Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben de herhangi bir yan etkisi olmadı. ama kişiden kişiye değişebilir.

canım inşallah kalp atışlarını da duyar ve rahatlarsınn az kaldı ilaçlarını düzenli al dinlen güzel bi şekilde beslen gerisi allaha kalmış

inşallah canım. ilaçlarımı kullanıyorum. sağolsun eşim de çok yardımcı. geçen gün ben unutmuşum iğneyi vurmayı. 15 dk. geçti eşim hatırlattı. beslenme konusuna da dikkat etmeye çalışıyorum ama çok da dikkat ediyorum esem yalan olur. meyve ve bol suya dikkat ediyorum daha çok. inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz. hepimize sağlıklı bebişler verir.

canım bu şekil bir yan etki yapmaz zannetmiyorum 3 aydır kulllanıyorum bünyem çok hassas olduğu halde ben de bi yan etki yapmadı sadece doktorun verdiği zinco hap yan etki yaptı midemi bulandırıyordu ter basıyodu onu da bıraktım

bacaklarındaki ağrı yürümene engel oluyo mu ki

inan canım bazen fırsat bulamayıp foruma girmediğimde seni o kadar çok merak ediyorum ki özellikle de doktora gittiğin günler mutlaka fırsat bulup açıp okuyorumm haberlerini. allah sağlıklı bir şekilde gebeliği sürdürmeyi ve kucağına almayı nasip etsinn

:) ben kolumdan vurduruyodum göbeğim çok acımıştı.ya gerçekten çok zor bi durum allah yardımcın olsun doğuma kadar iğne vurulacaksın heralde

aynen öyle canım. hatta ankaradaki prof. doğumdan sonra da 40 gün kadar kullanacaksın dedi. bakalım hayırlısı. bebişim sağlıkla doğsun da günde 3 kez dese kullanırım herhalde.

amin canım bi tanesin gerçekten. sizi kendime o kadar yakın hissediyorum ki. özellikle hamilelik konusuyla ilgili şu aralar kimseyle konuşmak istemiyorum sizden başka. çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz. rabbim inşallah sana da biran evvel bu güzel duyguyu yaşatır. arka arkaya doğururuz inşallah.

aynen öyle canım. hatta ankaradaki prof. doğumdan sonra da 40 gün kadar kullanacaksın dedi. bakalım hayırlısı. bebişim sağlıkla doğsun da günde 3 kez dese kullanırım herhalde.

tabiki onun sağlığı yerinde olsun yeter. insan kendinden çok bebeğini düşünüyor bunu anne olunca daha da iyi anlayacaksın canım

hıldancımm bende ole dusundum yoruldum bıraz ondan galıba canımm senın nasıl gıdıoo nasılsınnn

kızlar sğlık ocağında bebeğimin kalp atımlarını dinlediler el cihazıyla küçücük bi alet ultrasondaki gb güçlü ve hızlı değildi sağ kasığımda buldu kalp atımlarını anlıyamadım niye böyle
ben biraz korkmaya başladım
sağlık ocağında bebeğinin kalp atımlarını dinleyen varmı aranızda böylemi oluyor???

canım o cihazdan bende kullanıyorum evde sağlık ocağındakiyle aynıymış ben sağlık pcağında hiç dinlemedim sen neden korktun

benimde ilk zamanlar çok morarıyordu karnım mosmor olmuştu zamanla ya karnım iğneye alıştı yada ben yapmayı öğrendim artık morarmıyor

ben beceremiyorum galiba. karnımın neresinden vuracağımı şaşırdım. bir morardı mı 10 günde ancak geçiyo bi de. moraran yere yakın vurmamaya çalışıyorum bu sefer vurulacak alan azalıyo.

canım yazdımya ultrasondaki gb hızlı değil net değil diye

canım kendi dr.una randevun ne zaman. o zaman dinlediğinde kıyaslayabilirsin en azından. bebekte değildir bence sorun. cihaz farklılığındandır. endişelenme. kalp atımlarını duymuşsun rahatla. inşallah herşey güzel olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…