• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Günaydın kızlar hafta sonu girmedim ne kadar yazmışınız oku oku bitmedi allahım kabul etsin bende cuma günü okudum meryem süresini nicklerle çok komik oldu olsun niyet önemli
aykara canım üzüldüm kürtaj olmuşsun umarın şimdi iyisindir allahım tez zamanda sağlıklı bir evlat versin sana ve tüm isteyenlere

hülya başkurt hamileymişsin çok sevindim pozitif düşünki pozitif olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

hannem doktora gitmişsin iyi geçmiş doktor kontrolün protein s eksikliği var mı yokmu sende ne dedi tahlillerin farklı olmasına

mltem bucu 12 m gülsün oğuz umudum 31 çalışmalar nasıl gidiyor ateş ölçme yöntemini şiddetle tavisye ediyorum bizzat onaylanmıştır tarafımdan

hamile arkadaşlar sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınız bebeklerinizi inşallah

beydağlı ve kıvırcık ses verin nerelerdesiniz merak ediyorum ve ismini yazamadığım ama aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlar sizlerde iyisinizdir umarım

mrb arkadaşlar bende 677 ve 1298 heterozigotum ve 19 h hamileyim ve iğne kullanıyorum.dün kanamam oldu hastaneye gittik muayene ettiler serum falan verdiler.şimdi evdeym.ama kahverengi şeklinde devam ediyo.doktor pekbişey demedi.bilemiyoruz sebebini diyor.bilgisi olan var mı.çok korkuyoruz

birde arkadaşlar ben iğne kullanmaya başlayalı yaklaşık 3 hafta oluyo ve burada bazıları heterozigotta iğneye gerek yok,ben iğne yüzünden kaybettim bebeğimi falan yazmışlar.iğne kullanmaya başlayınca kendimi daha iyi hissetmeye başlamıştm ama korkuyorum uzun süredir burayı takip eden arkadşlar kanaması olanlar oluyo mu.

histeroskopiyi doktor banada önerdicanım ama ben korktum.şartmı acaba bu histeroskopi.bide nasıl geçti kaça yaptırdın acaba.

aykara çok üzüldüm canım allah şifa ve sabır versin canım.zor bir durum ama malısef yaşıyoruz..

umudum 31 ben de bugünlerde niye yoksun diyordum.klasik hepimizin yaşadığı sendromdan yaşıyorsun canım ama kendini toplamalısın bu piskoloji diğer aylarıda etkiliyor unutma sabır canım..

cnm histeroskopi korkulacak bir şey değil. ben genel anesteziyle yaptırdım ve bir şey anlamadım. sonrada operasyonun cdsini izledim. rahim içini kestiler. tabiki sonrasında ağrı ve kanama oldu. aradan geçen zamanlarda da hafif ağrılar yaşadım. ama değdi. 800 tl ödedim. genel anestezi olmasaydı daha uygun olurdu.

sana da çok geçmiş olsun canım.ben doğumdan sonra birde kürtaj oldum.vakumla parçaları aldılar.bu pıhtılaşma nasıl oluyor.konuyla ilgili bilgim yok.tekrar hamileliğimde yaptırmadığım tahlil kalmasın istiyorum.bunu doktordan ben talep etmek adına soruyorum.pıhtılaşmayı önlemek için neler yapmak gerekirmiş.pıhtılaşınca ne yaşıyorsun.

konudan tekrar bahsetmek seni üzmeyecekse beni bilgilendirirmisin.

kan pıhtılaşması testleri genelde tekrarlayan düşükler sonucu yapılıyor.ama benim doktorum ilk düşükten sonra istedi çünkü haftalık çocuğun düşmesi normal değil dedi.bunlar genetik testler ve hamilelikten önce pek anlaşılmayan bir rahatsızlık.o nedenle genellikle biz hazırlıksız yakalanıyoruz. bu genetik testler pıhtılaşma olduğunu gösterirse doktorların uyguladığı yöntem genellikle aynı: iğne,coraspin ve diyet.aslında bu konuda daha bilgili arkadaşlar var.geçmişi biraz oku canım bazı arkadaşlar çok detaylı bilgiler vermiştir.

arkadaşlar prof dr recep has bey ile görüştük.bana dediki hiççççç bişi kullanma:))))))hiççç bişin yok.başka dr a da gitme boşuna para harcama.hamile kalmaya çalış ve 12.haftanda bana gell:))))))))ve muayne etmediği için benden para talep etmedi:))

valla garip oldum.ne diyeceğimi bilmiyorum.aspirin dahi içmeyeyimmi dedim.hayır dedi.mthfr heterzigot eşinde de vardır bende de vardır başka bayandad vardır.dediki gerçekten eşime yaptırmıştık onda da vardı:)))))bu mutasyonda gerek yok dedi.
gamzeli24,arkadaşım ben hacettepede baktırdım.hematologda bana hiç bişi kullanmana gerek yok demişti.bence sen hacettepeden al randevunu tahliller elinde ols olmadı bide prof kadın doğumcuya gösterirsin.bi dr um hacettepe bu konularda tartışılmaz demişti.

