• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar anladıgımkadarıyla kan pıntılaşmasından dolayı düşük yaşıyorsunuz izmirdeolmuş olsaydınız size güzelbirdoktor önerecektim. benim bir akrabamda kan pıntılaşmasından dolayı düşük yaşıyordu 9 ay boyunca igne yedi doktor ona birigne vermişti o igne kan pıntılaşmasını önledi kızın 2 tane düşügü vardı şimdi bebegi oldu 6 aylık ne ilacı ben birsorayımdoktorunuza danışın isterseniz. durumuna çok üzüldüm benimde bebegim var 2 bucuk aylık allahım inşallah bebegini kucagında koyar geçmişolsun:((

Prof. dr. Bülent BAYSAL ile olan yazışmam neticesinde kesinlikle coraspin kullanmayı düşünmüyorum.Yüzyüze görüştüğüm zaman detaylı bilgi alıp aktaracağım.Protein s ve c değerleri ile ilgili bilgi edinen arkadaşların paylaşımını bekliyorum.Hepimzin sağlıklı gebelik geçirmesi dileğiyle :)

Merhaba
Yaklaşık 7 ay önce 10 haftalıkken missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum fakat hiç kalp atışı duyamadık.Marmaris de yaşıyorum ancak buradaki sağlık imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle İstanbul a tayin istedik ve sizinle yüzyüze görüşmeden yeni bir gebelik düşünmüyorum.Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapılan aratırmalar neticesinde protein c değerim 149 , protein s değerim 43 ve mthfr a 1298c değerim de heterozigot olarak çıktı.Düzenli olarak folidoce kullanıyorum.Verildiği halde coraspin kullanıp kullanmamakta kararsızım.Protein s düşüklüğünde kullanılmaması gerektiği yönünde görüşler var.Fakat kimse net birşey söyleyemiyor.Size güvenebileceğimi biliyorum.Sizden ricam coraspin e başlamamı önerir misiniz?
Teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.

Coraspine baslamayin kesinlikle.
Gebe kalinca fraxiparine turu birsey kullanmak ise yararmi onu tartisiriz görüşmek üzere
Gecmis olsun

Prof Dr Bulent Baysal

zeynom _10,gülay 30,nigar 50,doğay

protein s düşüklüğü olan üyeler bunlar kızlar yanlışım varsa düzeltin.doktorlarınız bu konuda ne dedi.bizle paylaşın

pozitif düşünce pozitif enerjı ve pozitif sonuc ınsallah. clenax mı neydı 0.4 iğne verdı doktorum artık bende iğneye baslıyorum hayırlısı olsun ınsan herseye katlanıyormus meger ınsallah bu sefer karnımda buyudugu izlerim hayırlısı ile meryem suresı okumak ısterdım ama arapca bılmıyorum yanı okumayı bılmıyorum :/ ne kdr kötü cevremdekı cogu kişi biliyor ama ben bı turlu çözemedm işten güçten.RABBIM ONUDA öğrenmeyı nasip eder insallah.

pozitif düşünce pozitif enerjı ve pozitif sonuc ınsallah. clenax mı neydı 0.4 iğne verdı doktorum artık bende iğneye baslıyorum hayırlısı olsun ınsan herseye katlanıyormus meger ınsallah bu sefer karnımda buyudugu izlerim hayırlısı ile meryem suresı okumak ısterdım ama arapca bılmıyorum yanı okumayı bılmıyorum :/ ne kdr kötü cevremdekı cogu kişi biliyor ama ben bı turlu çözemedm işten güçten.RABBIM ONUDA öğrenmeyı nasip eder insallah.

senin sorun neydi arkadaşım.hayırlı olsun hamileliğin :)kese göründü mü,kac cm?istanbuldaysan doktorunun adını söyler misin?

Valla ben de yeniyim pek bilmiyorum.Senin böyle bir sıkıntın yoktur umarım

yok canım.su kesesi yırtılmasıydı benimki.ama tekrar hamileliğimde dikkat etmem gereken bir konumu onu bilmek için sordum canım.bu sefer gözümden birşey kaçmasın istiyorum.

