ben bebeğimi yeni kaybettiğim dönemlerde o kadar acımasız geliordu ki bana insanlar..gözümün içine baka baka bebeklerini seviolardı.ve hatta bi arkdaşıma rastlamıştım doğumumuz aynı zamandaydı.ben bebeğimi kaybettiğimi sölediğimde onun verdiği tepkilere inanamadım.sanki çok normal bişi gibi o kendi oğlundan bahsedior anlatırken gülüordu çok ama çok mutluydu benm mutsuzluğumu görmüordu bile..işte içim o an çok acıdı.gözyaşlarım içime aktı resmen...
acıyı yaşamayn karşısındakini anlayamaz işte.o yüzden burda hepimiz birbrimizi anlıoruz.burda yaşanan çok samimi çok gerçek dostluk..ii ki varsınız kızlar...
Saçmalamadın canım çok doğru söylediklerin dedim ya kızıyorum kendime ama içimden geçenlere engel olamıyorum hükmedemiyorum.Allah içimizi biliyor affetsin
Canim , Ben de kendime kiziyorum, bu kadar kendimi mutsuz hissediyorum diye... Evet Allah icimizi biliyor... Insallah yarin cok daha mutlu, guclu ve sabirli uyanacagiz, Allah'in izniyle.....kizlarrr benim beynim sulanmadan, daha fazla felsefe yapmadan uyuyayim...Desteginiz icin cok ama cok tesekkur ederim. Allahim tez zamanda hayirli evlatlara kavustursun sizi...
Iyiki sende varsin tatlimm...ben bebeğimi yeni kaybettiğim dönemlerde o kadar acımasız geliordu ki bana insanlar..gözümün içine baka baka bebeklerini seviolardı.ve hatta bi arkdaşıma rastlamıştım doğumumuz aynı zamandaydı.ben bebeğimi kaybettiğimi sölediğimde onun verdiği tepkilere inanamadım.sanki çok normal bişi gibi o kendi oğlundan bahsedior anlatırken gülüordu çok ama çok mutluydu benm mutsuzluğumu görmüordu bile..işte içim o an çok acıdı.gözyaşlarım içime aktı resmen...
acıyı yaşamayn karşısındakini anlayamaz işte.o yüzden burda hepimiz birbrimizi anlıoruz.burda yaşanan çok samimi çok gerçek dostluk..ii ki varsınız kızlar...
Arada mahsus can acıtmak içinde yapanlarda var biliyorm en azından benim çevremde.Bu durumu yaşamamış olsaydım bende anlamazdım karşımdakinin acısını ama yinede ince davranırdım eminim dikkat ederdim.
günaydın kızlar bensiz kaynatmışsınız akşam buda benden olsun :)
KANAAT ve ŞÜKÜR... Sorunsuz bir hayat değil, onlarla başa çıkabilme yeteneğidir. Sanma ki dert sadece sende var. Sendeki derdi nimet sayanlar da var.
Derdimi dinledim, derdimden iğrendim. Onun derdini gördüm, derdime imrendim.
Gülün dikeni olduğunu değil, dikenin gülü olduğunu görmeye çalış.
Ömür dediğin 3 gündür. Dün geldi geçti. Yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin 1 gündür: O da bugündür.
günaydın kızlar bensiz kaynatmışsınız akşam buda benden olsun :)
KANAAT ve ŞÜKÜR... Sorunsuz bir hayat değil, onlarla başa çıkabilme yeteneğidir. Sanma ki dert sadece sende var. Sendeki derdi nimet sayanlar da var.
Derdimi dinledim, derdimden iğrendim. Onun derdini gördüm, derdime imrendim.
Gülün dikeni olduğunu değil, dikenin gülü olduğunu görmeye çalış.
Ömür dediğin 3 gündür. Dün geldi geçti. Yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin 1 gündür: O da bugündür.
Iyiki sende varsin tatlimm...
Dogru bazilari nispet yapmayi seviyor, Benim eltimde ucuncu cocugunu yapacak benden sonra evlendi ustelik benden 3 yas kucuk. Her seferinde Benim gozumun icine sokuyor cocuklarini bile bile. Offff offfff. Bir of ceksem karsiki daglar yikilir
Iyi geceler, tatli ruyalar...
gerçekten o durum dahada kötü benmde yakında eltim olucak ..bende dua ediorum ne yalan sölim o gelmeden bebeğim olsun die:)...çünkü bazen düşünüorum kaldırması zor ama olmassa da napalım nasip ..üzülme tatlım sanada vericek Allah...
paylaşımın çok güzelmiş saol canım..gece biz kaynattık 2 3 kişi burda .çok güsel oluor gece sohbetleri arada katılın sizde....
Canim benim sana da gunaydin...evet dun gece bayagi kaynattik efkar dagittik, hafifledim biraz iyi geldi...sagolsun kizlar. Bugunde mutlu uyandim....
Buarada sende dokturmussun... ama cok dogru yazdiklarin... cookkkk...ben bunu bi koseye yazayim arada okurum :)
içim acıyor eşimin içi acıdıgı ıcın. ben adet olsamda 11.90 lık degeerle üzülmeyecektımm dun aksam agladı baba olamıycakmıyım ben dıye mahvoldum adetıme 1 gun kaldı bugun iğneye basladım hayırlısı ıle gelsın artık RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN INSALLAH.
canım benim allahım dualarını kabul etsin .ne desem bilemedim ...
içim acıyor eşimin içi acıdıgı ıcın. ben adet olsamda 11.90 lık degeerle üzülmeyecektımm dun aksam agladı baba olamıycakmıyım ben dıye mahvoldum adetıme 1 gun kaldı bugun iğneye basladım hayırlısı ıle gelsın artık RABBIM KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN INSALLAH.
olsun yinede cok guzel, paylasimin icin sagol tatlim...ben yazmadım tabikide kızlar sadece çaldım bi köşelerden ama iyi gelir dedim dünkü sohbetlerinizin üstüne :) okudum tüm yazılanları.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bu yüzden birimizden gelen iyi haberi kendimize umut görüyor ve çok mutlu oluyoruz. pat diye hamile kalıp çat diye doğuranlara gelince onlar bizi hiç bir zaman anlamayacak bizde onları. bu yüzdende hiçbir zaman aynı duyguları paylaşmayıp aynı dili konuşamıcaz...
Ayyy canim benim al benden de o kadar, ben esim icin daha cok uzuluyorum. Onun cocuklara bakisi beni kahrediyor... kendimi o anda ise yaramaz ve bos hissediyorum
onun üzülmesı mahvedıyor benı en cok ben nasıl olsa atlatırım ama o cok içerlenıyor bırde cevresındekı arakadaslarının eslerı ya hamıle ya dogum yapmıs Rabbımden hep hayırlısını ıstedım ınsallah hayırlısı olur. ZOR CARESIZ BEKLEMEK cok zor.
Aynen caresiz beklemem cok zor..Rabbim tez zamanda yuzumuze guler insallah. Benim esiminde etrafinda cocugu olmayan bir tek arkadasi bile yok... cocuk dedigi kisiler evlenip cocuklari oldu dusun. Esimin tanidiklarinin ortamina girecegim yada karsilacagiz diye cok korkuyorum... Hakkimizda hayirlisi bu demekki..imtihan iste. Rabbim siniyor bizi..Beklemekden baska caremiz yok.. Insallah guzel haberler alicaksin doktorundan hayirlisiyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?