• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm factör v heterozigot , factör XIII heterozigot ,MTHFR A129BC heterozigot bende de var. bunların dışında factör VR2 de var bende. dört düşük yaşadım. son ikisinde iğne ve aspirin kullandım ama olmadı. şu an beşinciye hamileyim. umudunu yitirme inşallah sende bebeğini kucağına alırsın.

ammiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım inşallah..umut bittiğinde hayat bitiyor zaten..bazen çaresiz hissetsemde kendimi,umudum oluyo hep napim..kadınım,anne olmak istiyorum....canım yaaa sence anne olabilecek miyiz gerçi ben anne oldum aldım çocuğumu kucağıma her ne kadar cansız olsada yawrum benim melekler gibiydi..öptüm kokladım sonrada toprağa koyuverdim çaresizce..şimdi istiyorum ki yine bi çocuğum olsun ama yaşasın ağlasın,acıksın,altını pisletsin,etrafa öyle manasızca baksın,ne bileyim işte daha birçok şey ama yaşasın istiyorum arkadaşım..bizde bu hastalık var artık bunu biliyoruz..ama bir çaresi olmalı bende clexane kullandım..ecopirin kullandım ama olmadı olmadı olmadı..daha ne yapılabilir,anlamıyorum ki..ben bursada yaşıyorum..kılı 40 yardım bi doktor buldum ama bu sefer inşallah tutturmuşumdur...burdan bu konu da yazan arkadaşlarıma sesleniyorum tekrardan !!!! lütfen bana yardım edin..ismail küçükerdoğan nasıldır?? pembemavi nasıldır? benim gibi sorunu olupta bu kliniğe gidip başarıyla doğum yapan var mı? yalvarırım cevap verin...

canım bende de çıktı hatta protein s düşük protein c de düşük mü fazla mı antitrombin ölemesine yani anlayacağın hepsi anormal çıkmıştı .ama sonra tekrar yaptırıdm bi kaç ay sonra valla hepsi normal çıktı.çokkk şaşırdım ama bu oranlar kiloya falan da bağlı olarak değişebiliyormuş.bence tekrar yaptırın bu testlerinizi.mthfr 677 heterezigot çıkmıştı.bu değişmedi mesela.

sen kurtajladan sonramı yaptırdın ya ıloya baglımı degısıyormuş ben kılo aldım dı acaba ondan mı pırtılaşma soz konsu oldu yoksa ben de mtfr 677 faktor 5 heterızıgot ve proteın c dusuk tekrar yapıyorlamı ben devlet hastanesı n de yaptırdım pazrtesı capaya ıdecem yaplırmı acaba

Hamile olduğumu öğrenince doktoruma gittim bir test istdi ne olduğunu bilmiyorduk ama iki değer vardı sonucu alıp doktora gösterince iğneye başlamamız gerektiğini söyledi. test sonucunda protein s değeri düşük görünüyordu hepsi bu şimdi her gün iğne yapıyorum

benım doktor um bana hamıleyken olmaz bu testler dedıydı ugramak ıstemedı demek kı hakkkım helal degıl o zman

herkese ıyı aksamlar bende 31 haftalık hamıleyım bu benım ucuncu gebelıgım ve clexane 0,6 iğne ve ecopirin kullanıyorum ama dr 32 haftada ıgneyı kesecegımızı soyluyo cok korkuyorum benımle aynı durumda olan arkadaslar oldumu olduysa cevap beklıyorum tsk ederım sımdıden

nilüfer hanım sizde sadece kan pıhtılaşması mı yoksa başka bi sorun dahamı var. bebeğiniz claxen ve ecopin kullandığınız halde mi öldü anlayamadım,ölüm sebebei neden?
bende kan pıhtılaşmasını öğrenmeden önce 3 düşük yaşadım ,öğrendikden sonra hamile kalıp hemen claxen ve coraspin kullanmaya başladım şimdi hamd olsun 21 haftalık hamileyim iğneyi kullandığım sürece bi sorun olmayacağını söylüyo doktorlar,senin durumunu okuyunca tedirgin oldum kullandığın halde nede bebeği öldü?? bizim gibi bu durumda olup sağlıklı doğum yapan bi sürü insan var,inşallah en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almak nasip olur.

kızlar çok kötüyüm yardım edin.................bir ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı kendiliginden düştü kürtaj olmadı doktor parça kalmamış dedi..kan testi yaptı bhcg sıfırlanmıştı..korunma süreside vermedi... adet olmama gereken günde kahverengi akıntı gibi başladı 5 gün sürdü ama az az oldu şimdi bitti bu adetmi sayılıyo yoksa adet olucakmıyım

bende geçen yıl 39. haftada kaybettim bebeğimi şu anda hamileyim bende 28. haftadayım şu anda iğne kullanıyorum. Açıkcası bu kadar ilerleyen haftalarda benim durumumda olanlar olduğunu bilmiyordum. Etrafınızda bu şekilde olup iğne kullanarak bebek sahibi olanlar var mı ? birde doğumu kaçıncı haftada düşünüyorsunuz doktorunuz bişey dedi mi ?

