Herkese iyi akşamlar. Doktorumuzdanguzel haberlerle geldik çok şükür. Hersey yolunda gözüküyor, ense kalınlığı uygunmus, ikili test için kan verdim cuma çıkacak. Bu arada oglus geliyormuş bize de.
Folbiol ve b vitaminini bıraktırdı, sadece Elevit, kalsiyum, balık yağı ve günde 2clexane ile devam edecekmişim. Yine appt testi istedi, sonucuna göre iğne dozuna bakacakmış. 5. Aya kadar appt ile ayarlayacağız ondan sonra suyu, kordon kan akisi vs.ye bakarak kontrol edeceğiz pıhtilasma durumunu dedi.
canım benim çok sevindim kaçıncı haftadasınız annesi sanada bi çizelge yapalım artık :) bir ara kızlar çoktu sanırım erkekler basacak topiği :) allahım kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah ...
kızlar bu arada benim sabahtan beri ara ara lekelenmem var.sabah uyandığımda farkettim.hemen doktora koştum.progesteron iğnesi vurdular.bir de prednol serum verdiler.bir de istirahat verdi.bu hafta raporluyum.işe de gitmicem.lekelenmeler devam ediyor.inşallah biranevvel biter.bu kez bebeğiime sağlıkla kavuşmayı çok istiyorum.Allah burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma bir daha acı yaşatmasın,beraberinde bana da...
canım benim allahım korusun sizi. yat dinlen bol bol,bide su iç . benim bi kere oldu kesilmişti ilaçsız hemen. dikkat edin kendinize yorma bebeğini 1 hafta tatil yapın ...