• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhabalar bebeıs daha cok yenı hayırlı ugurlu olsun oncelıkle degere bakılırsa gayet normal bence bebesın kucuk oldugu ıcın karından bakıldıgında gozukmemıstır cunku benımde karından bakıldı ve gozukmedı 4+3 ken kan pıhtılasmasıyla bır alakası oldugunu hıc sanmıyorum cunku pıhtılsma bebegın kan dolasımı basladıgında etkılıyor

benım değer 1800 ken görünmemişti.vajinal ultrasyondan görünmüştüüü.bence sabırlıı ol.stres yapma güzel düşün.

Merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim ve hamileleiğimin 9. haftasından beri clexane 0.4cc kullanmaktayım. doğum yaklaştıkça endişelerim çogalıyor doktorum normal doğum yapabilirsin 37 . haftada bakarız dedi. ama benim bildiğim araştırdıgım okudugum kadarı ile normal doğum sakıncalı kan sulandırıcı iğne kullananlarda. bir çok ölen bile olmuş kanı durduramadıkları için! kılcal damarlar çatlıyormuş normal doğumda. doktoruma söylediğimde yok öyle birşey dedi. ama benim okudugum araştırdıgım kadarı ile hiç normal doğum yapan yok! hiçbir doktor riski göze almazken benimki nasıl alıyor acaba!? doktorum normal diye diretirse doktor mu değiştirsem ki zaten değiştirmeyi düşünüyorum!
kan sulandırıcı iğneyi kullanıp normal doğum yapan var mı? sezeryanda da epidural de yapmıyorlarmış zaten genel anestezi gerekiyormuş. bilgisi olanlar varsa bilgilendirirse sevinirim.
teşekkürler...

insaallahh kızlarr çok saolunnn dualarınızı eksik etmeyinnn

canım tahlil sonucum daha çıkmadı ama ben bu topikte okumuştum vücudunda kırmızı lekeler olduğunu kimdi hatırlamıyorum.sonucum çıksın sizede haber ederim.sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah tez zamanda rabbim bizlerede evlat verir. amin

ben sormuştum vücudunuzda kırmız lekeler oluyormu diye belki onu görmüşsündür. bende böyle kırmızı ben gibi küçük lekeler olmuştu hamileyken. geçmedide kürtajdan sonra. belki kan pıhtılaşıp kalmıştır diye düşünüyorum. sendede mi oldu.

Merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim ve hamileleiğimin 9. haftasından beri clexane 0.4cc kullanmaktayım. doğum yaklaştıkça endişelerim çogalıyor doktorum normal doğum yapabilirsin 37 . haftada bakarız dedi. ama benim bildiğim araştırdıgım okudugum kadarı ile normal doğum sakıncalı kan sulandırıcı iğne kullananlarda. bir çok ölen bile olmuş kanı durduramadıkları için! kılcal damarlar çatlıyormuş normal doğumda. doktoruma söylediğimde yok öyle birşey dedi. ama benim okudugum araştırdıgım kadarı ile hiç normal doğum yapan yok! hiçbir doktor riski göze almazken benimki nasıl alıyor acaba!? doktorum normal diye diretirse doktor mu değiştirsem ki zaten değiştirmeyi düşünüyorum!
kan sulandırıcı iğneyi kullanıp normal doğum yapan var mı? sezeryanda da epidural de yapmıyorlarmış zaten genel anestezi gerekiyormuş. bilgisi olanlar varsa bilgilendirirse sevinirim.
teşekkürler...

doğum yapan arkadaşlar pek uğramıyor ama burda normal doğum yapanlar var bu gebeliğin seyrine göre değişiyor doktorun normal diyorsa yapabilirsin bence allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

teşekkürler...

canım bende seninle aynı durumdayım.doktoruma normal doğumu çok istediğimi söyledim ama o ısrarla sezeryan dedi.ne seni ne bebeği riske atamam dedi ve sezeryanda karar kıldık bizde.iğneyi bırakırsak bebğin hayatı riske girer iğneye devam edersekte seni kurtaramayız doğumda dedi ve çok ciddiydi.doktoruma çok güveniorum.