saol canım benim 2 heter. 1 hotoz. var.belki bana farklı bişeyler söylerler.bugün hemen randevu alacam.doktorla görüştüğümde de neler söylediğini hemen paylaşırım.

mrb arkadaşlar bende 677 ve 1298 heterozigotum ve 19 h hamileyim ve iğne kullanıyorum.dün kanamam oldu hastaneye gittik muayene ettiler serum falan verdiler.şimdi evdeym.ama kahverengi şeklinde devam ediyo.doktor pekbişey demedi.bilemiyoruz sebebini diyor.bilgisi olan var mı.çok korkuyoruz

canım ben de 19 h hamileyim.ben de iğne kullanıyorum.benim de kanamam olmuştu 10.haftada baya da uzun sürdü.16.haftaya kadar falan.sonra doktor günde 2 olan iğneyi bire indirdi ve kanamam bitti.sanırım bizim gibi iğne kullanan hastalarda bu kanam oluyor.iğne az gelmiş olabilir ya da fazla.bana doktor böle demişti.

Selam kızlar bende clexan kullanıyorum her gün bir tane ilk kızımdada kullandım şimdi ikinciye hamileyim gene devam ediyorum iğneye kollarım bacaklarım mosmor eşim vuruyor iğneyi.beim gibi ikinci hamileliğini yaşayıp iğnelerle devam ettiren varmı merak ediyorum.

evet var canım.. bende ikinci kızımı 11 kasımda dünyaya getirdim iğne olarak.. hamileliğim çok sağlıklı gitti iğnelerle darısı başına tüm anne olmak isteyenlerin başına olsun.. allah yardımcınız olsun..

Selam kızlar bende clexan kullanıyorum her gün bir tane ilk kızımdada kullandım şimdi ikinciye hamileyim gene devam ediyorum iğneye kollarım bacaklarım mosmor eşim vuruyor iğneyi.beim gibi ikinci hamileliğini yaşayıp iğnelerle devam ettiren varmı merak ediyorum.

selam canım bende ikinci hamileliğimi yaşıyorum ve bende yine iğne kullanıyorum
benimde eşim yapıyo iğneleri ben hiç yapamıyorum
benim ikinci hamileliğimde ilk anda doktorum hem iğneye başla hemde günde 1 bebe aspirini demişti.
iğne yerleri inanılmaz morarıyordu bende doktora dedim aspirini bırak bakalım dedi
şimdi sadece iğne yapıyorum ve hiç eskisi gibi fazla morarmıyo

merhaba canım ,valla ben ist kaldığım sürece ona gittim.hayatımda gördüğüm en tatlı kadın doğum dr u idi.kesinlikle tavsiye ederim.çokk tatlı dilli çokkk kibar.yani özellikle hamilelik döneminde insanın tatlı dile ihtiyacı oluyor ben fazlasıyla buldum.psikolog gibisiniz diodum.şimdi psikoloji de okuyomuş sanırsam.bilmiyorum benmi bu kadar iyi anlaştım ama bende tavsiye üzerine gitmiştim.harikaydı.gitmeni tavsiye ederim.sonrada düşüncelerini yazmanı beklerimmmm :)

canım meraba zuhall hanım için dediklerin az bile cok seker bi kadın dr gercekten insan yanından ayrılmak istemio bizim burda özel poliklinikte calışıo nezaman istersen gel konusalım illa randevu zamanını bekleme dedi..bende malasef düşük yapanlardanım 2 kez basımdan gecti şimdi hamile kalır kalmaz ona gidicem tabiki selamını söylerim..allah hepimizin yardımcısı olsun insallah:54:

bebeğin senle di mi?sanki kötü bişe oldu sandım.yani iğneler işe yaradı.
canım ben bi ark alıntı yaptım.bu yazılanları okuyunca kafam karıştı o yüzden bu smilasyonu yaptım:)

slm kızlar nasılsınız bakalım bende meryem suresine katılmak isterim nasıl oluyo bana yazarsanız ben kimlere okucam sonra banadamı okunacak ona göre ne gerekiyosa yapayım

canım benim çrş günü eklerim inş.her hafta adını bende okuyacağım die yazdıranlara okuyoruz.isimleri toplu halde söylüyoruz.

