hemen geçti şimdi çok iyiyim doktora kalsa yarın işbaşı yaptıracaktı bana ama ben gidip rapor almayı başardım... perşembe günü işe başlıcam . dendencim seni çok iyi anlıyorum tedirginliğini de biliyorum son ana kadar yaptırayım mı yaptırmayayım mı diye düşünmedim bile... gittim ve orda yaptırma diye bir his gelirse kalkar giderim dedim ama olmadı böyle birşey sadece sıvımız azalınca kuzucum rahatsız oldu galiba geldiğimizden beri bir dakika durmadı... bol sıvı takviyesi yapıyorum şimdi... çok öptüm hepinizi inşallah hayırlı sonuçlar alırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…