Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ah paşam ahhh yine dağladın hepimizi...

Ya Rabbim senin hikmetinden sual olunmaz!!
üzdüysem sizleri ksra bakmayım bu aralar çok aglama krizlerim tuttu benimkızım dursaydı ekimde 1 yaş dicekti

ah canım işşallah sefeatçi olurlar bizlere inan yanlış anlamayın böel yazıyorm diye şimdiden affola hani hamiler kaldıgınızı ögreniyosnzya dünya sizin olyor mdun 7 sene sonra old benim rabbimin bri mcizesi tedavıye gidiyodm ben artık eşime yorldm denedik olmadı allah bıraktım ben dedim olursa olr olmazsa allah bilir dedim eltim ban 2 bebegi düşünmeye başladık dedi sonra benle dalga geçer gibi beni kandırdı gebeyim diye uzun hikaye şimdi burda sinirim oynar aklıma geldikçeeşimle onun yüzünden kavga ettim 2 gün konşmadım b geldi bana hamileyim diye kafa bld allahım dedim 2 bebem gene beni sinir edicek hava atıcek dedim drdm meyerse kafa bulmuşlar karı koca ne yapıcem diye eşimde kızdı seni kandırdılar yuttun diye oakşam eve geldik kaynanamda eşimle gridikmi birbirimize sanane dedi kim hamil ekalırsa kalır hoşunamı gitti senle dalga geçtiler dedi bende bir aglam avarmış adam haklı salak paşaçok kırıldım eşime sonra yanım ageldi krban oldgm bak dedi biz okadar ograştık allahım evlat vermedi ilk oglandan sonra dedi okadar tedavi oldk olmadı sen istemedin yorldm artık dedim tedaviyi bıraktın dedi gönlümü aldımı alamadı tabeöylen ezanı okundu yeminolsn o günü hiç unutamam namazı kıldım da ederken sen beni bir aglama tuttu allahım dedim elelrimi açtım paşanla dalga geçiyorlar krban oldgum senden sual olunmaz ne olur evlat nasıp et bana hayırlısından dedim saglıklısından dedim secdelere kapandım nasıl aglıyorum
sakat damgasıda yedik sakatsın dediler sen bu işi bırak rahimin kusuyor çocklarının katilisin ddiyenmi olmadı sen rahat durmamışındır onda düşük yapmışındırmı diyen olmadı ay sen o gelinmisin yazık hep seni konuşuyolar yazık bu gelinin bebegi olmyomş diyenlermi olmadı oglm sen bnu al babasının evine yolla bundan ney köy ne kasaba olur diyenmi dersiniz afedersiniz bnun orası çürümüş ondan bebek durmuyomu dersiniz
daha neler neler ogün secdelere kapandımya agladım allahım dedim paşanın canını çok acıtıyolar dalga geçiyorlar ne olr evlatlar nasip et hayırlısından dedim o ay ögrendimki hamileymişim umuduma benle dalga geçerken yavrum rahimime düşmüş hamile oldgmuda ögrenince havalarda paşa nasıl seviniyo peşime eltim kaldı aramızda 1 ay var onunda erkek benimde erkekti onunki dryor benimki öldü her efeyi gördügümde ölüyorm allah affetsin ah umudum diyorm sen bundan 1 ay büyüktün eltim hep derdi aman ölürse öldün durursa dursun umrumda degil karnımdaki derdi onunki yaşıyo benimki öldü ban dogumdan sonraki yaptyıkları eziyetleri demiyim nefret ediyorm tansıyonumu ş kadarını söylüyüm 12 küçük büyük 19 kadar çıktı geçen beni aradı çocktan konu açıldı dedimki allahım öteki tarafta şefaatçi eder dedim kaldırdı sratıma ayne ş kelimeye dedi sen boş boşna sevinme cenneti garantiledim diye dedi onlar ses vermedi sana yaramaz dedi sende seviniyosundur şimdi dedi cennetliyim diye dalga geçti benle allah nasıl biliyosa öle yapsın onu

kızlar yaaa doktorum yurtdışına uçuyormuş bugün pazartesi gece gelecekmiş...o zamana kadar birşey olmaz inşallah olmaz dimiiii???? ben ilacın dozunu artırıcam

canıms ana birşey söylüyümmü sen benim mesajlarımdan rahim agzı açıklıgına gir sor ilacı o ilaçtan arkadaşlar çok kllandı ona göre yol çizersin doktorunda ara olmadı başka doktora git olmazmı rabbim yardımın olsun korkma dogsada birşey olomaz ne olr olmaz ciger geliştirici igne ol hem sen prolton depont ignesi vrdrmuyomsn bakıyım oda erken dogm engelliyo arkadaşlar hatada 1 vurunyolar

est. canım ne kusuru,keşke bir nebze olsa acını dindirebilsek,elimizden bişey gelse.ya var ya şu an eltinle karşı karşıya gelmeyi ne çok isterdim.keşke şimdi birlikte karşısında olsaydık da o da ağzını açıp bi laf etseydi,onu öyle bir bozar atardım ki bak bakalım bi daha senin yüzüne bakacak cesareti kalıyormuydu valla sinirimi oynatıyor böyleleri,hiç iyi bi huy değil biliyorum ama böylelerinin ağzının payını vermekten büyük zevk duyuyorum

