kızlar bende hamileliklerimde hep clexane kullandım ilk bebeğimde 0.4lük,ikinci gebeliğimde 0.6lık oldu..hem clexane bulmak çok kolay..raporu çıkıyo aile hekimi de yazıyo..zaten ameliyatlardan önce her hastaya vurulan bi iğne..bu innohep ben ilk kez duydum ve bikaç gündür yazılanları okuyorum..bu ikisi birbirinden ayrı bi iğne mi yoksa içerik olarak hepsi kan sulandırıcı değil mi?? bu arada sormak istediğim bişey var ben dün yeni bi hastane yeni bi doktora başladım artık hayırlısı hakkımda ilk öncelikle..başımdan geçen herşeyi anlattım kromozom testine yönlendirdi..zaten bunu bekliyordum da bu kromozom testinde ne çıkıyo..yaptırıpta üzülen var mı aranızda?? yani ben okadar acı şeyler yaşadım ki yani bir kötü şeye daha tahammül edemezmişim gibime geliyo.. ayrıca bursada oturan arkadaşlarım varsa bu sorum da onlara ben pembemavi tüp bebek merkezine başladım..doktorum ismail küçükerdoğan..tercihimde sizce başarılı olmuş muyum merak ediyorum..??
arkadaşlar bana da bi el atsanız..bicevap istesem sizlerden buna gerçekten ihtiyacım var..

(
canim clexane, innohep, fragmin bunlar ucude kan sulandirici ve ozellikleri nigar50'in dedigi gibi biraz farkli ama islevleri ayni yani clexane'i verir doktor baska bir doktor innohep'i veriyordur hastalarina vs vs. . ama cogunlukla clexane kullaniliyor, ben ingiltere'de yasiyorum burdada doktorlar clexane veriyor bizim gibi olanlara.
kromozom testinie gelince 1 ay suruyor yada maximum 40 gun. cok sukur temiz cikmisti benimki.
dusuklerin kacinci haftqlarda oldu?
buarada
tup bebek mi dusunuyorsun canim?, hayirli olsun insallah