Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bildigim kadarıyla soyleyeyim. Bizim gibi kan pıhtılaşmasına yatkınlıgı olan kişilerin hormon kullanımı hormonların kan pıhtılaşma riskini arttırması nedeniyle sakıncalı. O yüzden gittiğim tüm doktorlar bundan sonra kesinlikle dogum kontrol hapı kullanmayacaksın dedi. Fakat yumurta geliştirici hormonları kullanıyorlar, bana da verdiler. Zararı var mı bilmiyorum belki doktor kontrolünde oldugun için güvenle veriyorlardır, ya da başka çare olmadığı için bilemiyorum. Senin kullanmanı söyledikleri hormon nedir? Hematomun neden oldugunu bilmiyorum o yüzden ona birşey söyleyemeyeceğim, ama eğer kanın, pıhtılaşma özelliğinin yanında ayrıca çok sulu değilse ve/veya kanamaya yatkınlığın yoksa Factor V L mutasyonu olanlara genelde Clexane iğne veriyorlar. Burada br arkadaş vardı hem genetik mutasyonu vardı kan pıhtılaşması ile ilgili hem de kanı fazlaca suluydu. O yüzden doktoru olan heparin iğne kullanma demişti yanlış hatırlamıyorsam ama onun dışında biz neredeyse hepimiz iğne kullanıyoruz/hamilelikte kullanacağız. Kanamadan ölürsün diyenlerin neden öyle dediklerini öğrenmen lazım ki bir yanlışlık olmasın, başka doktorun gözünden kaçanbirşeyi onlar görmüş olmasın.

bende sizlerle aynı mutasyonu taşıyorum.32.haftama giriyorum şükürler olsun.clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum.bende bundan önce tedavi görmüyordum.burada okumuşundur zaten tek mutasyona sahip olanda,birden fazlaya sahip olanada genelde aynı tedavi uygulanıyor.bebeklerini kuçaklarına alan çok arkadaş var.onlar bize umut veriyor.sende umudunu kaybetme,dualarını eksit etme.

sevgi54;coraspin ve iğneyi ne zaman bırakacağın belli mi?doğumun nasıl olacak sezeryan?normal?

kızlar apc-r 76,9 refarans agırlıgı (120-300)

proteın c 101 refans agırlıgı (70-130)

proteın s 79 refarans agırlıgı (80-120)

at 3 111 refarans agırlıgı (80-120) nedır bılen varmı bu arada onceden proteın c ve s yaptırmıştım yanı proteın c de dusukluk vardı anlamadım bılgı verınnnnn

arkadaşlar özelden yazma hakkım olmadıgı icin burdan sormak istiyorum.. kocaelide olup hematologa giden var mı? bana tavsiye edebileceginiz bir hematolog arıyorum..

arkadaslar ben sımdı bebek aspırını kullanmasam gebe kaldıgımda doktora gıtssem o zaman tedavımı olsam bısey olur mu gec kalmıs mı olurum yoksaa??

arkadaşlar 4444 tefriciye ye başladım.benim için alıp okumak isteyenler olursa sevinirim.belki de sizlerden birinin benim için edeceği dua kabul olacak.desteğinizi bekliyorum.
bu konu ile ilgili özelden mesajlaşabiliriz.

mrb bende 24 haftalık hamileyim,öncesinde 3 dşüğüm var,bunda yani 4. gebeliğimde öğrendim kan pıhtılaşması olduğunu,4000 lik claxen iğnemi kendim göbek deliğinin 3-4 parmak etrafından dik olarak yapıyorum,ama son zamanlarda karnım iyice gerildi iğneyi yaparken korkuyorum ya keseye zarar verirsem ya değerse diye koldan ve bacakdan yapamadım bi türlü son aylara kadar iğnesini karından yapanlar varmı lütfen cvb verin,çok endişeliyim

Son düzenleme:

canım iğnenin ucu deriyi aşacak kadar uzun değil.merak etme sen.ama yine de endişelerin varsa.koldan veya bacaktan da devam edebilirsin.

canım çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin inşallah..gözünaydın..

