RABBİMİZE ONUN güzel isimleriyle dua edilmesi,duanın makbul olmasına işaretmiş.okuyamasanızda dinlemenizi tavsiye ederim.şuan dinliyorum ben inşallah:)
en çok benim durumuma uyan İSMİ CELİLİ ise:
EL HALK:yoktan vareden.RABBİM sen herşeyi yoktan varedensin.SANA zorluk yok,katında herşey çok bol.ne olur bize3de hayırlı sağlıklı rızan üzerine yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip et.(amin)
EL MUCİB:duaları kabul eden.RABBİM sen SANA açılan elleri boş çevirmezsin ne olur duamızı kabul eyle hayırlı evlatlar nasip et.(amin)
EL HAFIZ:muhafaza eden.RABBİM sen karnımızdaki evlatları ve bizi koru.hertürlü kötülükten muhafaza ayle(amin)
EL VEKİL: işlerini kendisine bırakan kullarının işini en güzel yapan.RABBİM sensin vekilimiz.sana emanet sana teslimiz.ne olur hayırlı evlatlar nasip et(amin)
EL MUKTRDİR:herşeye gücü yeten RABBİM SANA zorluk yoktur ne olur SEN ol de.SENİN herşeye gücün yeter.(amin)
ER RAÜF:merhametli,şefkatli,esirgeyen.ALLAHIM SEN merhametlilerin en merhametlisisin.ne olur merhamet et bize.bizede annelik duygusunu sağlıklı ve hayırlı evlatlarla tattır.(amin)
A M İ N.
duayla kalın:)
neden genetik test yapma gereği duydun daha önce kaybın varmıydı bende önceki hamileliğimde clexane 0.2 kullanmıştım ama yine kaybetmştim anladığım kadarıyla sen zaten 9 haftaya kadar bişey kullnmadan gelmişsin ben artık iğnelerin sadece bi sebep olduğunu düşünüyorum yeterki allah ol desin bebeğini hayırla sağlıkla kucağına alman dileğiyle
ama sen benim aklımı karıştırdın :26: test mi yapayım ben şimdi ama hiç sanmıyorum ki ben bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorumhatta yumurta geliştirici iğneler için rapor çıkarttırıyorum bir dahaki ay tedavi görücem
kızlar saglık ocagına kayıp yaptırmaka gerekıyormus dogrumu bılgısı olan varmı bıde ordada muayne falan edıyorlarmıs kalp atısları ıcın ne zamandan sonra muayne etmeye baslıyorlar ne gıbı bır uygulama oluyor
arkadaşlar merhaba;
bir süredir takip ediyorum forumu ve oldukça çok bilgi edindim sayenizde.. aranıza katılmak istedim bende..
17 kasımda bebegimin kalbi 34 haftalıkken durdu.. herşey normal gidiyordu, hareketlerini hissedemeyince doktora gittik
ve durumu öğrendik.. 3.5 gün süren sıkıntılı bir süreç sonunda ölü dogum gercekleşti.. tahliller sonucunda ise faktör 5 ve
mthfr a 1298 c heterozigot mutasyon saptandı.. su anda elevit, coraspin ve folbiol kullanıyorum.. denemelerimiz devam ediyor
.. hematologa gitmedim ama bu hafta icinde gidip bi görünmek istiyorum eksik birseyler var mı yapmam gereken daha ne var öğrenmek için..
birde, 1 aydır yaklaşık sağ elimde karıncalanmalar ve uyuşmalar olmaya başladı acaba ilaçlardan olabilir mi? yoksa sinir sıkısmasından
süpheleniyorum,psikolojik de olabilirmiş.. benzer ilacları kullanıp böyle bir yan etkiyle karsılasan var mı? herkesin gönlünden geçtiği gibi olsun insallah..
RABBİM hepinizden razı olsun inşallah.RABBİM hepimize ama hepimize en tez zamanda hamile kalabilmeyi,ve evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
kızlar yalnız duaya ihtiyacım var ara ara lekelenme tarzında akıntılarım oluyor.ama RABBİME inanıyorum ONA sığınıyorum bu sefer alacağım inşallah kucağıma inşallah sizlerde hepimizde.
canım rabbım yardımcın olsun ınsallah bebegını sorunsuz bır sekılde kucagına alırsın .sanırım sezeryan olmayı dusunuyorsun tarıhı yada hangı haftada olacagı bellımı?bıde bu kasılmalar nasıl bırsey adet sancısı gıbımı bebek gelecekmıs gıbımı.kusura bakma canını sıkmak ıstemem ama merak edıyorum :26::26:
RABBİME HAMD OLSUN HAMİLEYİM.İLGİNÇ BİR HAMİLELİK BAŞLANGICI YAPTIK.HAYIRLISI BAKALIM:)DUANIZI EKSİK ETMEYİN
RABBİM tüm bekleyenlere hayırlı haberler almayı,bebklerinede kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
canım geçmiş olsun allah sabır versin yazdığın ilaçları bende kullanıyorum böyle bi yan etkisiyle karşılaşmadım ve bizler genelde gebelik öncesi başladı iğnelere sende doktoruna sorabilirsin gerek varmı diye
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım fakat 24. haftamda erken doğum oldu bebeklerimin ikisinide kaybettim doğumdan 4-5 ay sonra tedavisiz hamile kaldım fakat hemen düşük oldu düşüğün ardından hemen yine hamile kaldım gene düşük oldu testler yapıldı lupus antikoagülan düşük çıktı yani referans 31-44 yazıyor benimki ise 26.9 çıktı doktor tüm tahlillere baktı ve normal dedi bunun düşük olduğunu söylediğimde normal dedi hatta düşük olması daha iyi dedi. düşüklerimin neden olduğu ile ilgili bir bilgi bile vermediler ama benim kafam yinede karışık sizlerden bu testlerden yaptıran veya bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim
kasılma şöyle bişey:rahmim sertleşiyor zaten rahmin büyüdükçe rahmini daha fazla hissediyorsun.rahmim sertleşiyor toplanıyor sonra kendiliğinden yumuşuyor yani öyle adet sancısı gibi değil.benim doktorum sezeryana karar verdi normal doğum riskli olur dedi ben de tamam dedim:)
Test yaptın mı? ne çıktı?
bende yaptırdım bu testı sanırım yarın alacam sonucu canım yanlış hatırlamıyorsam ama lupus du ama erısı neydı tam hatırlamıyorum ama senın yaptırdıgındı sanırım bende dıyorum kı bu test ne test boyle dıye sormuştum arkadaslara ama cavap yazan olmadı bana bakalım yazacaklarmı sana
mthfr c677t heterozigot mutasyonu taşıyıp doğum yapan varmı yardımcı olursanız sevinirim 5 düşük yaşadım ve artık hamile kalmaya korkuyorum nasıl bir tedavi uygulanmalı ben son gebeliğimde clexan 0.4 ve bebek aspirini kullandım fakat yine sonuç aynı...???
yapmadım çünkü iki gün aradan sonra tekrar geldi azda olsa. bir gariplik var ama hamilelik değil bir dahaki ay tedaviye başlıycam o yüzden doktorada gitmedim. senide merak ettirdim kusura bakma.
Yok canım onemli degil, hani belki hamilesindir diye umutlanmıştım ne yalan soyleyeyim o yuzden merka ettim sonucunu. Neyse onumuzdeki ay belli olur birsey varsa. Ben de onumuzdeki ay tedaviye baslıyorum aşılama için, yani insallah bu ay olur da gerek kalmaz ama hiç zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?