formun eski sayfalarına göz atarsan görebilirsin.iğne kullanarak bebek sahibi olan çook burda...inşallah bizde olucaz.sende benmle aynısın hemen hemen.hangi iğneyi kullanıyorsun? doktorum bişiy sölemedi henüz doğum haaftası için.ama ben 38-39 lara kadar beklemek istemiorum.gelişmesi ii olursa 36-37 lerde aldırmak istiorum.korku oluo çünkü hep.bu bizim için kaçınılmaz.bu arad bebeğinin cinsiyeti ve kg ne kadar? ultrasona göre kaç gün öndesiniz?

ammiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım inşallah..umut bittiğinde hayat bitiyor zaten..bazen çaresiz hissetsemde kendimi,umudum oluyo hep napim..kadınım,anne olmak istiyorum....canım yaaa sence anne olabilecek miyiz gerçi ben anne oldum aldım çocuğumu kucağıma her ne kadar cansız olsada yawrum benim melekler gibiydi..öptüm kokladım sonrada toprağa koyuverdim çaresizce..şimdi istiyorum ki yine bi çocuğum olsun ama yaşasın ağlasın,acıksın,altını pisletsin,etrafa öyle manasızca baksın,ne bileyim işte daha birçok şey ama yaşasın istiyorum arkadaşım..bizde bu hastalık var artık bunu biliyoruz..ama bir çaresi olmalı bende clexane kullandım..ecopirin kullandım ama olmadı olmadı olmadı..daha ne yapılabilir,anlamıyorum ki..ben bursada yaşıyorum..kılı 40 yardım bi doktor buldum ama bu sefer inşallah tutturmuşumdur...burdan bu konu da yazan arkadaşlarıma sesleniyorum tekrardan !!!! lütfen bana yardım edin..ismail küçükerdoğan nasıldır?? pembemavi nasıldır? benim gibi sorunu olupta bu kliniğe gidip başarıyla doğum yapan var mı? yalvarırım cevap verin...

cemocen hanım sizde sadece kan pıhtılaşması mı yoksa başka bi sorun dahamı var. bebeğiniz claxen ve ecopin kullandığınız halde mi öldü anlayamadım,ölüm sebebei neden?
bende kan pıhtılaşmasını öğrenmeden önce 3 düşük yaşadım ,öğrendikden sonra hamile kalıp hemen claxen ve coraspin kullanmaya başladım şimdi hamd olsun 21 haftalık hamileyim iğneyi kullandığım sürece bi sorun olmayacağını söylüyo doktorlar,senin durumunu okuyunca tedirgin oldum kullandığın halde nede bebeği öldü?? bizim gibi bu durumda olup sağlıklı doğum yapan bi sürü insan var,inşallah en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almak nasip olur.

Son düzenleme:
nilüfer hanım sizde sadece kan pıhtılaşması mı yoksa başka bi sorun dahamı var. bebeğiniz claxen ve ecopin kullandığınız halde mi öldü anlayamadım,ölüm sebebei neden?

bende sadece kan pıhtılaşması var canım zaten birkaç mesaj önce benim genetik raporumu yazmıştım bakabilirsiniz..ben hamileliğim boyunca 5.aya kadar kullandım iğneyi yani doktorum okadar uygun görmüştü sonra zaten ecopirine başladım ama bebeğimin neden öldüğünü bilmiyorum otopsi istendi ama yapamadım ben yollayamadım oğlumu..bilemiyorum yaniiben doğumdan önce ilk gebeliğimde düşük yaşadım sonra öğrendim kanda pıhtılaşma var..sonra doğum yaptım ama yaşamadı..sonra bu sene hamile kaldım yaklaşık 3 hafta önce 3 aylık düşük yaptım :( öyle yaniii...amiiinn ebrucum..inşallah sen sağ salim alırsın bebeğini kucağına..bizim için de dua et olur mu birbirimize yaptığımız dualar kabul olurmuş..

bende sadece kan pıhtılaşması var canım zaten birkaç mesaj önce benim genetik raporumu yazmıştım bakabilirsiniz..ben hamileliğim boyunca 5.aya kadar kullandım iğneyi yani doktorum okadar uygun görmüştü sonra zaten ecopirine başladım ama bebeğimin neden öldüğünü bilmiyorum otopsi istendi ama yapamadım ben yollayamadım oğlumu..bilemiyorum yaniiben doğumdan önce ilk gebeliğimde düşük yaşadım sonra öğrendim kanda pıhtılaşma var..sonra doğum yaptım ama yaşamadı..sonra bu sene hamile kaldım yaklaşık 3 hafta önce 3 aylık düşük yaptım :( öyle yaniii...amiiinn ebrucum..inşallah sen sağ salim alırsın bebeğini kucağına..bizim için de dua et olur mu birbirimize yaptığımız dualar kabul olurmuş..

çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,acaba 5. ayda bıraktırdığı için olabilirmi ben gebelik öncesi coraspin gebelikle hem coraspin hem 0,4 lük claxen kullanıyorum 9 ay devam edecekmişim bunlara bazı doktorlar erken bıraktırıyo ama insan caseret etmekdede zorlanır bu duruma... bende c677t homozigot mutasyonu var... benzer durumda bi sürü tanıdık var iğne kullanarak sorun olmuyomuş,sağlıklı bir şekilde doğum yapmışlar,onlar bizlere büyük umut,tabiki ederim dua hep ediyorum zaten,Allah kimseyi evlatla sınamasın,isteyen herkeze sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,acaba 5. ayda bıraktırdığı için olabilirmi ben gebelik öncesi coraspin gebelikle hem coraspin hem 0,4 lük claxen kullanıyorum 9 ay devam edecekmişim bunlara bazı doktorlar erken bıraktırıyo ama insan caseret etmekdede zorlanır bu duruma... bende c677t homozigot mutasyonu var... benzer durumda bi sürü tanıdık var iğne kullanarak sorun olmuyomuş,sağlıklı bir şekilde doğum yapmışlar,onlar bizlere büyük umut,tabiki ederim dua hep ediyorum zaten,Allah kimseyi evlatla sınamasın,isteyen herkeze sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

merhaba ben eskilerden sayılırım iki kızım var biri 3 yaşında diğeri 3 aylık clexane iğnelerle dünyaya gelmiş... doğuma kadar devam ettim iğnelere doğumdan 1 gün önce kestik iğneleri coraspın 100 de kullandım 7. ayda kestik. inşallah sizlerde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
cnm öncelikle çok geçmiş olsun. benimde bu güne kadar dört düşüğüm var. son ikisini iğne ve aspirin kullanmama rağmen kaybettim. sonrasında ankara prof. timur gürgana gittim. onun uyguladığı tedavinin ardından hamile kaldım. şu an 25 haftalık hamileyim. ben hiç bu haftalara gelememiştim. dr.un uyguladığı tedavi ve ilaçların büyük faydasını gördüm. sana da tavsiye ederim. ayrıca timur bey pıhtılaşma sonucu bebek kaybı yaşayan hastalarla yakından ilgileniyor.

canım çok teşekkür ederim canım timur beyin bilgilrine baktım ama tüp bebek felan yazıyodu emin olamamıştım ama şimdi sizler mumnun kalınca bende ona gitmeyi düşünüyorum.Allahım bebeğini sağlıklı,sıhhatli kucağına almanı ve onunla beraber nice huzurlu,mutlu yıllar yaşamanı nasip etsin inşallah.

benım doktor um bana hamıleyken olmaz bu testler dedıydı ugramak ıstemedı demek kı hakkkım helal degıl o zman

açıkcası o bahsettiği testler bu heterozigot , faktör bilmem ne onunla ilgili olabilir benim doktorumda o testlerin hamileliksonunda yapılacağını söyledi ama protein s testini hamileliğin başında yaptı

formun eski sayfalarına göz atarsan görebilirsin.iğne kullanarak bebek sahibi olan çook burda...inşallah bizde olucaz.sende benmle aynısın hemen hemen.hangi iğneyi kullanıyorsun? doktorum bişiy sölemedi henüz doğum haaftası için.ama ben 38-39 lara kadar beklemek istemiorum.gelişmesi ii olursa 36-37 lerde aldırmak istiorum.korku oluo çünkü hep.bu bizim için kaçınılmaz.bu arad bebeğinin cinsiyeti ve kg ne kadar? ultrasona göre kaç gün öndesiniz?

cleaxane 4 ile crospin kullanıyorum bu cuma inşAllah doktora gideceğiz galiba o zaman doğum zamanı ile ilgili konuşacağız ultrasona göre 5 gün öndeyiz doktora en son gittiğimde 3 hafta önceydi o yüzden kilo ve boy tam hatırlamıyorum bu cuma öğreneceim inşAllah bebeğimin cinsiyeti erkek

sen kaçıncı haftadasın ne kullanıyorsun daha önce kayıbın oldu mu ? olduysa iğne kullanmışmıydın Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Kizlar aranizda histereskopi yaptiran varmi?????????