Allahı'ım bu nasıl bir vicdan yarabbim.Nasık insan bunlar.Allah'a havale et canım sen.Zaten öyle de yapıyorsun.Mevlam ne eylerse güzel eyler.Bundan sonra dualarımda sende olacaksın.

Öncelikle herkese merhaba...Şimdi bu kız nerden çıktı da yorum yaptı derseniz bende kan pıhtılaşmasından dolayı 4 düşük yaptım.4 yıllık evliyim.Prolaktin hormonum yüksek,pko vardı soğan suyuyla onu çözdüm biraz da kilo varerek tabi.2008 de bir düşük 2010da kimyasal gebelik.2012 mayısta düşük ve geçen ağustos 2012 de yine kimyasal gebelik oldu.Üstelik klomen tedavisiyle 2 kaliteli yumurtam oluşmuştu eşimde de problem yok ama kimyasal oldu yine kan sulandırıcı iğnelere de başlamıştık.Hayırlısı diyorum artık.Eşim sağolsun bu konuda hiç baskılamıyor.Sen üzülme ben asıl ona üzülüyorum diyor.
Bu ay yine başlıcaz sanırım çalışmalara.Düşük sonrası adet olmadım daha 36 gün oldu.Adet olunca gidicem yine tedaviye.Dualarınızda beni de unutmayın tüm isteyenlere nasip etsin Allah...

ben verdim agzının payını sen merak etme yüzsüz gene arıyor evime geliyor eşime istemiyorm desemde kardeşimin karısı dayımın kızı diyoreşim varken bir halt yapamıyor canım ben onn yüzüne dedim rabbim seni nasıl biliyosa öle yapsın diye ben diyete girdim oda girdi diyete hay hay kilo vermeye çalışıyo hanım canım çok bencil kibirli kendiini düşünür eşim bana oda senin imtaanın rabbim yollyo bakalım klun dayanıyom dayanmıyord dermiş beni sinir ettikçe hep eşimin lafı aklıma gelri o senin imtaanın paşa sabret diyorm zaten karar verdim gebede kalsam kimseye demeyi düşünmüyorm bebek mevzsnu ne benim tarafa nede eşimin tarafa işte o kaaaaaaaa

yaw kankim hoş geldin sendemi benim gibi kilo veriyosn hangi takımdasın bakem senben 7 takımdayım yok takımda degilsen sen bizim takım aalalım pkol kardişim

benim rahim ağzım 30-33 mm aralığında...şimdilik normal dedi doktor.daha perşembe günü doktordaydım..ben akciğer geliştirici iğneye şuan gerek duymuyorum dedi.. bu bebek Allahın izniyle 36 ya kadar bekler dedi.. nst sonuçlarına göre nidilat işe yaramış 3 hafta daha kullan sonra bırakırsın ddi.. sadece magnorm ve nidilat kullanıyorum.. birde size bişey sorsam arkadaşlar bu erken doğum kasılmaları neden oluyor?? bilgisi olan varsa söylesin yaaa

benim rahim ağzım 30-33 mm aralığında...şimdilik normal dedi doktor.daha perşembe günü doktordaydım..ben akciğer geliştirici iğneye şuan gerek duymuyorum dedi.. bu bebek Allahın izniyle 36 ya kadar bekler dedi.. nst sonuçlarına göre nidilat işe yaramış 3 hafta daha kullan sonra bırakırsın ddi.. sadece magnorm ve nidilat kullanıyorum.. birde size bişey sorsam arkadaşlar bu erken doğum kasılmaları neden oluyor?? bilgisi olan varsa söylesin yaaa

canım benim benim rahimbaym 3.1 diktirdik 2.5 olrsa risk unsuru unutma canım nidilat işe yaramış olabilir sana iyiki prepan vermediler o çok çarpıntı yapıyor :18::18rolton depont ignesi yaptır sen bir doz rahimde bebegin dr doggm etmezsin sor doktorna benimde arkadaşlarımın düküşleri oldg halde vrunyolar sen beni dinle benim topige gir yaz ne kaybedersin bacım ya yoksa hamiş demek döverim he
erken kalsışmalar crp yüksel olursa kültür alındıgında yüksek olrsa idrar iltaabı yüksek olrsa rahim boyu kısa olrsa dikkat et brun sümügü gibi akıntın gelmesin sen bol bol uzan belinin latına yaztık koy yat yerinden kıpırdama ah burda olsan ben sana seve seve bakardımayın erken daha yalancı kalsılmalarla 34 sonra başlar biliyorum ben:44::44:sen bu dedigimi hafife alma tatlım rahim agzı açıklıgına gir yaz ilacı adımı ver sana yardım ederler

