mrb arkadaşlar..umarım herşey yolundadır..hamişlerimiz feryad,omman,mathematican,ahtamara,azra3437 ve diğer hamişlerimiz herşey sonuna kadar sorunsuz gider inşallah..allahın izniyle bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.redmaskçım nası gidiyo seninde çok az kaldı allahın izniyle kucağına alıcaksın inşallah dualarında benide unutma olurmu

wiecim canım sen napıyosun azra kuzu nasıl oldu inşallah biran önce düzelir...bana gelinceee bugün sinan hocayla randevum vardı..yine aynı tedaviyle devam edeceğiz dedi.ilaçlar ve iğneler.ben riske girmek istemiyorum,aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim.tüp bebek yaptırmak istiyorum,pgt ile tüp bebek sağlıklı embriyoları seçip onları uyguluyolarmış dedim.ama sinan hoca izin vermedi tüp bebeğe.trombofilim olduğu için özelliklede protrombinimde hetezerigot olduğu için tüp bebek aleyhine olur,normal yoldan deneyeceğiz dedi.ama denedik dedim ilacıda iğneyide denedik olmadı dedim.nezamana kadar olacaksa deneyeceğiz,3te iki şansın var,bebeğinde %25 öyle olma ihtimali var,6 ay sonra gebe kalabilirsin dedi.kafam okadar karışıkki ne yapacağım bilmiyorum.sinan hocaya güveniyorum ama bi yandanda başka bi doktora dahamı gitsem diydüşünüyorum.normal yoldan denemek sorun değilde yine öyle olursa diye aynı acıları yaşamaktan korkuyorum...bi akıl verin bana

ankarada olanlar doktorlarını yazabilirmi..feryadcım sen hangi doktora gidiyosun.şulecim bi doktor söylemişti bana ona gidiyim diyorum ama bilmiyorum.yeniden birsürü testler yapılacak,kafam karışacak...pfff...sizinde kafanızı ağrıttım kusura bakmayın..:18: