Kizlar moralim cok bozuk.bugunufakligin atesi yukseldi, hastaneye goturduk yatis yaptilar. Yenidogan yogunbakimda, bizi eve yolladilar, enfeksiyon mu var baskabirseymi arastiriyorlar. Bir gorseniz hep inliyordu minnosum, umarim simdi dahaiyidir.
selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı pek iç açıcı değil bebeğimin gelişimi çok yavaşlamış suyuda azalmış kan akımı iyi değilmiş kilosu sadece 2700 gr olmuş 3 hafta önce 2500 dü her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnemi oldum salı günü tekrar gideceğiz ona göre belkide doğum olabilir dualarınızı esirgemeyin lütfen rabbim hepimizin bebeklerini korusun
Kizlar sagolun. İdrar yolu enfeksiyonuymus, kana da bulasmis. Atesi dusmus simdilik insallah yukselmez ama tedavisi 7-10 gun surebilir diyorlar. Yogunbakimda hala, ayri kalacagizbir sure anlasilan...cok ozledim...
selam arkadaşlar trombifili testi en uygun nezaman yapılıyor bende 3 düşük oldu yeni düşürdüm bende yaptırmayı düşünüyorum bana yardım edin.
selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı pek iç açıcı değil bebeğimin gelişimi çok yavaşlamış suyuda azalmış kan akımı iyi değilmiş kilosu sadece 2700 gr olmuş 3 hafta önce 2500 dü her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnemi oldum salı günü tekrar gideceğiz ona göre belkide doğum olabilir dualarınızı esirgemeyin lütfen rabbim hepimizin bebeklerini korusun
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hamile arkadaşlarımın sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını ve hamile kalmak isteyenlerin de en kısa zaman da hamile kalmalarını diliyorum.
Ben eskilerdenim.
İlk bebeğimi 37+5 de kalp atışlarının durması sonucu karnımda kaybetmiştim.
YAPILAN TESTLER SONUCUNDA MTHF 677 heterozigot çıktı.
Fakat sebebi tam olarak buna bağlayamadılar.
Önlem amaçlı 2. hamileliğimde 0,3 fraxiparine iğne, 100 mg coraspin ve foliol kullandım.
Ve bebeğimi 36+2 de sezeryanla aldılar ilkinin sebebini bilemedikleri için, çok şükür sağlıcakla doğdu, bir problem yaşamadım.
Şimdi 3. bebeğime hamileyim.
Kan sulandırıcı vermediler bu sefer, kanama riskini artırırız, fazladan tedavi olur iğne ve mthfr heterozigot için 100 mg coraspin yeterli dediler.
Sadece coraspin ile gebeliğim devam ediyor.
Şu ana kadar bir problem yok. Fakat endişelerim var tabi.
Son haftalarda endişem artıyor gerçi benim.
Allah hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuşturur inşallah.
burcucum onlinesin . nasıl oğlun?
Ayni canim bir degisiklik yok. Bugun girdim yanina atesi yoktu ama inlemesi devam ediyordu, ememedi cok gucsuz minigim. Biraz kaldik yaninda sonra biraktik yine geldik evimize.
önce Allaha sonra doktorlara emanet canım iyi olur hiç endişelenme. dediğim gibi güçlü ol. hangi hastanede. güvende mi.
allah onları koruyor inan. öyle şeyler başlarına geliyor ki. bizim başımıza gelse çok çok kötü olacak şeyler onlara oluyor ama hiçbirşecik olmuyor onlara çok şükür. melekler koruyor onları. için rahat olsun. tez zamanda iyi olur umarım. güçlü ol.
İnsallah biran once iyilesir de evine doner. Evet guvende, dogumdan itibaren kontrolleri orada yapildigi icin oraya goturduk. Melekler korusun yavrularimizi.
amin inşallah canım. yavaş yavaş iyileşecek. emin ellerde mademki. yapacak başka birşey yok. dua edecem bebeğine. haberdar et. iyi geceler canım.
amin canım inşallahAllah hayırlı zamanda kolay doğum yapmayı nasip etsin. Kilosu iyi canımya üzülme iğnenide olmuşsun. doğumun olursa bebeğin beklediğinden biraz erken geelmiş olucak.stres yapma sen. Hakkında hayırlısı olsun tatlım.
elifcim bende çok iyi biliyorum bu yaşadıklarını biliyorsun bende ilk gebeliğimde şiddetli preeklemsi nedeniyle 26 haftalık 780 gr doğurmuştum çok zor günlerdi bu sefer herşey iyi gidiyordu preeklemsi bulgusu yok çok şükür sadece kilosu biraz az rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahcanım çok üzüldüm.inşallah sağlıkla doğumunu yapar bebeğinle mutlu mesut olursun.Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla sağlıklıca....o duyguyu bilirim.benimde kızımın hareketleri azalmıştı.suyu azalmıştı gerilemeye başlamıştı.plesantada çeltiklenmeler olmaya başlamıştı.Allah yardımcınız olsun...
melekcim gözün aydın olsun rabbim bu sefer de inşallah sorunsuz bir gebelik geçirmeni nasip etsin bizim burda sayfanın başında listemiz var bir incele istersen kimi sadece coraspinle kimisi sadece iğne ile gebeliğini geçiren var bu konu tam net değil doktordan doktora değişebiliyor hakkında hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle hamile arkadaşlarımın sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını ve hamile kalmak isteyenlerin de en kısa zaman da hamile kalmalarını diliyorum.
