Ayni canim bir degisiklik yok. Bugun girdim yanina atesi yoktu ama inlemesi devam ediyordu, ememedi cok gucsuz minigim. Biraz kaldik yaninda sonra biraktik yine geldik evimize.
Kizlar moralim cok bozuk.bugunufakligin atesi yukseldi, hastaneye goturduk yatis yaptilar. Yenidogan yogunbakimda, bizi eve yolladilar, enfeksiyon mu var baskabirseymi arastiriyorlar. Bir gorseniz hep inliyordu minnosum, umarim simdi dahaiyidir.
selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı pek iç açıcı değil bebeğimin gelişimi çok yavaşlamış suyuda azalmış kan akımı iyi değilmiş kilosu sadece 2700 gr olmuş 3 hafta önce 2500 dü her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnemi oldum salı günü tekrar gideceğiz ona göre belkide doğum olabilir dualarınızı esirgemeyin lütfen rabbim hepimizin bebeklerini korusun
neden kimse cevap vermiyor ki....lütfen trombofili testini yaptıranlar bana yardımcı olsun ne zaman yapılır?
canım noldu oğluşuna kıyamam ben ona biliyorum ben bebeğini küveze bırakıp gelmenin acısınıara ara okudum ateşi mi vardı . inlemesi neden peki akciğerlerinde birşey yokdi mi. benim oğlum kğvezdeyken akciğerleri iltihaplandı o da ememeyip inliyordu sonra mideden beslemeye başlamışlardı tekrar. antibiyotik ile 1 haftada geti şükür. iyi olup gelicek zaten ama umarım tez zamanda gelir canım ..
canım çok geçmiş olsun. üzüldüm. umarım bebişin biran önce iyileşir.
burcu_gen canım sanırım hala hastanede oğlun, çok küçük insan bırakmaya kıyamaz eminim..ama inşallah sonunda hiçbişeyciği kalmaz...
canım hepimiz pıhtılaşmasa sonucu düşük geçirenleriz tabiki bunun sonucu önemli ve sendede pıhtılaşma görülmüş büyük ihtimal bundan kaynaklanıyodur tabi bunu en iyi ve açıklayıcı şekilde doktorun söyleyecek ama bu tahlilin yanı sıra hemogram idrar şeker yüklemesi açlık şekeri gibi bir çok testede bakıyorlar doktorun doğru bir yol izleyecektir ama sende bizdensiz sabırlı olman gerek.
Evet canim hayirlisiher işte hayır vardır derlerya işte ispatı. iyiki hamile kalmamışsın canım bu ay. geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.
Tesekkur ederim kizlar..canım geçmişolsun inş. en kısa zamanda sağlığınakavuşursun ben 2 hafta önce yakalanmştım gribe çok kötüydü dikkat etmete çalış ama en az 5 gün sürüyo çocuğa bulaştırmamaya özen gösterr uzak cur ondan kibbb
Gozunaydin cnm Allah tamamina erdirsin.az önce doktordan geldim. bebişimin kalp atışlarını duydum. Allah isteyen herkese hayrlısıyla nasip etsin. hamilelere de sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim...
Tsk ederim cnmgeçmiş olsun sevinçcim
Gozunaydin cnm bir ara ekleyecem listeyegünaydın kızlarrr tahlil sonuçlarımı aldım pazartesi 63 olan beta hcg çarşamba 210 olmuş :)
Saol hayatim.canım geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç
Canim cok gecmis olsun iyilesir merak etme sutun azalir yoksa.Kizlar moralim cok bozuk.bugunufakligin atesi yukseldi, hastaneye goturduk yatis yaptilar. Yenidogan yogunbakimda, bizi eve yolladilar, enfeksiyon mu var baskabirseymi arastiriyorlar. Bir gorseniz hep inliyordu minnosum, umarim simdi dahaiyidir.
