• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar doktor benden kahda pıhtılaşmaya baktırmamı istedi, bu tahlili her hastane yaparmı, yaparsa hemen gittiğim gün tahlil için kan alınırmı, dışarda 1000-1500 civarıymış ben osmangaziye gitsem normal polikiliğine yapılırmı bilenler cvaplarsa sevinirim

arkadaşlar doktor benden kahda pıhtılaşmaya baktırmamı istedi, bu tahlili her hastane yaparmı, yaparsa hemen gittiğim gün tahlil için kan alınırmı, dışarda 1000-1500 civarıymış ben osmangaziye gitsem normal polikiliğine yapılırmı bilenler cvaplarsa sevinirim

sadece özellerde, fakültede bide özel merkezlerinde yapılıyo devlet hastanesi yapmıyor canım hamilemisin??

sadece özellerde, fakültede bide özel merkezlerinde yapılıyo devlet hastanesi yapmıyor canım hamilemisin??[/QUO

teşekkür ederim 2 tüp bebek denemem var negatif, 3. başlıcaz öncesinde testler istedi doktor, ama çokk pahalı dokuzeylüle gittim burda tedavi olursan gerekli görürsek yaparız dedi yapmadılar, sosyal güvencem var fakat işe yaramıyor nasıl bişey anlamadım bende farklı bi üniversite hastanesine gideyim dedim, diğer testlerimde var 3bin civarı tutuyor, hastaneler yapıyor dedi doktor.arıyorum bende

sadece özellerde, fakültede bide özel merkezlerinde yapılıyo devlet hastanesi yapmıyor canım hamilemisin??[/QUO

teşekkür ederim 2 tüp bebek denemem var negatif, 3. başlıcaz öncesinde testler istedi doktor, ama çokk pahalı dokuzeylüle gittim burda tedavi olursan gerekli görürsek yaparız dedi yapmadılar, sosyal güvencem var fakat işe yaramıyor nasıl bişey anlamadım bende farklı bi üniversite hastanesine gideyim dedim, diğer testlerimde var 3bin civarı tutuyor, hastaneler yapıyor dedi doktor.arıyorum bende

izmirde yaşayan arkadaşlar yardımcı olsunlar
evet sigorta karşılamıyor,bebiş yoksa fakültede yaptır bir ayda sonuç verıyorlarmış ama.
ben kayseride yaptırdım özel bi gen merkezinde 350ye maal oldu 3 günde aldım sonucu acildi hamilelik vardı çünkü ,izmirde vardır muhakkak

Son düzenleme:

merhabalar izmirde yaşıyorum bende. atatürk devlet hastanesinde yeşilyurtta yaptırmıştım ben bütün testlerimi. ama o zamanki doktorum ben özeline gidiyordum aynı zamanda hastanede çalışıyordu. bi şansını dene derim

canım ben izmirde oturuyorum, sana nasıl yapacağını anlatabilirim..özelden konuşalım istersen..özel mesaj hakkın var mı?

adasu bu arada senin hiç bebek kaybın var mı, bebek kaybı olmadan hastaneler bu testleri yapmıyorlar canım..

Bebegimi kaybettim, icim yaniyor...

cok uzuldum,herseyde bı hayır vardır.ne olur kendını hırpalama.bızler daha oncede yasadık bu acıları.metanetlı olmaya calıs elınden geldıgı kadar.uzaktan solemesı kolay gelır ınsana ama burda hepımız yasadık bu acıları.
Nolur kendını yıpratma sakın.
Rabbım yıne verır hayırlısıyla.allah sana da esıne de sabırlar versın.

:(

Bebegimi kaybettim, icim yaniyor...

canım yaaa çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilmiyorum..Allahım sana ve eşine sağlık versin...şu yurt dışındaki dr.lara ne diyeceğimi bilmiyorum..Allah düşürmesin..senin iğnen bitmişti getirtemedinmi..üzülme desemde faydası yok biliyorum yaşayan bilir..TR ye geldiğinde adam akıllı bir dr.a gidersin cnm..üzülme onlar senin cennetteki meleklerin...

..................................................................................

Son düzenleme:

Devlet hastanelerinin bir kısmında yaptırabilirsin ama her hastanede yapılmıyor tüm testler, önceden arayıp sorman lazım. Kadın doğum veya hematoloji bölümlerinde yapıyorlar.

Back
X