Günaydın kızlar hafta sonu girmedim ne kadar yazmışınız oku oku bitmedi allahım kabul etsin bende cuma günü okudum meryem süresini nicklerle çok komik oldu olsun niyet önemli
aykara canım üzüldüm kürtaj olmuşsun umarın şimdi iyisindir allahım tez zamanda sağlıklı bir evlat versin sana ve tüm isteyenlere

hülya başkurt hamileymişsin çok sevindim pozitif düşünki pozitif olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

hannem doktora gitmişsin iyi geçmiş doktor kontrolün protein s eksikliği var mı yokmu sende ne dedi tahlillerin farklı olmasına

mltem bucu 12 m gülsün oğuz umudum 31 çalışmalar nasıl gidiyor ateş ölçme yöntemini şiddetle tavisye ediyorum bizzat onaylanmıştır tarafımdan

hamile arkadaşlar sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınız bebeklerinizi inşallah

beydağlı ve kıvırcık ses verin nerelerdesiniz merak ediyorum ve ismini yazamadığım ama aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlar sizlerde iyisinizdir umarım

canım benim valla protein s birinde düşük birinde yksek çıkmıştı.ama dr sanırım hacettepeye güvendi hiç bişi yok dedi.çünkü hacetepede herşey normal çıkmıştı:)

canım meraba zuhall hanım için dediklerin az bile cok seker bi kadın dr gercekten insan yanından ayrılmak istemio bizim burda özel poliklinikte calışıo nezaman istersen gel konusalım illa randevu zamanını bekleme dedi..bende malasef düşük yapanlardanım 2 kez basımdan gecti şimdi hamile kalır kalmaz ona gidicem tabiki selamını söylerim..allah hepimizin yardımcısı olsun insallah:54:

aaaaa çok sevindim memnun kalmana.muaynehanesini kapatmış mı yani sen nerde oturuyorsun.lütfen selamımı ilet.:)

valla UMUDUM31 de çok şanslıymış bak seni yazıyom die onu yazmışım:):52::1::1::1:çünkü umudum ismimi yazdırmadım dio ama o eklenmiş.tevafuk işte:)

hakkını helal et ALLAHA EMANET KAL GAMZELİMMMM unutmam artık seni:)

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-gamzeli24
16-tgbesr

canlarım her hafta perş yada cuma size kalmış artık meryem suresini okuyup bu isimlere dua ediyoruz.sonra eklemek istediklerinizi ekleyebilirsiniz.isteyen ismini bu ark msj la yollasın isteyen buraya yazsın.

genelde adet söktürücü vaeriliyo canım ama bni doktoruna tanışsaydın önce

dr dan geldim şimdi.moralim oldukça bozuk.pko teşhisi koydu.bir bu eksikti.yumurtalıklarımın ikisinde de kist oluşmuş.adet söktürücü verdi önce.kötüyüm anlayacağınız.

sagol canım bu ay da olmazssa artık incir kürü denerim yazdım bi kenara

bende ılk kez bu ay kullanıyorum benımde aklım karısık cıft cızgıyı gorunce bende senın gıbı dusunmustum.normalde gun asırı yapıyosun ama o gun gunde 3kez deseler onuda yapacagız okale geldik bılmıyorum acaba ıcımde neler oluyor:44::44:

:34:evet yaa ben cocuklarımla eşimle yaslanmak ıstıyorummm inşallah

canım benım inşallah düzensizlik degıldır o...hamişliktir...yarın şöööyle güzel bir' hamileyim kızlaaaarrr'' manşeti hazırla sıcak sıcak .bak yarın test yaptır doktora arkadaslarım merak ediyor yoksa ben etmıyorum dersin:52::52:

:(avcumu yaladım.iyice gerilip geldim dr dan.:(

ne kadar kibarsın canım.herkesi tek tek düşünüp sormuşsun.sağolasın.benim bebek çalışmaları tedaviye kaldı...sen nasılsın canım

dr dan geldim şimdi.moralim oldukça bozuk.pko teşhisi koydu.bir bu eksikti.yumurtalıklarımın ikisinde de kist oluşmuş.adet söktürücü verdi önce.kötüyüm anlayacağınız.

canım öncelikle çok geçmiş olsun. doktorum banada pko başlangıcı dedi. kürtajdan sonraki düzensiz adetlerime dayanarak ama takmadım doğrusu. sadece ilk hamile kaldığında kaç kiloydun dedi şu ankiş halimden 2 kilo azdım. o zamn zayıfla dedi. kilon nasıl bilmiyorum ama fazlan varsa diyete başla.adet söktürücü kistleride temizliyor inşallah kurtuacaksın. bide hormon testlerin yapıldı mı daha önce . adet olduktan sonraki 3.gün hormon testlerini yaptır. tedavi mi önerdi canım. yoksa sen mi istedin

Back
X