Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlarrr gebelik testi yaptim cifr cizgi cikti:49:ama mutlulukla birlikte asiri kaygim var cunku dun lekelenmem oldu koyu kahveydi cok korkuyorum o yuzden bana doktorum progestanla ilgili birsey soylemedi ben kullansam bir zarari varmidir dualarindan beni eksik etmeyenlerden allah bir kere degil binkere razi olsun

hayırlı olsun canım, inşallah yolunda gider herşey, çok sevindim :nazar:
progestanı daha önce ben de kullanmıştım, bundan önceki gebelikte, doktoruna bi sor öyle başla, zaten çift çizgiyi gördüysen hemen dr. git iğnelere başlatabilir, tekrar hayırlı olsun :))

kızlar hepimiz için okudum meryem süresini...Allah dularımızı kabul eylesin tez vakitte hepimizin kucağına tosun gibi evlatlar nasip etsin inşallah...hayırlı cumalar....

Kizlarrr gebelik testi yaptim cifr cizgi cikti:49:ama mutlulukla birlikte asiri kaygim var cunku dun lekelenmem oldu koyu kahveydi cok korkuyorum o yuzden bana doktorum progestanla ilgili birsey soylemedi ben kullansam bir zarari varmidir dualarindan beni eksik etmeyenlerden allah bir kere degil binkere razi olsun

canım morelini bozmak istemem ama kimyasal falan olmasın.hemen doktora git kan testi de yaptır ve çıslara başla :)

Dualar okuyan arkadaşlarımız ağzınıza sağlık inşallah Allah ım dualarımızı kabul eder.

bu yeni hamişler nerde ya bizi unuttular herhalde keselerini gördüler mi ? durumları nasıl merak ediyoruz

Son düzenleme:
kızlar raporu iğneler içinmi aldınız 10 gunde bır yazdırıyorum iki seferdır her on gunde bır yazdırmak gerekecekmıkı böyle... kolay formulu varmı ?
canım nasıl gidyor hamilelik
gözünaydın canım ben progestanı test yaptığım an doktora sormadan alıyordum sorduğum zamanda iyi yapmışsın başlamakla diyodu ne de olsa kendi kendimizin doktoru olmak zorundayız
progynex 200 mg günde 3 kez progesteron olarak
estrofem günde 4 kez ve estraderm bant gün aşırı kullandım
bende estrofemi günde 1 kez alıyodum sen baya alıyomuşsun
adetin 3.günü gel dedi dr.başlayacağız 3.gün ilaca.kısmet bakalım.senin lekelenmelerin ne durumda?nasıl gidiyor hamilelik?kese ne zaman görünecek?

senin için hayırlısı olur inşallah canım ben düzenli yumurtlamama rağmen klonen kullan mıştım sonraki ayda klomen tarzı iğne vermişti ama olmamıştı çatlatma iğnesi de veriyodu ama olmadı çünkü kendimi 36 saat sonra ilşki diyodu ve ona şartlıyodum 1 ay klomen 2.ay iğne kullandım 3.ay hiçbişey kullanmadan hamile kalmıştım inşaallah sana vesile olur da bir an önce hayırlısıyla hamile kalırsın:49:

dün devlet hastanesınde cıkardım raporumu ık dk sürmedı bilgisayar uzerınden onayladılar.aksama onaylanır o zamn al ıgneyı dedıler.3 aylık iğnemı aldım.
rabbım bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsın kımseyı caresız bırakmasın inşşş.en kısa zamnda bebeklerımıze kavustursun bizleri...
amin canım inşallah...nasıl bılgısayardan ya hıc doktora falan gıtmedın mı bıraz anlatsana işlemlerini.bu kadar kolay oldugunu bılmıodum
adetin 3.günü gel dedi dr.başlayacağız 3.gün ilaca.kısmet bakalım.senin lekelenmelerin ne durumda?nasıl gidiyor hamilelik?kese ne zaman görünecek?

hakkında hayrlısı olsun canım benım once senın saglıgın onemlı tabi.ınsallah bızlere guzel haberler verirsin 2012 nin ilk hamişlik haberi:34::52:benim lekelenmelerim bazen oluyor.yarın 10da kontrolum var yarın 4haftalık olması gerekıor ama bılemıyorum hayırlısı olsun keseyı gormemız lazım sanırım 4.haftada bakalım rabbim hepimize saglıklı hayırlı stressız rısksız bır hamıslık versın sonrada meleğimize kavustursun inşallah.