ALLAH razı ols inşallah canım.inşallah hepimiz tez vakit alırız kucağımıza.

ben dün dayanamadım dr a gttm.çok şükür keseyi gördük.kanadan değerimize baktık oda iyi çıktı.ayın 31 inde kalp atışları için gideceğim inşallah.

dr banada cln 4000 iğne başladı.aslında tıp fak kalp atışını duyunca demişti ama bu dr ben hemen başalraım hamilelikte dedi ve banada başlattı.bizde bismillah dedik ve dün akşam başladık.hiç beklemezdim ma RABBİM eşime cesaret verdi ve ilk iğnemi o yaptı.eşim birine iğne yapılırken odayı terk ederdi.ağalayana dayanamaz ama iğne yaptı bana:)çok ısrar etti sağlık kabinine gidelim die bende olmaz nereye kadar zararlı olsa bize yaptırmazlardı dedim.

cln 4000 iğne+folibol+suda eriyen calciyum+aspirin 100 mg+progestan verdi.inşallah bunlar vesile olur,RABBİM bu ilaçlar aracılığyla şifa verir.işte böle kızlar dr umu çok sevdim.çok sakin analayışlı sorularıma sabırla cvp veren bir bayan.her ay da kanda dğerime bakacak.iğne dozu yeterli mi değil mi die.

RABBİM EL HAFİZ (koruyan,gözetleyen)ismi celili ile bebğimi korusun inşallah:)bu ismi gün içinde çok zikretmeye çalışıyorum:)

ne güzel size maşallah maşallah:)RABBİM hayırla tamamına erdirsin inş:)bende sizinle aynı mutasyonu taşıyorum.inşallah RABBİM banada o haftalara gelip bebeğimi kucağıma almayı nasip eder:)

hannem çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin bizlerede dua et canım

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım fakat 24. haftamda erken doğum oldu bebeklerimin ikisinide kaybettim doğumdan 4-5 ay sonra tedavisiz hamile kaldım fakat hemen düşük oldu düşüğün ardından hemen yine hamile kaldım gene düşük oldu testler yapıldı lupus antikoagülan düşük çıktı yani referans 31-44 yazıyor benimki ise 26.9 çıktı doktor tüm tahlillere baktı ve normal dedi bunun düşük olduğunu söylediğimde normal dedi hatta düşük olması daha iyi dedi. düşüklerimin neden olduğu ile ilgili bir bilgi bile vermediler ama benim kafam yinede karışık sizlerden bu testlerden yaptıran veya bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu testden yaptıran hiç yokmu?

Bu konuda bilgim yok, sadece internette yüksek olması durumunda sorun oldugu yazıyor herhalde o yüzden seninkine önemli değil demişlerdir. Başka herhangi bir test yapılmadı mı? Lupus dışında yapılması gereken onlarca test var, benim düşüklerimden sonra 2 sayfa test sonucu almıştım. Yapılan testleri yazarsan bildiklerimin sonuçları ve varsa eksik kalan testler konusunda yardımcı olmaya çalışayım.

şuan okuldayım tuvalette gttm.kırmızı akıntılar olmuş((((((((iğne kullanıp da böle kanama gören var mı yaaaaaaaaaa.moralim sıfırrrrrrrrr.arkadaşlar varmı aranızda iğneden sonra böle bi sorunla karşılaşan.artık RABBİME havale ediyorum ne derse((kader ve imtihanımmmm

Bende hafif olmuş sonra geçmişti, progesteron fitil vermişti doktor. Burada hatırladığım kadarıyla birsürü arkadaş var akıntıyı geç ara ara kanamaları olup da sonrasında herhangi bir sorun yaşamayan. İçini rahat tutmaya çalış.

iğne kanı sulandırdığı için bazılarında böyle kanamalar oluyo canım eğer yoğun ve sancılı değilse korkma inşallah bişey olmaz..
ama sen yinede doktorunu ara ve dinlenebilirsen dinlen canım..

Canım ben bıraktıgın gibiyim. Sen nasıl oldun, annen nasıl oldu?

canım bende çok şükür dyorum tam iyileşemedim ama fıtıklarla boğuşuyorum işte..annemin rahatsızlığı sürüyor ama bunada şükürler olsun..sen korunuyormusun?? daha..

doktorunu aradın mı canım.iğnedendir büyük ihtimal ...bi ilaç kullanılıo sanırım kanama için.inşallah bişiy yoktur.Allahın izniyle bişi olucak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…