Ben hala doktoruma guveniyorum...sorun su her ne kadar tip hergun gelisiyor olsa da henuz herseyin cevabi yok. Bu nedenle deneme tahtasi olmak beni duygusal acidan yoruyor olsa da mantiken baska caresi olmadigini biliyorum. Bundan 10 Sene kimsenin Boyle bir sorundan haberi bile yoktu, simdi binlerce kisi bu yolla bebek sahibi oluyor. Yarin daha da fazlasi olacak, bizlerden toplanan verilerle daha iyi tedaviler bulacaklar. Ayrica dun yapilan tum tahlillerim iyi cikti, aralarinda appt de vardi. Bizim yasadigimiz pihtilasma sorunu anlik olabilen birsey o yuzden surekli kan degerlerina bakmadigin takdirde, ki Boyle birsey mumkun degil, bir sorun olup olmadigini onceden anlamak herzaman mumkun degil. Doz fazla gelmis olsa buyuk ihtimalle kanamam olurdu. Toplam 4 doktora gittim bugune kadar, ayrica baska doktorlarin da fikrini aldim, ne yazik ki bunun baska yolu yok. Hematologa kendi kafama gore gitmem, doktoruma sorarim gitmeli miyim, ilacin dozunu ayarlamanin bir yolu var mi diye birine yonlendirise ne ala yoksa aynen devam. Cunku bildigim birsey var, biiir her hematolog da bu konuda yeterli bilgiye sahip degil, bebege etkisini tam bilemeyebilir, ikincisii eger doktorumdan farkli birsey soylerse kadin dogumcun ya sana bakmak istemez ya da sorumluluk almaz, ucuncusu kafami yine karistirmak istemiyorum, cunku gordum ki her doktorun kendine gore bir Fikri bir tedavi yontemi var.