ay bacaktan deniyen varmıki acaba ben vurmadım hep göbekten vurudum
ah ah güzel arkadaşım başın sağolsun o kadar güzel yazmışsınki iş yerinde olmama rağmen hüngür hüngür ağladım rabbim öbür dünyada emin oll o 3 evladınla buluşturacak seni bu dünya yalan dünya öbür dünyada 3 evladınya olmak daha güzel olacak emin ol buna canım paşacım rabbim sabır versin bitanem yarın çok zor bir gün bende aşılama sonucumu alacağım rabbim hayırlını nasip etsin inş. bu kızını kaç haftalıkken kaybettin canım benim
canım öncelikle başınsağolsun. bunca şeyin üstüne ne söylenir bilmiyorum ama ne söylense boş onu biliyorum.çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor. acını taa içimizde hissettik hepimiz, eminim ki benim gibi bunu okuyan herkes gözyaşlarına boğılmuştur.bende işyerinde olmama rağmen kendimi tutamadım,sanal da olsa acına en derinden ortak oluyoruz bunu bil canım benim. rabbim sana da sabrını versin inşşş ve inşş bir daha hiç yaşatmasın böyle bir acıyı da bi daha ki gebeliğinde de ikiz versin sana inşama giden bebeklerinin sana cennette yer tutacaklarını unutma sakın onlar artık cennette bir melek hem de senin meleklerin. allaha emanet ol canım, kendini daha fazla üzüp isyankar olma...
uf çok zor çok bişey yazmakta demekte çok zor
rabbimin kullarına merhameti annenin evladına olan merhametinden daha fazlaymış
ben keseyi bile görmeden 9 kayıp yaşadım yandım tutuştum
seni kendimle kıyaslayamam bile
rabbim bu mübarek günlerin hürmetine evlatlarını ömrünü yeni bebekle versin sana inş.
dualarımda olacaksın
ah ah canlarım benim inanın hep yarıya kadar geliyorum sonra gerisi gelmiyo hep 20 ve 18 haftlarda kaybettim
yanımda oldugunuz için acımı paylaştıgınız için allah razı olsun dilerim rabbim sizlere tez elinden saglıklı hayırlı evlatlar verir amin