merhaba kızlar bende kan pıhtılaşması hastasıyım.gebeligimden önce corasprin içiyordum adet günüme 2 gün kala igneye başladık dün 5 haftalık olduk keseyi göremedik dr.um kan tahlili istedi degerim 2700 çıktı sizce kan pıhtılaşmasıyla ilgisi olabilirmi kesenin görünmemesinin cumaya tekrar gidecem kızlar dualarınızı eksik etmeyin

normalde 1000 değerinde vajinal ultrasonda görünmesi lazım.senin çok yüksek.inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin :)

insaallahh kızlarr çok saolunnn dualarınızı eksik etmeyinnn

canım seni üzmek istemem ama bnm 2000lerde kese gözükmedi doktor 2 gün snra gel dedi
hala kese gözükmedi dış gebelikmiş farkedemedik 3000lere yükseldi çok zordu benbaşka doktora gttim o farketti
doktorunu uyar isterse bi

ben sormuştum vücudunuzda kırmız lekeler oluyormu diye belki onu görmüşsündür. bende böyle kırmızı ben gibi küçük lekeler olmuştu hamileyken. geçmedide kürtajdan sonra. belki kan pıhtılaşıp kalmıştır diye düşünüyorum. sendede mi oldu.

evet ceylin bende hala var kırmızı lekeler bacaklarımda ve bel bölgemde acaba alerjimmi var bir yiyeceğe.diye düşünüyorum .:44::44::44:

kızlar ıstanbulda anadolu yakasında doktor arıyorum yada avrupa yakası dıyer bısey daha sorucam ben su ıgnelerı merak edıyorum ıgne yapan arkadaşlar smdı anadolu yakasında nasıl ouyor dıye gormek ıstıyorum cok stres yaptım cunku gorurusem belkı ahatlarım dıye dusunuyorum yardım edınnnnnnn

yorum yazacak kımse yok mu yahuuuuuu burda kızlar

canım bende seninle aynı durumdayım.doktoruma normal doğumu çok istediğimi söyledim ama o ısrarla sezeryan dedi.ne seni ne bebeği riske atamam dedi ve sezeryanda karar kıldık bizde.iğneyi bırakırsak bebğin hayatı riske girer iğneye devam edersekte seni kurtaramayız doğumda dedi ve çok ciddiydi.doktoruma çok güveniorum.
ne güzel doktoruna güveniyorsun ama ben güvenmiyorum ama enterasandır gidiyorum hala. bir yanım güveniyor aslında. kafam cok karısık ya.. bensezeryan istiyorum dedim oda bana bende amerikaya başbakan olmak istiyordum ama obama oldu dedi. iğne kullanan arkadaşlarım normal doğum yapmadılar doktorları riske girmemiş dedim onlar pilav pişirsinler benim işime karışmasınlar dedi.bende öle kaldım iştee:50::50:

doğum yapan arkadaşlar pek uğramıyor ama burda normal doğum yapanlar var bu gebeliğin seyrine göre değişiyor doktorun normal diyorsa yapabilirsin bence allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hım anladımm..yani normal doğum yapabilirim ama tırsıyorum işte. devlett sezeryan ya da normal yada epidural spinal genel anestezi seçme şansın varmı? yoksa o anda onalr neye karar verirlersemi?

kızlar 28 günde bi olan adetm 2 gün gecikti.dünnn acayip panikledim.yaşadıklarm geldi aklıma:( çok korktum.
şimdide çok az bi lekem oldu.test yaptım negattiffff.

illgiinçç olan korunuyoz.

