• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

anti-tiroid peroksidaz
anti-tiroglobulin
beta endorfin
anti gliadin IGG
WBC
CD56 (nk cells)
kortizol
sedimantasyon
helicobacter pylori IgG
anti-endomysium antikor IgG
anti-transglutaminaz IgG
anti-nükleer antikor

bu testlerin yanında başka testlerde vardı ama onlar immunoloji testi değil diye yazmadım.

teşekkürlerrr :1: hangi bölüme gitmiştin bu arada

Son düzenleme:
doktorum yok ki benim.bulamadım aslında kime gidicem bilmiyorum.ilki haziranda gelişmediğinden 8 haftada oldu.ikincisi kasımda kanamayla düştü.pıhtılaşma kromozom testerimiz hatta abortus materyalinin genetik testi de temiz çıktı hiç bir anomali yok.cinsiyetinin belli olması beni çokkk çok üzdü ama napalım Allah ım bir daha göstermesin.

ahh canım ya insan ne kadar kötü oluyor dimi bende kızımı kaybettim test sonucunu alınca sanki bir daha kaybettim bebeğimi. Amin canım hiçbir anneye yaşatmasın Allahım

arkadaslar cıddıen cok tesekkur ederım cokkkk kaile aldınız vallahı herkese tşkler

canım şimdi ben baktım test sonuçlarıma sende referans aralıkları yok sanırım bak bende şöyle:
IGG 2 (0-10)
IGM2 (0-7)
bu testlerin başında elisa testi yazıyor sanırım bağışıklık testleri bunlar sende bi araştır istersen.cerrahpaşa da yaptırdım ben.

arkadaşlar isimlerini söyleyenler şunlar:
november: bengü
bucu2: birsen
gamzeli24:tuba

isterlerse diğer arkadaşlar da isim yazsın isimden dua ederiz:))

arkadaşlar ben hastayım o yüzden okuyamadım benim yerime okuması için kayınvalideme falan sordum maalesef o da hastaymış:(:( hastalığım biter bitmez bende okuyacağım...benim adımda SERPİL...dediğiniz gibi mevlam niyetimizi biliyor ama yinede içimiz rahat olsun ismen edelim...

12m
canım naptın yazılanları okudum da seninki gelmemiş sanırım hala.
mltm2602
sen nasılsın tatlış çalışmalar nasıl gidiiiyyy umutlumusun aralıktan:34:

arkadaşım sakın yanlış anlamayın ben son 2 kaybımda iğne kullandım üstelik tek mutasyonum var oda mthfr 1298 hetero toplumun nerdeyse yarısında var. pıhtılaşmam var diye diğer araştırmaları bırakmayın mutlaka immunolojik testlerinizi yaptırın. benim kendi dr um istemedi bu testleri. sizden de istememiş olabilirler daha sonra pişman olmamak için mutlaka yaptırın. biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış en azından herşeyi yaptık ihmal etmedik deriz.

canım ya zaten herşeyi kendimiz yaptırmaya çalışıyoruz yorulmaya başladım onu bu mu yoksa su mu diye....rabbim hepimizin yardımcısı olsun...bende mthfr 1298 ve 677 hetero...doktorum immunolojik test istemedi dediğin gibi bende bu forumdan okudum ve yaptırdım ama henüz sonuç çıkmadı...senin sonuçların nasıl nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun canım..

slm kızlar dün duamı okudum evet nickle komik oldu biraz, tüm hamişler ve evlat isteyen herkese gitsin rabbim kabul eylesin cümlemizin duasını.
dün doktorumuza gittik oğluşum olacakmış teyzeleri, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

canım çok güzel yüce rabbim onu sağ sağlim kucağına almayı nasip eylesin...bizlerede dua ettiğin için Allah senden tekrar razı olsun...inş. bizde bu günleri en kısa zamanda geride bırakırız diyorum...

canım ya zaten herşeyi kendimiz yaptırmaya çalışıyoruz yorulmaya başladım onu bu mu yoksa su mu diye....rabbim hepimizin yardımcısı olsun...bende mthfr 1298 ve 677 hetero...doktorum immunolojik test istemedi dediğin gibi bende bu forumdan okudum ve yaptırdım ama henüz sonuç çıkmadı...senin sonuçların nasıl nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun canım..

canım bende bilmiyordum bu testleri benden murat bey istemişti ama kendi kadın doğum dr um istemedi. hiç immunolojik birşeyin sebep olabileceğini söylemedi hatta onu dinleseydim hala birşey yapmadan deneyip sürekli düşük yapıcaktım. bende birkaç tanesi pozitif çıktı. şimdi kortizon kullanıyorum birde kilo vermem lazım nasıl olcak bilmiyorum. dr umuda değiştirmeyi düşünüyorum izmirde iyi bir dr bilen varmı?

