• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bende duyduğuma göre kolay gebe kalmada faydası oluyo diye belki ondandır ama normaldede kolay gebe kalabiliyorum inşallah rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder canım

insallah canim aminnnn...

bu histeroskopi dedigin, HSG degil dimi.. ikisi ayri seyler ve kolay gebe kalmaya daha cok HSG neden oluyomus diyenler var? yani seninkisi x-ray'le birlikde mi oldu bu dedigin?

kızlar çok kötüyüm yardım edin.................bir ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı kendiliginden düştü kürtaj olmadı doktor parça kalmamış dedi..kan testi yaptı bhcg sıfırlanmıştı..korunma süreside vermedi... adet olmama gereken günde kahverengi akıntı gibi başladı 5 gün sürdü ama az az oldu şimdi bitti bu adetmi sayılıyo yoksa adet olucakmıyım

bunu adet saymalısın canım benimde aynen öyle oldu doktor adet kabul etmelisin demişti

ya yapıldıgını bılıyorum ama saglık merkezlerı bana cok ters ve uzak yer kalıyor canım ne zaman ıst gelıceksın bıde benım bekleme surem bvar zaten mol gebelık gecırdım ben bu gebelıgımı 1 yıl bekle dedı doktor 6 oldu bakalım bır daha gıdecem doktora ıns allah yakın zaman da gelırsın cok ısterım gormeyı dun sordum yıne eczaneye yok elımızde olmaz bızım dıyor

canım ben işe başlıyorum malesef uzun bir süre gelemicem istanbula malesef..

aygül hanım mı yaptı histeroskopini benımkını o yaptıda bnde sorun yok çok şükür rahimde bebek daha ıı tutunsun histeroskopi yapıldıktan kac ay sonra hamile kaldın

cnm benim biraz geç oldu cevabım kusura bakma grip olmuşum yatıyorum. uğrayamadım. cnm benimkini de aygül hanım yaptı. bana timur bey hemen hamile kal dedi. ama ben iki ay sonra hamile kaldım cnm.

ammiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım inşallah..umut bittiğinde hayat bitiyor zaten..bazen çaresiz hissetsemde kendimi,umudum oluyo hep napim..kadınım,anne olmak istiyorum....canım yaaa sence anne olabilecek miyiz gerçi ben anne oldum aldım çocuğumu kucağıma her ne kadar cansız olsada yawrum benim melekler gibiydi..öptüm kokladım sonrada toprağa koyuverdim çaresizce..şimdi istiyorum ki yine bi çocuğum olsun ama yaşasın ağlasın,acıksın,altını pisletsin,etrafa öyle manasızca baksın,ne bileyim işte daha birçok şey ama yaşasın istiyorum arkadaşım..bizde bu hastalık var artık bunu biliyoruz..ama bir çaresi olmalı bende clexane kullandım..ecopirin kullandım ama olmadı olmadı olmadı..daha ne yapılabilir,anlamıyorum ki..ben bursada yaşıyorum..kılı 40 yardım bi doktor buldum ama bu sefer inşallah tutturmuşumdur...burdan bu konu da yazan arkadaşlarıma sesleniyorum tekrardan !!!! lütfen bana yardım edin..ismail küçükerdoğan nasıldır?? pembemavi nasıldır? benim gibi sorunu olupta bu kliniğe gidip başarıyla doğum yapan var mı? yalvarırım cevap verin...

cnm benim umudunu yitirme. inşallah sende hamile kalıp sağ sağlim alacaksın bebeğini kucağına. umudunu yitirme. Allah'â sığın. Cnm ben kırşehirde yaşıyorum bahsettiğin dr.u tanımıyorum. ben ankara'da prof. timur gürgan'a gidiyorum.

Protein s dusuklugu olan varmı herkes mtfr den gıdıyor ama kımsede yok sanırım proteın c dusuklugu

ben de var canım,benim genetik çıktı babamdan geçmiş bana,ben hamile kalmadan anlaşıldı o yüzden şimdi bebek istediğimiz için iğne kullanıyorum,ben 2 buçuk sene önce emboli geçirdim o zaman hematolojide testler yaptılar orada çıktı protein s ve c eksikliğim.

cnm histeroskopi küçük bir operasyon. ya tanı amaçlı yapılıyor ya da müdahale amaçlı. hsg ise rahim filmi dedikleri şey. yani ikisi aynı değil. histeroskopiyi dr.un tanı amaçlı yapacak sanırım. korkma çok basit bir şey. rahim içine gazlı sıvı veriliyor ve ardından kamerayla rahim içi izleniyor. sen de görebiliyorsun. inşallah sorunsuz atlatırsın.

