Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

2 kimyasal gebelik yaşadım kanımda bthcg yükseldi ve düştü kan pıhtılaşma testlerini yaptırdım araştırma hastanesinde sonuçlar elimeaz önce geçti dr gitmeme daha var meraktan çatlıycam siz anlıyosunuzdur bana yorumlarmısınız

MTHFR C 677T : HETEROZİGOT
PROTEİN C : 163 REFERANS ARALIĞI :70-130 YÜKSEK ÇIKMIŞ
VON WİLLEBRANT FAKTÖR : 210 REFERANS ARALIĞI :50-160 YÜKSEK ÇIKMIŞ
PTZ % : 142 REFERANSI:70-120 YÜKSEK ÇIKMIŞ
APTT : 24.9 REFERANSI :26-40 DÜŞÜK ÇIKMIŞ
FİBRİNOJEN- :437 REFERANSI: 200-400 YÜKSEK ÇIKMIŞ

DİĞERLERİ NORMAL FAKTOR VPROTROMBİN FALAN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...BENDE KAN PIHTILAŞMASI VARMI KIZLAR NE ANLAMA GELİYO

allaha şükürler olsun bugün kü kontrolde güzel geçti nst de sancı yok bu ayın 12 sinden sonra doğsada korkulacak bi durum yok dedi haftaya cuma tekrar kontrol ve nst var sancım falan olur ya da bebek kanala girerse bayram öncesi böyle giderse bayramdan sonraki hafta alırız dedi

2 kimyasal gebelik yaşadım kanımda bthcg yükseldi ve düştü kan pıhtılaşma testlerini yaptırdım araştırma hastanesinde sonuçlar elimeaz önce geçti dr gitmeme daha var meraktan çatlıycam siz anlıyosunuzdur bana yorumlarmısınız

MTHFR C 677T : HETEROZİGOT
PROTEİN C : 163 REFERANS ARALIĞI :70-130 YÜKSEK ÇIKMIŞ
VON WİLLEBRANT FAKTÖR : 210 REFERANS ARALIĞI :50-160 YÜKSEK ÇIKMIŞ
PTZ % : 142 REFERANSI:70-120 YÜKSEK ÇIKMIŞ
APTT : 24.9 REFERANSI :26-40 DÜŞÜK ÇIKMIŞ
FİBRİNOJEN- :437 REFERANSI: 200-400 YÜKSEK ÇIKMIŞ

DİĞERLERİ NORMAL FAKTOR VPROTROMBİN FALAN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...BENDE KAN PIHTILAŞMASI VARMI KIZLAR NE ANLAMA GELİYO

canım mthfr değerinde pıhtılaşma çıkmış..yani taşıyıcısın ..ama hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmalısın tedbir amaçlı

canım mthfr değerinde pıhtılaşma çıkmış..yani taşıyıcısın ..ama hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanmalısın tedbir amaçlı

allah razı olsun canım yaa diğerleri ne peki fibronojen protein c falan anlamam hiç netten araştırıyorum açıklayıcı bişi yok

canım evet sende de pıhtılaşma var mutasyonlarımız aynı mthfr 677 heterozigot.
diğerleri hakkında bilgim yok,blgisi olan arkadaşlar yazar.

allah razı olsun canım yaa diğerleri ne peki fibronojen protein c falan anlamam hiç netten araştırıyorum açıklayıcı bişi yok

canım evet sende de pıhtılaşma var mutasyonlarımız aynı mthfr 677 heterozigot.
diğerleri hakkında bilgim yok,bilgisi olan arkadaşlar yazar.

canım protein s ve protein c pıhtılaşmayı tetikleyen faktörler bildiğim kadarıyla

Allah razı olsun canım.babana da rahet etsin Rabbim.sen hangi topiktesin.ben çoğunlukta burda oluyorum...

bence var canım kan pıhtılaşması

canım çok sevindim..inşallah hayırlısıyla da doğar..sen kaç haftalık oldun hatırladığım kadarıyla seninle benim aramda 5 hafta vardı ama yanılıyor da olabilirim..ne güzel yaaa sorunsuz geldin bugünlere inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla alırsın bebişini kucağına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…