• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm kızlar herkese iyi geceler bugün dr randevum vardı ben 20 ocak gibi falan bekliyordum dogumumu ama dr yarın deyince başladım aglamaya yani birden yarın deyince cok yakın geldi:))
yarın yavruma kavusacagım allah izin verirse dualarınızı eksik etmeyin kızlar epidural sezeryan olcam yarın saat 12 gibi olur dedi dr um heycan ver korku bir arada...

son iğnemi bugün sabah 9 da yapmıştım 12 saat sonra doguma girilebilir dedi drum senin 30 saat gecmiş oluyo iğnenin üzerinden dedi...

rabbim isteyen dileyen tüm arkadaslarıma nasip etsin inşallah
eda çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar::nazar:
merhaba arkadaslar , buraya yazmak istedim umarım herkese umut olur diye, bnm 6 kimyasal gebelik, 1 dış gebelik olayım var. ve mthrf 677 ve 1298 genlerimde heterezigot mut.var. tüm bunlara rağmen 12/01/2012 tarihinde kızımı allahın izni ile kucağıma aldım. ve ben hamileliğim boyunca ne aspirin ne de igne kullandım. kızım hep haftasından 2 hafta onde gidiyodu ve 39+0 mzorunlu sezeran ile kızıma kavustum.sezeryan olmamın sebebi bebeğim doğum kanalına girmemesi ve iri olması idi. kızım 4300 gr. 51 cnm olarak dunyaya geldi. doğuma girerken tüm isteyenlere dua ettim arkadaslar. ve inanın onu kucağıma alınca tüm cektiklerim sıfırlandı. su anda hala inanmıyorum. bakıyorum ve bu bnm mı diyorum. umarım bu yolda isteyen herkes muradına kavusur ve kucaklar bebeklerle senlenir.
maşallah canım ne güzel bebeğini kucağına almışsın kilosuda çok iyi vatanına ailesine hayırlı evlat olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

slm kızlar herkese iyi geceler bugün dr randevum vardı ben 20 ocak gibi falan bekliyordum dogumumu ama dr yarın deyince başladım aglamaya yani birden yarın deyince cok yakın geldi:))
yarın yavruma kavusacagım allah izin verirse dualarınızı eksik etmeyin kızlar epidural sezeryan olcam yarın saat 12 gibi olur dedi dr um heycan ver korku bir arada...
son iğnemi bugün sabah 9 da yapmıştım 12 saat sonra doguma girilebilir dedi drum senin 30 saat gecmiş oluyo iğnenin üzerinden dedi..

merhaba arkadaslar , buraya yazmak istedim umarım herkese umut olur diye, bnm 6 kimyasal gebelik, 1 dış gebelik olayım var. ve mthrf 677 ve 1298 genlerimde heterezigot mut.var. tüm bunlara rağmen 12/01/2012 tarihinde kızımı allahın izni ile kucağıma aldım. ve ben hamileliğim boyunca ne aspirin ne de igne kullandım. kızım hep haftasından 2 hafta onde gidiyodu ve 39+0 mzorunlu sezeran ile kızıma kavustum.sezeryan olmamın sebebi bebeğim doğum kanalına girmemesi ve iri olması idi. kızım 4300 gr. 51 cnm olarak dunyaya geldi. doğuma girerken tüm isteyenlere dua ettim arkadaslar. ve inanın onu kucağıma alınca tüm cektiklerim sıfırlandı. su anda hala inanmıyorum. bakıyorum ve bu bnm mı diyorum. umarım bu yolda isteyen herkes muradına kavusur ve kucaklar bebeklerle senlenir.

Eda umarım herşey sorunsuz geçer, şimdiden tebrikler. Allah her ikinizin bebeklerini de analı babalı buyutsun, isteyen herkese de hayırlı evlatlar versin inşallah.

Hannem coşmuşsun. İyi oldu iyi, biraz mola biraz moral olsun herkese.