canım bende ılkkez bu hamılelıgımde ıgne kullandım.dozajı konusunda okadar korktum kı ya az gelırse ya cok gelırse dıye.doktoruma d-dımer testı falandı sanırım onu yapsanız dedım.gerek yok dedi onu fakultedekı hocası varmıs o yaparmıs ıstersen gıt yapsın ama gerek yok bu testle dozajın alakası yok dedı.yanı doktoruna guvenmekten baska bı yolu yok canım.ben hem aspırın hem cleksan0.4luk ığne alıyorum gunde.bundan oncekı doktorum ıgneye gerek yok demıstı.2tane heterozigotum var.umarım hayırlı haberler verırısın canım belıyoruz:16:

amin inşallah Allah yüzümüzü güldürür.

hadi hayirli olsun insalllah canim.. evet canim aptt'ye bakiliyor bende bugun bir arkadasa sordum. birde progesteron'un hapindanmi verdi..?
evet hapından verdi.rahim içi aynı miktarda kalınlaşsın ve daha kolay hamilelik olsun diye veriliyormuş yumurtlamadan sonra.zaten bi zararıda yok dedi.artık Allah tan hayırlısı inşallah iyi haberler verebilirim.yanlız iğnenin zararı olur mu diye de korkmuyo değilim.

Son düzenleme:
cnm benim biraz geç oldu cevabım kusura bakma grip olmuşum yatıyorum. uğrayamadım. cnm benimkini de aygül hanım yaptı. bana timur bey hemen hamile kal dedi. ama ben iki ay sonra hamile kaldım cnm.

bnde 3 ay sonra hamile kaldım canım vallahı senın boyle maşallah gebelıgım devam edınce oyle rahatladım ki senınle durumumuz aynı çünkü insallah bnde sende ve isteyen butun hrkese bu annelık duygusunu tatrır allahım bebegının cinsiyetını nedır

cnm histeroskopi küçük bir operasyon. ya tanı amaçlı yapılıyor ya da müdahale amaçlı. hsg ise rahim filmi dedikleri şey. yani ikisi aynı değil. histeroskopiyi dr.un tanı amaçlı yapacak sanırım. korkma çok basit bir şey. rahim içine gazlı sıvı veriliyor ve ardından kamerayla rahim içi izleniyor. sen de görebiliyorsun. inşallah sorunsuz atlatırsın.

canim sana yapilan hsg mi yoksa histeroskopimiydi? yani hamile kalmani kolaylastiran hangisi sana yapilan ben onu merak ediyorum :)

bnde 3 ay sonra hamile kaldım canım vallahı senın boyle maşallah gebelıgım devam edınce oyle rahatladım ki senınle durumumuz aynı çünkü insallah bnde sende ve isteyen butun hrkese bu annelık duygusunu tatrır allahım bebegının cinsiyetını nedır

cnm benim senin hamileliğinde sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah. güzel haberlerini bekliyorum. dualarım seninle cnm. Rabbim nasip ederse benim bir kızım olacak.

cnm benim senin hamileliğinde sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah. güzel haberlerini bekliyorum. dualarım seninle cnm. Rabbim nasip ederse benim bir kızım olacak.

canım benımde dualarım senınle içimede kız doğmustu yanılmamısım benımde kızım olacak gibi düşünüyorum allah kısmet ederde kızım olursa adınıda zeynep koyacam

4+3 günlük hamıleyım benım hesaplarıma göre yarında kan testı sonucum cıkacak onuda klınık hemsıresıne fakslayacam yarın randevu alacam doktordan

cnm benim iğneye başlamak için geç kalma. ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. ben de hamileliğimi öğrendiğimde randevu alamamıştım ama hemen başlamıştım iğneye.

doktorla görüşsem ben 0.4 kullanıyordum bunda damı aynı olacak onu bılmıyorum dktor nasıl bır tedavı uygulayacak bılmıyorum iğnem var yoksa doktora danısmadan kullanmka ıstemıyorum son gebelıgımde coraspırınle ığneyı aynı anda kullnadım lekelenmelerım basladı bunda korkuyorum acıkcası coraspırın ıçıyorum şimdı ama iğneye baslamadım doktor ne dıyecek bakalım

Back
X