Ben eskilerdenim.
İlk bebeğimi 37+5 de kalp atışlarının durması sonucu karnımda kaybetmiştim.
YAPILAN TESTLER SONUCUNDA MTHF 677 heterozigot çıktı.
Fakat sebebi tam olarak buna bağlayamadılar.
Önlem amaçlı 2. hamileliğimde 0,3 fraxiparine iğne, 100 mg coraspin ve foliol kullandım.
Ve bebeğimi 36+2 de sezeryanla aldılar ilkinin sebebini bilemedikleri için, çok şükür sağlıcakla doğdu, bir problem yaşamadım.
Şimdi 3. bebeğime hamileyim.
Kan sulandırıcı vermediler bu sefer, kanama riskini artırırız, fazladan tedavi olur iğne ve mthfr heterozigot için 100 mg coraspin yeterli dediler.
Sadece coraspin ile gebeliğim devam ediyor.
Şu ana kadar bir problem yok. Fakat endişelerim var tabi.
Son haftalarda endişem artıyor gerçi benim.
Allah hepimizi sağlıcakla yavrularımıza kavuşturur inşallah.
canım erken doğum belirtisi diye birşey demedi ultrasonda bakarken kilosu 2700 deyince ben gerilk başlamış galiba dedim doktorumda evet başlamış iğne yetmiyor anlaşılan dedi sıkı takip et dedi her herşey olabilir pazaretsei burda devlet hastanesine gedeyim salı günüde kendi doktoruma inşallah hafta olarak 37+3 üm ama gelişim olarak 35. haftalardayımAllah yardımcın olsun Nigar. Bunlar erken doğum belirtisi miymiş? Tam olarak kaç haftalık bebişin?
sağol canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım seseimi duymuş olacakki şimdi kıpır kıpır kaç gündür pek hareketi yoktunigarcım 38 haftayı doldurmuşsun korkma. artık rahat rahat doğum olabilir. hem doğumdan sonra öyle hızlı büyüyorlar ki merak etme. sütün onu çok hızlı büyütecek. önemli birşey olmaz inşallah. ne emeklerle geldin bu günlere, inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz, bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder. içini ferah tut. konuş bebeğinle, sesini bol bol duysun...
Ayni canim bir degisiklik yok. Bugun girdim yanina atesi yoktu ama inlemesi devam ediyordu, ememedi cok gucsuz minigim. Biraz kaldik yaninda sonra biraktik yine geldik evimize.
2 gündür doktora gidiyorum son beta hcg 222.54 çıktı hamilesin dediler ama ben geçmisteki hamilelikleri anlatım iğne kullanmam gerek dedim keseyi görmedigimizden dolayı hiç bir ilaç yazamayız.bende istanbuldakı doktorumu aradım bana hemen iğneye başla dedi telefonda yazdım ilaçları şimdi kullanıyorum ara ara kanamam oluyor düşük tehlikem var dualarınzı bekliyorum
2 gündür doktora gidiyorum son beta hcg 222.54 çıktı hamilesin dediler ama ben geçmisteki hamilelikleri anlatım iğne kullanmam gerek dedim keseyi görmedigimizden dolayı hiç bir ilaç yazamayız.bende istanbuldakı doktorumu aradım bana hemen iğneye başla dedi telefonda yazdım ilaçları şimdi kullanıyorum ara ara kanamam oluyor düşük tehlikem var dualarınzı bekliyorum
illaki bayan doktor istiyorsan akropol hastanesinde iki bayan doktor varmış. isimleri ışın hanım ve nurten hanım diye hatırlıyorum. arkadaşım bana onları tavsiye etmişti. kendisi akropol hastanesinde bülent alp aydına gitti. çok memnun kaldı, doğumu da orda yaptı yalnız yenidoğan ünitesi yok oranın.benim de önceleri bayan doktor takıntım vardı ondan dolayı o doktorları tavsiye etti bana. ama artık benim bayan doktor takıntım yok, hatta diyebilirim ki erkek doktor takıntım var. araştırdım nedense erkek doktorlar bu konuda bayanlardan daha iyiler. ankarada 6-7 bu konuda tavsiye edilen doktor duydum ve hepsi de erkek. haa bu arada bu dediğim bayan doktorların pıhtılaşma ile uzmanlığı nedir bilmiyorum, ama doktorluk olarak iyi diye duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?