Bu arada yılbaşı için kürtajımın bir hafta sonrasında gelen bir hediyenin üzerinde "hayat en güzel hediye" yazıyordu. Nedense bana çok moral oldu o yazı, şükrettim durumuma, en azından hayatımı yaşayabiliyorum, sağlığım yerinde, bebeğim olmadı evet ama olacak diye düşündüm...bir gün birine hayat vereceğimizi de biliyorum, işte asıl o zaman en büyük hediyemiz o olacak.

adogrucu RABBİM evladınla ve sevdiklerinle uzun hayırlı ömürler versin.ne mutlu ne güzel RABBİM bizlerde nasip etsin inşallah:)yine kafam uçtu ve herzamanki gibi RABBİM ol desin yeterki düşüncesi kafama çarptı://///

bend iğne kullanayım bu sefer diorum ama bende heterezigotum.ama bunlar önemli değil RABBİM OL desin iş biter değil mi? uzun zamandır girmiyordun.demek hayırlı iş için girmedin:)çokkkkk sevindim:)

son iğnemi bugün sabah 9 da yapmıştım 12 saat sonra doguma girilebilir dedi drum senin 30 saat gecmiş oluyo iğnenin üzerinden dedi...

ne güzel canım RABBİM hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.ALLAHA EMANET KALIN.

arada bence bunlarada ihtiyacımız var sürekli olumsuz yazılar okudukça ben iyiden iyiye karamsarlaşmaya başladım ve bu yazdığın çok hoşuma gitti :):5:

NE GÜZEL BENDE GÜLDÜRMEK İÇİN YAZDIM.GÜLÜMSEMENİZ BİLE AMACIMA ULAŞTIĞIMI GÖSTERİR:)))))))))))))

Cok tesekkurler hnnemmmmm guldurdun benı en cok abdest olayına guldum 3 kez koltuk altı kısmına

NE DEMEK CANIM BENİM AMACIM SİZLERE TEBESSÜM ETTİRMEKTİ.SİZ YETERKİ GÜLÜN BEN YAZARIM:)))))))))))

RABBİM evlatlarımzlada güldürsün yüzümüzü inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)

bende dört senedir istiyorum bebek sahibi olmayı ama olmuyo herşeyi denedik artık yoruldum.. :(

ewet canım doğru diyorsunn bizim şer bildiğimizde hayır,hayır bildiğimizde şer vardır.ben şöle dua ediyorum yaşadıklarımızdaki hayırı göster bize aminnn.

inşallah sağlıcakla alırsın alırız kucağımıza.geç olsun güç olmasın bak bende 2008 eylülde başladım çalışmalara 4.yılıma gireceğim 3 hamilelik yaşadım ama kucağıma alamadım.ne yapalım hayırlısı.inşallah evlat imtihanımız bunla sınırlıdır.

ALLAHA EMANET OL

bende dört senedir istiyorum bebek sahibi olmayı ama olmuyo herşeyi denedik artık yoruldum.. :(

ewet canım doğru diyorsunn bizim şer bildiğimizde hayır,hayır bildiğimizde şer vardır.ben şöle dua ediyorum yaşadıklarımızdaki hayırı göster bize aminnn.

inşallah sağlıcakla alırsın alırız kucağımıza.geç olsun güç olmasın bak bende 2008 eylülde başladım çalışmalara 4.yılıma gireceğim 3 hamilelik yaşadım ama kucağıma alamadım.ne yapalım hayırlısı.inşallah evlat imtihanımız bunla sınırlıdır.