canım bende bilmiyordum bu testleri benden murat bey istemişti ama kendi kadın doğum dr um istemedi. hiç immunolojik birşeyin sebep olabileceğini söylemedi hatta onu dinleseydim hala birşey yapmadan deneyip sürekli düşük yapıcaktım. bende birkaç tanesi pozitif çıktı. şimdi kortizon kullanıyorum birde kilo vermem lazım nasıl olcak bilmiyorum. dr umuda değiştirmeyi düşünüyorum izmirde iyi bir dr bilen varmı?

canım bende izmirdeyim, yarın randevum var prof. dr. sait yücebilgine gidiyorum,çok araştırdım, çok iyi bir doktor..istersen sende araştırabilirsin..

12m
mltm2602

ah canım o umutlar her ay yeşerip yeniden sönüyor benim için. düşünmemeye çalışıyorum aslında ama ne kadar mümkünse işte çok asabi oldum bu ara. bebk ima eden cümlelere sert çıkışlarım söz konusu. iyi değilim aslında ama okuldan bi arkadaşım daha doğrusu bir büyüğüm benimle acısını paylaştı. ilk bebğini doğurmuş 40. günü kaybetmiş. onun cenazesinden sonra hırs yapmış 5 ay uğraşmış hamile kalamamış 6 ayda boşvermiş. güzellik saonu selüit kremi falan derken. bakmış ki o ay hamile.şimdi kızı 10 yaşında maşallah allah uzun ve sağlıklı ömürler versin evladına. banada söylediği rahat ol herkesin dediği gibi. bazen kendimi fazla yoruyomuşum gibi hissediyorum baksanıza ne acılar var dokunduğunuzda kanayan.

canım bende izmirdeyim, yarın randevum var prof. dr. sait yücebilgine gidiyorum,çok araştırdım, çok iyi bir doktor..istersen sende araştırabilirsin..

bende izmirdeyim hüsnü çağlar doktorum benimde aslında kaı kapı gezmedim eski bir tanıdığımız doktorluğundan şüphem yok. yinede sizleri takipteyim kızlar birde sermet sağolun adını çok duydum . gittiniz mi yada duydunuz mu

12m
mltm2602

nerelerdesin canım yoktun dün...ben hala adet olmadım....bir kaç gün daha bekleyip hala olmazsam dr gitmeyi planlıyorum.senin çalışmalar nasıl :):):)

kızlar benimde yarın ilk randevum var doktorla..neleri sormalıyım, kafam durmuş durumda..heyecan bastı..hayırlı haberler alır paylaşırım inşallah :26:

valla ben neleri sormam gerektiğini hep unutuyorum ya da çok soramıyorum biraz doktorların dilinden konuşmaya başlayınca bi tuhaf bakıyorlar onun için rahat ol canım aklına ne gelirse onu sor

canım benimde ilk hamileliğimdi 9 haftalıkken bebeğim karnımda öldü.ama daha test yaptırmadım sebebi kan pıhtılaşmasımı bilmiyorum.internetten okuduğuma göre ondanda kaynaklanabilirmiş.bi daha hamile kalmadan önce mutlaka yaptırmak istiyorum.senin düşüklerin nasıl oldu ve kaç haftalıkken oldu.

slam ben yeni katıldım aranıza.birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.SAT 10 gün geçti.SAT den 3 gün sonra kandaki değer 88 çıktı.testin üzerinden 2 günsonraki testte 170 çıktı.son testten 6 gün sonra yaptırdığım testtede 380 çıktı.ikiye katlamamış.dış gebelikmi acaba.sadece belim ağrıyor başka ağrı sızı yok

bende izmirdeyim hüsnü çağlar doktorum benimde aslında kaı kapı gezmedim eski bir tanıdığımız doktorluğundan şüphem yok. yinede sizleri takipteyim kızlar birde sermet sağolun adını çok duydum . gittiniz mi yada duydunuz mu

bende duymuştum iyice bi araştıralım. dr umada çok alışmıştım bebek düşüncesinden 1 yıl öncesinden beri dr um aynı 3 sene olmuş. gerçi hangi dr a gidersem gidiyim istanbuldaki dr un yönlendirmesine uyucam. hepimiz için hayırlısı olsun.

slam ben yeni katıldım aranıza.birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.SAT 10 gün geçti.SAT den 3 gün sonra kandaki değer 88 çıktı.testin üzerinden 2 günsonraki testte 170 çıktı.son testten 6 gün sonra yaptırdığım testtede 380 çıktı.ikiye katlamamış.dış gebelikmi acaba.sadece belim ağrıyor başka ağrı sızı yok

canım ultrasona girmedin mi kese için ben adetimin üstünden 6 gün geçince gitmiştim keseyi görmüştük.

Back
X