ay şu dünyada ne acımasız ne kendini bilmez Allah korkusu olmayan insanlar varya. Allah onları bildiği gb yapsın.
eşinde kardeşine demiyomu karın benim karıma böyle yapıyor söyle yapmasın diye. yazıktır günahtır Allah bi tokat atar ne olduklarını anlıyamazlar.görüşme sende eltinle. o nasıl bi insan gerçi insan olduğunda şüpheliyim ben onun. Allah ıslah etsin onları ne diyim. sabret canım sabret. bişi sorcam özel olmıcaksa söylemek istemezsen cevaplama. sorunun neymiş dedinya sorun ne öğrendik diye

canım içtenliğine çok teşekkür ederim..Allah razı olsun :) ama senin topiğe girip yazsamda o ilacın adını öğrensemde alamam ki doktora sormadan..doktorum bana prepar dı sanırım verdi ama ben almadım çok çarpıntı yapıyo diye..onun yerine nidilat verdi işte..oda işe yarıyor dedi.. ama günde 2 kere alıyorum ya az geliyor sanırım.. bide erken kasılmalar için yazmışsın ama kısaltarak yazdığın için ben bişey anlamadım :26: valla yalancı kasılmalarsa da olmasın benzaten panik biriyim korkuyorum işte 34ü geçse ohhhhhh dicem kardeşim :)) daha da 3 hafta var ben 3 hafta durur mu bebek içeride diye düşünüyorum açıkçası

canım hangisini söylüyüm
pko var
rahim agzında açıklık var yani yetmezlik var dikilicek gene
kanda pırtılaşma var
bir hormonm çok kaloşıyomş anlıcagın yok yok
eltimede gelince cebimi degiştirdim evimi arasa bile açmıyorm öyle işte ben rabbime havale ettim canım öylelerini nasıl biliyosa öle yapsın yaradan eşimede gelince kardeşime dedi ama insan arsız olnca oluyo

anladım canım Allah acil şifalar versin Allah gönlünün muradını versin. Allah hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah bu yolda eşine ve sana sabır versin.

canım klevyede sorun var harflerin kimisi çıkmıyorahim boyu 2.5 düşerse risk dedim benim rahim boyum 3.1 dikildi
ben ilacı içmiyecegini biliyomda doktora sormadan yapma tabi ama arkadaşlar deneyimli aradıgın soruların cevaplarını alırsın diye dediydim

anladım canım Allah acil şifalar versin Allah gönlünün muradını versin. Allah hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah bu yolda eşine ve sana sabır versin.

siz dularınızı esirgemeyim benden o bana yeter allah razı olsn sagolasın rabbimde silere yavrularınızı bagışlasın acılarınız göstermesin işşallah

Canım nasılsın iyisin dimi?
doktora ne zaman gitcektin hep soruyorum ama unutkanım çok. inin senin iyi olmanı çok istiyorum o yüzden hep soruyorum biran önce güzel haberlerini almak istiyorum

rabbim yardımcın olsun canım inan içim ezile ezile okudum. içim parçalandı. rabbim sağ salim bebişler dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah bundan sonra elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyo malesef. rabbim dilerse olmayacak oluyo. onun için üzülme. rabbim ol derse olacak. ne de olsa canını verecek olan o.

allah razı olsn canım işşallah 5 kilo kaldı kasimda reglim olsun kornmayı bırakıcem artık korksamda anne olmayı çok istiyorm ben işşallah bu sefer rabbim muradımı verir bndan sonrada

walla canım benim 30-bol bol ölçersek 33 mm dedi doktorum ama dikelim falan demedi... sabahtan beri bakıyorum bi sürü topiğe ama aklımı da karıştırmak istemiyorum..sonra takıyorum kafaya.. ALLAH çok büyük ben O'NA sığındım..ilaçlarımı da düzenli alıyorum.. idrar kültürü yaptırdım..böbreklerime baktırdım..hatta geniz akıntım var ona bile baktırdım her tahlilim temiz çıktı.. ne bileyim be arkadaşım apışıp kaldım yanii..sürekli yatıyorum..3-4 hafta daha yatıcam tabii Allah izin verirse :18:

canım hepimizin hikayesi birbirine o kadar benziyor ki allah yardımcın olsun bu sefer sağlıklı bebişi versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…