canım cerrahpaşada yaptırdım. dahiliye bölümüne gidiyosun. hiç ücret ödemedim. 1 ay buldu benim de sonuçlar.
kaçıncı kaybın?ilk kayıpta yapmıyolar. sen 2 de. sonuçta 2 olmasını mı bekleyecez değil mi. yalnız aklından tarihini belirler. ayrıntılı soruyolar düşük yaptığın zamanları ve kaç haftalık olduğunu.
kızlar merhaba...
bende de genetik kan pıhtılaşması sorunu var.bir kez düşük yaptım.doktorum fragmin adlı iğne ile coraspin verdi.iğneyi hamile kalana kadar haftada 3 kez,hamile kaldıktan sonraki ilk 3 ay sabah akşam,3 aydan sonra da günde bir tane vurunmam gerektiğini söyledi.iğnelere başladım bakalım.sizler hangi iğneyi ve ilaçları kullanıyorsunuz.iğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz.bu iğnelerin bize ya da bebeğe herhangi bir yan etkisi var mı.yardımcı olursanız sevinirim.
canım banada hamile kalınca innohep kullanacaksın dedi dr.innohepin özelliği ne ki bulunmuyor? acaba bunu dr lar biliyomu bulunmadığını.bende acaba clieksin mi ne kullanıyo ya arkadaşlar o daha mı iyi die düşünüyodum?
papatya_80 merhaba. bende hamilelikten önce dvt geçirdim. 2 yıl oldu. bende ilaç kullandım 2 yıl. şimdi hamile kalmadan önce iğneye başladık. senin yazdıklarını okuyunca dertleşmek istedim. şimdiden sağol paylaşacakların için. ben ara sıra girebiliyorum. karşılıklı yazışırsak sevinirim. en azından bir fikir olur bizim için.
merhaba canım,uzun zamandır girmiyordum siteye bugün bir bakayım dedim mesajını gördüm gerçi üzerinden baya bir heçmiş kusura bakma :) hangi iğneyi kullanıyorsun acaba,bana innohep 0.7 likle başladık ama bulamayınca iğneyi şimdilik 0.5 likle devam ediyoruz,hamile kaldın mı merak ettim,ben henüz hamile değilim.senin nasıl çıktı ortaya hastalığın,çok geçmiş olsun canım...
Kızlar bende tup bebek oncesi yaptırdım Mart'ta ilk denemem olacak Almanya'da yaptırdım testi bana heparinkullanmam gerektiğini raporumda yazıyor sizde heparin kullanan varmı ????
dahiliye demi yapılıyo ben kadın doğuma gidicektim yani tüp bebek bölümüne ..söylediğin iyi oldu sağol..benim iki normal iki kimyasal düşük oldu tüpe başlıycağım için istedi dr.tedbir olsun diye..düşükleilgili zaten belge felan istemiyolardır kafamdan tarihi söylerim çünkü adam akıllı hatırlamıyorum???? teşekkürler:)
artık sanırım herkes hamilelik öncesi iğneye başlıyor sende hamile olmadığını yazmışsın peki hergünmü kullanıyosun iğneyi
evet canım hamile kalmadan başladım iğneye,benim durumum farklı ama ben daha önce hamile kalmadım yani benim rahatsızlığım hamilelikten önce çıktı,yaklaşık 3 sene oldu,emboli geçirdim ben,şimdi bebiş düşündüğümüz için iğneye başladı drum,yaklaşık 5 aydır yapıyorum,evet canım hergün yapıyorsun,başlarda çok korkuyordum ama şimdi alıştım,kendime iğne yapamam sanıyordum ama allah kuvvetini veriyor,ben ki iğneyi karşıdan görüp bayılan insandım ama sağlık işin içinde olunca yapıyorsun işte,korkulacak bişey yokmuş,sen iğne oluyor musun peki..mesela şimdi iğnemi vurup gelicem :)
canım sanırım innohhep iğneden bahsettin.
0,9 lık alıp yarım yarım vurmak gayet mantıklı.
Sen yeni mi aldın 0,9 lık. yani yakın zaman sa bulabilirmiyim bende acaba.
1 hafta once almistim. Bahcelievler Istanbuldan Medicana`ya yakin bir eczaneden. iki kalp damar cerrahina gittim. 450 lik yeterli dediler.
daha once hic dusugum yok. zaten 1 yil once dft gecirdigim icin hep coraspirin veya ecopirin kullaniyordum.
gebeligimin nerdeyse 10. haftasina kadar bunlarla devam ettim. gunluk 300 mg. sonra kanamam oldu , ilac agir geldi diyerek gittim kalp damarciya ama o bana igne verdi :) aspirinleri ise kestiler.
neyse simdi 11 +4 deyim. 15 gunluk ilacim var. bu siteye bakinca korktum :) ilac stoklamak lazim sanki.
1 hafta once almistim. Bahcelievler Istanbuldan Medicana`ya yakin bir eczaneden. iki kalp damar cerrahina gittim. 450 lik yeterli dediler.
daha once hic dusugum yok. zaten 1 yil once dft gecirdigim icin hep coraspirin veya ecopirin kullaniyordum.
gebeligimin nerdeyse 10. haftasina kadar bunlarla devam ettim. gunluk 300 mg. sonra kanamam oldu , ilac agir geldi diyerek gittim kalp damarciya ama o bana igne verdi :) aspirinleri ise kestiler.
neyse simdi 11 +4 deyim. 15 gunluk ilacim var. bu siteye bakinca korktum :) ilac stoklamak lazim sanki.
Merhaba arkadaşlar.Ben de 6.haftamdan itibaren innohep 0,45 kullanıyorum.Bu siteyi keşfedene kadar bu kadar çok olduğumuzu da düşünmemiştim..Merak ettiğim konu şu;doktorunuz iğneyi kaçıncı haftada bırakacağınızı söyledi?Bu konuda doktorlar da fikir ayrılığına düşüyor sanırım..Kimisi 24.haftada bıraktırıyormuş,benim doktorum 36.haftada keseceğiz dedi.Bir de iğne kullanıyoruz diye sezeryan olma durumumuz var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar.Ben de 6.haftamdan itibaren innohep 0,45 kullanıyorum.Bu siteyi keşfedene kadar bu kadar çok olduğumuzu da düşünmemiştim..Merak ettiğim konu şu;doktorunuz iğneyi kaçıncı haftada bırakacağınızı söyledi?Bu konuda doktorlar da fikir ayrılığına düşüyor sanırım..Kimisi 24.haftada bıraktırıyormuş,benim doktorum 36.haftada keseceğiz dedi.Bir de iğne kullanıyoruz diye sezeryan olma durumumuz var mı acaba?
Öncelikle hayırlı olusn. Ben 24. haftamdayım ve henüz kesmediler. Ne zaman keseceği konusunda da bir şey söylemedi. Ama dediğin gibi büyük ihtimalle 36. haftayı bulur. Burada ki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla da iğneden dolayı zaten sezeryan yapıyorlar. Normali önermiyorlar diye biliyorum.
Ama sorunsuz bir şekilde normal doğum yapanlarda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?