kan pıhtılaşması sorunu olan arkadaşlar yediklerinize dikkat ediyo musunuz. bana doktorum bununla ilgili hiç bişey demedi.
ben bişeye dikkat etmiyorum ne bulursam yiyorum
canım mthfr değerinde pıhtılaşma çıkmış..yani taşıyıcısın ..ama hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmalısın tedbir amaçlı
2 kimyasal gebelik yaşadım kanımda bthcg yükseldi ve düştü kan pıhtılaşma testlerini yaptırdım araştırma hastanesinde sonuçlar elimeaz önce geçti dr gitmeme daha var meraktan çatlıycam siz anlıyosunuzdur bana yorumlarmısınız
MTHFR C 677T : HETEROZİGOT
PROTEİN C : 163 REFERANS ARALIĞI :70-130 YÜKSEK ÇIKMIŞ
VON WİLLEBRANT FAKTÖR : 210 REFERANS ARALIĞI :50-160 YÜKSEK ÇIKMIŞ
PTZ % : 142 REFERANSI:70-120 YÜKSEK ÇIKMIŞ
APTT : 24.9 REFERANSI :26-40 DÜŞÜK ÇIKMIŞ
FİBRİNOJEN- :437 REFERANSI: 200-400 YÜKSEK ÇIKMIŞ
DİĞERLERİ NORMAL FAKTOR VPROTROMBİN FALAN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...BENDE KAN PIHTILAŞMASI VARMI KIZLAR NE ANLAMA GELİYO
canım mthfr değerinde pıhtılaşma çıkmış..yani taşıyıcısın ..ama hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmalısın tedbir amaçlı
2 kimyasal gebelik yaşadım kanımda bthcg yükseldi ve düştü kan pıhtılaşma testlerini yaptırdım araştırma hastanesinde sonuçlar elimeaz önce geçti dr gitmeme daha var meraktan çatlıycam siz anlıyosunuzdur bana yorumlarmısınız
DİĞERLERİ NORMAL FAKTOR VPROTROMBİN FALAN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...BENDE KAN PIHTILAŞMASI VARMI KIZLAR NE ANLAMA GELİYO
canım evet sende de pıhtılaşma var mutasyonlarımız aynı mthfr 677 heterozigot.
Diğerleri hakkında bilgim yok,bilgisi olan arkadaşlar yazar.
:18:
teşekkür ederim canım beni ekledigin içinkayıpların içinde çok üzüldüm rabbim sabır versin benimde babacım vefat etti annem kardeşlerim hayatta rabbim ne kadar zor imtaan vermiş hikayeni okurken gözlerim dold seni bizim topikten tanıyorum
Allah razı olsun canım.babana da rahet etsin Rabbim.sen hangi topiktesin.ben çoğunlukta burda oluyorum...
bebegimi kaybeden kornma süresi geçirnelere yazmıyormusun sen
bence var canım kan pıhtılaşması
bebegimi kaybeden kornma süresi geçirnelere yazmıyormusun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?