ALLAHA EMANET OL

merhaba arkadaşlar
ben eskilerdenim belki bilenler vardır.2bebeğimi kaybettikten sonra topiktente herşeydende kendimi çekmiştim...ben bir sıkıntı olmamasına rağmen stresten hamile kalamıyorum...2.kaybımddan sonra aşılama bile denememe rağmen hamile kalamamıştım...sonra hamille kaldım..derken yine kaybettim...ve artık yeter dedim..yine aylarca hamilelik için uğraşıcam derken hemen hamile kaldım...bir sürü sorun oldu...diş etim şişti...kıvranıyordum...mecburen antibiyotikli ağrı kesicilerle iğneler yedim derken beklenen oldu kanama başladı...tamam dedim yine gitti..kürtaj için doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını dinletti doktorum...şoklardayız tabi eşimle...ama allah biliyor buda hep gidicek diye beklerken....allahıma çok şükür 6.ayımı bitirdim....insanların beni her gördüğünde kötü bir şey yok dimi...her şey yolunda dimi...gibi gıcık ötesi sorularına maruz kalsamda...herşeye değer bebeğim için diyorum....o beni bırakmadı bende artık olumsuz düşünmicem dedim...cinsiyetini öğrenince....10 günde bir telaşlı doktor kontrolleri..dünyanın en güzel duygusu olan o tekmelerini duyunca dünya bir yana oğlum bir yana oldu....artık sadece özlediğim için doktora gidiyorum...çünkü oğlum ben burdayım dercesine her gün tekmeliyor annesini...hemde insanlar 20-22.haftalarda duyarken...oğlum bana 17.haftada tekmelerini duyurmuştu....
herşeyi hazır çok şükür oğlumu bekliyorum dört gözle...dualarala......
bunları neden yazıyorum...sizlere umut olsun diye....hamile kalamayan arkadaşlarım ne yazıkki stresten...sakın artık senin için kolay konuşması demeyin...emin olun aynılarını yaşadım....bazen uzaklaşmak iyi gelir....başka şeylerle ilgilenmek....ben neler yaptım o stresi yenmek için....her gün inananın sizler için dua ediyorum....dua etmeyede devam edicem....rabbim hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın....gereksiz ayrıntılara takılıp kalmayn....emin olun size tutunacak bebekleriniz gelicek...sizi bırakmıcak...sizde onları inş....umarım bir gün bu topik....sadece bebeklerimize neler alıyoruz....gazımı var...ne bez kullansak yazılarına şahit olur sadece....hepinizi öpüyorum....

merhaba canım yazını duydum ben de geleyim dedim bir hikaye de ben paylaşayım ....
Sanırım burası yenilerle dolmuş bende eskilerdenim ...Allahım hiç kimseyi bekletmesin tez zamanda evladını versin inş.
Benim hikayeme gelince bundan 3 yıl önce 2 kez 1 er ay arayla hamile kaldım ama ne kese ne de kalp atımı hiç bir şey göremedim gebeliğim doktorun hayırlı olsun tebriğiyle eve gelmem arasında ancak sürüyor hemen kanamam başlıyordu..Sonra bir sürü araştırma tahlil tetkikler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı doktor hamile kal dedi.Dedi ama ben iğnelere bile fırsat bulamıyor öğrendiğim gün kaybediyordum kuzularımı...nitekim aylarca hamile kalamadım tekrar gittik doktora tedavilere başladık..yumurtlama günü takipleri işe yaramadı ...aşılama yapılacağı hafta eşimde sperm sayısı yetersiz olduğu için iptal edildi önce dedik eşim tedavi olsun ama herhangi bir olumsuzluk bulunamadı tedavi edilecek birşey yoktu...benim stresten olduğunu düşündüğüm günden güne bir düşüş vardı...acil tüp bebek tedavisine geçildi yok olmadı bir acı daha yaşadım kendimden nefret ettim bebeklerine sahip olamayan bir beden ne işe yarardı ki...bir süre dinlenelim dedik eşimle ama olmuyor sen dinlenmeye çalışsan da uzaklaşsanda çevren rahat bırakmıyor zaten benim de aklımdan çıkmıyordu tekrar başladık tedaviye ...eşimde düzelme vardı ama hala yetersiz aşılamalar denendi yine yok yine yok...tekrar tüp bebeğe geçildi ama bu arada ben bittim gücüm kalmadı tükendim ya olacak ya da bu artık son dedim eşime eğer bu da tutmazsa ben sana bebek veremiyorum ayrılalım bunun pazarlığını yapmaya başladım ...2 -3 gün sonra embriyo yerleştirildi canım doktorum sürekli moral vermeye çalışıyordu...Sürekli dua ettim Allahım benim gücüm kalmadı çok büyüksün bu sefer olmalı diyordum...stres dolu günler geçti ve sonunda pozitifti sonuç bundan sonra düşerse korkusu başladı çünkü tekrar bir 2 buçuk yıl mücadele edecek gücüm kalmamıştı hatta bir ay bile ...madden manen ruhen bitmiştim...ve şimdi ne mi oldu doğuma 2 gün kaldı arkadaşlar bu sürede elimden geldiğince kendimi sakinleştirmeye çalıştım ne kadar mümkünse tabi en yakınlarım bile hissettiklerimi anlayamadı...dün yanımda olduğunu sandığım insanlar çektiklerimi çok çabuk unutmuşlardı...Bazı cümleler o kadar basit çıkıyordu ki ağızlarından inanamıyordum...Ama önemli değil artık kimin anlayıp anlamadığı çok şükür rabbim bana bu günleri gösterdi ya ...sizle paylaştım çünkü yalnız olmadığınızı bilin istedim...Ben bu süreçten geçip rahatlayanlar gibi daha zamanı var demekki demeyecem sizlere...inş. o zaman çok çabuk gelir ve rabbim sizleri benim kadar yormaz diye dua ediyorum hepinize...Cuma günü doğuma gittiğim de hepinize dua edicem inş. sizlerde dualarınızdan beni eksik etmezsiniz inş.