Son düzenleme:
cnm öncelikle bitkisel ilaçlarla başladık tedaviye ek olaral coraspirin. bir ay sonrada rahimin kanlanması ve bebeğin daha iyi tutunması için histeroskopi yapıldı. rahimde makasla kesikler yapıldı. sonrasında hamile kaldım.

canım bu makasla kesikler yapılması nasıl birşey?ayy içim bi tuhaf oldu.canın yanmadı mı?ve bu arada dr un kim ve nerde?

canım öykünü okudum çok geçmiş olsun Allah sabir versin.ben de 16 haftalık bebeğimi kaybetmiştim pıhtılaşma nedeniyle.düşükten sonra sütüm gelmişti.o duyguları çok iyi bilirim.sen de kan pıhtılaşması var mı.

sana da çok geçmiş olsun canım.ben doğumdan sonra birde kürtaj oldum.vakumla parçaları aldılar.bu pıhtılaşma nasıl oluyor.konuyla ilgili bilgim yok.tekrar hamileliğimde yaptırmadığım tahlil kalmasın istiyorum.bunu doktordan ben talep etmek adına soruyorum.pıhtılaşmayı önlemek için neler yapmak gerekirmiş.pıhtılaşınca ne yaşıyorsun.

konudan tekrar bahsetmek seni üzmeyecekse beni bilgilendirirmisin.

herkese iyi geceler.bugün sabah kürtajla bebeğim alınacak.çok üzgünüm.içim acıyor.bana dua ederseniz sevinirim.

bu arada fv5 heterozigotum ankarada yaşıyorum.aynı durumda olan ve ankarada yaşayan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum , sakıncası yoksa.illa aynı mutasyon olması lazım değil.hepinizin deneyimlerine ihtiyacım var.özellikle ankara yazmamın sebebi doktor araştırması yapıyorum ,o yüzden.bu mesajımı bir kaç kere yazmayı düşünüyorum kızmazsanız.

baştan 100 sayfa kadar okudum.yapılması gereken tahlil ve testleri not alıyorum.tamamlayınca sizede yazarım.

canım nasılsın.kürtajın nasıl geçti.merak ettim seni.

kimse yok yine ya ben uyurken giriyo herkes ama olmazki...alıskanlık tatıl gunlerınde de saatım gelınce uykum gelıyor dayanamıyorum yaslandıgımı hissediyoruuum artık...

senin sorun neydi arkadaşım.hayırlı olsun hamileliğin :)kese göründü mü,kac cm?istanbuldaysan doktorunun adını söyler misin?

mthr 677 heterizigot sorunum ultrasona girmedık gec döllenme olmus olabılır dedi adetımede 3 gun varken yaptırdık testı 11.90 cıktı iğneye basladım kan sulandırıcı zonguldak ereğlideyım ben :)

huu süper.inşallah faydalı olur güzelim.

nerde oturuyosun ki canım sen gidip dönüyorum yazmışsın valla bende merakla sana ne diyeceğini bekliyorum olmadı iğne verirse bende ona giderim doktor manyağı gibi hissetmeye başladım kendimi :)

arkadaşlar ben de yazdıklarınızı okuduktan sonra hematoloğa gitmeye karar verdim.çünkü doktorlar ezbere yapıyor bu işi biraz ve tüm testleri yapmıyorlar.belki hematolog daha ayrıntılı bir test yapar.iğne dozunun iyi olup olmadığına bakar.19 haftalık oldum ve riske atmak istemiyorum artık.ANKARADA BİLDİĞİNİZ İYİ BİR HEMATOLOG VAR MI?Varsa lütfen paylaşın.hacettepeden randevu almayı düşünüyorum ama bilen biri varsa iyi olur.
bu arada kaç zamandır evdeyim.artık içim karardı kendi kendime sorunlar üretmeye başladım nerdeyse. bugün biraz hava almak istiyorum dışarı çıkıcam:) herkese iyi bir cumartesi.
AYKARA Allah yardımcın olsun.bir dahaki sefere kucağına alırsın inş.

