Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım olmazsa alsınlar bebeğini benim bir arkadaşım 34 haftalıkken doğum yaptı 2400 gr.şimdi maşallah tosuncuk 6 aylık oldu.eltim vaktinde 2450gr doğum yaptı.olmazsa beklemesinler alsınlar.bir şey olmaz Rabbimin izniyle...

bu arada önceki bebeğin için üzüldüm....ben bilmiyordum seninde benim gibi şiddetli preeklampsi geçirdiğini.çok zor.bende dün kızımın kıyafetlerini çıkarıp havalandırdım.o kadar zor geldiki...keşke yaşasaydı dedim.ama nasip işte....

nasıl oldun canım iyi oldun mu biraz.bende de dün biraz akıntı pembeleşti bugün 1 defa leke geldi galiba kırmızı kartı yiyecem ama ben iyiden gene ümitlenmeye başlamıştım hamileyim diye ama...bakalım salı günü bazı tahliller yapırcam.bu ayda ateş ölçme yöntemini deneyecem o da olmazsa bir dahaki ay kendi haline bırakıp şubatta klomene başlayacam....

burcu gen çok geçmiş olsun, nigar inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. geçmş sayfaları okuduğum ve aklımda kalanlar kadarıyla yazıyorum.
hamilik kanda tespit edildeikten sonra iğneye başlamadan önce trombofoli testi mi yapılıyor ? bunu bilmiyorudm görünce şaşırdım. ben de bu ay korunmayı bıraktım, adetim gecikirse idrarla evde testi hemn mi yapmalıyım sizce, diyelim ki pozitif çıktı doktora hemen mi gitsem yani adet gecikmesinden kaç gün sonra gitmeliyim. daha ortada bşy yok ama kafam çok karışık sorular çok

Ayni canim bir degisiklik yok. Bugun girdim yanina atesi yoktu ama inlemesi devam ediyordu, ememedi cok gucsuz minigim. Biraz kaldik yaninda sonra biraktik yine geldik evimize.

canım noldu oğluşuna kıyamam ben ona biliyorum ben bebeğini küveze bırakıp gelmenin acısını ara ara okudum ateşi mi vardı . inlemesi neden peki akciğerlerinde birşey yokdi mi. benim oğlum kğvezdeyken akciğerleri iltihaplandı o da ememeyip inliyordu sonra mideden beslemeye başlamışlardı tekrar. antibiyotik ile 1 haftada geti şükür. iyi olup gelicek zaten ama umarım tez zamanda gelir canım ..

nigarcım canım 38 haftan bitmiş sanırım güzelim hiç korkma yeter ki sağ salim doğsun annesi. doktoruna güven erken falan deme. allahım hayırlı yazılar yazsın . sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar moralim cok bozuk.bugunufakligin atesi yukseldi, hastaneye goturduk yatis yaptilar. Yenidogan yogunbakimda, bizi eve yolladilar, enfeksiyon mu var baskabirseymi arastiriyorlar. Bir gorseniz hep inliyordu minnosum, umarim simdi dahaiyidir.

canım çok geçmiş olsun. üzüldüm. umarım bebişin biran önce iyileşir.

canım benim çok geçmiş olsun. inşallah bebişine bişey olmadan sağ salim doğurursun. eğer sıkıntılıysa zaten biran önce alınması en iyisi allah korusun beslenemezse bişey olursa çok daha kötü. inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.

burcu_gen canım sanırım hala hastanede oğlun, çok küçük insan bırakmaya kıyamaz eminim..ama inşallah sonunda hiçbişeyciği kalmaz...

Cuma gunu huysuzlandi ve emmedi, uyanmadi bir turlu, sonra zorla biberonla sut ve mama verdik yine uyudu, yemek saati gelince yine uyandiramadik bir turlu. Aralarda inliyordu ama anlamadik birsey, sonra baktim sicak geldi, olctuk 38,6 cikti atesi. Akcigerlerinde birsey yok, bugun inlemesi de gecmisti. İnleme ates ve enfeksiyon yuzundenmis, idrar yaparken cani yaniyor da olabilirmis ve bebeklerde inleme ciddiye alinmaliymis normal degilmis. 2 gundur antibiyotik veriyorlar, ates 37-37,5 araligindaymis. Verdikleri antibiyotige direncli cikmis bakteri, bugun degistirdiler ilaci. Yarin kan kulturu cikacak, bir de yarin bobrek ultrasonu cekecekler. Bugun biraz emebildi cok sevindim. Tedavisi 1 hafta 10 gun daha surecek, umarim hemen cevap verir tedaviyebde biran once evimize doneriz.

canım çok geçmiş olsun. üzüldüm. umarım bebişin biran önce iyileşir.