nasil agrilimi?????? korku varda biraz bendee :(
ben kürtaj sonrası parca kaldığı içim mudahale amaçlı yaptımıştım kürtaj gibi canım anestezi veriyolar uyandığında herşey olmuş bitmiş oluyo kamera ile vajinadan giriliyo acısı ağrısı yok bikaç saat sınra hastaneden çıkıyosun adet sancısı gibi hafif bi ağrı oluyo okadar
canım bende de genetik pıhtılaşma var babamdan geliyor.ilk gebeliğimde düşük yaptım.giresunda görev yapıyorum ama kayseriliyim.düşükten sonra giresundaki doktorlar düşüğün nedenini söylemedi 3 düşükten önce incelemeye almadıklarını söylediler.ben de kayseride bir doktora gittim.düşüğünün nedeni ne dedi,bilmiyorum dedim.ne demek bilmiyorsun dedi,ben de 3 düşükten önce incelemiyorlarmış dedim.olurmu öyle şey dedi bu 20 sene önceki kanıydı ben bir düşüğü çok dikkate alıyorum hatta hiç düşük yapmayanlardan bile bu testleri istiyorum neden bir bebek kaybedesin ki dedi ve işte kan testi yaptırdık pıhtılaşma çıktı.kayseride bir gen merkezinde 185 tl ye yaptırdık,doktorumuz oraya yönlendirdi zaten.eğer imkanın varsa kayserye git derim.doktorun ismini,adresini falan da söylerim sana.ama inş. öyle bir şey çıkmaz ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.ama şüphelerinden kurtulmanın tek yolu da bu testi yaptırmak.kolay gelsin canım.
bende kayserideyim merak ettim hangi doktor canım isimini söyleyebilirmisin
tesekkur ederim yanitladigin icin :)) 6-7 hafta sonrasina randevu verecek doktorum... kas gevsetici igne yapilmayacak ama gelmeden bi saat once agri kesici al dedi..

birde histeroskopiden sonra bebek denemelerine devam etmek icin ne kadar beklemek lazim bir fikrin varmi canim?
benim doktorum histereskopi sonrası beklemene gerek yok dedi adet gibi kanamam oldu az bitince başlayabilirsiniz dedi ben beklemedi o ay hamile kaldım zaten
ayyy allah razı olsun canım cok tesekkur ederım fakultede cok uzun suruyor dedıgın gıbı.verdıgın adresı bılıyorum tatlım bulurum ınsallah.ben bu kadar ucuza yapıldıgını ılk senden duydum cok mu oldu testı yaptıralı.bıldıgımız pıhtılasma testı degılmı yanlış anlamadım:16::16: senı.benım doktorum acıbademdeydı burada 1mılyarı bulur dedı fakultede yaptırın dedı vaktımız vardı orada yaptırdık ancak kardesım hamıle oldugu ıcın hemen sonuc almamız lazım.sen ne kadar surede aldın sonuclarını??cok teskkur ederım sımdıden

canım bende ilk bu testi yaptırmak istediğim zaman o deta gen merkezine gittim 185 tl ye 10 gün içinde sonuçu alırsınız dediler benim acelem yoktu o sıra zaten kürtaj sonrası 3 ay bekleme sürecinde olduğum için fakültede üçretsiz yaptırırım diye bende fakültede yaptırmıştım tam 1 ay sonrada sonuçu almıştım ama gerçekten çok uygun ve acelem olsa hemen orada yaptırırdım zaten

ben kürtaj sonrası parca kaldığı içim mudahale amaçlı yaptımıştım kürtaj gibi canım anestezi veriyolar uyandığında herşey olmuş bitmiş oluyo kamera ile vajinadan giriliyo acısı ağrısı yok bikaç saat sınra hastaneden çıkıyosun adet sancısı gibi hafif bi ağrı oluyo okadar

benim doktorum histereskopi sonrası beklemene gerek yok dedi adet gibi kanamam oldu az bitince başlayabilirsiniz dedi ben beklemedi o ay hamile kaldım zaten

sagol canim. bana anestezi verilmiycekmis.

histeroskopiden sonra hemen hamile kalman rastlantimi olmus yoksa bikac kisinin dedigi gibi histeroskopinin faydasimi oluyor kolay gebe kalmada..

sagol canim. bana anestezi verilmiycekmis.

histeroskopiden sonra hemen hamile kalman rastlantimi olmus yoksa bikac kisinin dedigi gibi histeroskopinin faydasimi oluyor kolay gebe kalmada..

canım bende duyduğuma göre kolay gebe kalmada faydası oluyo diye belki ondandır ama normaldede kolay gebe kalabiliyorum inşallah rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder canım

Back
X