canım gerçekten umut oldun bize. sende ne sorunu vardı şimdi nasıl tedavi uygulanıyor?

bende sorun mtfhr1298c ve 677 heterozigot.aspirin ve iğne tedavim canım....ama herşeyden önemlisi dualar ve olumsuz düşünmemek.başlarda çok kötüydğm ama baktım oğlum bana sıkı sıkı tutunmuş bende jeton düştü ondan sonra.bende ona sıkı sıkı bağlandım...ne olur olumsuz düşünmeyin....

merhaba canım yazını duydum ben de geleyim dedim bir hikaye de ben paylaşayım ....
Sanırım burası yenilerle dolmuş bende eskilerdenim ...Allahım hiç kimseyi bekletmesin tez zamanda evladını versin inş.
Benim hikayeme gelince bundan 3 yıl önce 2 kez 1 er ay arayla hamile kaldım ama ne kese ne de kalp atımı hiç bir şey göremedim gebeliğim doktorun hayırlı olsun tebriğiyle eve gelmem arasında ancak sürüyor hemen kanamam başlıyordu..Sonra bir sürü araştırma tahlil tetkikler yapıldı kan pıhtılaşması çıktı doktor hamile kal dedi.Dedi ama ben iğnelere bile fırsat bulamıyor öğrendiğim gün kaybediyordum kuzularımı...nitekim aylarca hamile kalamadım tekrar gittik doktora tedavilere başladık..yumurtlama günü takipleri işe yaramadı ...aşılama yapılacağı hafta eşimde sperm sayısı yetersiz olduğu için iptal edildi önce dedik eşim tedavi olsun ama herhangi bir olumsuzluk bulunamadı tedavi edilecek birşey yoktu...benim stresten olduğunu düşündüğüm günden güne bir düşüş vardı...acil tüp bebek tedavisine geçildi yok olmadı bir acı daha yaşadım kendimden nefret ettim bebeklerine sahip olamayan bir beden ne işe yarardı ki...bir süre dinlenelim dedik eşimle ama olmuyor sen dinlenmeye çalışsan da uzaklaşsanda çevren rahat bırakmıyor zaten benim de aklımdan çıkmıyordu tekrar başladık tedaviye ...eşimde düzelme vardı ama hala yetersiz aşılamalar denendi yine yok yine yok...tekrar tüp bebeğe geçildi ama bu arada ben bittim gücüm kalmadı tükendim ya olacak ya da bu artık son dedim eşime eğer bu da tutmazsa ben sana bebek veremiyorum ayrılalım bunun pazarlığını yapmaya başladım ...2 -3 gün sonra embriyo yerleştirildi canım doktorum sürekli moral vermeye çalışıyordu...Sürekli dua ettim Allahım benim gücüm kalmadı çok büyüksün bu sefer olmalı diyordum...stres dolu günler geçti ve sonunda pozitifti sonuç bundan sonra düşerse korkusu başladı çünkü tekrar bir 2 buçuk yıl mücadele edecek gücüm kalmamıştı hatta bir ay bile ...madden manen ruhen bitmiştim...ve şimdi ne mi oldu doğuma 2 gün kaldı arkadaşlar bu sürede elimden geldiğince kendimi sakinleştirmeye çalıştım ne kadar mümkünse tabi en yakınlarım bile hissettiklerimi anlayamadı...dün yanımda olduğunu sandığım insanlar çektiklerimi çok çabuk unutmuşlardı...Bazı cümleler o kadar basit çıkıyordu ki ağızlarından inanamıyordum...Ama önemli değil artık kimin anlayıp anlamadığı çok şükür rabbim bana bu günleri gösterdi ya ...sizle paylaştım çünkü yalnız olmadığınızı bilin istedim...Ben bu süreçten geçip rahatlayanlar gibi daha zamanı var demekki demeyecem sizlere...inş. o zaman çok çabuk gelir ve rabbim sizleri benim kadar yormaz diye dua ediyorum hepinize...Cuma günü doğuma gittiğim de hepinize dua edicem inş. sizlerde dualarınızdan beni eksik etmezsiniz inş.