kızlar bana doktorum lekelenmem oldugu ıcın progestan hap verdi agız yoluyla alınaan yumusak kapsül.ama vajınal yolla almamın daha faydalı oldugunu soyledi.deniyorum denedıkten sonrada en az 1saat kadar ayagımı hafıfce kaldırıp uzanıyorum ancak ayaga kalktıktan bır sure sonra camasırıma akıntı seklınde gerı gelıyor uzunca bır sure ara ara devam edıyor.gunde 2kez alıyorum.doktoruma telefonla sordum hemsıresı ıyıce ıttırmenız lazım dedı.ıttırıyorum ama bı degsklık yok normal mi?basına gelen varmı?yoksa bende bır problem mı ?:44::44:var aklıma hersey gelıyor:27::26:

kızlar bana doktorum lekelenmem oldugu ıcın progestan hap verdi agız yoluyla alınaan yumusak kapsül.ama vajınal yolla almamın daha faydalı oldugunu soyledi.deniyorum denedıkten sonrada en az 1saat kadar ayagımı hafıfce kaldırıp uzanıyorum ancak ayaga kalktıktan bır sure sonra camasırıma akıntı seklınde gerı gelıyor uzunca bır sure ara ara devam edıyor.gunde 2kez alıyorum.doktoruma telefonla sordum hemsıresı ıyıce ıttırmenız lazım dedı.ıttırıyorum ama bı degsklık yok normal mi?basına gelen varmı?yoksa bende bır problem mı ?:44::44:var aklıma hersey gelıyor:27::26:

ne kadar ittirsende azda olsa geliyor.ben gece yatarken koyuyorum ikisinide doktorum öyle demişti.hepsi gelmiyodur merak etme.vajinal yoldan almak daha etkiliymiş.

Kızlar aranızda marincap kullanan var mı?ben balık yiyemiyorum,üstelik kanıda sulandırıyormuş diye duydum.kullanan varsa günde kaç tane alıyorsunuz?

selin coksevindim topiğin gözü aydın olsun doktora gıtmedın mı kan testi falan yaptırmadınmı allah saglıkla kucagna almayı nasip etsin
ne kadar ittirsende azda olsa geliyor.ben gece yatarken koyuyorum ikisinide doktorum öyle demişti.hepsi gelmiyodur merak etme.vajinal yoldan almak daha etkiliymiş.

Kızlar aranızda marincap kullanan var mı?ben balık yiyemiyorum,üstelik kanıda sulandırıyormuş diye duydum.kullanan varsa günde kaç tane alıyorsunuz?

canım tesekkurler sen nekadar suredır kullanıyorsun faydası oluyordur ınsallah.marincap ı duymadım canım

selin coksevindim topiğin gözü aydın olsun doktora gıtmedın mı kan testi falan yaptırmadınmı allah saglıkla kucagna almayı nasip etsin

canım tesekkurler sen nekadar suredır kullanıyorsun faydası oluyordur ınsallah.marincap ı duymadım canım

ben 6.haftadan bu yana kullanıyorum.şükürler olsun 19.haftadayım.100 mg günde iki tane.benim ilk zamanlar lekelenmem olmuştu.kullanmaya başladıktan bi hafta sonra lekelenmelerim bitti.hala kullanıyorum.doktorum bırakma dedi.ne zamana kadar kullanıcam bilmiyorum.

kızlar sürekli giremiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir :16:

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur

bende okudum duamı Allah kabul etsin, okuyan arkadaşlardanda Allah razı olsun .

Kizlarrr gebelik testi yaptim cifr cizgi cikti:49:ama mutlulukla birlikte asiri kaygim var cunku dun lekelenmem oldu koyu kahveydi cok korkuyorum o yuzden bana doktorum progestanla ilgili birsey soylemedi ben kullansam bir zarari varmidir dualarindan beni eksik etmeyenlerden allah bir kere degil binkere razi olsun[/QUOT

canım gözün aydın tamamına erer inşallah:nazar:,valla benimde gebeliğimi öğrendiğimde kanamam oldu doktoruma tel açtım progestan 200mg sabah,akşam birde puruluton depot 5 günde bir iğne buda rahim geliştirici 11.haftaya kadar sonra, 14.haftada yine oldu, yine kullandırdı bıraktık iyi geliyo bunlar keşke kullandırsa doktorun.

