Kızlar Aysude ile görüştüm morali çok iyi ,işlem de çok şükür rahat geçmiş 3 hafta sonra da sonuçlar çıkacakmış...
çok sevindimm hadi inşallah 3 hafta sonra güzel haberlerini alırız...sen nasılsın feryadcım senin sonuclarınada çok sevindim yazamamıştım şimdi yazıyorum kuzu :))
Kızlar Aysude ile görüştüm morali çok iyi ,işlem de çok şükür rahat geçmiş 3 hafta sonra da sonuçlar çıkacakmış...
[/QUOTE]canlarım yasin okumak çok iyi bi fikir hatta sonradan tefriciyede okuyalım derim ben
ilk önce hamile arkadaşlarımıza okuyalım bence sırayla sonrada biz gebelik bekleyenlere siz ne dersinizbilmiyorumkismile
o zaman bu perşembe Büşra olsun
1.Büşra
2.Bahar
3.Feryad
4.Tarfil olsun olur mu???
slm kan pıhtılasmasından bebegını kaybeden bı garıpde benım. aynı durumu yasayan kısılerden yardım ve destek almak ıstıyorum. 3 kez dusuk yaptım. doktorum hamıle oldugunu anladıgın gıbı gel ıgneye baslayacgız dedı. folık asıt verdı ve ben ek olarak aspırındekullandım ama sıkıntım ben anlar anlamaz dusuk yapıyorum zaten. son ıkı gebelıgım 1 aylıktı henuz. artık doktora gıtmekde ıstemıyorum. ve kendımı cok kotu hıssedıyorum.
slm kan pıhtılasmasından bebegını kaybeden bı garıpde benım. aynı durumu yasayan kısılerden yardım ve destek almak ıstıyorum. 3 kez dusuk yaptım. doktorum hamıle oldugunu anladıgın gıbı gel ıgneye baslayacgız dedı. folık asıt verdı ve ben ek olarak aspırındekullandım ama sıkıntım ben anlar anlamaz dusuk yapıyorum zaten. son ıkı gebelıgım 1 aylıktı henuz. artık doktora gıtmekde ıstemıyorum. ve kendımı cok kotu hıssedıyorum.
canım ya senin de benim gibi olduğunu görünce hemen atladım kusura bakma rabbim bir daha yaşatmasıayrıca hemen cevap gelmesıne cok sevındım boyle dusunmeyın
aslında bende troıt ıcın arastırma ıstedım ama doktorum onu hamıle kaldıgın zaman yaparız dedı. asıl sebebın kan pıhtılasması oldugunu soyledı. peki sız bu arastırmalar sonucunda hamıle kaldınız mı?
feryad merhaba canım......nasıl oldun,daha iyi misin?
Aysude den haberin var mı,ben aramaya cesaret edemedim nedense.......eyvahedigeldismile
iyiyim canım okuldan geleli çok olmadı şimdi gördüm aysudenin yazısını arayacam az sonra yazarım size de...
canım ben hala gebeliği bekliyorum benim eşimde de problem çıktığı için çabuk gebe kalamadım malesef...
canım sen aradığında karşı komşum gelmişti o yüzden konuşamadım... öpüyorum yanaktan kuzucum ben kaçtım yemek yiyip tekrar yatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?