piştttttttttt banada dua etmeyi unutmayasın:))))))) cuma günü görüşürük:))))

feryad canım ne güzel bugünlere gelmişsin allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin bizede dua et kuzum eskilerden pek kimse yok buralarda sende çok mücadele verdin ve sabrının karşılığını almana çok az kalmış sağlıklı doğumlar diliyorum:nazar::nazar::nazar:

piştttttttttt banada dua etmeyi unutmayasın:))))))) cuma günü görüşürük:))))
etmem mi canım listenin başındasın merak etme sen ;)
feryad canım ne güzel bugünlere gelmişsin allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin bizede dua et kuzum eskilerden pek kimse yok buralarda sende çok mücadele verdin ve sabrının karşılığını almana çok az kalmış sağlıklı doğumlar diliyorum:nazar::nazar::nazar:

evet canım çok mücadele verdim am çok şükür değdi allahım tez zamanda evlat deyip ah çeken bütün kardeşlerimi evlat kokusuyla ödüllendirsin inş.

canım öyle olımsız düşünme umudunu hiç yitirme rabbimin bi sınavı elbetteki verecek ama bi sınavdan geçirecek ALLAH NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZMIŞ

seni rahatlattıysam ne mutlu inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bol bol dinlen ve kendini üzme

canım senin ne kadar sürdü kanaman kaç gün

kızlar üçünüze de bebişleriniz hayırlı olsun.Allah onlara sağlık sıhhat versin inş.bize dua etmeyi de unutmayın..
pıhtıdaşlar bu 3 arkadaş bize umut olmalı.nolur karamsarlığı bırakalım artık bakın ne güzel arkadaşlardan bazıları doğum yapmış bazıları doğuma yaklaşmış.Allah bize de o günleri nasip eder inş.

canım senin ne kadar sürdü kanaman kaç gün

devamlı kanama şeklinde değil de ara ara az az 2 3 hafta sürdü ben günlük progestan hap dışında bide dr bana progestanın iğnesini vermişti 1 damla kan gördüğün an hemen iğneyi yaptır dedi bizde öle yaptık devam etmedi yani hemen durdu kanama sen ne durumdasın

Back
X