arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben yaklaşık 2 ay önce kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim hiç kanamam olmadı tesdüfen gelişmediğini kalbinin atmadığını söylediler kürtaj oldum.İlk gebeliğimdi çok üzüldük her yaşayan gibi.daha sonra tüm tahlillerimi yaptrdım kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve mtrfz 677 gbi bişey heterezigot çıktı sadece o yani diğerleri normal.genetik doktoruda bana dediki bu kadarı normal çok aşırı bi pıhtılaşma sorunun yok dedi.kadon doğumcuna sor gerek görürse iğne verebilir dedi.kadın doğumcuma sordum oda dediki çok önemli değil bence iğne kullanacak düzeyde değil dedi.şimdi ben tekrar hamile kaldığımda ne yapıcam bende pıhtılaşma varmı yokmu birdahaki hamileliğimde ne yapıcam ben hiç bişey kullanmayacakmıyım.korkuyorum ya birdaha yaşarsam aynı durumu diye.ayrıca şuan hamile olabilirim.yani daha adet günümü bekliyorum 5 gün var gelmezse doktora gidip test yaptııcam nolur bana yardım edin doktorun dediği bu kadar pıhtılaşma herkeste olur önemli değil diyor acaba doktorumumu değiştirsem??