Hannemcim geçen pazartesi hafif bir kanama geçirdim ve onun üzerine aspirini bıraktım, korkularım da arttı öyle olunca. Koyu sarı akıntım oluyordu arada o da kesildi. Bugun veya yarın 8. hafta bitiyor olmalı. Bulantı hiç olmadı zaten, midemde rahatsızlık oluyordu o da geçti, şişlik ve gaz sorunum oluyordu o da geçti. Şimdi normal bir insan olsam ne güzel hiçbir sorunum kalmadı derdim ama biraz anormallik oldugundan öyle düşünemiyorum işte. Sadece 2 gündür 5-6. haftalarda oldugu gibi tekrar sancı girmeye başladı karnımın sağ tarafına. Adet sancısı değil ama, kramp gibi acıyor geçiyor. Rahim büyümeye devam mı ediyor, yoksa vazgeçti küçülmeye mi başladı bilemiyorum. İşte dediğim gibi insan anormal olunca normal düşünemiyor bazen.
canım aynı korkularu bende yaşıyorum keşke diper hamileler gibi rahat olabilsek ama yaşadıklarımızdan dolayı maleseff rahat olamıyoruz hatta bak sana bişey anlatayım eltim 4 aylık hamileydi kavınvalidemlerdeydik tam yemeğe otyracakken bana dediki benim lekelenmem oldu benim elim ayağım buz tuttu nerdeyse ağlıcam yaşadıklarımdan olsa gerek kız bi güzel oturdu benden çok yemek yedi ben üzüntüden bişey oldunu acaba diye doğru düzgün yemek yiyemedim sanki ben hamileyim bana ne oluyosa yani biz yaşadıklarımızdan böyleyiz rabbim yardımcımız olsun
inşallah canım.bende bugün kıpır kıpırım az önce kontrolden geldim.Allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızımın maşallahı var 3450gr olmuş,ağrımda çıkmadı nstde...inşallah tüm hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır,hamile kalmak isteyenlerede Rabbim tez zamanda nasip eder![]()
maşallah canım umudumuzsunuz sizler bizim