cnm factör v heterozigot , factör XIII heterozigot ,MTHFR A129BC heterozigot bende de var. bunların dışında factör VR2 de var bende. dört düşük yaşadım. son ikisinde iğne ve aspirin kullandım ama olmadı. şu an beşinciye hamileyim. umudunu yitirme inşallah sende bebeğini kucağına alırsın.
ammiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım inşallah..umut bittiğinde hayat bitiyor zaten..bazen çaresiz hissetsemde kendimi,umudum oluyo hep napim..kadınım,anne olmak istiyorum....canım yaaa sence anne olabilecek miyiz gerçi ben anne oldum aldım çocuğumu kucağıma her ne kadar cansız olsada yawrum benim melekler gibiydi..öptüm kokladım sonrada toprağa koyuverdim çaresizce..şimdi istiyorum ki yine bi çocuğum olsun ama yaşasın ağlasın,acıksın,altını pisletsin,etrafa öyle manasızca baksın,ne bileyim işte daha birçok şey ama yaşasın istiyorum arkadaşım..bizde bu hastalık var artık bunu biliyoruz..ama bir çaresi olmalı bende clexane kullandım..ecopirin kullandım ama olmadı olmadı olmadı..daha ne yapılabilir,anlamıyorum ki..ben bursada yaşıyorum..kılı 40 yardım bi doktor buldum ama bu sefer inşallah tutturmuşumdur...burdan bu konu da yazan arkadaşlarıma sesleniyorum tekrardan !!!! lütfen bana yardım edin..ismail küçükerdoğan nasıldır?? pembemavi nasıldır? benim gibi sorunu olupta bu kliniğe gidip başarıyla doğum yapan var mı? yalvarırım cevap verin...