öle yazam dedim duygularımı.hayıır ollsun inş.:34:

yorum yazacak kımse yok mu yahuuuuuu burda kızlar
canım prof dr özay oralı arkadaşım önermişti bana ama ben avrupa yakasında oturduğum için gitmedim bi araştır istersen
kızlar 28 günde bi olan adetm 2 gün gecikti.dünnn acayip panikledim.yaşadıklarm geldi aklıma:( çok korktum.
şimdide çok az bi lekem oldu.test yaptım negattiffff.

illgiinçç olan korunuyoz.

öle yazam dedim duygularımı.hayıır ollsun inş.:34:

hepimiz aynı durumdayız ben korunmayı bıraktım ama adetim yaklaştığında benimde yaşadıklarım aklıma geliyor ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum artık hamile kalmaktan bile korkar hale geldim allah yardımcımız olsun

Aradığım iğneyi öyle hemen bulamıyorum arada değiştirmek zorunda kalıyorum.Eczacı etken maddeleri aynı olduğu için sorun olmaz dedi ama size de öyle bir şey oldu mu?Farklı iğne kullanınca bir sakıncası olur mu dersiniz?

Son düzenleme:
8. eda33 MERSiN
2 düşük
sorun:MTHFR A1298 C heterezigot ve MTHFR C677T heterezigot
gebelikten önce:folik asit,coraspin
gebelikle birlikte:clexan 0.4
gebelik durumu: 36 haftalık hamile

kızlar haberiniz varmı edadan doğumu çok yaklaşmışş

selam canım suan 37+3 günlük oldu bebeğim 17 ocakta randevum var sanırım bir kac sonrada dogum der gibime geliyor 20 ocak demişti daha önce.....

rabbim hepinize bu duyguyu yasatsın sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

teşekkürler...

merhaba ara ara girip okuyorum ama bugun bıseyler yazmak ıstedım ozellıkle sızın sorunuza yanıt olması ıcın
ılk gebelıgımde bebegımı kaybettım sonra heterezıgot oldugumu anladım bır sürü sıkıntılardan sonra onları anlatarak sözlerımı uzatmayayım emınım neler yasadıgımı tahmın edersınız.sonrasınında tekrar hamıle kalmadan folık asıt kullandım ve hamıle kaldım hamılelıgımın ılk 10 haftasında coraspın sonrasında fragmın 5000 ıgne kullandım.bebegımı 37+3 de genel anestezı sezeryanla dunyaya getırdım.dogumdan 3 gun once ıgneyı bıraktık o surecde hastanede yattım ve sureklı nstle takip edıldı bebek.doktorumun dedıgı bana şuydu tabıkı normal dogurabılırsın ama bazen bebek cok buyudugu ıcın ıgne yeterlı gelmeyebılıyor ben bunu göze alamam allah korusun buraya kadar gelıp kaybetmeyelım bu degerlı bebek bızım ıcın dedı o yuzden 37.haftaya geldıgımız an alırım sezeryanla dedı.tabı ben kesınlıkle ona katıldım. bebek kaybı ıgneler ve kaybetme korkusuyla yasanmıs gunlerden sonra normal dogumu bekleyemezdım.sızın yasadıklarınızı oyle anlıyorumkı hep gelıp okuyorum ve sureklı sızler ıcın dua edıyorum ıns.allahım evlerınızı bebeklerle doldursun.ama allaha inanın guvenın o hıc bır kulunu yarı yoldu bırakmaz.suan kızım 2 yasında bu yasadıklarımdan sonra o dogunca resmen psıkopat bır anne oldum sureklı ona bısey olacakmıs gıbı onu korumaya calısıyorum.cunku 9 ay onu kaybetme korkusu yasadıgım ıcın sımdı bu psıkolojıyı atamıyorum uzerımden.kıızıma bır kardes ıstıyorum ama daha kendımı hazır hıssetmıyorum allah herseyın hayırlısını versın.eger merak ettıgın bısey olursa tekrar cevaplarım allaha emanet olun

hepimiz aynı durumdayız ben korunmayı bıraktım ama adetim yaklaştığında benimde yaşadıklarım aklıma geliyor ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum artık hamile kalmaktan bile korkar hale geldim allah yardımcımız olsun[/QUOTE]

bucum bitti sabah kırmızılar geldi.valla öyle panikledim ki eşim bile çok kötü oldu ama bundan sonra hep bölemi olacak dedi.:(insan tedirgin oluyor valla dediğin gibi hamile kalkmaktan korkar olduk.ama RABBİM büyük ONA emanetiz neyapalım.

