merhaba kızlar bi geldim ki ne çok yazmışsınız hepinize bir yazayım dedim :)
sağol canım. stresim hiç bitmeyecekte inşallah hepsi boşuna olur :)
canım ikili testimin sonucu iyi çıkmış. sadece o kadarını biliyorum. dr aradı çok ii dedi allahıma bin şükür. darısı başına olsun. iyi haberlerle gel allahın izniyle
canım darısı başına beni dr aradı çok ii dedi . inşallah sende ii haberler alacaksın.
inşallah canım. kısmetse 40 larımız karışacak eskilerin deyimiyle :) bende bu sefer diğer kontrollerden daha rahatım. kaç gün idare eder bilmiyorum ama ...
üzülerek hoşgeldin canım

bende senin gibiydim ilk geldiğimde yeni kürtaj olmuştum elimde kan tahlilleri ne demek bilmiyorum. o gün bu gündür bu topikteyim. ii dileklerin için teşekkürler. kasık ağrın normal canım sonuçta bir operasyon geçirdin kendine bi sürede dikkat et üşütme sakın. yorma kendini .
öncelikle geçmiş olsun canım hamilelikte düşük riskin olmadığı sürece yatmana gerek yok. yani pıhtılaşman var diye yatmana gerek yok hatta hareket etmek dolaşımın için yararlı diye biliyorum.
ümitlenmemek mümkün mü. ama idrar testi olunca hep bir acaba oluyor insanda. inşallah ii haberdir.kan testine ne zaman gidiyorsun merak ettim bak şimdi :)
canım ya ben doktoruma acayip güveniyorum ve bu testi ona sordum. kan pıntılaşması için bakarız bu teste ama bu durumlarda bilimsel bir verisi yok dedi. yani sonuçta hamileliğe özgü bir rahatsızlığımız var. bu iğneler olmadan yaşayabiliyoruz çok şükür. iğnenin dozunu nasıl ayarlıcaz dedim. kilona göre dedi. çok kilo alırsan dozu arttırıcaz. almazsam böyle devam edicez dedi. yani yüreğini ferah tut öncelikle bugüne kadar bu iğne dozuyla sağlıkla geldin. arttırmanın da bir zararı olmayacaktır sonuçta. şimdi 0,8 lik mi kullanmış olacaksın