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
10-hayel1
11-sunisa
12-sevisev
13-umudum_31
14-nowamber,
15-loneliness,
16-umut_,
17-KuPPe,
18-tgbes
19-hulyabaskurt r,
20-granma79,
21-hatce0332,
22-selinnnn86,
23-mattika,
24-umudum24,
25-leyla21,
25-gamzeli 24,
26-hayel1,
27-drusella,
28-kvrck,
29-btl17,
30-ddilek,
31-burcu_gen,
32-Dogay,
33-Adogrucu,
34-eda33
35-esindirim,
36-sevgia,
37-beydagli
38-sevgiliye34
39-derya2807
40-derya78_40
41-gelecekumuttur

kızlar bende şimdi okudum meryem suresi ve yasin.Rabbim kabul etsin.

arkadaşlar bugün tüm tahllil sonuclarımı aldım doktorum sadece Anti-kardiyolipin IgG antikoru değerinin sınırda cıktığını, değerin düşük ama cok önemli değil dedi.sizin bu konuda billginiz varsa cevaplayablirmisaniz???ben de 677t mtfhr homozigot var.

ya kızlar benim de mutasyonlarımdan biri mthfr677 heterezigot, iki tane daha var..bana doktorum şimdilik asprin ve B vitamini verdi, hamile kalırsamda iğne vurulcakmışım..şimdii sizin yazdıklarınızı görünce korktum, ee o zaman bana da yeterli gelmeyecek ve yine düşük mü yaşıycam ben ya..çoook kötüyüm :14:

ne zaman buraya bişi yazsam hep boşta kalıyor..bi heyecanla giriyorum biri bana bişi yazmış mı diye ama nerde..artık buraya yazmamaya karar verdim..ben kendi derdimi kendi başıma aşabilirim..Allah hepinizin yardımcısı olsun..

ne zaman buraya bişi yazsam hep boşta kalıyor..bi heyecanla giriyorum biri bana bişi yazmış mı diye ama nerde..artık buraya yazmamaya karar verdim..ben kendi derdimi kendi başıma aşabilirim..Allah hepinizin yardımcısı olsun..

ayy sen küstünmü bize öyle düşünme yazarız mutlaka görmemiştir kimse yada bi derdi vardr yada başka bişey böyle düşünme olurmu herkes bende dahil bildiğimiz konularda paylaşırız mutlaka herrkes derdini kendisi aşabilir ama aklında bulunsun sevinçler paylaştıkça çogalır dertlerde paylaştıkça azalırmış sormak istediğin bişey olursa özeldende burdanda sorabilirsin canım sevgiyle kalll

canım hayırlı olsun rabbim nice mutlulukları yaşatsın inş endişelenirsin elbet ana yüreği sonuçta:)))) ama sakin olmaya çalış bana doktorum ayagının altına yastık koy yat demişti sende öyle yap yüksekçe yastık koy sırt üstü yat canım kötü hiçbişey düşünmeen azından düşünmemeye çalış pozitif ol aklına başka şeyler getir inşallah herşey çok güsel olur hakkında hayırlısı olsun

canım öncelikle gözün aydın benimde kahverengi lekelenmem oldu hemen doktoru aradım sordum progestana başla dedi bana başladım belki yerleşme kanamasıdır inşallah öledir doktoruna sor tekrar

Son düzenleme:
Kizlarrr gebelik testi yaptim cifr cizgi cikti:49:ama mutlulukla birlikte asiri kaygim var cunku dun lekelenmem oldu koyu kahveydi cok korkuyorum o yuzden bana doktorum progestanla ilgili birsey soylemedi ben kullansam bir zarari varmidir dualarindan beni eksik etmeyenlerden allah bir kere degil binkere razi olsun[/QUOT

canım gözün aydın tamamına erer inşallah:nazar:,valla benimde gebeliğimi öğrendiğimde kanamam oldu doktoruma tel açtım progestan 200mg sabah,akşam birde puruluton depot 5 günde bir iğne buda rahim geliştirici 11.haftaya kadar sonra, 14.haftada yine oldu, yine kullandırdı bıraktık iyi geliyo bunlar keşke kullandırsa doktorun.
amin canim benim kücük lekenmeydi canim bugunde hic gelmedi allaha sukur ins bebislere saglicakla kavusuruz

