Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dahiliye demi yapılıyo ben kadın doğuma gidicektim yani tüp bebek bölümüne ..söylediğin iyi oldu sağol..benim iki normal iki kimyasal düşük oldu tüpe başlıycağım için istedi dr.tedbir olsun diye..düşükleilgili zaten belge felan istemiyolardır kafamdan tarihi söylerim çünkü adam akıllı hatırlamıyorum???? teşekkürler:)

Kızlar bende tup bebek oncesi yaptırdım Mart'ta ilk denemem olacak Almanya'da yaptırdım testi bana heparinkullanmam gerektiğini raporumda yazıyor sizde heparin kullanan varmı ????

canım sendeki kan pıhtılaşması sorunu neydi.benim mtrf 1298 heterozigot şimdi hamile kalana kadar günde bir kez cleaxne 04 vuruluyorum.

canım merhaba ben de innohep kullanıyorum hatta normalde 0.7 lik kullanıyordum ama malesef bulunmadığı için 1 buçuk aydır 0.5 lik kullanıyorum hatta bu ara eczacım onu da bulmakta zorlanıyor hatta geçen gün 6 tane aldım 3 tanesi manisadan gelmiş 3 tanesei adanadan gelmiş,şimdi elimde 15 tane var yani 1 aylık,ben drumla konuştum innohepin yan etkisi en az olan iğne olduğunu söyledi,hatta druma bulamadığımı söyledim şimdilik 0.5 likle idare edelim dedi,ben sık sık eczacıma uğrayıp soruyorum,bulunmama nedeni de eczaneler,ilaç firmaları ve sağlık bakanlığı arasında ki sorundan kaynaklanıyor..

merhaba canım,uzun zamandır girmiyordum siteye bugün bir bakayım dedim mesajını gördüm gerçi üzerinden baya bir heçmiş kusura bakma :) hangi iğneyi kullanıyorsun acaba,bana innohep 0.7 likle başladık ama bulamayınca iğneyi şimdilik 0.5 likle devam ediyoruz,hamile kaldın mı merak ettim,ben henüz hamile değilim.senin nasıl çıktı ortaya hastalığın,çok geçmiş olsun canım...

artık sanırım herkes hamilelik öncesi iğneye başlıyor sende hamile olmadığını yazmışsın peki hergünmü kullanıyosun iğneyi

Kızlar bende tup bebek oncesi yaptırdım Mart'ta ilk denemem olacak Almanya'da yaptırdım testi bana heparinkullanmam gerektiğini raporumda yazıyor sizde heparin kullanan varmı ????

heparinden kastınkan sulandırıcı iğne ise burdaki arkadaşların çoğu olmak üzere kullanıyoruz

bende bakırköy kadın doğum evinde genetik bölümü var orda yaptırdım canım ücretsiz yapılıyor

artık sanırım herkes hamilelik öncesi iğneye başlıyor sende hamile olmadığını yazmışsın peki hergünmü kullanıyosun iğneyi

evet canım hamile kalmadan başladım iğneye,benim durumum farklı ama ben daha önce hamile kalmadım yani benim rahatsızlığım hamilelikten önce çıktı,yaklaşık 3 sene oldu,emboli geçirdim ben,şimdi bebiş düşündüğümüz için iğneye başladı drum,yaklaşık 5 aydır yapıyorum,evet canım hergün yapıyorsun,başlarda çok korkuyordum ama şimdi alıştım,kendime iğne yapamam sanıyordum ama allah kuvvetini veriyor,ben ki iğneyi karşıdan görüp bayılan insandım ama sağlık işin içinde olunca yapıyorsun işte,korkulacak bişey yokmuş,sen iğne oluyor musun peki..mesela şimdi iğnemi vurup gelicem :)

geçmiş olsun evet benimde 4 gebelik kaybım olduğu için bende öncesinde başlıyorum iğneye hergün göbekten clexane 0.2 kullanıyorum insan alışıyor bende ilk kullandığım zamanlarda çok zorlanıyodum ama şimdi nerdeyse hiç bakmadan yapıyorum :)

canım sanırım innohhep iğneden bahsettin.
0,9 lık alıp yarım yarım vurmak gayet mantıklı.
Sen yeni mi aldın 0,9 lık. yani yakın zaman sa bulabilirmiyim bende acaba.

1 hafta once almistim. Bahcelievler Istanbuldan Medicana`ya yakin bir eczaneden. iki kalp damar cerrahina gittim. 450 lik yeterli dediler.
daha once hic dusugum yok. zaten 1 yil once dft gecirdigim icin hep coraspirin veya ecopirin kullaniyordum.
gebeligimin nerdeyse 10. haftasina kadar bunlarla devam ettim. gunluk 300 mg. sonra kanamam oldu , ilac agir geldi diyerek gittim kalp damarciya ama o bana igne verdi :) aspirinleri ise kestiler.
neyse simdi 11 +4 deyim. 15 gunluk ilacim var. bu siteye bakinca korktum :) ilac stoklamak lazim sanki.

evet innohep ignelerden bahsediyorum bu arada...

Merhaba arkadaşlar.Ben de 6.haftamdan itibaren innohep 0,45 kullanıyorum.Bu siteyi keşfedene kadar bu kadar çok olduğumuzu da düşünmemiştim..Merak ettiğim konu şu;doktorunuz iğneyi kaçıncı haftada bırakacağınızı söyledi?Bu konuda doktorlar da fikir ayrılığına düşüyor sanırım..Kimisi 24.haftada bıraktırıyormuş,benim doktorum 36.haftada keseceğiz dedi.Bir de iğne kullanıyoruz diye sezeryan olma durumumuz var mı acaba?

Çok geçmiş olsun. ve ayrıca hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım sana zahmet olmaz ise eczanenin adını öğrenebilir miyim?

Tarihi gelmeden alamıyoruz. Keşke stoklama imkanımız olsa ne güzel olurdu.

.........................................

Son düzenleme:

Öncelikle hayırlı olusn. Ben 24. haftamdayım ve henüz kesmediler. Ne zaman keseceği konusunda da bir şey söylemedi. Ama dediğin gibi büyük ihtimalle 36. haftayı bulur. Burada ki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla da iğneden dolayı zaten sezeryan yapıyorlar. Normali önermiyorlar diye biliyorum.
Ama sorunsuz bir şekilde normal doğum yapanlarda var.

Teşekkür ederim.Seninki de hayırlı olsun.İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi.Doktoruma iğne kullandığımdan dolayı sezeryan mı olacağım diye sorduğumda 'yoo öyle birşey yok' demişti de.Hayırlısı bakalım.

kızlar bu testi yani pıhtılaşma testini hangi bölümde yaptırdınız burdaki arkadaş dahiliye yazmış başka bir arkadaşta kadın doğum dedi.nerden randevu alayım bilemedim.bu fakültetelerden zaten zor randevu alıyorum ??????

ızlar bende mtfr 677 ve faktor5 heterızıgot ve proteın c dusuk benım demı hamıle kalmadan once kullanmam lazım acaba sımdı hıc brsey kullanmıyorum ne kullanmama lazım bılgı verın ya bıde arkadaşlar bu kacıncı seslenısım ıstanbulda ıgne yapan bır arkadasın ıgnesını objektıf gormek ıstıyorum eczanelerde yok sordıum merak edıyorum nasıl dıye ıgneden cok korkuyorum yanlış anlamayın ondan sırf ıgne gudumu bastırmak ıstıyorum anlamıssısnızdır sanırım benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…