Nigarcim simdi dogum yapsan bile korkma haftaniz gayet iyi sagsalim dogum yaptigin haberlerini aliriz insallah.selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı pek iç açıcı değil bebeğimin gelişimi çok yavaşlamış suyuda azalmış kan akımı iyi değilmiş kilosu sadece 2700 gr olmuş 3 hafta önce 2500 dü her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnemi oldum salı günü tekrar gideceğiz ona göre belkide doğum olabilir dualarınızı esirgemeyin lütfen rabbim hepimizin bebeklerini korusun
Canim gozunaydin bol bol dinlen hayirlisi olsun insallahhh2 gündür doktora gidiyorum son beta hcg 222.54 çıktı hamilesin dediler ama ben geçmisteki hamilelikleri anlatım iğne kullanmam gerek dedim keseyi görmedigimizden dolayı hiç bir ilaç yazamayız.bende istanbuldakı doktorumu aradım bana hemen iğneye başla dedi telefonda yazdım ilaçları şimdi kullanıyorum ara ara kanamam oluyor düşük tehlikem var dualarınzı bekliyorum
İstedigin zaman yaptirabilirsin cnmneden kimse cevap vermiyor ki....lütfen trombofili testini yaptıranlar bana yardımcı olsun ne zaman yapılır?
Canim biraz daha iyiyim sukur biraz kendi haline birak istersen bak 5 gun ictim klomeni fakat doktora gidemedimnasıl oldun canım iyi oldun mu biraz.bende de dün biraz akıntı pembeleşti bugün 1 defa leke geldi galiba kırmızı kartı yiyecem ama ben iyiden gene ümitlenmeye başlamıştım hamileyim diye ama...bakalım salı günü bazı tahliller yapırcam.bu ayda ateş ölçme yöntemini deneyecem o da olmazsa bir dahaki ay kendi haline bırakıp şubatta klomene başlayacam....
amin canım inşallah
elifcim bende çok iyi biliyorum bu yaşadıklarını biliyorsun bende ilk gebeliğimde şiddetli preeklemsi nedeniyle 26 haftalık 780 gr doğurmuştum çok zor günlerdi bu sefer herşey iyi gidiyordu preeklemsi bulgusu yok çok şükür sadece kilosu biraz az rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
melekcim gözün aydın olsun rabbim bu sefer de inşallah sorunsuz bir gebelik geçirmeni nasip etsin bizim burda sayfanın başında listemiz var bir incele istersen kimi sadece coraspinle kimisi sadece iğne ile gebeliğini geçiren var bu konu tam net değil doktordan doktora değişebiliyor hakkında hayırlısı olsun
canım erken doğum belirtisi diye birşey demedi ultrasonda bakarken kilosu 2700 deyince ben gerilk başlamış galiba dedim doktorumda evet başlamış iğne yetmiyor anlaşılan dedi sıkı takip et dedi her herşey olabilir pazaretsei burda devlet hastanesine gedeyim salı günüde kendi doktoruma inşallah hafta olarak 37+3 üm ama gelişim olarak 35. haftalardayım
sağol canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım seseimi duymuş olacakki şimdi kıpır kıpır kaç gündür pek hareketi yoktu
ben 1 senedır coraspin kullanıyorum romatizmamda var iyi geliyor 3 aydır düzenli folik asit kullanıyorum 2 aydır korunmuyordum 2 ayda hamıle kaldm 3 gündür clexane 04 ml iğne kullanıyorum progestan 200 mg sabah akşam bakalım bu kadar uğrasıyoruz rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın bu ara kan sevıyesi kaç olunca ultrasonda bebek gözüküyorcanım sen keseyı gormelerını bekleme allah gostermesın ıcı kan doluyo bu kan pıhtılasmasından benım ole olmustu dıger gebelıgım bılmıyodum gec kalmıstım sonra ne fayda ddıgım gıbı coraspırın ıc gunde bır tane doktorun verır zaten sonra gıt testını beklemeye koyul arkasından ıgne gelır zaten o arada kesede gozukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?