canım hayırlı olsun rabbim nice mutlulukları yaşatsın inş endişelenirsin elbet ana yüreği sonuçta:)))) ama sakin olmaya çalış bana doktorum ayagının altına yastık koy yat demişti sende öyle yap yüksekçe yastık koy sırt üstü yat canım kötü hiçbişey düşünmeen azından düşünmemeye çalış pozitif ol aklına başka şeyler getir inşallah herşey çok güsel olur hakkında hayırlısı olsun
amin canimm allah hepimize tattirsin annelik duygusunu siz olmasaniz bu ladar moreli nasil bulurum bilmem iyiki varsiniz

canım öncelikle gözün aydın benimde kahverengi lekelenmem oldu hemen doktoru aradım sordum progestana başla dedi bana başladım belki yerleşme kanamasıdır inşallah öledir doktoruna sor tekrar
coook tesekkurlerrr ins yerlesme kanamasidir doktor en erken carsambaya verdi randevu bugunde lekelenme olmadi ins.bu sefer hersey guzel olur canim
adet olmuşun hadi gözün aydın gelininizin gözü aydın olsun hala oldun ne güzel allahım sanada yaşattırsın bu duyguyu önemli değil canım burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz allahım kabul etsin

canım çok sevindim inşallah birşey olmaz sanada söyleyim ananas ye bol bol tutunmayı sağlıyormuş:nazar::nazar::nazar:
ayy canim cok sagol yemezmiyim yaa ögrendim ya simdi hic ogun atlamam

hayırlı olsun canım, inşallah yolunda gider herşey, çok sevindim :nazar:
progestanı daha önce ben de kullanmıştım, bundan önceki gebelikte, doktoruna bi sor öyle başla, zaten çift çizgiyi gördüysen hemen dr. git iğnelere başlatabilir, tekrar hayırlı olsun :))
cok tesekkurlerr tatlimm bebislerimi birlikte buyucek:)allah naaip kismet ederse ignelere doktorum ogrenir ogrenmez bbasla dedi bende bugun ilk ignemi yaptordim cok acidi ama o bile guzelmis

canım morelini bozmak istemem ama kimyasal falan olmasın.hemen doktora git kan testi de yaptır ve çıslara başla :)

Dualar okuyan arkadaşlarımız ağzınıza sağlık inşallah Allah ım dualarımızı kabul eder.

bu yeni hamişler nerde ya bizi unuttular herhalde keselerini gördüler mi ? durumları nasıl merak ediyoruz
canim bu 3.gebeligim hic dis gebelik yasamamistim ins oglede olmaz

canım nasıl gidyor hamilelik

gözünaydın canım ben progestanı test yaptığım an doktora sormadan alıyordum sorduğum zamanda iyi yapmışsın başlamakla diyodu ne de olsa kendi kendimizin doktoru olmak zorundayız

bende estrofemi günde 1 kez alıyodum sen baya alıyomuşsun

senin için hayırlısı olur inşallah canım ben düzenli yumurtlamama rağmen klonen kullan mıştım sonraki ayda klomen tarzı iğne vermişti ama olmamıştı çatlatma iğnesi de veriyodu ama olmadı çünkü kendimi 36 saat sonra ilşki diyodu ve ona şartlıyodum 1 ay klomen 2.ay iğne kullandım 3.ay hiçbişey kullanmadan hamile kalmıştım inşaallah sana vesile olur da bir an önce hayırlısıyla hamile kalırsın:49:[/QUO
canim valla bugunde akinti devam etseydi bende kendi doktorum olcaktim simdi carsamba gunu randevum var ins o zamana kadar hersey yolunda giderde gerek kalmaz

canım valla burda gördüğüm kadarıyla bir konuda bilgisi olan saolsun cevap veriyo,bende sana küstüm özelden sana mesaj atmıştım, bi tarihte doktora gittin ne dedi, naptı diye merak ettim
haber vermedin... neyse böyle küslük falan olmaz, herkez burda dert ortağı dualarımız bir...

Back
X