merhaba ara ara girip okuyorum ama bugun bıseyler yazmak ıstedım ozellıkle sızın sorunuza yanıt olması ıcın
ılk gebelıgımde bebegımı kaybettım sonra heterezıgot oldugumu anladım bır sürü sıkıntılardan sonra onları anlatarak sözlerımı uzatmayayım emınım neler yasadıgımı tahmın edersınız.sonrasınında tekrar hamıle kalmadan folık asıt kullandım ve hamıle kaldım hamılelıgımın ılk 10 haftasında coraspın sonrasında fragmın 5000 ıgne kullandım.bebegımı 37+3 de genel anestezı sezeryanla dunyaya getırdım.dogumdan 3 gun once ıgneyı bıraktık o surecde hastanede yattım ve sureklı nstle takip edıldı bebek.doktorumun dedıgı bana şuydu tabıkı normal dogurabılırsın ama bazen bebek cok buyudugu ıcın ıgne yeterlı gelmeyebılıyor ben bunu göze alamam allah korusun buraya kadar gelıp kaybetmeyelım bu degerlı bebek bızım ıcın dedı o yuzden 37.haftaya geldıgımız an alırım sezeryanla dedı.tabı ben kesınlıkle ona katıldım. bebek kaybı ıgneler ve kaybetme korkusuyla yasanmıs gunlerden sonra normal dogumu bekleyemezdım.sızın yasadıklarınızı oyle anlıyorumkı hep gelıp okuyorum ve sureklı sızler ıcın dua edıyorum ıns.allahım evlerınızı bebeklerle doldursun.ama allaha inanın guvenın o hıc bır kulunu yarı yoldu bırakmaz.suan kızım 2 yasında bu yasadıklarımdan sonra o dogunca resmen psıkopat bır anne oldum sureklı ona bısey olacakmıs gıbı onu korumaya calısıyorum.cunku 9 ay onu kaybetme korkusu yasadıgım ıcın sımdı bu psıkolojıyı atamıyorum uzerımden.kıızıma bır kardes ıstıyorum ama daha kendımı hazır hıssetmıyorum allah herseyın hayırlısını versın.eger merak ettıgın bısey olursa tekrar cevaplarım allaha emanet olun

canım ne güzel ALLAH bağışlasın evldını.bende heterzigotum 2düşüğüm birde anomali doğumum oldu.ama bana hiç bişi kullanmayacaksın dedi prof.ama bakıyorum iğne kullanan hetrzigotlar var.sizleri okuyunca kafam allak bullak oluyor.inş bizde kucağımıza sağlıcakla aldığımız günleri görürüz:)ama dr unuda takdir ettim valla.ne güzel ilgilenmiş.özelde mi yaptın doğumu?

ne güzel doktoruna güveniyorsun ama ben güvenmiyorum ama enterasandır gidiyorum hala. bir yanım güveniyor aslında. kafam cok karısık ya.. bensezeryan istiyorum dedim oda bana bende amerikaya başbakan olmak istiyordum ama obama oldu dedi. iğne kullanan arkadaşlarım normal doğum yapmadılar doktorları riske girmemiş dedim onlar pilav pişirsinler benim işime karışmasınlar dedi.bende öle kaldım iştee:50::50:

canım o nasıl doktor öyle.ne biçim bir konuşma tarzı var.hiç hoşlanmam ben böle şeylerden. ben doktoruma bi dünya ayrıntı soruyorum bıkmadan tek tek güzelce cevaplıyor haliyle bende çok güveniorum onunla bu zamana kadar geldik daha önce iki düşüğüm olmuştu.

Back
X