canım ne yaptın?dr ne dedi...neler oldu?merak ettim...bizi de bilgilendir.

arkadaşlar prof dr recep has bey ile görüştük.bana dediki hiççççç bişi kullanma:))))))hiççç bişin yok.başka dr a da gitme boşuna para harcama.hamile kalmaya çalış ve 12.haftanda bana gell:))))))))ve muayne etmediği için benden para talep etmedi:))

valla garip oldum.ne diyeceğimi bilmiyorum.aspirin dahi içmeyeyimmi dedim.hayır dedi.mthfr heterzigot eşinde de vardır bende de vardır başka bayandad vardır.dediki gerçekten eşime yaptırmıştık onda da vardı:)))))bu mutasyonda gerek yok dedi.
gamzeli24,arkadaşım ben hacettepede baktırdım.hematologda bana hiç bişi kullanmana gerek yok demişti.bence sen hacettepeden al randevunu tahliller elinde ols olmadı bide prof kadın doğumcuya gösterirsin.bi dr um hacettepe bu konularda tartışılmaz demişti.

bak biz senle aynı mutasyonuz.recep has ve rıza madazlı duyduğum önemli isim.ve sen rıza beye ben recep beye gittik.ve ikiside bişeye gerek yok dedi.biz türk toplumu olarak hangi dr ilacı çok verirse onu çok severiz,takdir ederiz:)))bende dr dan çıktık eşime diomki keşke aspirin bari verseydi:))))))o yüzden ben artık gitmeyi düşünmüyorum.elimden geleni yaptım artık başka bi dr a gitmem artık die düşünüyorum sen ne dersin:)

iyi geceler kizlar herkese...ben kirmizilari gordugum icin birkac gundur canim SIKKIN idi. Her ne kadar umutlanmadigimi zannettiysemde yinede kiyida kosede bayagi bir umutlarim varmis...yasadigim hayal kirikligindan anladim. Niye aglamak istiyorum. Icimde bisey var, dokunsan aglayacagim, her dakika aglamaya bu kadar musait olurmu insan. Sabah su kesesinden dolayi dusuk yasayan arkadasin verdigi linke baktim, orda daha zor durumda olan arkadaslarimiz varmis, onlarin bebekleri 20. hafta civari olmus kayiplari. Sabah bir aglama seansida onlar icin oldu. Allahim beni affetsin, gozyaslarim isyanim degil aslinda. Caresizligimmi..bilmiyorum...

iyi geceler kizlar herkese...ben kirmizilari gordugum icin birkac gundur canim SIKKIN idi. Her ne kadar umutlanmadigimi zannettiysemde yinede kiyida kosede bayagi bir umutlarim varmis...yasadigim hayal kirikligindan anladim. Niye aglamak istiyorum. Icimde bisey var, dokunsan aglayacagim, her dakika aglamaya bu kadar musait olurmu insan. Sabah su kesesinden dolayi dusuk yasayan arkadasin verdigi linke baktim, orda daha zor durumda olan arkadaslarimiz varmis, onlarin bebekleri 20. hafta civari olmus kayiplari. Sabah bir aglama seansida onlar icin oldu. Allahim beni affetsin, gozyaslarim isyanim degil aslinda. Caresizligimmi..bilmiyorum...

isyan değil gözyasları çaresızlıgın sesi aslında sankı bırı sihirli degnek uzatsa da hersey guzel olsa ıstıyor ınsan ıste buda bızım sınavımız olsa bır endıse olmasa bır endıse insanlık bu.

