kızlar bışe sormak ıstıyorum ben folıdoce ıle corasprın kullanıyorum ve su ıkı gundur bacaklarımda ınanılmaz bır agrı var eklem agrısı gıbı garıp bıse , yanı cok spor yaparasında hamlarsın heryerın agırır ya ole ınanılmaz agrıo dun belım sırtım dı bugunde bacaklarım felaket agrıyo , acaba corasprınle alakalı mı yanı zannetmıoyrum ama yınede sorım dedım....
inşallah canım. şimdi sıra kalp atışlarında.
canım daha 7 haftalığım yolun çok başındayım. daha kalp atışlarını duymadık. inşallah onları da duyunca biraz daha rahatlayacağım.
canım inşallah kalp atışlarını da duyar ve rahatlarsınn az kaldı ilaçlarını düzenli al dinlen güzel bi şekilde beslen gerisi allaha kalmış
kızlar bışe sormak ıstıyorum ben folıdoce ıle corasprın kullanıyorum ve su ıkı gundur bacaklarımda ınanılmaz bır agrı var eklem agrısı gıbı garıp bıse , yanı cok spor yaparasında hamlarsın heryerın agırır ya ole ınanılmaz agrıo dun belım sırtım dı bugunde bacaklarım felaket agrıyo , acaba corasprınle alakalı mı yanı zannetmıoyrum ama yınede sorım dedım....
inş. duyarsın iğneleri koldan mı yapıyosun
inşallah canım. ilaçlarımı kullanıyorum. sağolsun eşim de çok yardımcı. geçen gün ben unutmuşum iğneyi vurmayı. 15 dk. geçti eşim hatırlattı. beslenme konusuna da dikkat etmeye çalışıyorum ama çok da dikkat ediyorum esem yalan olur. meyve ve bol suya dikkat ediyorum daha çok. inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz. hepimize sağlıklı bebişler verir.
hayır canım karnımdan yapıyorum. her tarafı mor zaten bugün dr. karnın haritaya dönmüş dedi:)
:) ben kolumdan vurduruyodum göbeğim çok acımıştı.ya gerçekten çok zor bi durum allah yardımcın olsun doğuma kadar iğne vurulacaksın heralde
inan canım bazen fırsat bulamayıp foruma girmediğimde seni o kadar çok merak ediyorum ki özellikle de doktora gittiğin günler mutlaka fırsat bulup açıp okuyorumm haberlerini. allah sağlıklı bir şekilde gebeliği sürdürmeyi ve kucağına almayı nasip etsinn
aynen öyle canım. hatta ankaradaki prof. doğumdan sonra da 40 gün kadar kullanacaksın dedi. bakalım hayırlısı. bebişim sağlıkla doğsun da günde 3 kez dese kullanırım herhalde.
bacaklarındaki ağrı yürümene engel oluyo mu ki
canım bu şekil bir yan etki yapmaz zannetmiyorum 3 aydır kulllanıyorum bünyem çok hassas olduğu halde ben de bi yan etki yapmadı sadece doktorun verdiği zinco hap yan etki yaptı midemi bulandırıyordu ter basıyodu onu da bıraktım
kızlar sğlık ocağında bebeğimin kalp atımlarını dinlediler el cihazıyla küçücük bi alet ultrasondaki gb güçlü ve hızlı değildi sağ kasığımda buldu kalp atımlarını anlıyamadım niye böyle
ben biraz korkmaya başladım
sağlık ocağında bebeğinin kalp atımlarını dinleyen varmı aranızda böylemi oluyor???
hayır canım karnımdan yapıyorum. her tarafı mor zaten bugün dr. karnın haritaya dönmüş dedi:)
canım o cihazdan bende kullanıyorum evde sağlık ocağındakiyle aynıymış ben sağlık pcağında hiç dinlemedim sen neden korktun
benimde ilk zamanlar çok morarıyordu karnım mosmor olmuştu zamanla ya karnım iğneye alıştı yada ben yapmayı öğrendim artık morarmıyor
canım yazdımya ultrasondaki gb hızlı değil net değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?