İnsallah canim.

burcu_gen canım sanırım hala hastanede oğlun, çok küçük insan bırakmaya kıyamaz eminim..ama inşallah sonunda hiçbişeyciği kalmaz...

Sagol canim evet hastanede hala, ne zaman cikacacagi da belli degil.

cevap için çok tşk. ederim. bu testlerin sonucu hemen alınanlardan mı yoksa uzun süre beklemeli mi

her işte hayır vardır derlerya işte ispatı. iyiki hamile kalmamışsın canım bu ay. geçmiş olsun.
Evet canim hayirlisi
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.

Tesekkur ederim kizlar..
az önce doktordan geldim. bebişimin kalp atışlarını duydum. Allah isteyen herkese hayrlısıyla nasip etsin. hamilelere de sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim...
Gozunaydin cnm Allah tamamina erdirsin.
geçmiş olsun sevinçcim
Tsk ederim cnm
günaydın kızlarrr tahlil sonuçlarımı aldım pazartesi 63 olan beta hcg çarşamba 210 olmuş :)
Gozunaydin cnm bir ara ekleyecem listeye
canım geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç
Saol hayatim.
Kizlar moralim cok bozuk.bugunufakligin atesi yukseldi, hastaneye goturduk yatis yaptilar. Yenidogan yogunbakimda, bizi eve yolladilar, enfeksiyon mu var baskabirseymi arastiriyorlar. Bir gorseniz hep inliyordu minnosum, umarim simdi dahaiyidir.
Canim cok gecmis olsun iyilesir merak etme sutun azalir yoksa.
Nigarcim simdi dogum yapsan bile korkma haftaniz gayet iyi sagsalim dogum yaptigin haberlerini aliriz insallah.
Canim gozunaydin bol bol dinlen hayirlisi olsun insallahhh
neden kimse cevap vermiyor ki....lütfen trombofili testini yaptıranlar bana yardımcı olsun ne zaman yapılır?
İstedigin zaman yaptirabilirsin cnm
Canim biraz daha iyiyim sukur biraz kendi haline birak istersen bak 5 gun ictim klomeni fakat doktora gidemedim
Sagligim iyi olsunda acelem yok canim valla oyle bir hastalandim can cok kiymetliymis.

nigarcım benim oğlumda 37 haftalık ve gayet sağlıklı inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın canım

günaydın kızlar nasılsınız ben haftasonu giremiyorum şu an geçmişi okudum pek içaçıcı haberler yoktu o yüzden inş. bu hafta güzel bi hafta olur güzel haberler alırız hepinizi öpüyorum

canım çok geçmişolsun hiiç üzme kendini bebeğin emin ellerde tedavisi yapılıyor. inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve evine sağlıklı bi şekilde döner şu an o kadar çok dua ettimki miniğine allah kabul eder inş.

canım inan bana sabah açıp geçmişi okuyunca moralim bozuldu güzel haberler yoktu ama sonucu güzel olsun yeter doktorun doğumu istiyosa kabul et riske atma inş sağlıklı bi şekilde doğumunu yapar meleğini kucağına alırsın bizi habersiz bırakma tatlım dualarım seninleee

günaydın arkadaşlar.
kan pıhtılaşması nedeni ile bebeğini kaybeden herkese geçmiş olsun.

tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

az önce başka bir başlıkta
kan pıhtılaşması hakkında konuştuk arkadaşlarla. sizlerede sormak istiyorum.

benimde bir düşüğüm var, GELİŞEMEYEN GEBELİK dediler.
kan pıhtılaşması nedeniyle 3 düşük yapan arkadaşım bana genetiğe
gitmemin iyi olacağını söyledi ama ben cesaret edemedim, çünkü tek düşüklerde bakmadıklarını söylüyorlar, ayrıca burda sizlerde böyle yazmışsınız.
yani gidersem ve bakmazlarsa üzülmekten korkuyorum.
pataloji sonuçlarım iyi ancak pıhtılaşma konusunda bilgi vermiyor bu.

doktora gitmeden önlem alsam sakıncası olur mu, mesela coraspirin dedi arkadaşlar ama?

ben 1 senedır coraspin kullanıyorum romatizmamda var iyi geliyor 3 aydır düzenli folik asit kullanıyorum 2 aydır korunmuyordum 2 ayda hamıle kaldm 3 gündür clexane 04 ml iğne kullanıyorum progestan 200 mg sabah akşam bakalım bu kadar uğrasıyoruz rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın bu ara kan sevıyesi kaç olunca ultrasonda bebek gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…