benim karyotip sonucum şöle
PROBANDIN MTHFR 677C>T vE PROTROMBİN 20210 G>A MUTASYONLARINI TAŞIMADIĞI FVL MUTASYONUNU İSE HETEROZİGOT OLARAK TAŞIDIĞI BELİRLENMİŞTİR YAZIYO
hematologa göründüm hematolog senhormon ilacı bile kullanman yasak bir dahaki hamileliğinde clexan olucaksın doğumdan 6 hafta sonraya kadar dedi ama başka dr.larda sen bu iğneyi olursan kanamadan ölürsün diolar kafam çok karıştı
benim zaten 2 çocuğum var ama ilk eşimden şu anki eşimlede 2 kere kürtajım oldu kendi isteğimle şimdi çocuk istiyoruz 2 kere kimyasal gebelik bi kere 8 haftalık rahimde hematom yüzünden kanamalarım oldu çok fazla kalbi durdu alındı yaklaşık 1 sene sonra tekrar hamile kaldım bu seferde yine hematom oldu ve bebeğimin gelişimi normalken hematom yüzünden yine rahim kasılmaları başladı 12 haftalıktı ve düştü hatta bundan hemen öncede tüp bebek yaapmıştım oda olmadı dr. hormon ilacı kullanmam gerektiğini söledi ne olur bilen varsa yardımcı olsun
mthfr c677t heterozigot mutasyonu taşıyıp doğum yapan varmı yardımcı olursanız sevinirim 5 düşük yaşadım ve artık hamile kalmaya korkuyorum nasıl bir tedavi uygulanmalı ben son gebeliğimde clexan 0.4 ve bebek aspirini kullandım fakat yine sonuç aynı...???
bende bu mutasyondan taşıorum.şuan 8.ayıma girdim.nasipse nisan sonu doğum yapıcam.0.45lik innohep ve coraspin kullanıorum.bundan önceki gebeliğimde bebeğim 7. ayda vefat etti.tedavi görmüodum.sende umutsuzluğa kapılma.tedavi ile bebek sahibi olan çok arkadaşımız var bu formordumda.
mrb bende 24 haftalık hamileyim,öncesinde 3 dşüğüm var,bunda yani 4. gebeliğimde öğrendim kan pıhtılaşması olduğunu,4000 lik claxen iğnemi kendim göbek deliğinin 3-4 parmak etrafından dik olarak yapıyorum,ama son zamanlarda karnım iyice gerildi iğneyi yaparken korkuyorum ya keseye zarar verirsem ya değerse diye koldan ve bacakdan yapamadım bi türlü son aylara kadar iğnesini karından yapanlar varmı lütfen cvb verin,çok endişeliyim
canım çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin inşallah..gözünaydın..
bende sizlerle aynı mutasyonu taşıyorum.32.haftama giriyorum şükürler olsun.clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum.bende bundan önce tedavi görmüyordum.burada okumuşundur zaten tek mutasyona sahip olanda,birden fazlaya sahip olanada genelde aynı tedavi uygulanıyor.bebeklerini kuçaklarına alan çok arkadaş var.onlar bize umut veriyor.sende umudunu kaybetme,dualarını eksit etme.
sevgi54;coraspin ve iğneyi ne zaman bırakacağın belli mi?doğumun nasıl olacak sezeryan?normal?
ALLAH razı ols inşallah canım.inşallah hepimiz tez vakit alırız kucağımıza.
ben dün dayanamadım dr a gttm.çok şükür keseyi gördük.kanadan değerimize baktık oda iyi çıktı.ayın 31 inde kalp atışları için gideceğim inşallah.
dr banada cln 4000 iğne başladı.aslında tıp fak kalp atışını duyunca demişti ama bu dr ben hemen başalraım hamilelikte dedi ve banada başlattı.bizde bismillah dedik ve dün akşam başladık.hiç beklemezdim ma RABBİM eşime cesaret verdi ve ilk iğnemi o yaptı.eşim birine iğne yapılırken odayı terk ederdi.ağalayana dayanamaz ama iğne yaptı bana:)çok ısrar etti sağlık kabinine gidelim die bende olmaz nereye kadar zararlı olsa bize yaptırmazlardı dedim.
cln 4000 iğne+folibol+suda eriyen calciyum+aspirin 100 mg+progestan verdi.inşallah bunlar vesile olur,RABBİM bu ilaçlar aracılığyla şifa verir.işte böle kızlar dr umu çok sevdim.çok sakin analayışlı sorularıma sabırla cvp veren bir bayan.her ay da kanda dğerime bakacak.iğne dozu yeterli mi değil mi die.
RABBİM EL HAFİZ (koruyan,gözetleyen)ismi celili ile bebğimi korusun inşallah:)bu ismi gün içinde çok zikretmeye çalışıyorum:)
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım fakat 24. haftamda erken doğum oldu bebeklerimin ikisinide kaybettim doğumdan 4-5 ay sonra tedavisiz hamile kaldım fakat hemen düşük oldu düşüğün ardından hemen yine hamile kaldım gene düşük oldu testler yapıldı lupus antikoagülan düşük çıktı yani referans 31-44 yazıyor benimki ise 26.9 çıktı doktor tüm tahlillere baktı ve normal dedi bunun düşük olduğunu söylediğimde normal dedi hatta düşük olması daha iyi dedi. düşüklerimin neden olduğu ile ilgili bir bilgi bile vermediler ama benim kafam yinede karışık sizlerden bu testlerden yaptıran veya bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu testden yaptıran hiç yokmu?
şuan okuldayım tuvalette gttm.kırmızı akıntılar olmuş((((((((iğne kullanıp da böle kanama gören var mı yaaaaaaaaaa.moralim sıfırrrrrrrrr.arkadaşlar varmı aranızda iğneden sonra böle bi sorunla karşılaşan.artık RABBİME havale ediyorum ne derse ((kader ve imtihanımmmm
şuan okuldayım tuvalette gttm.kırmızı akıntılar olmuş((((((((iğne kullanıp da böle kanama gören var mı yaaaaaaaaaa.moralim sıfırrrrrrrrr.arkadaşlar varmı aranızda iğneden sonra böle bi sorunla karşılaşan.artık RABBİME havale ediyorum ne derse ((kader ve imtihanımmmm
herkese selamlar umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi pek okuyamadım...
Canım ben bıraktıgın gibiyim. Sen nasıl oldun, annen nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?