canım bende her ay kırmızıları görünce aynı şeyleri yaşıyorum. en kötüsü gizli gizli ağlıyorum.çünkü herkes artık isyan ediyor. bu yaşadıklarımızda çok normal sonuçta hepimiz bir evlat sahibi olmak istiyoruz ve bu yolda kaybettiğimiz meleklerimiz var. üzülme demek istiyorum ama faydası olmayacak biliyorum.allahım hakkımızda hayırlı yazılar yazsın

bak biz senle aynı mutasyonuz.recep has ve rıza madazlı duyduğum önemli isim.ve sen rıza beye ben recep beye gittik.ve ikiside bişeye gerek yok dedi.biz türk toplumu olarak hangi dr ilacı çok verirse onu çok severiz,takdir ederiz:)))bende dr dan çıktık eşime diomki keşke aspirin bari verseydi:))))))o yüzden ben artık gitmeyi düşünmüyorum.elimden geleni yaptım artık başka bi dr a gitmem artık die düşünüyorum sen ne dersin:)

kızlar sonuç olarak siz ilaç kullanmayacakmısınız. kullanırsanız ne gibi bir zararı olurmuş birde onu merak ettim ben şimdi

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydaglı,

arkadaşlar meryem süresini burda yazan tüm arkadaşlar için okudum..ALLAH DUALARIMIZI KABUL EYLESİN İNŞALLAH..O'na güvenerek çıktığımız bu yolda yolumuzu açık etsin inşallah....

Canim cok tatlisin, ismimi yazdirmamistim ama butun arkadaslar icin okumussun sagol Allah senden de diger arkadaslardanda binlerce defa razi olsun. Dualarini tez zamanda kabul etsin Rabbim insallah. Bence cok dusunceli bir davranis. Bak buna bile duygulandim.. agliycam simdi..

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
RABBİM katında makbul olan dualardan eylesin inşallah:)

Hannem'cim sana da cok tesekkur ederim tatlim. Rabbim tez zamanda kabul eylesin dualarinizi insallah.

Ben suan kirmizilarla birlikde oldugum icin, okuyamiyorum ama okudugumda bende hepinizi dahil ederim dualarim icine.

Buarada okuyamayanlar asagidaki linkden dinleyebilirler..cok huzur veriyor insana gercekdende..

MERYEM, MERYEM Suresi, MERYEM oku, MERYEM dinle, sure, süre, MERYEM suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran

canım benim geç olsun güç olmasın ha?ewet insan üzülüyor ama bize şer görünenlerde bi hayır olduğu şüphesiz.RABBİM bize bu hayrı görmeyi nasip etsin inşallah.ewet bizden çokkkkk zor durumda olanlar var.RABBİM onlarada kolaylık versin.ağlamamızı ise rabbimin BİZE VERDİĞİ ŞEVKATE, BAĞLIYORUM. gözyaşını hepimiz düküyoruz kesinlikle haklısın.buda acziyetimizin göstergesi.zaten kul olarak aciz değilmiyiz.dua edelim bol bol inşallah.bak bende dr a gittim.3 hamilelik yaşadım ama yaşayan evladım yok.dr da bişin yok dio demek zamanı gelmemiş.RABBİMİN gönlünü edememişim die düşünüyorum.bol bol dua edelim.herşey güzel olacak inşallah.

isyan değil gözyasları çaresızlıgın sesi aslında sankı bırı sihirli degnek uzatsa da hersey guzel olsa ıstıyor ınsan ıste buda bızım sınavımız olsa bır endıse olmasa bır endıse insanlık bu.
Evet bir sihirli degnek Rabbimden gelsin tez zamanda, ol desin olsun... hayirlisiyla tabiki...

canım bende her ay kırmızıları görünce aynı şeyleri yaşıyorum. en kötüsü gizli gizli ağlıyorum.çünkü herkes artık isyan ediyor. bu yaşadıklarımızda çok normal sonuçta hepimiz bir evlat sahibi olmak istiyoruz ve bu yolda kaybettiğimiz meleklerimiz var. üzülme demek istiyorum ama faydası olmayacak biliyorum.allahım hakkımızda hayırlı yazılar yazsın

Amin insallah insallah...

Back
X